The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2013, 16:52
Swojego posta kieruję do wszystkich osób o tzw. lewicowej wrażliwości. Jak to mówicie broniąc m.in. mieszkańców krajów islamskich: "INNY NIE ZNACZY GORSZY' i ja się oczywiście podpisuję pod tym obiema rękami. A teraz do rzeczy. Od początku byłem zagorzałym przeciwnikiem krajów islamskich w Europie. Mój sprzeciw rozpoczął się od wojen w byłych republikach radzieckich, ponieważ są zbyt blisko prawdziwej Europy. Dlaczego? Dlatego że są po prostu inni, przepraszam użyję poprawnego zwrotu - są odmienni kulturowo. Jak porwali w Czeczenii Ochojską to nawet sobie pomyślałem - i dobrze Ci tak. Mój sprzeciw narósł w trakcie wojny o Kosowo. To już było przerażające. Po co nam Ci Albańczycy tutaj? Moja koleżanka wróciła z wakacji na Krecie. Była na wycieczce w Albanii. Inny świat. Ci ludzi mają gdzieś uczciwą pracę. Jednego dnia wpadają na pomysł że otworzą sklep, zaczynają budowę, w połowie się rozmyślają bo po co mi to? I tak stoi cała masa niedokończonych budynków. Żeby się utrzymać wysyłają na ulicę dzieci żeby żebrały od turystów na utrzymanie, bo po ch... pracować? Kobieta jest tam nikim. I teraz do sedna sprawy: nie mam nic przeciw temu że są inni, nie uważam ich za gorszych, fajnie się żyje nie pracując, cygański tryb życia jest super! Tylko niech oni to robią we własnych krajach! Jedyne co im wychodzi to robienie dzieci. Odznaczają się zerową kulturą techniczną. Mnie to nie przeszkadza niech sobie żyją na swój sposób. Jeżeli komuś odpowiada taki sposób na życie, to niech się tam przeprowadzi, i nie propaguje tego u nas, tylko niech nie błaga potem MSZ o powrót. Współżycie w jednym społeczeństwie z tymi narodami się nie sprawdziło. Społeczeństwo wielokulturowe nie ma racji bytu. Bomby w londyńskim metrze podkładały osoby podobno już zasymilowane. Bzdura. Ich się nie da zasymilować.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów