|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
http://naszfutbol.org/index.php?opti...klasa&Itemid=3
Relacja spotkania Śląsk-Lechia. Zapraszam do lektury |
|
|
|
Guest
|
|
|
pasjonujący mecz w najbliższy piątek.
pogoń-korona. jeśli pogoń wygra to moim zdaniem oznacza to że takim czy innym sposobem zostanie w lidze. jeśli nie wygra tj. nadzieja dla pbb. czy były klub pomoże Wdowcowi w niedoli czy wbije kolejny gwóźdź do trumny jego i pogoni? wydaje mi się, że... pogoń to wygra. ale zobaczymy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sytuacja w lidze znowu paranoiczna. O mistrza walczą zaledwie dwie ekipy, kandydat do najniższego miejsca na pudle też jest dość wyraźny, ale walka o miejsce 4. prawdopodobnie premiujące grą w pucharach rozegra się między dziesięcioma zespołami, które dzieli 6 pkt...
Jakże śmiesznie by było, gdyby w najbliższy weekend: Górnik przegrał z Ruchem, Jagiellonia przegrała z Lechem, Lechia zremisowała/przegrała z Bielskiem, Piast dostał baty od Legii, Pogoń zremisowała/wygrała z Koroną, Polonia wtopiła z Bełchatowem, Wisła ograła Widzewa, a Zagłębie zremisowało/przegrało ze Śląskiem... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Chyba nie myślicie że to przypadek
.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Całkiem mozliwe tylko mecz jest na Łazienkowskiej a Lech znacznie lepiej gra na wyjazdach tylko wczesniej Legia musi jakis mecz zremisowac a Lech wygrac.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.04.2013 o godz. 10:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jesli przed meczem z Legią Lech w 3 kolejkach zgubi do niej jeszcze 2 punkty (np. remisując 1 mecz) to przy wygranej Legii mistrz już jest w Warszawie 3 kolejki przed końcem.
Przypuszczam, że dla Lecha i Legii decydujące będą 3 najbliższe kolejki. Kto w nich straci więcej, może nie odrobić.
Ostatnio edytowane przez -ja123- : 23.04.2013 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A ja mam pytanie tylko do kolegów Wiślaków.
Wiem, że ani Legia ani Lech nie należą do waszych ulubieńców (delikatnie mówiąc), ale kogo z dwojga złego wolicie na Mistrza Polski? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak to kogo?
NIKOGO ![]() przynajmniej ja ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. MP już zostało rozstrzygnięte po przypilnowaniu wyniku w Krakowie. Teraz to już takie sztuczne emocje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zestawienie: 25 piłkarzy Ekstraklasy, którym latem kończą się kontrakty
1. Sebastian Mila 2. Danijel Ljuboja 3. Szymon Pawłowski 4. Marek Saganowski 5. Aleksander Kwiek 6. Ivica Vrdoljak 7. Emilijus Zubas 8. Mariusz Stępiński 9. Robert Demjan 10. Radosław Sobolewski 11. Richard Zajac 12. Tomasz Wróbel 13. Łukasz Surma 14. Ruben Jurado 15. Michał Janota 16. Piotr Ćwielong 17. Alexis Norambuena 18. Inaki Astiz 19. Gergo Lovrencsics 20. Piotr Brożek 21. Costa Nhamoinesu 22. Michał Czekaj 23. Rok Elsner 24. Marcin Kowalczyk 25. Deleu weszlo.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Demjan, Elsner, może jeszcze Brożka byłoby fajnie wyciągnąć, ale zapewne nawet na nich nas nie stać.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nic nie stoi na przeszkodzie, wystarczy ze będziesz sponsorem ich "kontraktów" a wszyscy zagrają w Wiśle - z pewnością wszyscy biliby Ci brawo. Abstrahując od tego, że to jedne z najwyższych kontraktów w lidze - szczególnie pierwszych trzech zawodników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pysio ja od zawsze wiedziałem ze Ty ciepły jesteś
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Bo jak narazie to Maciej Żurawski w swojej karierze zdobył wiięcej tytułów Mistrzowskich niż Legia w swojej blisko stuletniej historii. A Paweł Brożek tyle samo. Chichot losu? ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() Poza tym coś Ci się pomyliło z tym Żurawskim: 5 x Wisła 2 x Celtic to łącznie 7, co nichuchu nie chce być więcej od 9 (czy nawet 8, jeżeli komuś 1993 nie pasuje). To samo Brożek, nawet jeżeli mu liczyć mistrzostwo z 99 (trochę śmieszne, skoro miał wtedy 15 lat) miałby łącznie 7 tytułów mistrzowskich. No żeby to legionista musiał wiślakowi tłumaczyć kiedy i gdzie grały żywe legendy Wisły... ![]()
Ostatnio edytowane przez Sartre : 26.04.2013 o godz. 15:34.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
5xWisła 3xCeltic 1xOmonia 9>8 Broziu 7xWisła 1xCeltic + MP juniorów i ME U-18
Ostatnio edytowane przez piter116 : 26.04.2013 o godz. 15:43.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żurawski zdobył trzecie mistrzostwo z Celtikiem? Myślałem, że on już wtedy w Grecji był? A Omonię faktycznie przegapiłem.
A o Brożku w Celticu też zapomniałem, w sumie trudno się dziwić, skoro na plac wybiegł tam na łącznie 60 minut ale niech będzie, przyczynił się do Mistrzostwa Szkocji w 2012 bardziej, niż do Mistrzostwa Polski w 1999 ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Probujesz byc dowcipny a Cie Piter ladnie wypunktowal. Kasa dla Siejewicza przelana?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siejewicz kupiony przed sezonem, teraz Leśny jeździ i ustala wyniki meczów w fazie grupowej Ligi Mistrzów.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przychodzi trener Urban do prezesa Leśnodorskiego i pyta...
-Boguś nie miałbyś 1 mln? To byśmy może podkupili Wiśle Małeckiego. -Janek, ale za bańke to ja mam 9 pkt w lidze ! ![]() ![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Pamietam czasy gdy Wisla byla poza zasiegiem kazdego w tej marnej lidze; pamietam ten jad saczacy sie od legijnych internetowych napinaczy. A bo liga nedzna, a bo w pucharach odpadna szybko, a bo to my w LM gralismy a nie oni, a bo sramto i owamto.
W zyciu bym sie nie spodziewal ze po kilku latach role sie odwroce i to wislacy beda robili wioche. Czuje sie zazenowany ta sytuacja. Zeby dalej przezywac wielblad Siejewicza to trzeba miec coz z garem. Polecam ogladnac powtorke meczu Bayern - Barcelona. 2-3 karne dla Bayernu nieodgwizdane, 2-3 gole (z 4) strzelone przez Bayern nie powinny zostac uznane. Sedzie bramkowy kilka metrow od kazdej z tych sytuacji. Aha, no i tym razem nie nedzna ekstraklasa tylko polfinal LM gdzie, przynajmniej teoretycznie, nie tylko graja najlepsi ale i sedziuja najlepsi. Jak komus malo, to moze sobie wlaczyc Borussia - Malaga. -------------------------- Edit: Uff, ale to przeciesz poznaniak odwala tu wioche Cofam moje slowa o zazenowaniu. Jest tylko rozbawienie
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 26.04.2013 o godz. 17:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tak bardzo stawki poszły w górę!? Ech, pamiętam jak Legia robiła Mistrza za czasów Wdowczyka. Ten doliczany czas i karne... To był styl! ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To juz musisz Leszka Saksa zapytać co i jak.
Cytat:
Juz pomijam kwestie pana Pawła Raczkowskiego.Pozatym "kontrakt" Siejewicza obowiazuje do konca sezonu wiec nie widze sensu w płaceniu mu za pojedyncze mecze. Nastepny popis juz w Gliwicach.
Ostatnio edytowane przez killzone : 26.04.2013 o godz. 18:03.
![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Pogoń i Wdowiec wreszcie dziś wygrają... traf chce że z Koroną.
Nadzieja Bielska już wyłącznie w skasowaniu Groclinu prze komisję licencyjną.
Ostatnio edytowane przez arti : 26.04.2013 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
2000/01, 2002/03, 2003/04, 2004/05, 2007/08, 2008/09, 2010/11 - w tych sezonach Paweł Brożek zdobywał z Wisłą seniorskie MP. http://www.90minut.pl/kariera.php?id=180 ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To, że pewnie przelewaliście pieniądze za wygrane z Widzewem i Podbeskidziem na jesieni (kto chce niech obejrzy skróty tych meczów Lecha z wielkimi błędami sędziów) nie znaczy, że wszyscy tak robią.
![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Misiu kolorowy ale większość wali Barcelona itp. Oglądam ją tak jak oglądam filmy z Angelina Jolie co nie zmienia faktu, że posuwam żonę a nie walę konia przy zdjęciach celebrytek. |
|
|