|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Dariook
Moze jestem dupkiem ale nawet niechcialo mi sie czytac wnikliwie twoich postow. Wystarczyla mi lektura kilku przypadkowych linijek. Totalny chaos; zero jakiejkolwiek skladnosci, argumentacji. No nic. Kazania Tadka spod monopolowego. Po spozyciu. Poziom ten sam, kultura podobna. Rozumiem ze mozna miec inne zdanie. Ale jesli masz ochote je wyrazic, jesli masz ochote pokazac mi ze sie myle... to zrob to na poziomie. Przynajmniej gimnazjalnym. W dyskusje na poziomie Tadkow spod monopolowego nie chce mi sie bawic. Sorry.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 04.04.2013 o godz. 11:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|||||||
W krajach mocnych piłkarsko (w Europie) jak pojedziesz do klubu z zapyziałej dziury II-III ligowego to zobaczysz obiekty treningowe i całe zaplecze lepsze niż u nas w większości klubów tzw. Ekstraklasy. Jeśli nic nie będziemy robić, tylko grać tymi ogórami i szrotem z zagranicy nigdy nie będziemy mocniejsi. Bo my nie jesteśmy krajem typu: Ukraina, Rosja, Azerbejdżan - gdzie oligarchowie "nie znają" ograniczeń w finansowaniu klubów piłkarskich itp.
lub dostanie wybór Wisły, gdzie jest jedno boisko, drugie z kretówkami, gdzie zaplecze i cały sztab "jest jaki jest". Jak myślisz, który klub wybierze młody zawodnik i jego rodzice ? I niech to będzie takim morałem dla Ciebie wynikającym z tej dyskusji. Nikogo rokującego z młodego pokolenia nie dostaniemy, bo taki zawodnik i jego rodzic wybierze Legie, Amicę, Lechię, Lubin, itp, itd. a nie Wisłę Kraków - niestety :(
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 04.04.2013 o godz. 13:46.
|
||||||||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dariook
Bardzo fajny post. Trudno się nie zgodzić |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Warto poczytać wypowiedzi Miętty-Mikołajewicza. Mówił o szkoleniu i nie tylko..
http://tsw.com.pl/news/Relacja-ze-sp...-TS-Wisla-2506 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Prezes Zarządu:
wiceprezes do spraw sportowych: Wiceprezes do spraw ekonomiczno-finansowo-organizacyjnych Wiceprezes do spraw infrastruktury: Wiceprezes do spraw PR i marketingu: i zatrudnić na te stanowiska ludzi młodych, wykształconych a rada nadzorcza to po co |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Liczba prezesow: 5
Liczba trenerow przygotowania fizycznego: 0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ktoś musi zatrudniać tych trenerów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie każdy jest łasym na pieniądze i nie kazdego obchodzi że ktorys z klubów ma o jedno boisko więcej.
Nie mierzcie wszystkich swoją miarą. Do szkółki piłkarskiej TS Wisła rok w rok zapisuje się setki dzieciaków. Chyba ze Wam chodzi o jakiegos typa co ma 20 lat i chce wybrac klub.. ale to inna bajka, ani z niego mlodziak ani nie kieruje sie sercem wybierajac swoj maciezysty klub w ktorym chce grac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No właśnie o takich typach mowa, co w wieku 16 - 20 lat "dobrze rokują" i są na celowniku kilku klubów w Polsce.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Rada nadzorcza Wisły Kraków podjęła decyzję o odwołaniu z zarządu klubu wiceprezesów - Mirosława Pałygi, Rafała Smalcerza oraz Janusza Kozioła - informuje oficjalna strona klubu "Wisla.Krakow.pl".
Rafał Smalcerz będzie teraz pełnił funkcję dyrektora zarządzającego, a Janusz Kozioł wiceprezesa klubu ds. marketingu i PR klubu. Od tego momentu zarząd Wisły Kraków jest jednoosobowy, a funkcję prezesa pełni Jacek Bednarz. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
to mamy: dyrektora sportowego, p.o prezesa klubu, prezesa zarządu* Jacka Bednarza.
* jednoosobowego W dalszej kolejności zwolnimy Kozioła i Szmalcerza i bedzie: dyrektor ds. marketingu, dyrektor zarzadzajacy, dyrektor sportowy, p.o prezesa klubu, prezesa zarządu, lewy obronca Jacek Bednarz Tylko nad wielkoscia wizytówki trzeba bedzie popracowac... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To wszystko wygląda na czyszczenie przedpola dla kogoś po Cupiale. Chyba, że to takie swoiste zaoranie spalonej ziemi, a później nowe otwarcie. Dodać do tego sprawę ze stadionem i mamy pewien obraz sytuacji, która układa się bliżej wariantu pierwszego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Zmianami w zarządzie bym się nie podniecał jakoś specjalnie - naturalna kolej rzeczy. Tniemy koszty. Swoja droga niezła musi być lipa skoro pran X przychodzi z misją do klubu jako v-ce prezes a za chwile okazuje się iż: - nie ma środków na realizacje pomysłów, - nie ma podwałdnych i nie bedize miał - miejsce pracy przenosi mu się o 100 km - jego decyzyjność zostaje ograniczona do minimum Nie jest trudno w takiej sytuacji o frustrację i konflikt z królem czyli Jackim B, a ten jak wiadomo wycina wszelka 'konkurencję' bez zmrużenia oka. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Człowiek który ma w sercu Legie jest prezesem Wisły - ku..a chore !!!
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jacek Bednarz naszym sterem żaglem i okrętem.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oraz dziurą w burcie i kotwicą u szyi
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Być może już niedługo p. Jacek Bednarz zostanie likwidatorem spółki "Wisła Kraków SA w likwidacji".
I to wcale nie jest takie nieprawdopodobne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko co tu likwidować? Nie ma za bardzo co.
Za to znalazłem: - Moim zadaniem jest trwałe wyprowadzenie klubu z kryzysu finansowego i sportowego, posiadam konkretne instrumenty, aby to zrobić. Sytuacja finansowa klubu uległa znacznej poprawie, dowodem tego będzie - mam nadzieję - bezproblemowe przejście przez proces licencyjny - powiedział "PS" Jacek Bednarz. Ha Ha Ha Panie Prezesie, trzymam kciuki za Pana 'konkretne instrumenty'. ![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Konkretnym to on jest .....m.
Zwłaszcza jak go widziałem kilka chwil po przegranej z Piastem jak z wielkim bananem na ryju woził się Volvo na warszawskich blachach po Mazowieckiej. Wyglądał jakby raczej wygrał szóstkę w totka,niż jego zespół przegrał mecz. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Sugerujesz, że Jackowi los jego ukochanej Wisły jest obojętny?! ![]() Nie ma czego nawet komentować, kolejna odsłona cyrku. Swoją drogą - ostatnia zmiana w zarządzie miała miejsce (uwaga!) w styczniu ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wręcz przeciwnie, myślę, że jest to przemyślana decyzja.
Wystarczy spojrzeć w KRS, gdzie jest jasno opisana zasadnicza różnica między zarządem jedoosobowym a wieloosobowym. Jak dla mnie jest to zapowiedź bardzo niepopularnych decyzji. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kominek podaj jeden pozytyw a tez wskocze na woz z optymistami
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Naprawdę jedzenie banana nie jest objawem że ktoś cieszy się z naszej przegranej.
![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Ja nie twierdzę, że w Wiśle jest ładnie pięknie i kolorowo, ale z obowiązku moderatora muszę też zwracać uwagę, na to że niektórzy jakoś tak dziwnie zawsze piszą, że Wisła właściwie już nie istnieje i uaktywniają się na forum praktycznie tylko wtedy, gdy w klubie idzie źle.
Co do optymizmu - do mnie akurat docierają pozytywne informacje, co do przyszłości klubu, ale czy się sprawdzą ? Bardzo bym chciał.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.04.2013 o godz. 09:03.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|