|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ludzie, Wy się kur.a ogarnijcie. co ma Smuda i Bednarz do tego? ten kto wypatrzył tego rumuna i podał dalej jego dane do testów jest winny, a z tego co się orientuję ani bednarz ani smuda tym się nie zajmują. kto i po co robi wała w Wiśle? jak się dowiemy powinien lecieć na zbity pysk, no chyba że to przez przypadek. jest to możliwe i ja to akceptuję pod warunkiem że już nigdy więcej taka akcja sie nie powtórzy. pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak, relacji osób, które oglądały sparing ![]() Ty sparingu nie oglądałeś, gościa na żywo nie widziałeś więc nic w temacie do powiedzenia mieć nie możesz. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jak ktoś dał się wyrolować rumuńskiemu studentowi to jaka jest szansa, że nie omota go jakiś cwany menadżer ?
Smutne jest to, że osoba która podobno ogląda po kilka meczów w tygodniu czy to na płytkach czy to na żywo decyduję się na zaproszenie zawodnika na podstawie obejrzanej kompilacji. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pany.
A moze ten rumun to nasz nowy spec od marketingu i pr ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() BTW Właśnie uświadamiasz mi że może być gorzej niż jest - czytaj: sprzedawca kebabów będzie miał jutro dzień konia. Edit: Co w sumie może nie być takie dziwne - w końcu do tej roli przygotowywał się bardzo długo. Dodatkowo ma wprawę - raz mu taka sztuczka już wyszła.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 26.06.2013 o godz. 13:49.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Osoba odpowiedzialna za ściągnięcie tego amatora powinna z miejsca zostać - mówiąc klasykiem - dyscyplinarnie wypier*****. Podejrzewam, że takich standardów jakie obecnie panują w Wiśle, nie uświadczy się nawet w Chojniczance Chojnice czy Dolcanie Ząbki.
Do Ząbek panie Bednarz/Kapka/Smuda się przyznawajcie, nie do 13-krotnego Mistrza Polski. Z całym szacunkiem do klubu z Ząbek. Ta sprawa to wstyd i hańba dla całego klubu - to znaczna redukcja renomy i marki. Klub zarządzany po amatorsku, będzie wkrótce grać po amatorsku. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Finał tej sprawy jest taki jakiego się obawiałem. Telefon weszlaków do Zdzisława K. to potwierdza. Odnoszę wrażenie ,że ten chłopak na testach to jest tylko zaskoczenie dla nas kibiców. Włodarze pewnie doskonale wiedzieli kim on jest i jaki ma background. Zdzisław pewnie już szykuje kadrę pod drugą wschodnią, bo taka jest perspektywa obiektywnie patrząc.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobry jest ten brazylijczyk uderzenie ma miodzio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Smuda zażyczył sobie szerokiej ławki, 40-50 chłopa, no to będzie miał. Na pewno to o to chodzi
![]() ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Myslalem, ze tego typa sprzed 2 lat z drugiej ligi chinskiej, z 10kg nadwagi, ktory po podbijaniu pilki dostal krwotoku z nosu juz nic nie pobije :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Nominacja do Odkrycia, Najlepszego Postu, Najmądrzejszego Postu, Najbardziej Druzgocącego Postu, Najweselszego Postu, Mistera Forum w TWSD Awards w grudniu ![]() Od dzisiaj jesteś w oczach niezatapialnego Zdziska persona non grata przy R22. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby jeszcze bylo malo, to jedyne dwa nazwiska z jakimi laczylem jakiekolwiek nadzieje na jakosc transferowa w tym okienku czyli tych dwoch czarnoskorych z Francji, ktorzy cos juz pograli w Ligue 1, zaproponowali Cracovii a nie Wisle
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To tylko potwierdza, że nasze dziewczyny są najpiękniejsze! Zdrowie pięknych pań!
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Towarzysz profesór jest sponsorem Nancy, więc rzucili mu to co nie schodzi u nich.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
jeszcze bardziej sie komprmitują i udają że nic sie nie dzieje... pilkarze sami powinni mu wytłumaczyć żeby wypierdalał z Wisły jak najdalej, Mały!!! w tobie jedyna nadzieja!!! ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Aktualizując temat :
rozmawiałem dziś z Isahiem Akorem Enomomną,jednym z trzech na ktorych czekamy. Otóż jego wstrzymują jakies problemy w ambasadzie,liczy ze uda mu sie je rozwiązac i dzięki błogosławieństwu Boga przyjedzie. Ma 21 lat, za swoje najlepsze atutu uwaza strzał i "step n over" ? Nie wie ile potrwa sprawa w ambasadzie, na pytanie kiedy bedziesz odpowiedział : later dis year Oczywiscie ich menago to Mr Sunday, o PL nie wie nic ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
masz racje, a tekst wygląda jakby go Kapka pisał.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.06.2013 o godz. 17:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zaproszenia na testy są to tylko pozorowane, choć jakoś tam kosztowne, działania.
Pytanie jest o to, komu mają zamiar mydlić oczy nasi "skauci" i "dyrektor sportowy". Czy tylko kibicom i prasie czy też może przede wszystkim Cupiałowi? A może to elementy gry o władzę w strukturach Wisły? Żeby zdyskredytować rywala o wplywy... Na miejscu prasy wziąłbym na bok Rumuna i przeprowadził z nim wywiad pytając go o to, kto i kiedy się z nim skontaktował w sprawie testów i co mu za nie obiecał.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kolejna kompromitacja...czyli wedle tego oswiadczenia, wierzymy slowom menagera i materialowi video(na ktorym widac innego pilkarza), a nie przedstawionym faktom
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Qrwa czego ja się doczekałem na stare lata. Tel. mi nie milknie z szyderami od kolegów sympatyzujących z innymi klubami. Trza się narąbać i być nieprzytomnym przez pół roku
![]()
Ostatnio edytowane przez kolec64 : 26.06.2013 o godz. 16:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tak na poważnie to już nawet porzadnego artykułu na oficjalnej nie potrafią napisać, o zdjęciach czy innych multimediach nie wspominam. ( wiem wiem, biura prasowego praktycznie nie ma;/) ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak sobie przypomnę, całkiem nieodległe czasy Stana Valckx'a w Wiśle to aż mi się płakać chce. Za Holendra nie było nawet mowy o takiej prowizorce, wszystko planowane, przygotowywane, kontakty, telefony, wyjazdy, wszystko było profesjonalnie robione. W życiu by Stan nie zaprosił takie "coś" do Wisły, nawet na testy. Napiszę więcej, za czasów Valckx'a nie przeprowadziliśmy ani jednych testów sportowych, ANI JEDNYCH, zero. Ale za ery Holendra było trochę więcej pieniążków. Według mnie, jeśli mają takich dziadów sprowadzać, to niech lepiej poszukają młodych Polaków w 2. i 3. ligach.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
![]() Jednak nie zdziwiłbym się gdyby po takim czymś to Małego by wywalili za to, że "obraża kolegów z drużyny i psuje atmosferę w szatni"... Franiu w końcu znalazłby wymarzony pretekst. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.06.2013 o godz. 16:25.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Ale przynajmniej ten temat ożył jak w starych dobrych czasach |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ja pie*dole nieznany menago rekomenduje swojego piłkarza...to chyba normalne że nie powie o nim, że to dziad;/
"Decyzja o testach tego zawodnika została podjęta na podstawie rekomendacji managera piłkarza oraz zebranych materiałów wideo" - super, jakimi materiałami wideo się posługiwali? stworzonymi przez Sorina filmikami na youtubie? to jest już kpina na masową skale, jak można tak szykanować najlepszy klub XXI wieku ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marketing i PR tez slabiutki.. W takiej sytuacji przepraszasz kibicow, konczysz natychmiast testy, wypierdalasz goscia i mowisz, ze wyciagniesz wnioski na przyszlosc bla, bla, bla. Standard.
A nie idziesz dalej w zaparte i pogarszasz swoja sytuacje jeszcze pokazujac brak zrozumienia sprawy, bo przeciez wlasnie te materialy wideo sa najwieksza kompromitacja. A ty jeszcze potwierdzasz w komunikacie opieranie sie na nich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Proponuję zmienić nazwę tematu na: "Polityka transferowa, czyli kto nie zdążył s.......ić przed siatką >>skautów<< Wisły"... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|