The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Spokolokoełrokoko
Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2013, 13:30
nesta napisał(a):Wyświetl post
Pamietam, ze niedawno trwala debata na forum czy Cupial da kase w tym okienku czy nie. Wielu zapewne uwazalo, ze nie i bedzie slabo z transferami, ale tego to sie chyba nikt nie spodziewal.
No ale przecież Franiu przyszedł dlatego, że boss ma do niego zaufanie i wie że Franiu go nie wyroluje! I dzięki Franiowi boss sypnie kasiorą! Sypnie kasiorą! Sypnie!
.
.
.
.
.
.
Sypnie, prawda?
.
.
.
.
Nie sypnie?

element napisał(a):
Po czym rozegrał dobre zawody i wszyscy zamilkli
Wszyscy zamilkli bo Rumun nagle przykrył wszystko co działo się tutaj w ostatnim roku.
A wyróżnić się w sparingu z 4ligowcem, w którym gra Goliński "który się roztył" i mając za tło Zdolną Wiślacką Młodzież naprawdę nie jest trudno. Poza tym faktycznie wyróżnił się jako ofensywny pomocnik: ani jednego gola i ani jednej asysty w sparingu z 4ligowcem, który dzień wcześniej grał mecz ligowy... Super. Tak w ogóle to na czym opierasz to "wyróżnienie się"? Na podstawie tekstowej relacji dwóch osób?
Ostatnio edytowane przez Spokolokoełrokoko : 26.06.2013 o godz. 13:37.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 26.06.2013, 13:37
ludzie, Wy się kur.a ogarnijcie. co ma Smuda i Bednarz do tego? ten kto wypatrzył tego rumuna i podał dalej jego dane do testów jest winny, a z tego co się orientuję ani bednarz ani smuda tym się nie zajmują. kto i po co robi wała w Wiśle? jak się dowiemy powinien lecieć na zbity pysk, no chyba że to przez przypadek. jest to możliwe i ja to akceptuję pod warunkiem że już nigdy więcej taka akcja sie nie powtórzy. pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.06.2013, 13:40
Spokolokoełrokoko napisał(a):Wyświetl post
Tak w ogóle to na czym opierasz to "wyróżnienie się"? Na podstawie tekstowej relacji dwóch osób?

Tak, relacji osób, które oglądały sparing

Ty sparingu nie oglądałeś, gościa na żywo nie widziałeś więc nic w temacie do powiedzenia mieć nie możesz.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 26.06.2013, 13:41
Jak ktoś dał się wyrolować rumuńskiemu studentowi to jaka jest szansa, że nie omota go jakiś cwany menadżer ?
Smutne jest to, że osoba która podobno ogląda po kilka meczów w tygodniu czy to na płytkach czy to na żywo decyduję się na zaproszenie zawodnika na podstawie obejrzanej kompilacji.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.06.2013, 13:44
Pany.

A moze ten rumun to nasz nowy spec od marketingu i pr ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.06.2013, 13:44
element napisał(a):Wyświetl post
Poczekajcie, bo "student" zaliczy jutro bramkę, asystę i będzie jedną z najjaśniejszych postaci w sparingu z Zawiszą i wtedy mało kogo będzie obchodzić czy jest studentem czy pakuje kebaby.
Rozumiem że to sarkazm
BTW Właśnie uświadamiasz mi że może być gorzej niż jest - czytaj: sprzedawca kebabów będzie miał jutro dzień konia.

Edit:
Co w sumie może nie być takie dziwne - w końcu do tej roli przygotowywał się bardzo długo. Dodatkowo ma wprawę - raz mu taka sztuczka już wyszła.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 26.06.2013 o godz. 13:49.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.06.2013, 13:47
Osoba odpowiedzialna za ściągnięcie tego amatora powinna z miejsca zostać - mówiąc klasykiem - dyscyplinarnie wypier*****. Podejrzewam, że takich standardów jakie obecnie panują w Wiśle, nie uświadczy się nawet w Chojniczance Chojnice czy Dolcanie Ząbki.

Do Ząbek panie Bednarz/Kapka/Smuda się przyznawajcie, nie do 13-krotnego Mistrza Polski. Z całym szacunkiem do klubu z Ząbek.

Ta sprawa to wstyd i hańba dla całego klubu - to znaczna redukcja renomy i marki. Klub zarządzany po amatorsku, będzie wkrótce grać po amatorsku.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
mszumski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 26.06.2013, 13:50
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Video na temat Carlosa Eduardo.
wis.la/kn1lt
Technikę kopania ze stojące piłki ma fajną.
Wolny jak Helio Pinto
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.06.2013, 13:56
Finał tej sprawy jest taki jakiego się obawiałem. Telefon weszlaków do Zdzisława K. to potwierdza. Odnoszę wrażenie ,że ten chłopak na testach to jest tylko zaskoczenie dla nas kibiców. Włodarze pewnie doskonale wiedzieli kim on jest i jaki ma background. Zdzisław pewnie już szykuje kadrę pod drugą wschodnią, bo taka jest perspektywa obiektywnie patrząc.
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 26.06.2013, 13:58
Dobry jest ten brazylijczyk uderzenie ma miodzio
Odpowiedz cytując
Sinoos
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 26.06.2013, 14:06
Smuda zażyczył sobie szerokiej ławki, 40-50 chłopa, no to będzie miał. Na pewno to o to chodzi
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 26.06.2013, 14:15
Myslalem, ze tego typa sprzed 2 lat z drugiej ligi chinskiej, z 10kg nadwagi, ktory po podbijaniu pilki dostal krwotoku z nosu juz nic nie pobije :(
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 26.06.2013, 14:19
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Ten testowany Rumun Sorin Oproiescu, nie jest żadnym piłkarzem tylko studentem udającym piłkarza. O jego rzekomej grze w Rumunii nie znajdzie się niczego w rumuńskich mediach.

Odkryłem że jego kompilacje na youtube są spreparowane. Na filmikach prezentowani są gracze z lig serbskich, a nie ten Rumun, który nigdy w Serbii nie grał.

Spójrzcie na tą kompilację:
wis.la/hqcca

Większość akcji jest rozgrywana na stadionie Javora Ivanjica
wis.la/g2lf5

zatrzymajcie sobie filmik na przykład na 59 sekundzie, gdzie jest inny stadion
wis.la/oe9qe

a tam na trybunach flaga Slobody Uzice

drugi filmik to samo
wis.la/cxzir

od 12 sekundy na banerach reklamy firm Niška mlekara z Nowego Sadu oraz DDOR Novi Sad, jak tak dalej polecieć to na banerach na większości stadionów jest reklamowane piwo Jelen:

Jak widzicie facet jest oszustem, niestety nasz klub dał się nabrać na jego sfałszowane CV i zafundował temu rumuńskiemu studentowi darmowe wakacje. Wcześniej nabrał na to Arabów, którzy zatrudnili go bez testów na podstawie tych sfałszowanych filmików, ale niestety nie dali mu przyjemności zagrania w żadnym oficjalnym meczu, jak tylko zobaczyli na miejscu co sobą prezentuje.

Zaproszenie tego człowieka na testy to kompromitacja ze strony naszego klubu. Osoba która zaklepała jego przyjazd, powinna się zastanowić nad sensem swojej dalszej pracy w Wiśle. Jest to kpina, że byle turysta może przyjechać sobie na testy do niby zawodowego klubu. Wystarczy być obcokrajowcem, robić na zmywaku w UK, kupić sobie od jakiegoś Serba sfałszowane filmiki ze swoim nazwiskiem i już drzwi do spędzenia paru dni z drużyną Wisły, w luksusowym hotelu, stoją dla ciebie otworem!

Nominacja do Odkrycia, Najlepszego Postu, Najmądrzejszego Postu, Najbardziej Druzgocącego Postu, Najweselszego Postu, Mistera Forum w TWSD Awards w grudniu

Od dzisiaj jesteś w oczach niezatapialnego Zdziska persona non grata przy R22.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 26.06.2013, 14:32
Jakby jeszcze bylo malo, to jedyne dwa nazwiska z jakimi laczylem jakiekolwiek nadzieje na jakosc transferowa w tym okienku czyli tych dwoch czarnoskorych z Francji, ktorzy cos juz pograli w Ligue 1, zaproponowali Cracovii a nie Wisle
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 26.06.2013, 14:40
murray napisał(a):Wyświetl post
Z tego, co widzę na fb, chłopak głównie zajmuje się kolekcjonowaniem ładnych koleżanek. W Krakowie, a szczególnie na Wiśle takich znajdzie sporo.

PS. Chciałem się wpisać w klasycznym temacie, a po cholerę pisać to, co inni.
To tylko potwierdza, że nasze dziewczyny są najpiękniejsze! Zdrowie pięknych pań!
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.06.2013, 15:45
Jakby jeszcze bylo malo, to jedyne dwa nazwiska z jakimi laczylem jakiekolwiek nadzieje na jakosc transferowa w tym okienku czyli tych dwoch czarnoskorych z Francji, ktorzy cos juz pograli w Ligue 1, zaproponowali Cracovii a nie Wisle
Towarzysz profesór jest sponsorem Nancy, więc rzucili mu to co nie schodzi u nich.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 26.06.2013, 15:54
Cytat:
Decyzja o testach tego zawodnika została podjęta na podstawie rekomendacji managera piłkarza oraz zebranych materiałów wideo krakowski klub zdecydował się zaprosić Sorina na kilkudniowe testy do Grodziska Wielkopolskiego

jeszcze bardziej sie komprmitują i udają że nic sie nie dzieje... pilkarze sami powinni mu wytłumaczyć żeby wypierdalał z Wisły jak najdalej, Mały!!! w tobie jedyna nadzieja!!!
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.06.2013, 15:54
Aktualizując temat :
rozmawiałem dziś z Isahiem Akorem Enomomną,jednym z trzech na ktorych czekamy.
Otóż jego wstrzymują jakies problemy w ambasadzie,liczy ze uda mu sie je rozwiązac i dzięki błogosławieństwu Boga przyjedzie. Ma 21 lat, za swoje najlepsze atutu uwaza strzał i "step n over" ?
Nie wie ile potrwa sprawa w ambasadzie, na pytanie kiedy bedziesz odpowiedział : later dis year
Oczywiscie ich menago to Mr Sunday, o PL nie wie nic reszty (moze wiecej niz 3, nie wiem nie pytałem dokladnie) piłkarzy ...nie zna. wie ze ma przyjechac z kims, ale nie wie z kim
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 26.06.2013, 16:00
wiertar napisał(a):Wyświetl post
jeszcze bardziej sie komprmitują i udają że nic sie nie dzieje... pilkarze sami powinni mu wytłumaczyć żeby wypierdalał z Wisły jak najdalej, Mały!!! w tobie jedyna nadzieja!!!
masz racje, a tekst wygląda jakby go Kapka pisał.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.06.2013 o godz. 17:06.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.06.2013, 16:05
Zaproszenia na testy są to tylko pozorowane, choć jakoś tam kosztowne, działania.
Pytanie jest o to, komu mają zamiar mydlić oczy nasi "skauci" i "dyrektor sportowy".

Czy tylko kibicom i prasie czy też może przede wszystkim Cupiałowi?
A może to elementy gry o władzę w strukturach Wisły? Żeby zdyskredytować rywala o wplywy...

Na miejscu prasy wziąłbym na bok Rumuna i przeprowadził z nim wywiad pytając go o to, kto i kiedy się z nim skontaktował w sprawie testów i co mu za nie obiecał....
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.06.2013, 16:07
Kolejna kompromitacja...czyli wedle tego oswiadczenia, wierzymy slowom menagera i materialowi video(na ktorym widac innego pilkarza), a nie przedstawionym faktom . Kapka jestes "mistrzem"!
Odpowiedz cytując
kolec64
Junior Member

Od: 07.2005

Stary 26.06.2013, 16:07
Qrwa czego ja się doczekałem na stare lata. Tel. mi nie milknie z szyderami od kolegów sympatyzujących z innymi klubami. Trza się narąbać i być nieprzytomnym przez pół roku
Ostatnio edytowane przez kolec64 : 26.06.2013 o godz. 16:11.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 26.06.2013, 16:08
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Zaproszenia na testy są to tylko pozorowane, choć jakoś tam kosztowne, działania.
Na miejscu prasy wziąłbym na bok Rumuna i przeprowadził z nim wywiad pytając go o to, kto i kiedy się z nim skontaktował w sprawie testów i co mu za nie obiecał....
zwariowałeś framat!! chcesz zeby jeszcze ktoś nam go podkupił?

tak na poważnie to już nawet porzadnego artykułu na oficjalnej nie potrafią napisać, o zdjęciach czy innych multimediach nie wspominam. ( wiem wiem, biura prasowego praktycznie nie ma;/)
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 26.06.2013, 16:21
Jak sobie przypomnę, całkiem nieodległe czasy Stana Valckx'a w Wiśle to aż mi się płakać chce. Za Holendra nie było nawet mowy o takiej prowizorce, wszystko planowane, przygotowywane, kontakty, telefony, wyjazdy, wszystko było profesjonalnie robione. W życiu by Stan nie zaprosił takie "coś" do Wisły, nawet na testy. Napiszę więcej, za czasów Valckx'a nie przeprowadziliśmy ani jednych testów sportowych, ANI JEDNYCH, zero. Ale za ery Holendra było trochę więcej pieniążków. Według mnie, jeśli mają takich dziadów sprowadzać, to niech lepiej poszukają młodych Polaków w 2. i 3. ligach.
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Od: 06.2013

Stary 26.06.2013, 16:22
wiertar napisał(a):Wyświetl post
pilkarze sami powinni mu wytłumaczyć żeby wypierdalał z Wisły jak najdalej, Mały!!! w tobie jedyna nadzieja!!!

Jednak nie zdziwiłbym się gdyby po takim czymś to Małego by wywalili za to, że "obraża kolegów z drużyny i psuje atmosferę w szatni"... Franiu w końcu znalazłby wymarzony pretekst.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.06.2013, 16:23
Jest "odpowiedź" klubu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.06.2013 o godz. 16:25.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 26.06.2013, 16:25
kolec64 napisał(a):Wyświetl post
Qrwa czego ja się doczekałem na stare lata. Tel. mi nie milknie z szyderami od kolegów sympatyzujących z innymi klubami. Trza się narąbać i być nieprzytomnym przez pół roku
A co ja mam powiedzieć jak aktualnie mieszkam w Poznaniu

Ale przynajmniej ten temat ożył jak w starych dobrych czasach
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.06.2013, 16:32
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jest "odpowiedź" klubu.
ja pie*dole nieznany menago rekomenduje swojego piłkarza...to chyba normalne że nie powie o nim, że to dziad;/

"Decyzja o testach tego zawodnika została podjęta na podstawie rekomendacji managera piłkarza oraz zebranych materiałów wideo" - super, jakimi materiałami wideo się posługiwali? stworzonymi przez Sorina filmikami na youtubie? to jest już kpina na masową skale, jak można tak szykanować najlepszy klub XXI wieku
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 26.06.2013, 16:38
Marketing i PR tez slabiutki.. W takiej sytuacji przepraszasz kibicow, konczysz natychmiast testy, wypierdalasz goscia i mowisz, ze wyciagniesz wnioski na przyszlosc bla, bla, bla. Standard.

A nie idziesz dalej w zaparte i pogarszasz swoja sytuacje jeszcze pokazujac brak zrozumienia sprawy, bo przeciez wlasnie te materialy wideo sa najwieksza kompromitacja. A ty jeszcze potwierdzasz w komunikacie opieranie sie na nich.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.06.2013, 16:41
Marketing i PR tez slabiutki.. W takiej sytuacji przepraszasz kibicow, konczysz natychmiast testy, wypierdalasz goscia i mowisz, ze kazdemu moze sie zdarzyc i wyciagniesz wnioski na przyszlosc bla, bla, bla. Standard.

A nie idziesz dalej w zaparte i pogarszasz swoja sytuacje jeszcze pokazujac brak zrozumienia sprawy, bo przeciez wlasnie te materialy wideo sa najwieksza kompromitacja. A ty jeszcze potwierdzasz w komunikacie opieranie sie na nich.
Kiedyś klasycznym testem było: "wyślij CV do klubu, jak jesteś taki dobry". Śmiem twierdzić, że kilku gości z forum pełniło by funkcję DS o wiele lepiej niż Zdzisław Kapka czy Jacek Bednarz. Nie chodzi o to, że mieliby jakiekolwiek sukcesy, ale być może uniknęlibyśmy tego typu kompromitacji.

Proponuję zmienić nazwę tematu na: "Polityka transferowa, czyli kto nie zdążył s.......ić przed siatką >>skautów<< Wisły"...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów