|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dodatkowo trzeba podłączyć ze sobą oba dekodery (bezpośrednio lub przez router). W multiroom standard oba dekodery muszą być podłączone do anteny, w multiroom premium podłączony może być tylko dekoder główny (choć zaleca się również połączenie dekodera dodatkowego).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Na nowym sprzęcie nc+ dekodery muszą być połączone siecią LAN. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nc+ mięknie po całości nie róbcie nagłych ruchów i czekajcie a dobra oferta sama do was zawita ,aha listów juz nie wysyłają- wymiękli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak to nie wysyłają? To jak mam złożyć wypowiedzenie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cyfrowicze listów z "propozycją" na razie nie dostaną bo wysyłka jest wstrzymana w zw. z postępowaniem UOKIK PO listach do n'kowiczow.
Możesz złożyć wypowiedzenie w zw z usunięciem programów 01.04 ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A po co chcesz składać wypowiedzenie?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Niektórych opętało wypowiadanie dla samego wypowiadania. Póki nic nie kręcą, to nie ma sensu rezygnować. Chyba,że się znudziło człowiekowi już
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo mam umowę do sierpnia, z bonusami. Jesli jej nie wypowiem to będę miał ten sam pakiet, co teraz tylko za kwotę wyższą o ponad 30% jesli przejdzie ona automatycznie na czas nieokreślony.
A sam nie mogę dodzwonić się do nich, choćby po to, żeby to wszytso zweryfikować |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie tu nie chodzi o to...
Tak naprawdę do dzisiaj nikt nigdzie nie powiedział w 100% do kiedy można pozostać na obecnych umowach i jak będzie tak naprawdę z migracja... Raz słyszymy o przymusowej w maju,innym razem w lipcu później się pisze ze migracja potrwa rok...dlatego leci tyle wypowiedzeń co nie jest wcale dziwne... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
2. Tym samym, do czasu migracji, pozostajesz ze swoim starym pakietem. Odpowiedz z ncpluspytania.pl od admina czyli potwierdzil to co ja napisałem tutaj wis.la/r4cui
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 06.04.2013 o godz. 17:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego się dziwie dlaczego niektórzy się dziwia ze ludzie tak się napalają na wypowiadanie umow. N-wicze nie maja zadnego wyjścia...na chwile obecna... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ale tylko Ci z Npremium. Reszta nie dostałą informacji o migracji a jedynie o usunięciu kilku kanałów (co akurat można przeżyć). Mnie interesuje czy zmiana ceny i długości umowy (migracja) może być podstawą do rezygnacji z usług.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() Sprawdzałem sobie konto w ICA, pojawiło się okienko, że jakbym chciał migrować to się odezwą tylko trzeba zostawić dane numer umowy i numer telefonu a pod spodem taka informacja: "Wyrażam zgodę na przekazanie moich danych przez ITI Neovision Sp. z o.o. z podmiotowi współpracującemu w celu przedstawienia oferty przez ten podmiot" A cóż to za podmiot współpracujący? ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wtedy zapłacę dużo drożej niż teraz. Dowiedziałem się, że ten najdroższy pakiet ze wszystkimi opcjami jakie mam, mógłby kosztować 249 zł zamiast 149 jakie mam teraz ![]() Czy mam gdziekolwiek gwarancję, że do 31 lipca zostanę na swoim pakiecie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Jedno jest pewne - do 31 lipca masz gwarantowany...chaos i burdel w temacie. Niestety ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jestem klientem N - ki na kartę i w ten weekend zabrali już wszystkie kanały premium ale odblokowali wszystkie C+, ktoś wie na jak długo?
Abonamentowcy też tego dostąpili?![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jednak, jeśli będą chcieli zmienić Ci pakiet muszą Cię o tym poinformować. W zeszłym tygodniu mieli rozsyłać listy do abonentów Cyfry, ale wstrzymali się z wysyłką z powodu działań UOKiK. Dopóki nie dostaniesz propozycji zmiany pisemnie nie mogą Ci zmienić pakietu. A jeśli dostaniesz propozycję to możesz: a) przystać na nią, b) złożyć rezygnację, c) pójść do punktu nc+ i wynegocjować inne warunki, d) mix b i c, czyli złożyć rezygnację i zgłosić w formularzu (link w ica), że chcesz kontaktu z konsultantem, by wynegocjować inne warunki; zresztą i bez tego zgłoszenia będą Cię nękać, że "może byś jednak został"; im dłużej wytrzymasz ciśnienie tym lepsza propozycja z ich strony. P.S. Spokojnie, to na pewno nie będzie 249 zł. Prędzej 199, które po negocjacjach (patrz punkt c) spokojnie zbijesz do 179 (za pakiet all inclusive). Jeśli chcesz mniejszy pakiet lub 179 zł to za dużo: czekaj na ich kolejne propozycje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
wis.la/zhi6n Do konca miesiaca |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mało tego. Nie muszę potem migrować do NC+, bo - zostanę po zakonczeniu umowy na czas okreslony, w Cyfrze+ z tym samym pakietem, tyle, że bez upustów wynikających z promocji i - umowa zostanie przedłużona na czas nieokreslony. - Zamiast 149 zł będę płacił od września (jesli nie złożę wypowiedzenia) 222 złote. Albo więc bedę migrował do NC+ (all inclusive za 179 zł) albo składam wypowiedzenie na miesiąc wcześniej czyli do konca lipca. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Liga angielska Canal+ Sport, Canal+
Liga hiszpańska Canal+ Sport, Canal+ Family, Canal+ Family2, nSport Liga francuska Canal+ Sport, Canal+ Family, Canal+ Family2, nSport Liga włoska Canal+ Sport , Canal+ Family2, nSport T-Mobile Ekstraklasa Canal+ Sport, Canal+ Family, Canal+, nSport Liga Mistrzów Canal+ Sport, Canal+, nSport Liga Europejska Canal+ Sport, nSport NBA Canal+ Sport, Canal+ Family2 WNBA Canal+ Sport, Canal+ Family2 Euroliga Canal+ Family2, Canal+ Sport, nSport Enea Ekstraliga nSport, TVN Turbo, Canal+ Family Grand Prix Speedway Canal+, Canal+ Sport |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak jak myslałem to ludzie z Nki wpieprzaja sie w ta cala fuzje i chca dowodzic i traktuja Nasz narod za ułomny.
wis.la/sl4qr Przytocze tylko poczatkowy tekst: "Nowy numer tygodnika przynosi garść ciekawych informacji dotyczących planowanego "skoku na portfele Polaków" przez nową platformę satelitarną nc+, która powstała w wyniku fuzji Cyfry+ i "n". Z tekstu wynika, że "to ludzie dawnej "n" najbardziej odpowiadają za niezadowolenie klientów." Jak widac Polacy nie sa tacy głupi jak to sie zabojadom wydawało. Nowy harmonogram transmisji TV meczów T-Mobile Ekstraklasy: Piątek: - godz. 18.00: Canal+ Sport HD, nSport HD, Polsat Sport HD / Polsat Sport Extra HD - godz. 20.45: Canal+ Family HD Sobota: - godz. 13.30: Canal+ Family HD, Polsat Sport HD / Polsat Sport Extra HD - godz. 15.45: Canal+ Family HD, nSport HD, Polsat Sport HD / Polsat Sport Extra HD - godz. 18.00: Canal+ Family HD Niedziela: - godz. 14.30; Canal+ Family HD, Polsat Sport HD / Polsat Sport Extra HD - godz. 17.00: Canal+ Family HD Poniedziałek: - godz. 18.30: Canal+ Family HD, Eurosport 2 HD
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 08.04.2013 o godz. 12:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pierwsza oferta z nc+
All za 179 na 18 msc. Platyna hbo multi pvr 129+10 za multi. Konsultant to dramatyczny brak wiedzy, zero informacji o ofercie. Podstawowa infolinia jak nic. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W tym momencie już zeszli ze wszystkimi umowami na 12 miesięcy... Platyna z multi i hbo za 139 kosmos... Poczekajmy te kilka dni bo jest czas... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Obecnie na cyfrze płacę 112 zł za pakiet bodaj Premium + zestaw canal+ a także hbo i multiroom. W tamtym tyg w punkcie oferowali mi to samo za 140 zł albo 120 zł bez HBO... Dzisiaj z kolei dzwonili i już proponują za raptem 7 zł więcej plus jakieś tam programy,jedynie nie będę miał programów pokazujących LM. Ja osobiście nie byłem obecny przy rozmowie ale widać że już wymiękają pomału. Gość mówił że trzeba się szybko decydować bo oferta ważna do jutra czy jakaś taka podobna gadka i że pojutrze może nie być taka dobra jak obecnie.
I tu do zorientowanych w temacie, poczekać jeszcze, wziąć ich na przetrzymanie? Bo w sumie nie ukrywam ale byłoby fajnie jakby jeszcze kanały z LM dorzucili czy jednak już tak z ceną nie zejdą i brać co dają? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|