The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Tymczasem w sobotę...
Efekt nowej miotły i zwycięstwo Ruchu 4 4,17%
Remis będzie sukcesem, ciężki teren. 18 18,75%
Zwycięstwo Wisły! 74 77,08%
Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2013, 20:38
Yggdrasil napisał(a):Wyświetl post
A jak za tydzień wygrają z Legią to odwołasz to wszystko i napiszesz że Smuda jest zajebisty, a piłkarze to kozaki, czy konsekwentnie bedziesz napier..alał ?
Widzisz, w przeciwieństwie do niektórych jak widzę, ze grają słabo - piszę, ze grają słabo.
Jak zagrają dobrze, napiszę, ze grali dobrze.

Ja nie mam z tym problemu jak wiekszość na tym forum, dla których krytyka jest równoznaczna z brakiem kibicowania albo zdradą

Wychodze dziś z tego forum.
Wrócę spokojnie jutro.
Wtedy gdy swięte dziewice urazone tym, ze ktoś im napisał, że Wisła grała dramatycznie słabo wyśpią się i uspokoją
Ostatnio edytowane przez FraMat : 28.09.2013 o godz. 20:40.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.09.2013, 20:39
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Wychodze dziś z tego forum.
Wrócę spokojnie jutro.
Wtedy gdy swięte dziewice urazone tym, ze ktoś im napisał, że Wisła grała dramatycznie słabo wyśpią się i uspokoją
Krzyz na droge.

I nie piesz sie z powrotem
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 28.09.2013, 20:39
Gdzie cieszyłem się z tego, ze Brożek zmarnował 2 setki?
"naucz się czytac ze zrozumieniem. Albo wytrzeźwiej", bo nie o to chodziło w cytowanym przez ciebie poście.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 28.09.2013, 20:40
Gdzie cieszyłem się z tego, ze Brożek zmarnował 2 setki?
Czytaj ze zrozumieniem, albo wytrzezwiej!

Napisalem, ze miales prawo napisac nawet ze cieszysz sie ze zmarnowal dwie sety. A nie ze napisales, bo uwazam, ze kazdy ma prawo napisac swoje zdanie. Dariook tez mial prawo napisac to co napisal, bo odniosl takie wrazenie po Twoim poscie.

Zreszta podejrzewam, ze wielu tutaj odnioslo podobne wrazenie.

Czy jest jakas mozliwosc ingerencji u innych modow odnosnie zachowani FraMata i bana dla Dariooka?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.09.2013 o godz. 20:43.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 28.09.2013, 20:41
Elefant napisał(a):Wyświetl post
To jest temat meczowy i ocenami w nim ostatni mecz.
A nie cała rundę, politykę transferową, polityke klubu itd.

Ci zawodnicy mogą zagrać lepiej, z większym zębem i ambicją co juz pokazywali. Zagrali żle to oceny muszą być takie jakie są.

Krytyka gry w danym meczu nie ma nic wspólnego z kibicowaniem czy ogólną oceną polityki klubu.
Udawanie, że jest cudownie a drugi mecz z rzędu gramy bez zacięcia i ambicji (a może po prostu mamy braki kondycyjne) w drugiej połowie to chowanie głowy w piasek i nie ma nic wspólnego z dbaniem o dobro Wisły.
Jest raczej działaniem na jej szkodę.
Następny z którym się zgodzę. Jeżeli do niektórych nie dociera napiszę dużymi literami i specjalnie pogrubię bo widzę, że nie umieją czytać ze zrozumieniem: DZISIAJ GRALIŚMY Z RUCHEM CHORZÓW !

Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Bo jezeli nie widzisz roznicy pomiedzy tym co grali u Kulawika czy Probierza a tym co graja teraz to albo jestes slepy albo glupi albo nazywasz sie Stanowski.
A porownanie do zabranej zabawki -wypisz wymaluj mozna odniesc do Ciebie.Zli ludzie zabrali Ci Dana i od tego czasu wszystko w Wisle jest be.Nikt nie jest w stanie dorownac mitycznej postaci rumunskiego geniusza,za ktorego kadencji
Wisla faktycznie grala z.a.k.u.r.w.i.s.t.a,kosmiczna,galaktyczna etc. pile.No po prostu klekajcie narody.
A transfery ,ktore przeprowadzil.Toz to najwyzszych lotow maestria menadzerki.
Co mają Kulawik, Probierz czy Petrescu do dzisiejszego meczu, może mi wytłumaczysz ?

Co mnie to obchodzi ? Dzisiaj jest 28 września 2013 roku i wracanie do przeszłości w temacie o meczu z Ruchem Chorzów jest bez sensu ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:23.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.09.2013, 20:41
Cytat:
Bezczelnie i po chamsku okreslił moderatora jako kogoś z drugiejs strony Błoń

Dziwisz się? Po ciągłym napier*dalaniu na wszystkich i wszystko, bez pozytywnego słowa?

Smuda nauczył ich TYLKO biegać i walczyć. Czyli zrobił więcej niż ostatnich 3 trenerów razem wziętych.

Mierz siły na zamiary, nie żyj w wyimaginowanym świecie z rumunem na ławce.

Swoją drogą, współczuje. Mentalność typowego polaczka, któremu wiecznie coś nie pasi, a nawet jeśli coś jest pozytywnego, to zapewne zaraz się zje*bie czy ktoś nam zapier*doli. Życie dało wystarczającą karę.

Cytat:
Co mają Kulawik, Probierz czy Petrescu do dzisiejszego meczu, może mi wytłumaczysz ?
Może trenera ocenia się po progresie? Wynikach, które osiągali poprzednicy? Jak inaczej określisz (w piłkarsko-szkoleniowym aspekcie) czy stoimy w miejscu, cofamy się czy idziemy do przodu?

Cytat:
Co mnie to obchodzi ? Dzisiaj jest 28 października 2013 roku i wracanie do przeszłości w temacie o meczu z Ruchem Chorzów jest bez sensu ...
Hmm... może po to, by z niej wyciągać wnioski i poprawiać błędy?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 28.09.2013 o godz. 20:45.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 28.09.2013, 20:47
domin_czyzyny- jeżeli wyrażenie swojej opinii o piłkarzu w temacie meczowym i bezpodstawny atak słowny na Moderatora nie mający nic wspólnego z tym tematem traktujesz na równi, to nie mam więcej pytań.
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 20:53.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.09.2013, 20:51
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli wyrażenie swojej opinii o graczu w temacie meczowym i bezpodstawny atak słowny na Moderatora nie mający nic wspólnego z tym tematem traktujesz na równi, ok, nie mam więcej pytań.
Nie za bardzo trawie posty Dariooka, ale skoro dostał on bana za kaufland, to za sugerowanie, że ktoś pisze najebanym, chyba też się coś należy? Szczególnie, że osoba ta jest modem i powinna dawać przykład innym.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

FraMat, ku*rwa mać. Człowiek wchodząc na forum WISŁY chce się poczuć jak wśród WIŚLACKIEJ braci.

A wchodzę po meczu i po wypowiedziach widzę Jagode albo Grenia bis. To be, tamto be, marketing be, trener błeeeee, boiska argghhh, juniorzy nosz qrwa.

Przypieprzasz się o brak zrozumienia dla krytyki- owszem. Ale użytkownicy nie mają pamięci kuźniara czy innych pe-łofcuff i widzą ciągłe napie*rdalanie. Jesteś jak robotnik napier*dalający młotem pneumatycznym gdy jestem na kacu. Bardziej niż uspokajać, tonować nastroje dolewasz oliwy do ognia.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Jeżeli wyrażenie swojej opinii o piłkarzu w temacie meczowym i bezpodstawny atak słowny na Moderatora nie mający nic wspólnego z tym tematem traktujesz na równi, to nie mam więcej pytań.
Wyrazil swoja opinie o moderatorze. Mial prawo. A Ty widze milosnik cenzury ?
A jak FraMat mi pisze ze jestem najebany, albo abym czytal ze zrozumieniem, a po chwili sam sie kompromituje tym, ze nie czyta mojego postu ze zrozumieniem to co ? Wszystko ok ?!

Podkreslam, ze Dariook to nie boja bajka. Ale dzisiaj FraMat przegial!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.09.2013 o godz. 20:54.
Odpowiedz cytując
Pyniu85
Member

Od: 12.2010

Stary 28.09.2013, 20:52
Witam moim skromnym zdaniem kilka meczów zawala nam lub co najmniej nie wiele a właściwie nic nie wnosi Nalepa, chłopak kompletnie nie pasuje i nie radzi sobie w Wiśle i raczej nigdy się to już nie zmieni bo widać że nie ma talentu... i ten Boguski słabo lub jeszcze słabiej... Dziękuję za wypowiedź
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.09.2013, 20:55

Wytlumacze Ci.

Nawet dla totalnego pilkarskiego laika (a za takiego sie uwazam) roznica pomiedzy Wisla Probierzowo-Kulawikowa czy Danowa jest ooooooooogrooooooomna.Oczywiscie na plus.Dzisiejszy, slabszy wystep wcale tego wrazenia nie zmienil.
Ktos ,kto tego nie zauwaza i przy okazji dzisiejszego meczu po raz kolejny powtarza ,ze od poczatku sezonu gramy piach,ze pilkarze to kaleki a Smuda Ch..j, to albo nie ma o pilce bladego pojecia albo robi to zlosliwie.No k.u.r.w.a wypisz wymaluj Zakolenko.
Nie dziwie sie ,ze podnosi ludziom cisnienie.
Moderator w dodatku.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 28.09.2013, 20:57
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Wyrazil swoja opinie o moderatorze. Mial prawo. A Ty widze milosnik cenzury ?
Jeżeli dajesz przyzwolenie na obrażanie użytkowników to nie mamy o czym rozmawiać. A tak było w przypadku Dariooka.

Czy jest jakas mozliwosc ingerencji u innych modow odnosnie zachowani FraMata i bana dla Dariooka?
Adwokat się znalazł ...

Tak, najlepiej donieś do Administratora, może wtedy poczujesz się lepiej ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:01.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 28.09.2013, 20:57
F.. M.. w.........j do k.......u. Smuda jak mogłeś zmienić Pawła? to jest sabotaż, jedyny grajek który robi różnice .Franek sodomia i gomoria wstydź sie
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 28.09.2013, 20:58
Zgadzam się. Chyba wszyscy trzeźwo myślący mają świadomośc w jakim miejscu jest Wisła i jaką mamy kadre. Dlatego tymbardziej powinniśmy się cieszyc i szanowac każde zdobycze punktowe czy jakiekolwiek pozytywy w grze. W porównaniu z poprzednimi latami widac wyraźny porgres,dlatego zamiast wiecznego krytykanctwa radze sobie dac na wstrzymanie z negatywnymi opiniamii. Franek Smuda udowodnił,że robi dobrą robote,przyjdą i gorsze i lepsze momenty,mamy to co mamy dlatego dajmy mu spokojnie pracowac i budowac tą drużyne a nie tylko narzekac. Bo niektórym sprawia radośc jak napiszą "a nie mówiłem,że Brożek jest jednak h*jowy?" albo "a nie mówiłem że Smuda jest do dupy?".Teraz nasza drużyna i trener tym bardziej potrzebują naszego wspacia i dobrego słowa,a my kibice powinniśmy się cieszyc chociażby z tego powodu,że coś idzie ku lepszemu,że jest większe zaangażowanie itp. Krytyka krytyką,ale miejcie we względzie miejsce w jakim jesteśmy. Bo nie jestesmy Barceloną ani nie mamy silnej i wyrównanej kadry.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 28.09.2013, 21:00
Niby po 30 minutach powinno 0:3 dla Wisły.

Później Wisły nie było. Między 30 a 90 minutą obrona Częstochowy i momentami problemy nawet z wybiciem na oślep. Powtórka z derbów i z meczu z Jagą. Naiwne myślenie, że godzina wybijania na oślep da 3 punkty... Żenująca druga połowa i fart niesamowity, że w ogóle jest remis. To niewiarygodne, że można grać tak słabo i nie przegrywać. Ślizgnęliśmy się Górnikiem, Pogonią, Cracovią i dziś z Ruchem... Za każdym razem Wisła była słabsza lub zdecydowanie słabsza (np. w derbach mogło być ze 4:1 dla Pasów).

Mam wrażenie, że gdyby nie Głowacki to w każdym meczu byłoby 3-4 gole w plecy.

A Brożek? No cóż, musiał przyjść słabszy dzień. Jakby nie miewał słabszych dni to by nie musiał wracać do Ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez thechris : 28.09.2013 o godz. 21:17.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 28.09.2013, 21:02
Jeżeli dajesz przyzwolenie na obrażanie użytkowników to nie mamy o czym rozmawiać .....
A jak MODERTOR mnie obraza, abym wytrzezwial to OK ?! Jak nie czyta moich postow to ok? Dwa standardy ? Dla moda i dla plebsu ?

Noz ....a, znalazl sie demokrata jak Unia Wolnosci...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.09.2013 o godz. 21:11.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.09.2013, 21:05
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
FraMat, ku*rwa mać. Człowiek wchodząc na forum WISŁY chce się poczuć jak wśród WIŚLACKIEJ braci.

A wchodzę po meczu i po wypowiedziach widzę Jagode albo Grenia bis. To be, tamto be, marketing be, trener błeeeee, boiska argghhh, juniorzy nosz qrwa.

Przypieprzasz się o brak zrozumienia dla krytyki- owszem. Ale użytkownicy nie mają pamięci kuźniara czy innych pe-łofcuff i widzą ciągłe napie*rdalanie. Jesteś jak robotnik napier*dalający młotem pneumatycznym gdy jestem na kacu. Bardziej niż uspokajać, tonować nastroje dolewasz oliwy do ognia.
I zasadniczo na tym poscie mozna by zakonczyc te jalowa dyskusje
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 28.09.2013, 21:05
Faktem jest że gra jest słaba. Ale chyba nikt z nas nie spodziewał się że będziemy od razu grali super piłkę. To co do tej pory "osiągnelismy" jest sukcesem ze składem jaki mamy. Naprwadę wypada się cieszyć ze po 10 meczach mamy 18 pktów. i kręcimy sie wokół podium.

Trzeba przetrwać do zimy. Ciułać punkciki i liczyć że sprowadzimy kogoś lepszego.

Co do samego meczu. Szkoda tych dwóch setek Brożka bo mecz mógłby się zupełnie inaczej ułożyć. Mam nadzieję że kontuzja nie jest groźna, tak samo jak Ostoji.
Drugi z rzędu przyzwoity mecz Chaveza, Głowa standard. Poza tym nikt sie nie wyróżnił. Miśkiewicz że dużo błędów na szczęście bez konsekwencji.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.09.2013, 21:13
Następny z którym się zgodzę. Jeżeli do niektórych nie dociera napiszę dużymi literami i specjalnie pogrubię bo widzę, że nie umieją czytać ze zrozumieniem: DZISIAJ GRALIŚMY Z RUCHEM CHORZÓW !
Co mnie to obchodzi ? Dzisiaj jest 28 października 2013 roku i wracanie do przeszłości w temacie o meczu z Ruchem Chorzów jest bez sensu ...
?
Po ch.uj się kłócicie?
Jeden ma taki pkt. widzenia, inny trochę inny i czytając to wszystko po kolei robi się o wiele ciekawiej.
Co do naszych dotychczasowych wyników to dobrze (z pomocą szczęścia) jest jak jest i oby tak dalej.
Z tym że pierwsze poważniejsze wnioski to w zimie, a podsumowania po 37 kolejce.
Ja bym wpuszczał Stolarskiego zamiast Burligi albo Nalepy (jeśli myślimy o zmieninniku Ostoji na DP) i Urygę (jeśli jest zdrowy) jako zmiennika na DP. A Nalepę wysłał na salę gimnastyczną - co by ćwiczył gibkość, sprawność, zwrotność i stracił parę kg.
A także Fryca zamiast Donalda jeśli ten jest ustawiany na obronie.
Ale przecież nie będę się strzępił jak ktoś napisze coś innego. A ostatecznie to i tak Smuda jest trenerem więc znaczenie mojej czy innej opinii... nie jest przesadnie duże.
Ostatnio edytowane przez arti : 28.09.2013 o godz. 21:19.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.09.2013, 21:18
Coz, tragiczna 2 polowa po zejsciu Ostoi (Ostoji?). Szkoda setek Brozka i straty bramy po stałym fragmencie i to dosyc duzej odleglosci... a juz po zejsciu Brozka totalnie nic do przodu nie szło i chyba nie mielismy ani jednej sytuacji. Zadatek był dobry gdy Boguski wychodził sam na sam to chyba Sarki zle mu podał (na pięte zamiast na dobieg jak przy 1 setce Brozia). No i chyba tyle. Dobre i 0.5 pktu.

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.09.2013, 21:20
Chrapka brakowała w środku pola, jego skuteczności pod bramką.Guła owszem przy bramce asystował ale wogóle nie strzala zza pola karnego (a to potrafi !!), znika na długie fragmenty meczu,znacznie obniżył poziom w porównaniu z początkiem sezonu
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.09.2013 o godz. 21:32.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.09.2013, 21:20
A jak MODERTOR mnie obraza, abym wytrzezwial to OK. Jak nie czyta moich postow to ok?
Dwa standardy ? Dla moda i dla plebsu ?

Noz ....a, znalazl sie demokrata jak Unia Wolnosci...
domin, cenie Twoje zdanie w wielu kwestiach, ale tutaj chyba nie do końca masz racje.

Prezentowanie krytycznej oceny w stosunku do gry piłkarzy, najemnego trenera czy nawet inna wizja polityki klubu nie jest w żadnym przypadku powodem do wysyłania na druga stronę Błoń. Takie odzywki nie powinny mieć miejsca na forum Wisły.
Zwłaszcza, gdy przyjdzie co do czego, to dużo się krzyczy Cała Wisła zawsze razem.

Natomiast niefortunnie jest gdy się jest sędzią we własnej sprawie.

Szklanka zimnej wody dla wszystkich.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 28.09.2013, 21:31
Elefant napisał(a):Wyświetl post
domin, cenie Twoje zdanie w wielu kwestiach, ale tutaj chyba nie do końca masz racje.

Prezentowanie krytycznej oceny w stosunku do gry piłkarzy, najemnego trenera czy nawet inna wizja polityki klubu nie jest w żadnym przypadku powodem do wysyłania na druga stronę Błoń. Takie odzywki nie powinny mieć miejsca na forum Wisły.
Zwłaszcza, gdy przyjdzie co do czego, to dużo się krzyczy Cała Wisła zawsze razem.

Natomiast niefortunnie jest gdy się jest sędzią we własnej sprawie.

Szklanka zimnej wody dla wszystkich.
Ja rozpatruja dokladnie ta sytuacje. Nie byla to zwykla krytyka, ona miala w sobie troche inny wydzwiek. Po reakcji wielu osob Pan Moderator powinien sie zastanowic nad swoim postepowaniem lub nad dalszym pelnieniem tej funkcji.

On ja sprowokowal. I sam pozniej byl sedzia, jak nawet to napisales.

Dariook nie jest moim ulubiencem, ale czy musial byc ban od FraMata?

W wielu innych sytuacjach byloby to zrozumiale, ale ta decyzja pozostawia niesmak...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 28.09.2013, 21:31
arti napisał(a):Wyświetl post
?
Już poprawione, dzięki za zwrócenie uwagi.

Pogoda jest taka jak w październiku, dlatego przyspieszyłem o jeden miesiąc

Była szansa utrzymać bezpieczny dystans do Legii a tak niestety po dzisiejszym meczu odskakują nam na 6 punktów w tabeli

/thechris- faktycznie po podzieleniu tak, ale przed wygląda to następująco: Wisła 18, Legia 24. Do dzielenia to jeszcze daleka droga
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 28.09.2013, 21:34
"Takie odzywki nie powinny mieć miejsca na forum Wisły."

Pełna zgoda.

Szkoda, że egzekwowane jest to dość wybiórczo. Mnie ten user nazwał wprost żydem niedawno na sb więc ja go nie żałuję.

@ up - Legia odskakuje na 3 pkt chyba, że mówisz o tabeli przedstawiającą jakąś fikcję. Wisła ma 9 a Legia 12.
Ostatnio edytowane przez thechris : 28.09.2013 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
Marlowe
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 28.09.2013, 21:34
Wydaje mi się,że Franz wyciska maksa z tych zawodników,których ma.Trzeba ten punkt uszanować zwłaszcza,że mieliśmy kupę szczęścia.Martwi mnie jednak to,ze prowadząc z teoretycznie słabszą drużyną(Jaga,Pejsy a teraz Ruch) zaczynamy się gubić.Gorzej,ze po dzisiejszym sędziowaniu nie takie Jarzębiaki będą odwalane w niedzielę i tego się szczerze obawiam...
Odpowiedz cytując
Marlowe
Junior Member

Stary 28.09.2013, 21:37
Paweł chyba złapał kontuzję,stąd ta zmiana...
Odpowiedz cytując
Marlowe
Junior Member

Stary 28.09.2013, 21:38
krzywy napisał(a):Wyświetl post
F.. M.. w.........j do k.......u. Smuda jak mogłeś zmienić Pawła? to jest sabotaż, jedyny grajek który robi różnice .Franek sodomia i gomoria wstydź sie
To chyba przez kontuzję ...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 28.09.2013, 21:41
Gorsze od straty punktow moze okazac sie strata Pawła i Ostoji.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów