|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
A co do samego Oproiescu to słabo mi jak na to patrze.
Ostatnio edytowane przez Arked : 26.06.2013 o godz. 11:58.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
rożnica Arked taka ze ci Polacy nie maja sfingowanych CV co rzuca jakiś tam cień na klub.
po za tym w PL testuje sie swoich Polakow (np. popytaj w Jadze jaki stosunek maja do D.D. który im sprowadzał na mase piłkarzy z jednej zaprzyjaznionej druzyny) Sam sie przekonałem na własnym ciele ze bez układow dobrych w Wiśle Cie nie przetestują. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ta jego domniana gra w mlodziezowce rumuńskiej to tez sfabrykowana ? moglby ktos sprawdzic\potwierdzic ? Pytam bo mnie zaciekawila ta sprawa
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A że są układy i układziki to fakt. Jak w każdej dziedzinie życia niestety. Ciekawe swoją drogą kto stoi za zaproszeniem na testy Oproiescu? Kapka? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pewnie Kapka
Arked : a wiesz ze takie testy robią dla młodych roczników. Tzn : jest mecz 11 na 11 z czego jest z 4 chłopaków którzy maja zagwarantowany angaz a reszta dla picu. I nawet jak ktoś sie wyróżni, to nic z tego. Ode mnie z miasta 2 chłopaków było 2 lata temu to nawet dziendobry im nikt nie powiedział. Ubierz buty zagraj i nara ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jak się babrasz w gównie to się zawsze u.......isz, nie ma innego wyjścia.
Ludzie, którzy odpowiadają za transfery robią wałki. To jest skandal, aby kogoś nie sprawdzić i zaprosić na testy -ku*wa mać. Dawniej robione były wałki na grube miliony, dziś na tysiące - ale zawsze "ktoś" chce lody kręcić. Jeśli Cupiał otacza się takimi ludźmi to nie dziwota... ku*wa mać - sam jest sobie winny. Chyba każdy wie o kim mówię. Zaciąg bałkański swego czasu też dostał "bajeczne" kontrakty... I nie dziwie się, że Bunoza nigdzie nie chce iść, ma zajebisty kontrakt, nawet po tym jak odpali dole.
Weszło przeczytało już forum! - a Gówno W. już przeczytało Weszo! http://www.weszlo.com/news/15393-Spr..._oszukal_Wisle komentarz Kapki pokazuje kim jest ten człowiek i czyje interesy reprezentuje. Bo o jakości Jego pracy szkoda nawet mówić! Jeśli Cupiał nie zainterweniuje to naprawdę powinien pomyśleć o oddaniu (bo sprzedawać nie ma co) praw do zarządzania Wisłą Kraków S.A. komuś biedniejszemu, ale zdecydowanie bardziej ogarniętemu.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.06.2013 o godz. 12:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Juz jest jako glowny news na Weszlo
![]() Wlasnie dlatego ta degrengolada w Wisle mnie nie boli. Gdyby to byl wspaniale zoorganizowany klub, z fantastycznymi zawodnikami, ktorym wszyscy rzucaja klody pod nogi, ma pecha albo zdarzy im sie popelnic blad, czegos nie wygrac - okej, byloby smutno. Ale za obecny stan odpowiada kazdy, na czele z Cupiałem, podejmujacy takie a nie inne decyzje od lat. Nie zal mi ich w ogole. Za amatorke sie placi. A odpowiedz Kapki co do Rumuna no comment, wlasnie to mam na mysli. Gnijcie sobie wszyscy w tym bajorku ze Smuda, Kapka, Bednarzem i niereformowalnym Cupialem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Aż nie chce mi się wierzyć że to prawda. Wie ktoś może ile kosztuje pobyt osoby zaproszonej do testów, podejrzewam że to przyzwoita suma.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Cupiał, chciał pan Kapkę na stanowisku dyrektora sportowego to proszę bardzo, oto efekty.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wstyd mi za ten burdel, naprawdę. Już nawet znajomym ciężko wciskać kity. Dzieje się źle, chodzić na mecze trzeba, ale również tam trzeba okazać swoje niezadowolenie. Koniec pieszczenia się po pałach, koniec 100% wsparcia dla zarządu. Musimy pokazać, że WISŁA TO MY, a nie Jacek Bednarz i jego świta. Dopóki oni będą czuć się mocni, dopóty Wisła będzie tam, gdzie jest teraz... KU*WA!
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Lepiej było przeznaczyć te pieniądze na "Świąteczną paczkę" albo dać bezdomnemu. Po Smudzie, Burdeńskim, pożegnaniu Sobola i tym studenciaku mocno zastanawiam się nad dalszym wspieraniem tego burdelu organizacyjnego. Ten klub to dla mnie zdecydowanie więcej niż 5 liter i 90 minut meczu, aby ze spokojem patrzyć co w nim się wyrabia!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.06.2013 o godz. 12:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jedyna nadzieja w Smudzie, który czyni cuda że stwierdzi że ten student - piłkarz nie jest mu potrzebny..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niektorzy chyba pomylili adresy...odpowiedzialny za nowych pilkarzy jest Kapka, on pelni tutaj role Dyrektora od spraw sportowych. Niech on sie tlumaczy, a nie Bednarz(bo to nie jego broszka). Podzial obowiazkow w klubie jest jasny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Legendarny Sobolewski odchodzi.
Burdenski, amator z Niemiec przychodzi. Student Oproinescu na testach. Bednarz, Smuda, Smuda, Bednarz, Kapka, Kapka... WIERNOŚĆ |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam kumpla Serba/Chorwata któremu sie kończy kontrakt w Mainz II. Da ktoś numer do Zdzicha ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
działaj Telefon komórkowy +48 602 779 042
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Może wysmarujcie mejla na adres klubu - nigdy nic nie wiadomo.
![]()
A
T A K |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WtLgGFCjZC8
film ku pamięci mojego kuzyna Mateusza(Kompot) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nadzieja w Cupiale że się otrząśnie i zobaczy jak profesjonalnie pracuje Kapka i jak książkowo nie bierze odpowiedzialności za swoją pracę.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Po prostu mu zazdrościcie - każdy z nas pewnie chciałby pojechać na weekend na testy do Barcelony ![]() . . . . . . . ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale popatrzcie to naprawde trzeba sie postarac zeby osiagnac taki komizm, to wbrew pozorom wcale nie jest łatwo. A tu jakby ktos napisal specjalnie taki scenariusz. Nie to, ze jedno wydarzenie czy cos, ale cala seria, jakby ktos swiadomie wymyslij taka karykature. Najpierw skompromitowany Smuda, pozniej zatrudniony bez testow amator z 4 ligi, syn jego kolezki, teraz student na testach.. no bez jaj, WTF ?!
Pamietam, ze niedawno trwala debata na forum czy Cupial da kase w tym okienku czy nie. Wielu zapewne uwazalo, ze nie i bedzie slabo z transferami, ale tego to sie chyba nikt nie spodziewal.
Ostatnio edytowane przez nesta : 26.06.2013 o godz. 13:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Przecież taki Sergiusz Branco przy Oproiescu to jest porządny transfer.
Ostatnio edytowane przez panowie : 26.06.2013 o godz. 13:19.
![]()
A
T A K |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zdzisław KAPKA!
Zdzisław KAPKA! Zdzisław KAPKA! Zdzisław to stan umysłu. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
powinniśmy jeszcze zbierać na oprawę która uhonoruje naszego 'WIELKIEGO DYREKTORA SPORTOWEGO" !!! - NAWET W NAJGORSZYCH SNACH NIE PRZEWIDYWAŁEM, ŻE ON CHCE NAWET W TEJ ....A MIZERII FINANSOWEJ COŚ UGRAĆ, ŻE POŁAKOMI SIĘ NA DROBNE.
Do tej pory byłem zdania, że interesują go tylko grube kwoty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poczekajcie, bo "student" zaliczy jutro bramkę, asystę i będzie jedną z najjaśniejszych postaci w sparingu z Zawiszą i wtedy mało kogo będzie obchodzić czy jest studentem czy pakuje kebaby.
![]() Podobnie było z tym Fabianem z Niemiec.. a że syn kolegi wujka. Po czym rozegrał dobre zawody i wszyscy zamilkli ![]() Dla mnie on może być kasjerem w Tesco. Zobaczymy co jutro pokaże, jeśli go Franz wystawi ![]() PS: Trzeba jednak przyznać że gość ma łeb na karku .
Ostatnio edytowane przez element : 26.06.2013 o godz. 13:38.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sorki tak mnie naszlo
Weź rumuna on jest tani Sobolewski jest do bani Jeszcze sie Burdenski zmieści Bogusiowi ucho nęci Nasz dyrektor Zdzisiu Kapka Duza kasa ,sliska łapka Po co placić menagerom Lepszy murzyn jest z cholerą Bo za dwoch "polonskich" zuchów Autobus mam czarnuchów
Ostatnio edytowane przez xiondz77 : 26.06.2013 o godz. 14:28.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|