|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Tymczasem w sobotę... | |||
| Efekt nowej miotły i zwycięstwo Ruchu |
|
4 | 4,17% |
| Remis będzie sukcesem, ciężki teren. |
|
18 | 18,75% |
| Zwycięstwo Wisły! |
|
74 | 77,08% |
| Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jak zagrają dobrze, napiszę, ze grali dobrze. Ja nie mam z tym problemu jak wiekszość na tym forum, dla których krytyka jest równoznaczna z brakiem kibicowania albo zdradą Wychodze dziś z tego forum. Wrócę spokojnie jutro. Wtedy gdy swięte dziewice urazone tym, ze ktoś im napisał, że Wisła grała dramatycznie słabo wyśpią się i uspokoją ![]()
Ostatnio edytowane przez FraMat : 28.09.2013 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czytaj ze zrozumieniem, albo wytrzezwiej!
Napisalem, ze miales prawo napisac nawet ze cieszysz sie ze zmarnowal dwie sety. A nie ze napisales, bo uwazam, ze kazdy ma prawo napisac swoje zdanie. Dariook tez mial prawo napisac to co napisal, bo odniosl takie wrazenie po Twoim poscie. Zreszta podejrzewam, ze wielu tutaj odnioslo podobne wrazenie. Czy jest jakas mozliwosc ingerencji u innych modow odnosnie zachowani FraMata i bana dla Dariooka?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.09.2013 o godz. 20:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Co mnie to obchodzi ? Dzisiaj jest 28 września 2013 roku i wracanie do przeszłości w temacie o meczu z Ruchem Chorzów jest bez sensu ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:23.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
||
|
Cytat:
Dziwisz się? Po ciągłym napier*dalaniu na wszystkich i wszystko, bez pozytywnego słowa? Smuda nauczył ich TYLKO biegać i walczyć. Czyli zrobił więcej niż ostatnich 3 trenerów razem wziętych. Mierz siły na zamiary, nie żyj w wyimaginowanym świecie z rumunem na ławce. Swoją drogą, współczuje. Mentalność typowego polaczka, któremu wiecznie coś nie pasi, a nawet jeśli coś jest pozytywnego, to zapewne zaraz się zje*bie czy ktoś nam zapier*doli. Życie dało wystarczającą karę. Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 28.09.2013 o godz. 20:45.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
domin_czyzyny- jeżeli wyrażenie swojej opinii o piłkarzu w temacie meczowym i bezpodstawny atak słowny na Moderatora nie mający nic wspólnego z tym tematem traktujesz na równi, to nie mam więcej pytań.
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie za bardzo trawie posty Dariooka, ale skoro dostał on bana za kaufland, to za sugerowanie, że ktoś pisze najebanym, chyba też się coś należy? Szczególnie, że osoba ta jest modem i powinna dawać przykład innym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
FraMat, ku*rwa mać. Człowiek wchodząc na forum WISŁY chce się poczuć jak wśród WIŚLACKIEJ braci.
A wchodzę po meczu i po wypowiedziach widzę Jagode albo Grenia bis. To be, tamto be, marketing be, trener błeeeee, boiska argghhh, juniorzy nosz qrwa. Przypieprzasz się o brak zrozumienia dla krytyki- owszem. Ale użytkownicy nie mają pamięci kuźniara czy innych pe-łofcuff i widzą ciągłe napie*rdalanie. Jesteś jak robotnik napier*dalający młotem pneumatycznym gdy jestem na kacu. Bardziej niż uspokajać, tonować nastroje dolewasz oliwy do ognia. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A jak FraMat mi pisze ze jestem najebany, albo abym czytal ze zrozumieniem, a po chwili sam sie kompromituje tym, ze nie czyta mojego postu ze zrozumieniem to co ? Wszystko ok ?! Podkreslam, ze Dariook to nie boja bajka. Ale dzisiaj FraMat przegial!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.09.2013 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Witam moim skromnym zdaniem kilka meczów zawala nam lub co najmniej nie wiele a właściwie nic nie wnosi Nalepa, chłopak kompletnie nie pasuje i nie radzi sobie w Wiśle i raczej nigdy się to już nie zmieni bo widać że nie ma talentu... i ten Boguski słabo lub jeszcze słabiej... Dziękuję za wypowiedź
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nawet dla totalnego pilkarskiego laika (a za takiego sie uwazam) roznica pomiedzy Wisla Probierzowo-Kulawikowa czy Danowa jest ooooooooogrooooooomna.Oczywiscie na plus.Dzisiejszy, slabszy wystep wcale tego wrazenia nie zmienil. Ktos ,kto tego nie zauwaza i przy okazji dzisiejszego meczu po raz kolejny powtarza ,ze od poczatku sezonu gramy piach,ze pilkarze to kaleki a Smuda Ch..j, to albo nie ma o pilce bladego pojecia albo robi to zlosliwie.No k.u.r.w.a wypisz wymaluj Zakolenko. Nie dziwie sie ,ze podnosi ludziom cisnienie. Moderator w dodatku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, najlepiej donieś do Administratora, może wtedy poczujesz się lepiej ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:01.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
F.. M.. w.........j do k.......u. Smuda jak mogłeś zmienić Pawła
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zgadzam się. Chyba wszyscy trzeźwo myślący mają świadomośc w jakim miejscu jest Wisła i jaką mamy kadre. Dlatego tymbardziej powinniśmy się cieszyc i szanowac każde zdobycze punktowe czy jakiekolwiek pozytywy w grze. W porównaniu z poprzednimi latami widac wyraźny porgres,dlatego zamiast wiecznego krytykanctwa radze sobie dac na wstrzymanie z negatywnymi opiniamii. Franek Smuda udowodnił,że robi dobrą robote,przyjdą i gorsze i lepsze momenty,mamy to co mamy dlatego dajmy mu spokojnie pracowac i budowac tą drużyne a nie tylko narzekac. Bo niektórym sprawia radośc jak napiszą "a nie mówiłem,że Brożek jest jednak h*jowy?" albo "a nie mówiłem że Smuda jest do dupy?".Teraz nasza drużyna i trener tym bardziej potrzebują naszego wspacia i dobrego słowa,a my kibice powinniśmy się cieszyc chociażby z tego powodu,że coś idzie ku lepszemu,że jest większe zaangażowanie itp. Krytyka krytyką,ale miejcie we względzie miejsce w jakim jesteśmy. Bo nie jestesmy Barceloną ani nie mamy silnej i wyrównanej kadry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Niby po 30 minutach powinno 0:3 dla Wisły.
Później Wisły nie było. Między 30 a 90 minutą obrona Częstochowy i momentami problemy nawet z wybiciem na oślep. Powtórka z derbów i z meczu z Jagą. Naiwne myślenie, że godzina wybijania na oślep da 3 punkty... Żenująca druga połowa i fart niesamowity, że w ogóle jest remis. To niewiarygodne, że można grać tak słabo i nie przegrywać. Ślizgnęliśmy się Górnikiem, Pogonią, Cracovią i dziś z Ruchem... Za każdym razem Wisła była słabsza lub zdecydowanie słabsza (np. w derbach mogło być ze 4:1 dla Pasów). Mam wrażenie, że gdyby nie Głowacki to w każdym meczu byłoby 3-4 gole w plecy. A Brożek? No cóż, musiał przyjść słabszy dzień. Jakby nie miewał słabszych dni to by nie musiał wracać do Ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez thechris : 28.09.2013 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Noz ....a, znalazl sie demokrata jak Unia Wolnosci...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.09.2013 o godz. 21:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Faktem jest że gra jest słaba. Ale chyba nikt z nas nie spodziewał się że będziemy od razu grali super piłkę. To co do tej pory "osiągnelismy" jest sukcesem ze składem jaki mamy. Naprwadę wypada się cieszyć ze po 10 meczach mamy 18 pktów. i kręcimy sie wokół podium.
Trzeba przetrwać do zimy. Ciułać punkciki i liczyć że sprowadzimy kogoś lepszego. Co do samego meczu. Szkoda tych dwóch setek Brożka bo mecz mógłby się zupełnie inaczej ułożyć. Mam nadzieję że kontuzja nie jest groźna, tak samo jak Ostoji. Drugi z rzędu przyzwoity mecz Chaveza, Głowa standard. Poza tym nikt sie nie wyróżnił. Miśkiewicz że dużo błędów na szczęście bez konsekwencji. |
|
|
|
Guest
|
|
![]() Po ch.uj się kłócicie? Jeden ma taki pkt. widzenia, inny trochę inny i czytając to wszystko po kolei robi się o wiele ciekawiej. Co do naszych dotychczasowych wyników to dobrze (z pomocą szczęścia) jest jak jest i oby tak dalej. Z tym że pierwsze poważniejsze wnioski to w zimie, a podsumowania po 37 kolejce. Ja bym wpuszczał Stolarskiego zamiast Burligi albo Nalepy (jeśli myślimy o zmieninniku Ostoji na DP) i Urygę (jeśli jest zdrowy) jako zmiennika na DP. A Nalepę wysłał na salę gimnastyczną - co by ćwiczył gibkość, sprawność, zwrotność i stracił parę kg. A także Fryca zamiast Donalda jeśli ten jest ustawiany na obronie. Ale przecież nie będę się strzępił jak ktoś napisze coś innego. A ostatecznie to i tak Smuda jest trenerem więc znaczenie mojej czy innej opinii... nie jest przesadnie duże.
Ostatnio edytowane przez arti : 28.09.2013 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Coz, tragiczna 2 polowa po zejsciu Ostoi (Ostoji?). Szkoda setek Brozka i straty bramy po stałym fragmencie i to dosyc duzej odleglosci... a juz po zejsciu Brozka totalnie nic do przodu nie szło i chyba nie mielismy ani jednej sytuacji. Zadatek był dobry gdy Boguski wychodził sam na sam to chyba Sarki zle mu podał (na pięte zamiast na dobieg jak przy 1 setce Brozia). No i chyba tyle. Dobre i 0.5 pktu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chrapka brakowała w środku pola, jego skuteczności pod bramką.Guła owszem przy bramce asystował ale wogóle nie strzala zza pola karnego (a to potrafi !!), znika na długie fragmenty meczu,znacznie obniżył poziom w porównaniu z początkiem sezonu
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.09.2013 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Prezentowanie krytycznej oceny w stosunku do gry piłkarzy, najemnego trenera czy nawet inna wizja polityki klubu nie jest w żadnym przypadku powodem do wysyłania na druga stronę Błoń. Takie odzywki nie powinny mieć miejsca na forum Wisły. Zwłaszcza, gdy przyjdzie co do czego, to dużo się krzyczy Cała Wisła zawsze razem. Natomiast niefortunnie jest gdy się jest sędzią we własnej sprawie. Szklanka zimnej wody dla wszystkich. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
On ja sprowokowal. I sam pozniej byl sedzia, jak nawet to napisales. Dariook nie jest moim ulubiencem, ale czy musial byc ban od FraMata? W wielu innych sytuacjach byloby to zrozumiale, ale ta decyzja pozostawia niesmak... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już poprawione, dzięki za zwrócenie uwagi.
Pogoda jest taka jak w październiku, dlatego przyspieszyłem o jeden miesiąc Była szansa utrzymać bezpieczny dystans do Legii a tak niestety po dzisiejszym meczu odskakują nam na 6 punktów w tabeli ![]() /thechris- faktycznie po podzieleniu tak, ale przed wygląda to następująco: Wisła 18, Legia 24. Do dzielenia to jeszcze daleka droga
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"Takie odzywki nie powinny mieć miejsca na forum Wisły."
Pełna zgoda. Szkoda, że egzekwowane jest to dość wybiórczo. Mnie ten user nazwał wprost żydem niedawno na sb więc ja go nie żałuję. @ up - Legia odskakuje na 3 pkt chyba, że mówisz o tabeli przedstawiającą jakąś fikcję. Wisła ma 9 a Legia 12.
Ostatnio edytowane przez thechris : 28.09.2013 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wydaje mi się,że Franz wyciska maksa z tych zawodników,których ma.Trzeba ten punkt uszanować zwłaszcza,że mieliśmy kupę szczęścia.Martwi mnie jednak to,ze prowadząc z teoretycznie słabszą drużyną(Jaga,Pejsy a teraz Ruch) zaczynamy się gubić.Gorzej,ze po dzisiejszym sędziowaniu nie takie Jarzębiaki będą odwalane w niedzielę i tego się szczerze obawiam...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Paweł chyba złapał kontuzję,stąd ta zmiana...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gorsze od straty punktow moze okazac sie strata Pawła i Ostoji.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|