|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
policja brytyjska aresztuje ludzi za antyislamskie wpisy w internecie... cóż zaczyna się robić ciekawie...
A podobno u władzy W UK jest prawicowiec, patriota i konserwatysta !!!!!!!!! Miejmy nadzieję, że w Europie wygrają w końcu siły prawdziwie narodowe i zrobią porządek z POPRAWNOŚCIĄ POLITYCZNĄ. Ciekawie kiedy królowie Wielkiej Brytanii będą przysięgać na Allaha.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.05.2013 o godz. 14:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Gwiaździsty napisał(a):
PS Z lewakami i Salzburgiem też nie mam niczego wspólnego.
Ostatnio edytowane przez Watts : 28.05.2013 o godz. 17:28.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Poza tym bardzo często model wielu kolorowych rodzin jest taki. Niepracujący tatuś siedzi na kanapie i liczy pieniadze z zasiłków, które dostał od państwa za 8 dzieci i wychodzi mu, że potrzebuje jeszcze dorobić następne, bo chce kupić nowy samochód a obliczył, że wtedy mu wystarczy. Mamusia pracuje w domu bo trzeba całą gromadę nakarmić i obsłużyć. Ktoś powie super, wiecej dzieci, wiecej podatników ale nie wszyscy z takich rodzin chcą pracować, asymilować się w społeczeństwie. Wręcz przeciwnie, powstają getta na przedmieściach i są wylęgarnią mułzumańskich radykałów. Zobaczymy czy w przyszłości kwestia bepieczeństwa państwa i obywateli nie będzie droższa niz ich wkład w system emerytalny. Prawdopodobnie wystarczyło by decyzją administracyjną mocno zróżnicować zasiłki dla swoich obywateli a mieszkajacych na pobyt stały imigrantów (bez obywatelstwa, które nie powinno być przyznawane każdemu kto chce) (o czym powoli zaczynają myśleć np. Wielka Brytania, Niemcy, Austria czy Irlandia). Poza tym te kraje zatracaja swoją tożsamośc. W idiotycznie pojetej poprawności politycznej zaczynają zmieniac swoje obyczaje, np. likwiduje się Św. Mikołaja bo rzekomo nie podoba się on imigrantom. No c.rva, jesli im się nie podoba to niech wracają tam gdzie go nie ma . Przeciez nikt ich na siłe nie przywoził do Europy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Przeraża mnie wizja Europy muzułmańskiej, a to faktycznie się dzieje na naszych oczach. Rzymianie też pewnie nie byli świadomi upadku ich cesarstwa tak jak wielu nie widzi upadku dzisiejszej Europy. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.pch24.pl/imran-firasat--n...y,15132,i.html
a tu dowód na to, że imigranci dzielą się na chcianych i niechcianych. Kogo dosięgła hiszpańska ekstradycja i czy ktoś zdąży jeszcze o tym zrobić skecz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jako adnotacja do przykładowych działań V kolumny
wis.la/n2xtt - uwaga linki z tokfm , ale zacytuje meritum Cytat:
Winnym zamieszek na przedmieściach jest już nie jawny, ale ukryty rasizm. Każdy biały człowiek rodzi się z piętnem rasisty i powinien codziennie przepraszać za dwie rzeczy. Po pierwsze za to, że jest biały, po drugie za to, że imigranci nie potrafią się zintegrować w pewnych ramach istniejących tu już od setek lat, bo to na pewno jego wina gdyż w tych relacjach, to on jest biały. Na szczęście wystarczy poczytać komentarze(nawet na wyborczej ,czy krypolu!) żeby zobaczyć jak kultorznawczynie i inni znawcy bardzo popłynęli w kierunku wymiarów jeszcze niedostępnych dla zwykłych rasistowskich śmiertelników.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 28.05.2013 o godz. 20:51.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I wg. tej gw-noZNAWCZYNI państwo powinno zajmować się imigrantami czyli cudzymi importowanymi obywatelami a swoich odstawić do kąta bo sobie radzą. Będą zachęcać by zatrudniać imigrantów a Polacy niech siedzą na bezrobociu
. Takich właśnie imbecyli trzeba odsunąć od władzy póki jest jeszcze na to czas.Coś się zaczyna ruszać na Wyspach: Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 28.05.2013 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest jeszcze jedno wytłumaczenie. Zbyt niski przyrost naturalny.
I taka Francja, Holandia, kraje skandynawskie, Wilka Brytania sprowadzają sobie nowych "rodaków", u których dzietność jest na bardzo wysokim poziomie, później dodadzą do tego zasiłki, niańki, przedszkola itp i się cieszą że mają w swoim kraju coraz to wyższy przyrost naturalny... Coraz wyższy przyrost naturalny, coraz to większej przyszłej struktury socjalnie wychowanych na bezrobotnych muzułmanów. Teraz tylko ogłosić sukces polityki prorodzinnej w jednym drugim i trzecim kraju i jest super ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Najśmieszniejsze jest to że ten przyrost naturalny jest im potrzebny do utrzymania opieki socjalnej i sprowadzenia jeszcze więcej bydła
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Problem z przyrostem naturalnym ...
Jakby ludzie nie czekali do 30-35 roku życia z kupnem mieszkania bo wcześniej ich nie stać (oczywiście kredyt). Jakby ludzie nie musieli analizować czy lepiej dziecko czy może nowy TV bo dziecko może ich zbyt dużo kosztować. Może od tego trzeba zacząć a nie sprowadzać ciapatych żeby się mnożyli jak bakterie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyznać się , który z Was potraktował dzisiaj młotkiem Egipcjanina na dworcu w Katowicach ?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Byłem w ciężkim szoku, bo w gw pojawił się problem emigracji...
Wywiad, i nawet pare "trudnych pytań". Oto ciekawsze odpowiedzi: Cytat:
Bowiem zamieszki w Szwecji - kraju o najlepszy socjalu, niesamowicie tolerancyjnym - są spowodowane nie równym traktowaniem imigrantów. Źli Szwedzi, oj źli. Cytat:
Reszty nie czytam, nie ma sensu linka wklejać. Natomiast fakt, że ludzie mimo ewidentych faktów - że to nie przejdzie. Że te dwie kultury nie mogą żyć razem. Dalej szukaj argumentów za wielokulturowością. Cały czas zastnawiając się co w NAS jest takiego złego, że tym biednym IMIGRANTOM jest tak źle, że muszą podpalać auta... Chory świat. ![]()
Ddf
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=227g2iV1qUw Max nakreśla w stopniu ogólnym.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Religia pokoju ... straszna tragedia :( ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Trzeba dodać to że Assad opiera swoją władze głównie na Alawitach którzy stanowią mniejszość w kraju 12%. Sunnicka większość tylko w części go popiera. Alawitom trochę bliżej jednak do Szyitów i Iranu. Trochę to pokręcone a ja mam za małą wiedzę ale nie upraszczałbym że "powstańcy" nie mają żadnego poparcia w Syrii. W końcu Syria to kraj gdzie mniejszość rządzi większością i nie wszystkim się to podobało.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Alawizm http://en.wikipedia.org/wiki/Alawites
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 24.06.2013 o godz. 18:44.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Kolejna Polka skrzywdzona przez muzułmanina:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/poch...jej-meza/cclwb Kiedy to się w wreszcie skończy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Swojego posta kieruję do wszystkich osób o tzw. lewicowej wrażliwości. Jak to mówicie broniąc m.in. mieszkańców krajów islamskich: "INNY NIE ZNACZY GORSZY' i ja się oczywiście podpisuję pod tym obiema rękami. A teraz do rzeczy. Od początku byłem zagorzałym przeciwnikiem krajów islamskich w Europie. Mój sprzeciw rozpoczął się od wojen w byłych republikach radzieckich, ponieważ są zbyt blisko prawdziwej Europy. Dlaczego? Dlatego że są po prostu inni, przepraszam użyję poprawnego zwrotu - są odmienni kulturowo. Jak porwali w Czeczenii Ochojską to nawet sobie pomyślałem - i dobrze Ci tak. Mój sprzeciw narósł w trakcie wojny o Kosowo. To już było przerażające. Po co nam Ci Albańczycy tutaj? Moja koleżanka wróciła z wakacji na Krecie. Była na wycieczce w Albanii. Inny świat. Ci ludzi mają gdzieś uczciwą pracę. Jednego dnia wpadają na pomysł że otworzą sklep, zaczynają budowę, w połowie się rozmyślają bo po co mi to? I tak stoi cała masa niedokończonych budynków. Żeby się utrzymać wysyłają na ulicę dzieci żeby żebrały od turystów na utrzymanie, bo po ch... pracować? Kobieta jest tam nikim. I teraz do sedna sprawy: nie mam nic przeciw temu że są inni, nie uważam ich za gorszych, fajnie się żyje nie pracując, cygański tryb życia jest super! Tylko niech oni to robią we własnych krajach! Jedyne co im wychodzi to robienie dzieci. Odznaczają się zerową kulturą techniczną. Mnie to nie przeszkadza niech sobie żyją na swój sposób. Jeżeli komuś odpowiada taki sposób na życie, to niech się tam przeprowadzi, i nie propaguje tego u nas, tylko niech nie błaga potem MSZ o powrót. Współżycie w jednym społeczeństwie z tymi narodami się nie sprawdziło. Społeczeństwo wielokulturowe nie ma racji bytu. Bomby w londyńskim metrze podkładały osoby podobno już zasymilowane. Bzdura. Ich się nie da zasymilować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Odkurzę temat.
Jeśli moderatorzy uznają że poniższy link jest zbyt drastyczny proszę o moderację i usunięcie. Tekst w języku shakespeare'a, zawiera zdjęcia oraz film: http://themuslimissue.wordpress.com/...ristian-child/ ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Angola delegalizuje islam:
http://wmeritum.pl/angola-delegalizuje-islam/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szanuję inne wyznania, ale tej "religii" nigdy nie zrozumiem.
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/piec...ytycznym/n4k55 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|