|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
Oby dał nam wiele radości i sukcesów swoją grą - mam (bo muszę mieć) nadzieję, że ściągając go wiemy co robimy. A co do domniemanych testów w us&a... biedacy tacy jak my nie powinni się tak łatwo obrażać. to niemądre. Czasy gdy jak np. Bosacki nie chciał przejść do Wisły to dzień czy 3 później kupiliśmy Kałużnego minęły (póki co?).
Ostatnio edytowane przez arti : 31.07.2013 o godz. 20:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie dziwie się chłopakowi. Pewnie na jego miejscu postąpiłbym podobnie. Washington jest zdecydowanie bliżej rodzinnego Haithi niż Kraków. Gdy masz wybór takie rzeczy przeważają. Z USA blisko do domu, kultura podobna więc i większa szansa na aklimatyzację.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W trakcie sezonu? Chyba nie trafiłeś.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieję że tylko nasza bieda zadecydowała o angażu dla dzikiego. Pierdoły Bednarza o agencji manadżerskiej i niemaniu wpływu na to co przedstawia amerykański klub od razu odrzucam. Niech łysy powie co z kontraktem Jovanica i ile dostalismy za Webstera w sprawie Kokoszki. Prawnik jak ch.uj, a wszystkie sprawy mamy w pi.zdę.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Mi chodziło o poziom sportowy ,a nie o to czy pojechał do USA ,bo mu blizej ,czy nie . Skoro był testowany i odrzucony przez D.C ,to czemu Wisła ,ktora jest chyba wiekszym klubem(nawet w obecnej sytuacji) bierze go bez testow ,z miejsca ... (tak wiem ,że obserwowali go od dluzszego czasu ,ale to chyba za malo)
Ostatnio edytowane przez TYSIAC906 : 31.07.2013 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Guest
|
|
Ilu grajków skasowano w gorszym klubie, potem przypadkiem znaleźli się w lepszym i okazało się, że to jest to? Obejrzeć kompilację na youtube, mecz czy dwa z ich pucharu concacaf - jaką to daję wiedzę? Tu jest drugi koniec świata, jak dla mnie to sytuacja - zakręcamy ruletką - zaaklimatyzuje się i pokaże co potrafi (a co faktycznie potrafi-któż to wie?) albo nie. Spore ryzyko, ale może się uda - kto wie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Wg Lolka z wislaportal jutro testy medyczne ma przechodzić jakiś zawodnik
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ktoś mógł dobrze pisać, że napotkał się na konto na TT Bednarza i raczej będzie nim chyba ten z Haiti, ale jak narazie bym wolał Stilicia
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Właściwie największym znakiem zapytania jest głowa tego piłkarza bo możliwości motoryczne określę jako wyjątkowe, technicznie jest na tyle dobry, że w ekstraklasie nie będzie miał żadnego problemu. Wydaję się też, że nie jest to gość, który "obsra się" gdy zobaczy pełny stadion na Legii czy Lechu i będzie kopał w trybuny. Przeciwko Hiszpanii grał naprawdę spokojnie mimo, że pressingiem atakowali go nie przypadkowi zawodnicy. Już wcześniej napisałem, że dla mnie jest to lekki wariat i wydaję mi się, że sobie poradzi. W internecie wiszą za pewne jeszcze mecze Haiti z Hiszpanią, Włochami czy ostatni w tym gold cup w którym grał, także można wyrobić sobie opinie na temat tego zawodnika nie kierując się tylko domysłami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
jutro podobno testy medyczne tego haitanczyka lub tego brazyliano co z nami trenuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Obecnie, każda zmiana meczowa tylko obniża potencjał i siłę drużyny więc jeśli tylko prezentują poziom pierwszej 11 to klepać na rok i alleluja. Brak rywalizacji zabija wszystko. Od woli walki aż po umiejętności. Jeden sezon się poleci, można walnąć wynik lecz w dłuższej perspektywie nastąpi rozkład. Juz to przerabialiśmy za Maaskanta, pewna 11 zrobiła wynik jednak brak rywalizacji w drużynie powolutku zabijał ducha walki. Jeśli się czegoś nie musi to się po prostu tego nie robi, jak w życiu.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 01.08.2013 o godz. 05:58.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
W ostatnim akapicie wypowiedź Brożka dot. numeru na koszulce
http://sport.wp.pl/kat,32282,title,D...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ten artykuł to ogólnie chyba lipa,bo wczesniej słyszałem,ze Burdenski chciał oddac numer Pawłowi ,a teraz ,ze nie.Nie wyobrażam sobie,ze młody siusiek ,grajacy zaledwie 2 miesiace w klubie stawia sie powracajacej gwieździe.To juz nie tylko Brożek,ale cały zespół na czele z Głowackim by go "zjedli". ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
wreście może jakiś talent http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...patryka_fryca/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zaiste, relacje między Fabianem, a Brożkiem (a nawet CAŁYM ZESPOŁEM!) pier*dolną łeb na szyję z powodu numeru na koszulce. Żurawski nie dostał 9, wziął 79 (Celtic&Wisła)- słyszeliście o jakiejś próbie gwałtu na Bogusiu, gdy temu mydło czy coś innego spadło pod prysznicem?
Wakacje. Idźcie się przewietrzyć albo do pracy. Wisła ma o wiele więcej "problemów" niż bzdetne nalepki na t-shircie. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
testy są jakiegoś młokosa z Floty. Ale patrząc na jego wiek to trzeba brać bo grał całą rundę w Flocie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
ehh nie ma to jak argument : bo grał cała rundę.... niedobre. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wyglada na to ,ze pogloski o Stolarskim w Piascie to nie do konca plotki.Moim zdaniem wymiana siekierki na kijek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Lepszy byłby Opałacz, ale on jest już trochę stary
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To jest boczny obrońca czy stoper? Osobiście wolałbym jakiegoś skrzydłowego np. z I ligi na testach (Burliga na skrzydełku to trochę mało a innych zmienników nie widze) ale jeżeli ten chłopak okaże się utalentowany to czemu nie
. Bardzo młody (jak na nasze ligowe realia) i dodatkowo regularnie bronił barw Floty to już w miarę ciekawie wygląda patrząc na naszą obecną politykę . Musi być już chyba wszystko ustalone co do kontraktu skoro przechodzi u nas testy medyczne już.
Ostatnio edytowane przez matinen : 01.08.2013 o godz. 09:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś wie czy nadal jest coś na rzeczy z Kostovskim, czy uznano, że Brożek wystarczy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Popraw mnie jesli czegos nie wiem.
Stolarski ,mimo ze pomocnik,w Wisle gral do tej pory na prawej obronie.Fryc ,z tego co wiem ,we Flocie tez gral jako prawy obronca i jest grajkiem prawonoznym. Tyle w telegraficznym skrocie ma Stolarski do Fryca. No chyba ,ze Franz szuka alternatywy dla Sarkiego i bedzie probowal Pawla w pomocy.Jest to jakis pomysl. Jak zwal tak zwal-rezygnacja ze Stolarskiego nie bylaby zbyt madra decyzja.Delikatnie mowiac. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|