|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Witam nie wiecie o której mniej wiecej bedzie wyjazd do bydgoszczy bo mam nocke w robocie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pomoze ktos podajac namiary na komisy z wozkami dzieciecymi w Krakowie i okolicach? Czym wieksze tym lepiej.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Potrzebuje wymienić gniazdo zasilana w laptopie, jakiś serwis z rosądnymi cenami
poleci ktoś? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Witam. Gdzie w Krakowie kupię taśmy Kinesio-Taping? Takiecoś: http://www.fizjoterapia.pl/raquo-tas...-tex-opis,1201
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Poszukuje jakichś sprawdzonych tutoriali do nauki excela (najlepiej od samych podstaw). Będę rad za każde info. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
potrzebuję założyć stronkę internetową... na potrzeby firmy
zakładki "oferta", "o nas", "kontakt", "ogłoszenia przetargów" itp. - czyli podstawy w ogłoszeniach przetargów trochę tego będzie dlatego będzie potrzeba coś a'la wyszukiwarka z kryteriami... jak najlepiej to zrobić? w jakim programie, jakim systemem... nie chce nająć kogoś żeby mi to zrobił tylko sam się zapisać na odpowiednie szkolenie/kurs i ją zrobić. mam na to czas do końca roku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Szukam strony gdzie moglbym logladnac bramki z polskiej ligi, w miare nabiezaco. Niesetystrona ekstraklasa.tv jest zablokowana w wielkiej brytanii...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ubezpieczenie euro26 - jakieś, doświadczenie opinie ktoś ma itp? Ew. mile widziane porady co do ubezpieczenia OC/KL/NNW wyjeżdżając poza UE na kilka dni. Prosiłbym na priv.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
@felipe
mBank ma takie ubezpieczenia. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam,
szukam szkoły darmowej z minimalnym wpisowym - nie będę ukrywał chodzi o legitymację uprawniającą do zniżek. Coś możecie polecić w tym temacie? Może być PRIV. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Siema, możecie polecić jakiś tani hotel/mostel we Wrocławiu? Planuje powoli sylwestra, a że gdzie się trzeba wybrać na kilka dni więc jedną z opcji jest Wrocław
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Na pewno ktoś wie więc zapytam tutaj.
8letnie dziecko wchodzące za 1zł na sektor rodzinny musi miec karte kibica ? ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Tak pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ważna sprawa, szukam jakichkolwiek informacji pdf/tytul/informacje własne/cokolwiek takiego co przekaże mi historię muzealnictwa ARCHEOLOGICZNEGO, czyli kiedy się zaczęło, jakieś pierwsze muzeum itp.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ostatnio często jeżdżę 608 w stronę Ruczaju i zaczęło mnie zastanawiać, co to za busy stoją na pętli w Łagiewnikach jakoś o 0:20
Tak z czystej ciekawości pytam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ludzie grał ktoś w to? warto? może ktoś coś napisac?
https://account.swtor.com/play-free?...navibox330x250 ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W listopadzie zawitam do Londynu. Będe lądować w Stansted. Co zobaczyć w Londynie, w której części miasta jest najwięcej do zobaczenia, czym podróżować, jakie ceny w Anglii ? Za wszelkie tego typu wskazówki będe wdzięczny
PS. Jakie polecacie darmowy antywirus ? Taki żeby nie zamulał kompa i żeby w miare działał. Powód: antywirus
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 24.10.2013 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Avast ( 10 znaków )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Comodo antivirus.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam panów.
Doradzi ktoś gdzie kupię blacharskie części do Leona I, zależy mi na lewym przednim błotniku i zderzaku również przednim. Gdzie w okolicach Krakowa dostane takie części w stosunkowo niewysokiej cenie? Prosił bym podać jakieś namiary, może być na PW. Z góry dziękuję i od razu chciałem przeprosić za zdublowanie posta z tematu "Motoryzacja" ale zależy mi na bardzo szybkiej odpowiedzi. ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Panowie mam problem z internetem z cyfrowego polsatu, mianowicie dostałem router edimax LT-64-08n i modem na kartę sim Huawei i jak podłącze modem do kompa przez USB to internet śmiga normalnie a jak podłącze modem do routera to wygląda to tak ,że komputer łączy się z routerem ale jest napisane że połączenie ograniczone i tak jakby nie widział tego modemu w ogóle co wpięty do routera :( poradzicie coś ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Gdzie polecacie wymienić filtry w instalacji gazowej i zrobić jej regulacje ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Joanna Gaz
Beskidzka 7 |