|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Czas na wstępne podsumowanie. Jest chyba w miarę dobrze. Legia w grupie, Lech odpada mimo, że generalnie grając nic nagle mieli kilka minut na wygranie dwumeczu. Śląsk zadziwił mnie i już sam nie wiem czy to słabość Belgów czy taki ten Śląsk dobry. Aczkolwiek kilku graczy w tym Sobota forma niebywała.
W każdym razie zdobywamy w rewanżach 0,500 do rankingu krajowego i szkoda znowu tego remisu Śląska, który w drugim meczu z rzędu na wyjeździe daje sobie wbić bramkę w doliczonym czasie gry. Mając na uwadze jak punktują zespoły obok nas jest nawet bardzo dobrze. Białorusinom zostaje jedna bądź żadna drużyna zależnie jak skończy się ostatni mecz FK Mińsk. Duńczycy mają jeszcze drużynę w grupie LM i 2 drużyny w IV rundzie el. LE ale z taką formą to może to być bardzo słaby sezon dla Duńczyków. Cypr zostaje z dwoma ekipami w el. LE aczkolwiek nie wiem jak z rozstawieniem, ale pewnie jedna będzie rozstawiona. To samo tyczy się Izraela. To wszystko jest także ważne przez pryzmat już przyszłorocznego rankingu więc generalnie nasz dobry występ i słabszy tych ekip może nam punktować dwukrotnie. Póki co jest 17 miejsce w przyszłorocznym rankingu. Aczkolwiek głównie tutaj będziemy się bronić bo 15/14 miejsce które zajmują Rumunii i Czesi raczej póki co nie do osiągnięcia. Skupiając się na tym roku. Ważny bardzo dwumecz Śląska. Oby dostali kogoś w zasięgu i z taką grą na pewno jest szansa. Legia szczerze liczę, ze po walce odpadnie i zagra w LE bo tam łatwiej o punkty i nawet 4 punkty za awans do LM nie wiem czy są tutaj warte tego... Jak to jest z III koszykiem w LE dla Legii
Ostatnio edytowane przez callmesir : 08.08.2013 o godz. 22:31.
|
|
|

|
||||||
|
|