|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
mam nadzieje, że z równie dokładna analiza podszedłes do żywota braci Kaczynskich...wszak oboje byli/sa dziećmi komunisty właśnie! PS: nie ośmieszaj się tylko AKowska przeszłoscia Rajmunda ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Oj mylisz sie bardzo myslac ze walka idzie o ten sam elektorat. Pis to mimo wszystko opcja socjalna podtrzymujaca rozdete panstwo opiekuncze z ktorym Wiplerowi nie za bardzo w smak. Tak samo RN mimo wszystko jest za kapitalizmem I panstwem bardziej liberalnym. Jednak mimo wszystko wszystkie te partie sa naturalnymi koalicjantami z uwagi na dostrzeganie glownego zagrozenia dla Polski w lewackiej ideologii wyrzeczenia sie Polskosci w imie europejskosci. To sa mimo wszystko partie narodowe bazujace na chrzescijanskich wartosciach ale z innym pogladem na gospodarke.
A twierdzenie o leniwosci elektoratu, no coz pokutuje 50 lat realnego socjalizmu i ciagle tluczenie do glowy michnikowszczyzny. Ake jak widzisz to sie zmienia, mnostwo roznych akcji przeciw lewakom, powstanie RN, hipsterprawica... Mlodzi sie ruszaja bo maja dosc, bo widza ze to ostatni dzwonek na obrone tego w co sie wierzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() No tak terminy całka podwójna, czy macierz to zbyt wysokie loty dla Drozda, a na sgh-u, czy polibudzie algebra I/II, czy analiza I/II są wałkowane przed dobre 2 lata. Poziom co prawdę średni jak cała polska edukacja, ale zawsze. Pójdziesz kiedyś na uniwersytet trzeciego wieku to może liźniesz podstawy matematyki wyższej
Ostatnio edytowane przez emj10 : 15.06.2013 o godz. 10:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=urpB_g_WUJY
Bosak vs Morozowski Wiem, że w ostatnim czasie sporo jest filmików na których ktoś kogoś "masakruje", ale akurat tutaj to słowo najbardziej odzwierciedla cały ten cyrk. ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Bosak nieźle wyszczekany, aż podejrzanie za dobrze odpowiadał na pytania marnego agenta.
Palikotowcy(ten debil z filmiku, as82itd.) chyba mają nakazane w każdej wypowiedzi nawiązywać do Kościoła. Czekam na odpowiedź ASa w sprawie Wojewódzkiego tylko boję się czy znów delikatnie nie przeskoczy na temat kościelny. ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozmawiałem ostatnioz kolegą, który na moje stwierdzenie, że mimo, że dzieci maja brytyjskie paszporty ja dalej pozostałem \Polakiem, stwierdzieł, że Polakiem to ja może i jestem ale patriota to już niekoniecznie! Dla bystrych i lubiących takie zagadki: zwolennikiem jakiej opcji politycznej jest mój kolega?!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ogladałem raz Bosaka w bezpośredniej konfrontacji z teraźnbiejsza dupą Zamachowskiego, kiedy jeszcze jego dupa ona nie była...obraz nedzy i riozpaczy. Ten gówniaz przy tej pseudointeligentnej panience wypadł jak profesor PANu przy idiotce z magazynu w Wilkowyjach! To się w pale ludzkiej niemiesci jak durna jest to kobita i jak bardzo ona wierzy w to, że UE to panaceuma na bolączki Europy, swiata, karva galaktyki!!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
czlonkowie którego ugrupowania w Polsce w ogóle mówią o takich wartościach jak patriotyzm? A dla członków którego patriotyzm jest tylko śmiesznym, niemodnym, zbyt dramatycznym słowem? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pytanie czy ci obwieszeni flagami patrioci , byliby nimi w okresie gdy trzeba byłoby dać temu świadectwa np. w czasie wojny ,bo w demokratycznym państwie dosyć łatwo być patriota i wskazywać "gdzie stoi ZOMO", jak ci nic za to nie grozi..
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie chce zakładać nowego tematu. To jest o chorobie, która nie istnieje. ADHD:
http://kefir2010.wordpress.com/2013/...e-psychotropy/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
AS82: Pytanie: Czy jakby przyszla wojna to twoi idole znow by donosili na i mordowali polakow? U "nowych panow" nic by im przeciez nie grozilo.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 17.06.2013 o godz. 08:08.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Twoi może by zostali faszystami i otworzyli znów obozy koncentracyjne...a mówiąc serio to nie mam ochoty rozmawiać na tak żenujacym poziomie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jeżeli tacy jak ty inteligenci w czasie pokoju w dniu święta flagi biegają z różowymi szmatami to nie trudno przewidzieć z czym biegaliby gdyby biało czerwona była zakazana. Więc nie wypowiadaj się na temat patriotyzmu bo jako leming nie masz najmniejszych kompetencji. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://niezalezna.pl/42464-prowokato...onach-palikota
Lemingom sypie się grunt pod nogami. Właściwie to już go tam nie ma. Prowokacje, prowokacje, prowokacje. Metody niczym w poprzednim ustroju... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.06.2013 o godz. 10:14.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Twoi wybrańcy polityczni muszą koniecznie wprowadzić do prawa jeden słuszny model świetowania ,żeby ty i tobie podobni nie musieli się obruszać tym ,że ktoś inny sobie świetuje tak jak mu sie podoba . I tych co świetuja inaczej najlepiej wsadzać do pierdla . Typowo komusze myślenie ,z wyłącznością do decydowania kto jest prawdziwym Polakiem i kto ma prawo i kompetencje do tego żeby byc patriotą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|||
Zazwyczaj Twoim argumentem szarżują ci, co najchętniej zaśpiewaliby "sory Polsko", a ich przodkowie mają chlubną kartę działalności w PZPR,SB lub jako TW. AS82 napisał(a):
Bo to że wielu jest takich, co ich rodzice jeszcze w latach 80-tych biegali z pałami za innymi Polakami, odbijali im nery w więzianiach lub w wersji lihgt tylko na nich donosili, jest wielce możliwe. AS82 napisał(a):
![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Banita
Offline |
|
PS A czekoladowy orzeł to rzeczywiście skandal, Sodoma i Gomorra
Ostatnio edytowane przez AS82 : 17.06.2013 o godz. 10:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie Sodoma tylko debilizm, nie Gomora tylko bezmózgowie i nie orzeł tylko spasiona mewa...
Takie właśnie pojęcie o patriotyzmie i symbolach narodowych maja lemingi i ich pryncypały. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czekoladowy orzeł w wersji różowej to żenada jakich mało i nic tego nie zmieni. AS-ie wyobrażasz sobie herb swojego klubu w wersji hipsterskiej na różowo wykonany z masy cukrowej? Osobiście nie wyobrażam sobie (L) zrobionej z piernika i polanej różowym lukrem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ależ Wy jesteście niepoważni. Akcja z czekoladowym orłem okazała się przecież wielkim sukcesem. Mimo złej pogody, na ulicach, w atmosferze tolerancji, afirmacji, niegasnącego zadowolenia i radości, bawiły się tysiące (jak nie miliony) osób. Od tego czasu słyszę mniej narzekania, widzę więcej uśmiechów i zwykłej troski o bliźniego. Paskudni z Was krytykanci - intryganci.
Tylko ta metka, co ja wspólnymi siłami robią. Ja odbieram to tak - "zadowolony Polak, produkt mediów". @emj10 Nie kuś losu. Wiadomo, z jaką inicjatywą wyskoczą, jak awansujecie do LM? Już się ślinię na myśl o 'metce prawdziwego legionisty'. Aha, informacji o prowokatorze media o najwiekszej sile rażenia chyba nie podają. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Kongres sekty PiS na Jasnej Górze
http://www.tokfm.pl/blogi/cleofas/20...jasnej_gorze/1 Nie wiedziałem że Kaczyński to świecki biskup. Wygląda na to że PIS przywłaszczył sobie katolików bez pytania o zgodę. PIS to partia polityczna albo sekta ? bo sam już nie wiem.
Ostatnio edytowane przez york09 : 17.06.2013 o godz. 13:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||
Natomiast nic nie wiadomo, by idole Sanderussa z polskiej sceny politycznej zakładali obozy koncentracyjne i byli faszystami. Jedyne co mają z tym wspólnego, to to że często ich przodkowie z wielką gorliwością byli przez "faszystów" mordowani w obozach koncentracyjnych. Mam nadzieję że ogarniasz to swoim rozumem i zdajesz sobie sprawę jaką głupotę palnąłeś ![]() york09 napisał(a):
![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
A kogo ma pytać o zgodę? Jarek jedzie sobie do Częstochowy bez obaw że go wygwizdają. Kto broni spróbować szczęścia cudakowi? Niech też sobie przewłaszczy ...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To byla odbita pileczka na twoje trollowanie ASie. Twoi idole sa tez odpowiedzialni za zbrodnie niepamieci na 122 ofiarach stanu wojennego. Przeczytaj sobie raport Rokity w ktorym wyszczegolnione sa nazwiska ponad 100 funkcjonariuszy rezimu komunistycznego ktorym do tej pory wlos z glowy nie spadl a wielu z nich pelnilo znaczace funkcje w michnikowskiej republice zaklamania. Pytasz czy patrioci beda patriotami to ja sie pytam czy zdrajcy be da zdrajcami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Żałosne to jest wybieranie komuś miejsca na kongres. Ludzie tam obecni raczej nie mieli nic przeciwko. Chyba że podstawione pacynki poligłupa. A co do prawicy, głównym wyznacznikiem prawicowości jest stosunek do wiary, ojczyzny i tradycji. Więc zupełnie Cię nie rozumiem... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
||
![]() Rozumiem ,że powyższy tort , bombka choinkowa i poduszka ,to też profanacja symboli klubowych... A co z zajączkami z czekolady ,które sie pojawiaja na swieta Wielkanocy czy św.Mikołajach na Boże Narodzenie ,jak rozumiem to tez świętokradztwo na niebywałą skalę. A wracając do czekoladowego orła, to został on ostatnio zlicytowany za sporą sumę i kasa została przekazana Domowi Dziecka , więc więcej było z tego orła pozytku niż z waszego ględzenia...
![]() Twórcy Stanu Wojennego nie są moimi idolami ,tak wiec nie wiem czemu mi to uparcie przypisujesz |
||
|