|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy jest na forum ktoś kto pracował, bądź dalej pracuje jako przedstawiciel handlowy ds. sprzedaży energii elektrycznej... tauron, enea itp. itd.
proszę o prv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na kazdej stacji na ktorej bylem tego wymagaja i bez swiadectwa homologacji butli nie chcieli podbic przegladu.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Telewizor rodziców zacząl migać na każdym kanale(korzystamy z cyfrowej tv), pojawiają sie takie piksele jakby.
Telewizor Sony 32', 50Hz, LCD. Został oddany do naprawy ale spec coś sie ociąga i mowi że to jakaś płytka i ze trzeba ją wymienic.. Co robić.. jakies pomysły...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A korzystałeś ze wzmacniacza podczas odbioru cyfrowej TV? Być może parametry nadawania się zmieniły i stąd występująca pikselioza, to niekoniecznie może być wina telewizora. W jakim rejonie mieszkasz albo na jaki nadajnik miałeś ustawioną antenę?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieje sie z nim tak dopiero od paru dni więc pomyslliśmy ze pewnie sie psuje.
Antene mam ustawioną na Chorągwice Ze wzmacniacza nie korzystam bo nie było takiej potrzeby |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 sposób, podłączyć tv do anteny ze wzmacniczem sygnału. Moc sygnału może się zmieniać.
2 sposób zanieść tv do sąsiada (32'' to znowu nie taki duży) i sprawdzić czy na jego antenie są też problemy. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
cześć
ma ktoś z Was taką saszetkę http://img29.imageshack.us/img29/1020/hhhoz.jpg jakiej ona jest wielkości? bo na zdjęciu wygląda, jakby była rozj.bana na pół pleców prawie :/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie a właściwie prośba.
Potrzebuję zdjęcie (samej, fragmentu) elewacji z kamienia, płytek klinkierowych, ceramicznych itp. - tylko zewnętrznych, elewacyjnych. Potrzebuje do artykułu więc nie mogę skopiowac z internetu. Przeszedłem dziś "kawał świata" ale mieście z tym czymś bieda. Może być z komórki Jak macie coś takiego albo u sąsiada to wrzućcie na jakiegoś tynypica i dajcie znać na priv....Dzięki ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy jest jakaś realna szansa żeby zostać jeszcze studentem czy coś takiego... mam zajebistą opcję na dodatkową pracę... ale niestety warunkiem koniecznym jest status studenta... jakaś szkoła policealna czy coś takiego, gdzie jeśli będę chodził i będę miał legitkę, opłacę sobie ubezpieczenie to dostanę zatrudnienie. PILNE!! tak pasowałoby mi załatwić to na dniach...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krk jest sklep z dużym wyborem łyżworolek? Chodzi mi też aby były w rozsądnych cenach.
Byłem w Intersporcie, go sporcie i decathlonie. Ale bez szału. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jade na balice odebrac osobę jutro. Pojade obwodnicą od strony opatkowic. Gdzie kierować sie na parking żeby było sprawnie i blisko do terminala odpraw..?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Są gdzieś w Krakowie miejsca podobne do zlikwidowanego Fantasy Parku w Plazie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no najprosciej to po przeciwnej stronie ulicy gdzie stoi terminal masz jebucki parking pietrowy
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Osoba mieszkająca przede mną zostawiła na dachu talerz od N. Ustawiony przez montera do oglądania kanałów z oferty N. Dekodera od N nie mam.
Czy mogę pod ten talerz / kabel coś podpiąć? Jakiś dekoder? Jakie kanały polskie na tym złapie? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://www.satserwis.pl/hotbird.php
http://pl.kingofsat.net/pos-13E-fta_pol.php do odbioru tych kanałów potrzebujesz dekodera cyfrowego, który umożliwia odbiór kanałów FTA bez włożonej karty do slotu, czyli większość dekoderów nie od operatora telewizji. Oczywiście możesz też kupić abonament (Polsat, nc+). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krk jest najwiekszy wybór opon używanych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Proste pytanie o PITy
Pracowałem w ciągu roku dla jednej firmy z którą miałem podpisywane umowy zlecenie. pracowałem TYLKO w niej. dostałem pita11 od nich i pytanie Na jakim ja się mam rozliczyć? jeżeli na tym samym to czy mam tylko przepisać te dane które mi wysłali? Jak to jest z tymi e-deklaracjami? wypełniłem na próbę pit 37 wyskoczyło okienko że wszystko dobrze i tyle, nic isę nie dzieje. Co mam dalej zrobić? na stronie piszą o jakieś weryfikacji ale żadne okienko nie wyskakuje. Dzięki za pomoc. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Rozliczasz się na PIT 37. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Pierwszy post na forum, więc witam wszystkich.
Pytanie nietypowe - pierwszy sms wysłany w Polsce, kiedy to było? O ile pierwszego smsa w ogóle znaleźć nie trudno, czy też pierwszy email w Polsce też jest do zweryfikowania, tak informacji na temat tego smsa nie mogę nigdzie uchwycić. |
|
|