The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2013, 20:53
Na tej samej zasadzie mozna sie przyczepic do niezaleznej.pl o atak na przyszlego i naturalnego koalicjanta. Komu bylo potrzebne sianie fermentu miedzy prawica a Pisem? RN, jeszcze raz to napisze, zbiera glosy ludzi na prawo ktorzy na Pis nie chca glosowac, i ma tez duze szanse zebrac glosy mlodych ludzi ktorym niedobrze sie robi jak widza ten kabaret na wiejskiej.
A a'propos ukladu to juz 20lat jak zakorzenil sie w tym kraju wiec obawiam sie wyciac sie go nie da, mozna zmarginalizowac. Najlepiej by bylo jakby uniewaznic te jakies 5000 potworkow prawnych ktore wyszly z wiejskiej od czasu sejmu kontraktowego, wyje...c wszystko w powietrze I zaczac budowe nowego na gruzach. No ale tak sie niestety nie da...
Powód: .
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 14.06.2013 o godz. 22:10.
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.06.2013, 00:55
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Na tej samej zasadzie mozna sie przyczepic do niezaleznej.pl o atak na przyszlego i naturalnego koalicjanta. Komu bylo potrzebne sianie fermentu miedzy prawica a Pisem? RN, jeszcze raz to napisze, zbiera glosy ludzi na prawo ktorzy na Pis nie chca glosowac, i ma tez duze szanse zebrac glosy mlodych ludzi ktorym niedobrze sie robi jak widza ten kabaret na wiejskiej.
A a'propos ukladu to juz 20lat jak zakorzenil sie w tym kraju wiec obawiam sie wyciac sie go nie da, mozna zmarginalizowac. Najlepiej by bylo jakby uniewaznic te jakies 5000 potworkow prawnych ktore wyszly z wiejskiej od czasu sejmu kontraktowego, wyje...c wszystko w powietrze I zaczac budowe nowego na gruzach. No ale tak sie niestety nie da...

Komu? Samemu PiSowi!!! Nie rozumiesz najwyreźniej: toczy wie walka o prymat na skarajnej prawicy. jest pare ugrupowań które maja to samo we łbie ale widzą szanse na elektorat w innej retoryce niż ta która posluguje się PiS. Obszarem do zagospodarowania nie jest program czy wartości...obszar maja identyczny...sposobem na pozyskanie tego elektoratu jest RETORYKA!! I gdyby stosować tą wykładnie na tylko tym forum można dostrzac podziały na skrajnej prawicy! Np.: serek2 będzie przeciwny PiSowi (wbrew samemu sobie i wbrew mamie) a najprawdopodobniej pójdzie za Ziobrą, Gwiazdzisty podobnie, Pitica (drozd) pozostanie wienym psem (nie tylko dlatego że szczeka) i pójdzie za Jarosławem. To tylko 3 przykłady ale łatwe do identyfikacji poprzez słownictwo stosowane. Ugrupowań jest pare ale kazde z nich chce zrobić Polakom dobrze, nie informując ich przy okazji, że sami powinni się wźiaść do roboty. Generalnie powyższy elektorat to elekotorat leniwy, potrafiący marudzić, natomiast z marudzenia elektoratu nie wynika nic twórczego...i szczerze mówiąc mam w dupe która strone sceny politycznej elektorat zajmuje...elektorat ma to do siebie, że mu się zmienia a głos elektoratu politycy maja w dupie. KAŻDE ugrupowanie w Polsce patrzy na słupki, choćby nie wiem jak się zapierali, że tego nie robia, i najwyraxniej teraz do głosu doszedł PiS, który póki będzie to przynosiło efekty będzie toczył swoja wojenke Jak ktosnie zrozumiał to spiesze z wyjaśnieniem: politykom nie chodzi o to,żeby pomysłami, wizja zdobyć zaufanie i władze...dla Polsich polityków władza jest CELEM!!! I wszystko co oni robia jest podpożadkowane przede wszystkim WŁADZY! także jeżeli ktoś się spodziewa, że po PO przyjdą radykalne zmiany to wypada tylko zapłakać z żalu...
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 15.06.2013, 01:06
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ależ żeś się spocił z tym tekstem. Wojewódzki na mnie w ogóle nie działa bo nawet 15 sekund nie ogladałem głąba. Nie ogladam z reguły występów dzieci starych komunistów lansowanych w obecnych mediach. Ale spakować chętnie pomogę i dam kopa na rozruch. Szkoda tylko, że do tego nie dojdzie, bo wiem, że takie sieroty pogubiły by się w wielkim świecie.

mam nadzieje, że z równie dokładna analiza podszedłes do żywota braci Kaczynskich...wszak oboje byli/sa dziećmi komunisty właśnie!
PS: nie ośmieszaj się tylko AKowska przeszłoscia Rajmunda
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2013, 05:29
Oj mylisz sie bardzo myslac ze walka idzie o ten sam elektorat. Pis to mimo wszystko opcja socjalna podtrzymujaca rozdete panstwo opiekuncze z ktorym Wiplerowi nie za bardzo w smak. Tak samo RN mimo wszystko jest za kapitalizmem I panstwem bardziej liberalnym. Jednak mimo wszystko wszystkie te partie sa naturalnymi koalicjantami z uwagi na dostrzeganie glownego zagrozenia dla Polski w lewackiej ideologii wyrzeczenia sie Polskosci w imie europejskosci. To sa mimo wszystko partie narodowe bazujace na chrzescijanskich wartosciach ale z innym pogladem na gospodarke.
A twierdzenie o leniwosci elektoratu, no coz pokutuje 50 lat realnego socjalizmu i ciagle tluczenie do glowy michnikowszczyzny. Ake jak widzisz to sie zmienia, mnostwo roznych akcji przeciw lewakom, powstanie RN, hipsterprawica... Mlodzi sie ruszaja bo maja dosc, bo widza ze to ostatni dzwonek na obrone tego w co sie wierzy.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 15.06.2013, 09:50
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Hehehe jasne...

Całki podwójne, macierze... a tabliczka mnożenia kuleje.

Nie marnuj drogi niedoszły swojego talentu... poważnie, niegodniśmy
Spokojnie. Z tabliczką dodawania jest wszystko ok. Wybrałem m.in. Lecha Kaczyńskiego na prezydenta, bądź co bądź słabego, ale jeśli mnie pamięć nie myli miał on coś wspólnego z PiS?

No tak terminy całka podwójna, czy macierz to zbyt wysokie loty dla Drozda, a na sgh-u, czy polibudzie algebra I/II, czy analiza I/II są wałkowane przed dobre 2 lata. Poziom co prawdę średni jak cała polska edukacja, ale zawsze. Pójdziesz kiedyś na uniwersytet trzeciego wieku to może liźniesz podstawy matematyki wyższej
Ostatnio edytowane przez emj10 : 15.06.2013 o godz. 10:00.
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 15.06.2013, 15:19
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=urpB_g_WUJY

Bosak vs Morozowski

Wiem, że w ostatnim czasie sporo jest filmików na których ktoś kogoś "masakruje", ale akurat tutaj to słowo najbardziej odzwierciedla cały ten cyrk.
W życiu ważne są tylko chwile...
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.06.2013, 19:06
Bosak nieźle wyszczekany, aż podejrzanie za dobrze odpowiadał na pytania marnego agenta.
Palikotowcy(ten debil z filmiku, as82itd.) chyba mają nakazane w każdej wypowiedzi nawiązywać do Kościoła.
Czekam na odpowiedź ASa w sprawie Wojewódzkiego tylko boję się czy znów delikatnie nie przeskoczy na temat kościelny.
...And Justice For All
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 16.06.2013, 01:00
Rozmawiałem ostatnioz kolegą, który na moje stwierdzenie, że mimo, że dzieci maja brytyjskie paszporty ja dalej pozostałem \Polakiem, stwierdzieł, że Polakiem to ja może i jestem ale patriota to już niekoniecznie! Dla bystrych i lubiących takie zagadki: zwolennikiem jakiej opcji politycznej jest mój kolega?!
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 16.06.2013, 01:07
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Bosak nieźle wyszczekany, aż podejrzanie za dobrze odpowiadał na pytania marnego agenta.
Palikotowcy(ten debil z filmiku, as82itd.) chyba mają nakazane w każdej wypowiedzi nawiązywać do Kościoła.
Czekam na odpowiedź ASa w sprawie Wojewódzkiego tylko boję się czy znów delikatnie nie przeskoczy na temat kościelny.

Ogladałem raz Bosaka w bezpośredniej konfrontacji z teraźnbiejsza dupą Zamachowskiego, kiedy jeszcze jego dupa ona nie była...obraz nedzy i riozpaczy. Ten gówniaz przy tej pseudointeligentnej panience wypadł jak profesor PANu przy idiotce z magazynu w Wilkowyjach! To się w pale ludzkiej niemiesci jak durna jest to kobita i jak bardzo ona wierzy w to, że UE to panaceuma na bolączki Europy, swiata, karva galaktyki!!!
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.06.2013, 12:00
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
Rozmawiałem ostatnioz kolegą, który na moje stwierdzenie, że mimo, że dzieci maja brytyjskie paszporty ja dalej pozostałem \Polakiem, stwierdzieł, że Polakiem to ja może i jestem ale patriota to już niekoniecznie! Dla bystrych i lubiących takie zagadki: zwolennikiem jakiej opcji politycznej jest mój kolega?!
Kolejna zagadka:
czlonkowie którego ugrupowania w Polsce w ogóle mówią o takich wartościach jak patriotyzm?
A dla członków którego patriotyzm jest tylko śmiesznym, niemodnym, zbyt dramatycznym słowem?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 16.06.2013, 17:21
Pytanie czy ci obwieszeni flagami patrioci , byliby nimi w okresie gdy trzeba byłoby dać temu świadectwa np. w czasie wojny ,bo w demokratycznym państwie dosyć łatwo być patriota i wskazywać "gdzie stoi ZOMO", jak ci nic za to nie grozi..
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 16.06.2013, 21:20
Cytat:
Poseł Ruchu Palikota Robert Biedroń został pobity w centrum stolicy. - Splunął mi w twarz i uderzył - relacjonuje polityk. - To niemiły incydent i pokazuje, że chyba nie warto chować głowy w piasek. Trzeba w końcu coś zacząć robić - dodał.
mogli go pejczem po dupie napierdzielać to może by nie leciał z krzykiem na policję
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 17.06.2013, 00:50
Nie chce zakładać nowego tematu. To jest o chorobie, która nie istnieje. ADHD:
http://kefir2010.wordpress.com/2013/...e-psychotropy/
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Stary 17.06.2013, 08:04
AS82: Pytanie: Czy jakby przyszla wojna to twoi idole znow by donosili na i mordowali polakow? U "nowych panow" nic by im przeciez nie grozilo.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 17.06.2013 o godz. 08:08.
AS82
Banita

Stary 17.06.2013, 09:20
AS82: Pytanie: Czy jakby przyszla wojna to twoi idole znow by donosili na i mordowali polakow? U "nowych panow" nic by im przeciez nie grozilo.
Twoi może by zostali faszystami i otworzyli znów obozy koncentracyjne...a mówiąc serio to nie mam ochoty rozmawiać na tak żenujacym poziomie
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.06.2013, 09:43
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie czy ci obwieszeni flagami patrioci , byliby nimi w okresie gdy trzeba byłoby dać temu świadectwa np. w czasie wojny ,bo w demokratycznym państwie dosyć łatwo być patriota i wskazywać "gdzie stoi ZOMO", jak ci nic za to nie grozi..
A co ma grozić? Tęsknisz za czasami kiedy za prawdę szło się siedzieć?

Jeżeli tacy jak ty inteligenci w czasie pokoju w dniu święta flagi biegają z różowymi szmatami to nie trudno przewidzieć z czym biegaliby gdyby biało czerwona była zakazana.

Więc nie wypowiadaj się na temat patriotyzmu bo jako leming nie masz najmniejszych kompetencji.
Hej Nasz TS !!
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.06.2013, 09:49
http://niezalezna.pl/42464-prowokato...onach-palikota

Lemingom sypie się grunt pod nogami. Właściwie to już go tam nie ma.

Prowokacje, prowokacje, prowokacje. Metody niczym w poprzednim ustroju...
AYALA
Senior Member

Stary 17.06.2013, 09:55
hunter napisał(a):Wyświetl post
http://niezalezna.pl/42464-prowokato...onach-palikota

Lemingom sypie się grunt pod nogami. Właściwie to już go tam nie ma.

Prowokacje, prowokacje, prowokacje. Metody niczym w poprzednim ustroju...
może na Toma Cruisa on nie wyglada ale swoją role odegrał całkiem dobrze.Kto wie może dziadziuś Wajda gdzies go obsadzi ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.06.2013 o godz. 10:14.
AS82
Banita

Stary 17.06.2013, 10:01
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A co ma grozić? Tęsknisz za czasami kiedy za prawdę szło się siedzieć?

Jeżeli tacy jak ty inteligenci w czasie pokoju w dniu święta flagi biegają z różowymi szmatami to nie trudno przewidzieć z czym biegaliby gdyby biało czerwona była zakazana.

Więc nie wypowiadaj się na temat patriotyzmu bo jako leming nie masz najmniejszych kompetencji.
Mówie o tanim patriotyżmie na sprzedaż ,gdy twój ulubieniec pręży muskuły i straszy ZOMO 20 lat po fakcie , samemu stojąc za kordonem swoich ochroniarzy.
Twoi wybrańcy polityczni muszą koniecznie wprowadzić do prawa jeden słuszny model świetowania ,żeby ty i tobie podobni nie musieli się obruszać tym ,że ktoś inny sobie świetuje tak jak mu sie podoba . I tych co świetuja inaczej najlepiej wsadzać do pierdla . Typowo komusze myślenie ,z wyłącznością do decydowania kto jest prawdziwym Polakiem i kto ma prawo i kompetencje do tego żeby byc patriotą.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.06.2013, 10:15
Jest to wielce prawdopodobne, gdyż albo oni sami albo ich rodzice często działali w Solidarności, a ich dziadkowie walczyli z Niemcami lub Sowietami.
Zazwyczaj Twoim argumentem szarżują ci, co najchętniej zaśpiewaliby "sory Polsko", a ich przodkowie mają chlubną kartę działalności w PZPR,SB lub jako TW.

AS82 napisał(a):
Twoi może by zostali faszystami i otworzyli znów obozy koncentracyjne...a mówiąc serio to nie mam ochoty rozmawiać na tak żenujacym poziomie
Czy masz podejrzenie, że przodkowie kogokolwiek z obecnych na tym forum byli faszystami i zakładali niemieckie obozy koncentracyjne? Za takie coś moim zdaniem należy się ban, nie wiem jak trzeba mieć pusto w głowie by pisać takie porownania.

Bo to że wielu jest takich, co ich rodzice jeszcze w latach 80-tych biegali z pałami za innymi Polakami, odbijali im nery w więzianiach lub w wersji lihgt tylko na nich donosili, jest wielce możliwe.

AS82 napisał(a):
Mówie o tanim patriotyżmie na sprzedaż
Rozumiem że o takim:

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
AS82
Banita

Stary 17.06.2013, 10:22
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post

Czy masz podejrzenie, że przodkowie kogokolwiek z obecnych na tym forum byli faszystami i zakładali niemieckie obozy koncentracyjne? Za takie coś moim zdaniem należy się ban, nie wiem jak trzeba mieć pusto w głowie by pisać takie porownania.
Jak chcesz rozdawać bany ,to przeczytaj sobie post sanderrusa , bo to on zaczął rozmowe na takim poziomie. Z drugiej strony , przyglądając sie nowopowstałemu "Ruchowi Narodowemu" ,to sądze ,że im by nie wiele brakowało do tego ,żeby reaktywować Auschwitz..

PS A czekoladowy orzeł to rzeczywiście skandal, Sodoma i Gomorra
Ostatnio edytowane przez AS82 : 17.06.2013 o godz. 10:25.
Drozd
Senior Member

Stary 17.06.2013, 11:16
Nie Sodoma tylko debilizm, nie Gomora tylko bezmózgowie i nie orzeł tylko spasiona mewa...

Takie właśnie pojęcie o patriotyzmie i symbolach narodowych maja lemingi i ich pryncypały.
Hej Nasz TS !!
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 17.06.2013, 11:22
Czekoladowy orzeł w wersji różowej to żenada jakich mało i nic tego nie zmieni. AS-ie wyobrażasz sobie herb swojego klubu w wersji hipsterskiej na różowo wykonany z masy cukrowej? Osobiście nie wyobrażam sobie (L) zrobionej z piernika i polanej różowym lukrem.
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.06.2013, 11:49
Ależ Wy jesteście niepoważni. Akcja z czekoladowym orłem okazała się przecież wielkim sukcesem. Mimo złej pogody, na ulicach, w atmosferze tolerancji, afirmacji, niegasnącego zadowolenia i radości, bawiły się tysiące (jak nie miliony) osób. Od tego czasu słyszę mniej narzekania, widzę więcej uśmiechów i zwykłej troski o bliźniego. Paskudni z Was krytykanci - intryganci.

Tylko ta metka, co ja wspólnymi siłami robią. Ja odbieram to tak - "zadowolony Polak, produkt mediów".

@emj10
Nie kuś losu. Wiadomo, z jaką inicjatywą wyskoczą, jak awansujecie do LM? Już się ślinię na myśl o 'metce prawdziwego legionisty'.

Aha, informacji o prowokatorze media o najwiekszej sile rażenia chyba nie podają.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 17.06.2013, 11:51
Kongres sekty PiS na Jasnej Górze
http://www.tokfm.pl/blogi/cleofas/20...jasnej_gorze/1
Nie wiedziałem że Kaczyński to świecki biskup.
Wygląda na to że PIS przywłaszczył sobie katolików bez pytania o zgodę.
PIS to partia polityczna albo sekta ? bo sam już nie wiem.
Ostatnio edytowane przez york09 : 17.06.2013 o godz. 13:22.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.06.2013, 12:30
Jak chcesz rozdawać bany ,to przeczytaj sobie post sanderrusa , bo to on zaczął rozmowe na takim poziomie. Z drugiej strony , przyglądając sie nowopowstałemu "Ruchowi Narodowemu" ,to sądze ,że im by nie wiele brakowało do tego ,żeby reaktywować Auschwitz..

PS A czekoladowy orzeł to rzeczywiście skandal, Sodoma i Gomorra
Przeczytałem post sanderussa, i różnica polega na tym, że twoi idole faktycznie donosili i mordowali Polaków. Sam tutaj pisałeś, że czytasz Fakty i Mity - w Faktach i Mitach pisywał nawet sam morderca księdza Popiełuszki. Twój idol Palikot biega z kwiatami do generała Jaruzelskiego, twoi idole z SLD zapraszają go do sejmu, a przecież Jaruzelski ma na sumieniu kilkadziesiąt trupów, tysiące więzionych, torturowanych i represjonowanych Polaków, antysemickie czystki w wojsku pod koniec lat 60-tych, "homofobiczną" akcję hiacynt przeciwko gejom w latach 80tych.

Natomiast nic nie wiadomo, by idole Sanderussa z polskiej sceny politycznej zakładali obozy koncentracyjne i byli faszystami. Jedyne co mają z tym wspólnego, to to że często ich przodkowie z wielką gorliwością byli przez "faszystów" mordowani w obozach koncentracyjnych.

Mam nadzieję że ogarniasz to swoim rozumem i zdajesz sobie sprawę jaką głupotę palnąłeś

york09 napisał(a):
Nie wiedziałam że Kaczyński to świecki biskup.
Koledze się już wcielenia internetowe pomyliły, czy też może poszedł światłą drogą Anny Grodzkiej i mamy się już zwracać per "koleżanko"?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Drozd
Senior Member

Stary 17.06.2013, 13:07
york09 napisał(a):Wyświetl post
Kongres sekty PiS na Jasnej Górze
Nie wiedziałam że Kaczyński to świecki biskup.
Wygląda na to że PIS przywłaszczył sobie katolików bez pytania o zgodę.

PIS to partia polityczna albo sekta ? bo sam już nie wiem.
Nic dziwnego, że nie wiesz...

A kogo ma pytać o zgodę? Jarek jedzie sobie do Częstochowy bez obaw że go wygwizdają. Kto broni spróbować szczęścia cudakowi? Niech też sobie przewłaszczy ...
Hej Nasz TS !!
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Stary 17.06.2013, 13:35
To byla odbita pileczka na twoje trollowanie ASie. Twoi idole sa tez odpowiedzialni za zbrodnie niepamieci na 122 ofiarach stanu wojennego. Przeczytaj sobie raport Rokity w ktorym wyszczegolnione sa nazwiska ponad 100 funkcjonariuszy rezimu komunistycznego ktorym do tej pory wlos z glowy nie spadl a wielu z nich pelnilo znaczace funkcje w michnikowskiej republice zaklamania. Pytasz czy patrioci beda patriotami to ja sie pytam czy zdrajcy be da zdrajcami.
Drozd
Senior Member

Stary 17.06.2013, 14:54
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Raczej jest bliżej do tego niż dalej. "Prof. Krzysztof Jasiewicz z PAN wywołał spore oburzenie, gdy w wywiadzie dla "Focus Historia Extra" stwierdził, że Żydzi sami przez wieki pracowali na Holokaust. Teraz przyszło mu słono zapłacić za swoje słowa. Został zwolniony z Polskiej Akademii Nauk".

Myślę, że nie tylko żałosne jest to, że kongres odbywa się w takim miejscu, ale jeszcze bardziej to, że oni niby uważają się i są przedstawiani jako prawica
Wiadomo, przecież 21/24 lata "wolnej Polski" u władzy latorośle poprzedniego systemu. Czego się spodziewasz.

Żałosne to jest wybieranie komuś miejsca na kongres. Ludzie tam obecni raczej nie mieli nic przeciwko. Chyba że podstawione pacynki poligłupa.

A co do prawicy, głównym wyznacznikiem prawicowości jest stosunek do wiary, ojczyzny i tradycji. Więc zupełnie Cię nie rozumiem...
Hej Nasz TS !!
AS82
Banita

Stary 17.06.2013, 15:36
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Czekoladowy orzeł w wersji różowej to żenada jakich mało i nic tego nie zmieni. AS-ie wyobrażasz sobie herb swojego klubu w wersji hipsterskiej na różowo wykonany z masy cukrowej? Osobiście nie wyobrażam sobie (L) zrobionej z piernika i polanej różowym lukrem.

Rozumiem ,że powyższy tort , bombka choinkowa i poduszka ,to też profanacja symboli klubowych...
A co z zajączkami z czekolady ,które sie pojawiaja na swieta Wielkanocy czy św.Mikołajach na Boże Narodzenie ,jak rozumiem to tez świętokradztwo na niebywałą skalę.
A wracając do czekoladowego orła, to został on ostatnio zlicytowany za sporą sumę i kasa została przekazana Domowi Dziecka , więc więcej było z tego orła pozytku niż z waszego ględzenia...

BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem post sanderussa, i różnica polega na tym, że twoi idole faktycznie donosili i mordowali Polaków. Sam tutaj pisałeś, że czytasz Fakty i Mity - w Faktach i Mitach pisywał nawet sam morderca księdza Popiełuszki. Twój idol Palikot biega z kwiatami do generała Jaruzelskiego, twoi idole z SLD zapraszają go do sejmu, a przecież Jaruzelski ma na sumieniu kilkadziesiąt trupów, tysiące więzionych, torturowanych i represjonowanych Polaków, antysemickie czystki w wojsku pod koniec lat 60-tych, "homofobiczną" akcję hiacynt przeciwko gejom w latach 80tych.

Natomiast nic nie wiadomo, by idole Sanderussa z polskiej sceny politycznej zakładali obozy koncentracyjne i byli faszystami. Jedyne co mają z tym wspólnego, to to że często ich przodkowie z wielką gorliwością byli przez "faszystów" mordowani w obozach koncentracyjnych.

Mam nadzieję że ogarniasz to swoim rozumem i zdajesz sobie sprawę jaką głupotę palnąłeś

Koledze się już wcielenia internetowe pomyliły, czy też może poszedł światłą drogą Anny Grodzkiej i mamy się już zwracać per "koleżanko"?
Jacy moi idole mordowali Polaków , co ty pier**lisz ? To ,że rzekomo w FiM pisał morderca Popiełuszki mi sie nie podoba . Tak samo mi sie nie podoba ,że Palikot biega do Jaruzelskiego , ale tak niestety jest ,że walczy on o elektorat SLDowski i sie chce jemu przypodobać takimi ruchami. Jak tacy świeci jesteście to czemu do swoich szeregów PIS dokoptował sędziego Kryże ,który zamykał ludzi w Stanie Wojennym. To że PIS sie podlizuje klerowi ,zeby zyskać poparcie to ci nie przeszkadza, choć w sumie stosując twoją logikę, twoi idole podlizują się organizacji ,która prowadziła wojny krzyżowe, paliła ludzi na stosach a teraz chroni pedofilów w swoich szeregach. Też wielkiego powodu do dumy nie ma

To byla odbita pileczka na twoje trollowanie ASie. Twoi idole sa tez odpowiedzialni za zbrodnie niepamieci na 122 ofiarach stanu wojennego.
Twórcy Stanu Wojennego nie są moimi idolami ,tak wiec nie wiem czemu mi to uparcie przypisujesz

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów