|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Wy naprawdę liczycie na jakieś cuda transferowe, że piszecie iż nie można budować drużyny na piłkarzach słabych technicznie i przeciętnych jak Wilk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kuba nie jest przykładem działania naszego scoutingu. Nikt z Wisły go nie obserwował wcześniej, a na testy przywiózł go wujek i zarazem manager- Jurek Brzęczek. Dla działaczy Kuba był zagadką. Gdyby nie Brzęczek, całkiem prawdopodobne, że nigdy byś Kuby w koszulce Wisły nie zobaczył (nie dlatego, że był słaby, tylko że nikt nie wiedział w Wiśle o jego istnieniu).
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeżeli nadal tu jest, to znaczy że po prostu chętnych na niego brak. Nic byśmy na nim nie zarobili, zwłaszcza że od dawna gra coraz gorzej. Słaby piłkarz - ot, cała historia... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, podejrzewam, że jego przyszłe pensje do końca kontraktu przewyższają jego wartość. Rozwiązanie korzystne i dla klubu i dla niego samego.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Wilk poszedł a na jego miejsce nie ma nikogo i nie bedzie. Czy Wilk jest słaby? Jest przecietny!! Ale jest nam bardzo potrzebny w tym momencie chociaz dlatego ze nie mamy w ogole srodkowych pomocnikow na ławce pozaa tym Fabianem czy jak mu tam :/ Ja widze środek pomocy tak, Garguła-Nalepa-Chrapek aa w rezerwie zostaja dwa szrociki Fabian i Ostoja niestety i gdzie z glizda na ryby z takim zapleczem jak i Ci w podstawie wygladaja poprostu bardzo srednio :( Cieżko będzie bez chociaz jednego kreatywnego goscia którego wypadaloby sciagnac na wczoraj a ktorego napewno nie bedzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
wilk jak chce odejjsc to niech go sprzedadzą chociaż za śmieszne pieniądze ale na pewno nie rozwiazują z nim kontrkatu... z tego co widziałem w 2 meczach jest duzo lepszy niż ten jakiś Ostoja...
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czytając ten temat, to zauważam coś wręcz przeciwnego: niektórzy próbują kreować Wilka na nieudacznika i surowego technicznie lewusa, z którego ten zespół nie miał żadnego pożytku, ba był piątym kołem u wozu, drugim Sikorskiim.
W rzeczywistości Wilk orłem nie był i nigdy nie będzie, ale jak na nasze warunki był solidnym zawodnikiem,w swoim czasie zahaczającym nawet o reprezentację. Nie popadajmy z skrajności w skrajność. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a czy on nie rozwiązuje kontraktu dlatego, zeby się z Wisła nie sądzić
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Guerrier jedną noga u nas.
Sport_pl: Wilde Donald Guerrier podpisał kontrakt z Wisłą Kraków, ale klub z nim jeszcze nie http://www.sport.pl/pilka/1,64946,14...a_Krakow_.html Haitański obrońca czeka na wizę i pozwolenie na pracę. - Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, będzie naszym piłkarzem - mówi Jacek Bednarz, prezes Wisły. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_bez_podstaw/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czyli dwa kolejne transfery do Wisły Machado i Donald oraz możliwe dwa odejścia Wilka i Chaveza
Edit//// Czarek Wilk stwierdził że nie ma tematu jego odejścia z Wisły ,, Pytany po treningu przed południem Wilk, czy chce odejść z Wisły, stwierdził krótko: - Nie ma takiego tematu." ,, Naciskany, czy rzeczywiście złożył prośbę o rozwiązanie kontraktu, odparł: - Ciężko mi powiedzieć, kto wymyśla takie informacje. Ja nic takiego nie powiedziałem i na dziś nie ma takiego tematu." Także Franciszek Smuda, trener Wisły stwierdził: - Nie ma takiej możliwości, by Wilk odszedł. PS:Klub oddał Wilkowi tylko 2/3 zaległych pieniędzy Link http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...zwiazania.html
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 31.07.2013 o godz. 14:57.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
E skoro prezes klubu oficjalnie wyraził się, że taka możliwość istnieje, a sam zawodnik mówi, że nie. Czegoś tu nie rozumiem. TymonPRO skąd masz te wypowiedzi?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To kto tu kur... klamie:
Za oficjalna, slowa Bednarza: Dwa dni temu wpłynęło do klubu pismo z prośbą o rozwiązanie kontraktu z powodu niezapłaconych w terminie wynagrodzeń dla zawodnika. Sprawa zostanie rozstrzygnięta przez Izbę ds. Rozstrzygania Sporów 7. sierpnia, gdyż ze strony klubu brak podstaw do takiego działania. Do tego czasu zawodnik, Cezary Wilk, będzie uczestniczył w treningach i pozostaje do dyspozycji trenera” – stwierdził. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
borys: pisałem w innym temacie jak to według mnie wygląda. Krok Wilka to krok skrajny, Bednarz mógł się tego nie spodziewać. Przyciśnięty może przelać resztę hajsu Wilkowi do 7 sierpnia, żeby Izba nie skompromitowała jego słów z konferencji.
Ostatnio edytowane przez Watts : 31.07.2013 o godz. 14:54.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tak ale Bednarz mowi ze sa papiery, a Wilk ze nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wczoraj pisałem że Paweł Brożek zagra z 23 bo Niemiec miał mu ją oddać jednak pan Burdenski się nie zgodził
Nową przygodę z Wisłą zaczniesz z "jedenastką" na koszulce. Nie dało się wrócić do twojego ulubionego 23? Niestety nie... Jest zajęty (przez Fabiana Burdenskiego - przyp. red.) i nie udało się dojść do porozumienia... Mam nadzieję, że za rok, jeśli uda mi się przedłużyć kontrakt, odzyskam ten numer.
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 31.07.2013 o godz. 15:05.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To jest już komedia. Przychodzi jakiś nowy, niemiecki szczyl do zespołu. Wraca jakby nie patrzeć LEGENDA klubu,a ten się nie zgadza oddać numeru ?
Bednarz powinien gościa wziąć na minutkę na bok i wytlumaczyc,że wypada numer oddac i na pewno będzie to zachowanie na + zarówna dla kibiców,jak i zawodników. Jak ktoś jest choc trochę ogarnięty to powinien się zgodzić....
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 31.07.2013 o godz. 15:15.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
No dokładnie, Małecki powinien go też wziąć na bok i powiedzieć Kim ty .... jesteś Fabian? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A gdzie jest powiedziane, że to Burdenski nie oddał numeru? Przecież został zgłoszony do rozgrywek, zagrał już z 23, Ekstraklasa ma zmienić numer w trakcie sezonu?
Już dopieprzacie się do wszystkiego, żeby tylko się pokazać. Brożek niech nie jojczy, już z dychą grał za Liczki i było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
A jak skomentujecie transfer czarnucha z 3 świata ,którego odstrzelił amerykanśki średniak ?(mysle ,że nawet słabszy od Wisełki )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Zamilknij zaściankowy, rasistowski gimbusie. Może tak?
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A już miałem pisać,żebyś zmienił tego czarnucha na afroamerykanina z pięknych stepów,gdzie pasą się lwy i żyrafy.
Inaczej za chwilę Cię tu ukamieniują A co do tego Donalda to przecież odniósł sie dziś do niego Bednarz i chłop póki co czeka na wizę. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A moze z tym DC United było tak ze zobaczyli gościa hmm jest niezły to zaprosimy go na testy.Zapytali go czy ma z kims podpisany kontrakt powiedział ze nie lub ze jest dogadany na słowo.Zaprosili go po 2-3 dniach okazało sie ze jest podpisana jednostronna umowa z Wisła i gościowi podziekowali.A oficjalnie klub z ju łe sej nie komentował sprawy tylko wszyscy myśleli i ze gość testy oblał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Czarnuch ? I co w tym złego ,że czarny? ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czytałem przedtem gdzieś, że w DC. United trenował dla podtrzymania formy, nie było to nazwane testami, jak można to w innych tekstach przeczytać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
zwał jak zwał ,ja nie jestem zwolennikiem tego transferu
Natomiast bycie gimbusem mam juz troche za sobą . |
|
|