The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2013, 16:51
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
To jest już komedia. Przychodzi jakiś nowy, niemiecki szczyl do zespołu. Wraca jakby nie patrzeć LEGENDA klubu,a ten się nie zgadza oddać numeru ? Bednarz powinien gościa wziąć na minutkę na bok i wytlumaczyc,że wypada numer oddac i na pewno będzie to zachowanie na + zarówna dla kibiców,jak i zawodników.
Jak ktoś jest choc trochę ogarnięty to powinien się zgodzić....
Cytuje jedną z racjonalnych wypowiedzi na Onecie.

" Burdenski chciał oddać ten numer Brożkowi, ale teraz już się nie da, bo skład i numeracja została przed sezonem zaklepana, a nie ma możliwości zmiany numerów w czasie sezonu. Do 31 sierpnia można tylko dorejestrować nowych zawodników z nowymi numerami. Brożek może odzyskać numer najwcześniej w czasie przerwy zimowej."
Ostatnio edytowane przez Valandil : 31.07.2013 o godz. 16:53.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.07.2013, 17:09
Valandil napisał(a):Wyświetl post
Brożek może odzyskać numer najwcześniej w czasie przerwy zimowej."
To i tak są jaja, nie wiem czy gdziekolwiek tak jest.

U nas bez zmian, tak jak dawno temu Gorawski przejął siódemkę po Moskalu w przerwie zimowej.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 31.07.2013, 17:14
TYSIAC906 napisał(a):Wyświetl post
A jak skomentujecie transfer czarnucha z 3 świata ,którego odstrzelił amerykanśki średniak ?(mysle ,że nawet słabszy od Wisełki )
Witamy w Wiśle.
Oby dał nam wiele radości i sukcesów swoją grą - mam (bo muszę mieć) nadzieję, że ściągając go wiemy co robimy.
A co do domniemanych testów w us&a... biedacy tacy jak my nie powinni się tak łatwo obrażać. to niemądre.
Czasy gdy jak np. Bosacki nie chciał przejść do Wisły to dzień czy 3 później kupiliśmy Kałużnego minęły (póki co?).
Ostatnio edytowane przez arti : 31.07.2013 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 31.07.2013, 17:16
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=IDtdQ8bTvRc 0:12 - Haiti.
Pamiętacie jak (bodajże?) Wdowczyk komentując mecz Trynidadu i Tobago na MŚ2006 cały czas mówił Afrykanie o nich.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.07.2013, 17:24
arti napisał(a):Wyświetl post
A co do domniemanych testów w us&a... biedacy tacy jak my nie powinni się tak łatwo obrażać. to niemądre.
Nie dziwie się chłopakowi. Pewnie na jego miejscu postąpiłbym podobnie. Washington jest zdecydowanie bliżej rodzinnego Haithi niż Kraków. Gdy masz wybór takie rzeczy przeważają. Z USA blisko do domu, kultura podobna więc i większa szansa na aklimatyzację.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 31.07.2013, 18:02
d napisał(a):Wyświetl post
To i tak są jaja, nie wiem czy gdziekolwiek tak jest.

U nas bez zmian, tak jak dawno temu Gorawski przejął siódemkę po Moskalu w przerwie zimowej.
W Realu Madryt, Ronaldo?
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.07.2013, 19:04
W trakcie sezonu? Chyba nie trafiłeś.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 31.07.2013, 19:52
Mam nadzieję że tylko nasza bieda zadecydowała o angażu dla dzikiego. Pierdoły Bednarza o agencji manadżerskiej i niemaniu wpływu na to co przedstawia amerykański klub od razu odrzucam. Niech łysy powie co z kontraktem Jovanica i ile dostalismy za Webstera w sprawie Kokoszki. Prawnik jak ch.uj, a wszystkie sprawy mamy w pi.zdę.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
TYSIAC906
Member

Od: 06.2013

Stary 31.07.2013, 20:03
Mi chodziło o poziom sportowy ,a nie o to czy pojechał do USA ,bo mu blizej ,czy nie . Skoro był testowany i odrzucony przez D.C ,to czemu Wisła ,ktora jest chyba wiekszym klubem(nawet w obecnej sytuacji) bierze go bez testow ,z miejsca ... (tak wiem ,że obserwowali go od dluzszego czasu ,ale to chyba za malo)
Ostatnio edytowane przez TYSIAC906 : 31.07.2013 o godz. 20:06.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 31.07.2013, 20:17
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=IDtdQ8bTvRc 0:12 - Haiti.
Dobrze mu pojechałeś
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 31.07.2013, 20:41
TYSIAC906 napisał(a):Wyświetl post
Mi chodziło o poziom sportowy ,a nie o to czy pojechał do USA ,bo mu blizej ,czy nie . Skoro był testowany i odrzucony przez D.C ,to czemu Wisła ,ktora jest chyba wiekszym klubem(nawet w obecnej sytuacji) bierze go bez testow ,z miejsca ... (tak wiem ,że obserwowali go od dluzszego czasu ,ale to chyba za malo)
A co my możemy wiedzieć o jego poziomie sportowym?
Ilu grajków skasowano w gorszym klubie, potem przypadkiem znaleźli się w lepszym i okazało się, że to jest to?
Obejrzeć kompilację na youtube, mecz czy dwa z ich pucharu concacaf - jaką to daję wiedzę?
Tu jest drugi koniec świata, jak dla mnie to sytuacja - zakręcamy ruletką - zaaklimatyzuje się i pokaże co potrafi (a co faktycznie potrafi-któż to wie?) albo nie. Spore ryzyko, ale może się uda - kto wie.
Odpowiedz cytując
RybaTs
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 31.07.2013, 20:47
Wg Lolka z wislaportal jutro testy medyczne ma przechodzić jakiś zawodnik
Odpowiedz cytując
hejR22
Member

Od: 01.2011

Stary 31.07.2013, 20:50
Ktoś mógł dobrze pisać, że napotkał się na konto na TT Bednarza i raczej będzie nim chyba ten z Haiti, ale jak narazie bym wolał Stilicia Zresztą teraz każdy transfer pprzyjmę z usmiechem na twarzy
Odpowiedz cytując
TYSIAC906
Member

Od: 06.2013

Stary 31.07.2013, 20:54
arti napisał(a):Wyświetl post
A co my możemy wiedzieć o jego poziomie sportowym?
Dlatego napisałem ,żeby nie brali go z miejsca tylko przetestowali
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 31.07.2013, 21:05
Cytat:
Obejrzałem jeden i pół meczu z jego występami i jestem entuzjastycznie nastawiony do tego transferu. Moim zdaniem piłkarza z takim potencjałem do gry na tej pozycji nie mieliśmy już dawno.
Właściwie największym znakiem zapytania jest głowa tego piłkarza bo możliwości motoryczne określę jako wyjątkowe, technicznie jest na tyle dobry, że w ekstraklasie nie będzie miał żadnego problemu. Wydaję się też, że nie jest to gość, który "obsra się" gdy zobaczy pełny stadion na Legii czy Lechu i będzie kopał w trybuny. Przeciwko Hiszpanii grał naprawdę spokojnie mimo, że pressingiem atakowali go nie przypadkowi zawodnicy. Już wcześniej napisałem, że dla mnie jest to lekki wariat i wydaję mi się, że sobie poradzi.

W internecie wiszą za pewne jeszcze mecze Haiti z Hiszpanią, Włochami czy ostatni w tym gold cup w którym grał, także można wyrobić sobie opinie na temat tego zawodnika nie kierując się tylko domysłami.
Odpowiedz cytując
seba_109
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 31.07.2013, 23:29
jutro podobno testy medyczne tego haitanczyka lub tego brazyliano co z nami trenuje
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.08.2013, 05:36
seba_109 napisał(a):Wyświetl post
jutro podobno testy medyczne tego haitanczyka lub tego brazyliano co z nami trenuje
A niech biorą jednego i drugiego. Juz nic lepszego się nie wymyśli a przy naszej sytuacji kadrowej każda para nóg jest na wagę złota.
Obecnie, każda zmiana meczowa tylko obniża potencjał i siłę drużyny więc jeśli tylko prezentują poziom pierwszej 11 to klepać na rok i alleluja.

Brak rywalizacji zabija wszystko. Od woli walki aż po umiejętności. Jeden sezon się poleci, można walnąć wynik lecz w dłuższej perspektywie nastąpi rozkład. Juz to przerabialiśmy za Maaskanta, pewna 11 zrobiła wynik jednak brak rywalizacji w drużynie powolutku zabijał ducha walki. Jeśli się czegoś nie musi to się po prostu tego nie robi, jak w życiu.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 01.08.2013 o godz. 05:58.
Odpowiedz cytując
quenta
Junior Member

Od: 04.2013

Stary 01.08.2013, 08:05
W ostatnim akapicie wypowiedź Brożka dot. numeru na koszulce
http://sport.wp.pl/kat,32282,title,D...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 01.08.2013, 08:25
quenta napisał(a):Wyświetl post
W ostatnim akapicie wypowiedź Brożka dot. numeru na koszulce
http://sport.wp.pl/kat,32282,title,D...wiadomosc.html
Jak napisałem w innym temacie:
Ten artykuł to ogólnie chyba lipa,bo wczesniej słyszałem,ze Burdenski chciał oddac numer Pawłowi ,a teraz ,ze nie.Nie wyobrażam sobie,ze młody siusiek ,grajacy zaledwie 2 miesiace w klubie stawia sie powracajacej gwieździe.To juz nie tylko Brożek,ale cały zespół na czele z Głowackim by go "zjedli".
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
seba_109
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 01.08.2013, 08:52
wreście może jakiś talent http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...patryka_fryca/
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.08.2013, 08:54
Zaiste, relacje między Fabianem, a Brożkiem (a nawet CAŁYM ZESPOŁEM!) pier*dolną łeb na szyję z powodu numeru na koszulce. Żurawski nie dostał 9, wziął 79 (Celtic&Wisła)- słyszeliście o jakiejś próbie gwałtu na Bogusiu, gdy temu mydło czy coś innego spadło pod prysznicem?

Wakacje. Idźcie się przewietrzyć albo do pracy. Wisła ma o wiele więcej "problemów" niż bzdetne nalepki na t-shircie.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 01.08.2013, 08:56
testy są jakiegoś młokosa z Floty. Ale patrząc na jego wiek to trzeba brać bo grał całą rundę w Flocie
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 01.08.2013, 08:59
seba_109 napisał(a):Wyświetl post
wreście może jakiś talent wis.la/fxzkp
Oglądałem czasem mecze Floty na OS, gość jest całkiem przyzwoity i ma jakiś potencjał, ale cudów nie ma co się spodziewać. Wydaje mi się, że na ten moment Stolarski jest ciekawszą opcją.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.08.2013, 09:09
Korbit napisał(a):Wyświetl post
testy są jakiegoś młokosa z Floty. Ale patrząc na jego wiek to trzeba brać bo grał całą rundę w Flocie
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=15535

ehh

nie ma to jak argument : bo grał cała rundę....

niedobre.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.08.2013, 09:23
Wyglada na to ,ze pogloski o Stolarskim w Piascie to nie do konca plotki.Moim zdaniem wymiana siekierki na kijek
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.08.2013, 09:24
Lepszy byłby Opałacz, ale on jest już trochę stary
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 01.08.2013, 09:30
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Wyglada na to ,ze pogloski o Stolarskim w Piascie to nie do konca plotki.Moim zdaniem wymiana siekierki na kijek
Co ma Stolarski do Fryca skoro grają na innych pozycjach?
Odpowiedz cytując
matinen
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 01.08.2013, 09:33
To jest boczny obrońca czy stoper? Osobiście wolałbym jakiegoś skrzydłowego np. z I ligi na testach (Burliga na skrzydełku to trochę mało a innych zmienników nie widze) ale jeżeli ten chłopak okaże się utalentowany to czemu nie . Bardzo młody (jak na nasze ligowe realia) i dodatkowo regularnie bronił barw Floty to już w miarę ciekawie wygląda patrząc na naszą obecną politykę . Musi być już chyba wszystko ustalone co do kontraktu skoro przechodzi u nas testy medyczne już.
Ostatnio edytowane przez matinen : 01.08.2013 o godz. 09:36.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.08.2013, 09:33
Czy ktoś wie czy nadal jest coś na rzeczy z Kostovskim, czy uznano, że Brożek wystarczy?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.08.2013, 09:38
Valandil napisał(a):Wyświetl post
Co ma Stolarski do Fryca skoro grają na innych pozycjach?
Popraw mnie jesli czegos nie wiem.
Stolarski ,mimo ze pomocnik,w Wisle gral do tej pory na prawej obronie.Fryc ,z tego co wiem ,we Flocie tez gral jako prawy obronca i jest grajkiem prawonoznym.
Tyle w telegraficznym skrocie ma Stolarski do Fryca.
No chyba ,ze Franz szuka alternatywy dla Sarkiego i bedzie probowal Pawla w pomocy.Jest to jakis pomysl.
Jak zwal tak zwal-rezygnacja ze Stolarskiego nie bylaby zbyt madra decyzja.Delikatnie mowiac.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów