|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niespodzianka. W cyfrze dostępne są kanały nSport 108 i nSport 109 - w czwartek właśnie tam jeden mecz Ligi Europy (109) i Multiliga Ligi Europy (108).
Ostatnio edytowane przez rav : 03.04.2013 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Bo ''łosie'' z platformy ''n'' nie zsługuja A ''jelenie'' z platformy Cyfra+ HD dostali je po to aby zrobic z nich ''łosi'' ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy jest na forum ktoś kto już zmigrował do nc+?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mialem pakiet Canal+Superpremium(zHBO) HD za 99zl obniżka ze 146zł z HBO go za darmo...
Teraz po rozmowach zaofrowano mi jakieś kiepskie w porownaniu z hbo go wyporzyczalnie i pakiet Canal+Platinium z HBO za 129 zl. Dochodzi nsport,espn america wiec sporty USAlive a nie starocie, Disc. history i w zasadzie tyle no i MGM hd... Dostał ktoś lepsza oferte
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 03.04.2013 o godz. 19:00.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Właśnie się zastanawiam co z wyłączaniem kanałów które miały być niedostępne w ofercie od 1.4.2013r.
Bo właśnie ESPN America miał zniknąć, tak jak i parę innych kanałów, mamy dzisiaj 3 kwietnia, a kanały dalej są. Tylko Wojna i Pokój znikną chyba. Wie ktoś co jest grane w tej sprawie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie zwolnili tego co je miał wyłączyć a Francuz jeszcze nie wie w co ma klikać bo pisze listy do anty nc+.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja np w dalszym ciągu nie dostałem pisma o migracji, natomiast mój szwagier dostał pismo już w ubiegłym tygodniu. Obaj mamy Nkę tylko on miał jeszcze wykupione Npremium. Może mało ich interesuje moja umowa bo za wszystkie pakiety od 3 lat płace po 48 zł?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
skoro miał n premium to to jest zupełnie inna bajka bo n premium znika( już zniknęło?) i wszystkie osoby które je posiadały muszą albo zmigrować albo wypowiedzieć umowę w twoim przypadku będziesz miał chyba jeszcze trochę czasu do namysłu
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 04.04.2013 o godz. 06:13.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
News z UPC
Cytat:
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam pakiet w Cyfrze Optimum + HBO i multiroom płacę 115 zł. Byłem dziś się dowiedzieć co mi proponują za tą migrację i dowiedziałem się że mogą mi zaoferować super promocję za 125 zł tylko bez HBO... Popierdo*eni.
I mam problem, umowa kończy mi się w maju, mam rozumieć ze nie mogę jej wypowiedzieć już ani zrezygnować z dalszej współpracy ponieważ obowiązuje 3-miesieczny termin wypowiedzenia i muszę tak czy siak podpisać nową umowę? EDIT: Czyli bez względu na wszystko do końca kwietnia mogę rozwiązać umowę?
Ostatnio edytowane przez Arkas : 04.04.2013 o godz. 13:59.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Arkas: Sprawa wygląda tak, że jeżeli oni dokonują zmiany to możesz rozwiązać umowę nie akceptując tych zmian, tylko że umowa zostanie rozwiązana nie z końcem maja wtedy tylko zgodnie z: http://ncplus.pl/strefa-abonenta
na dole: " ZMIANY PROGRAMOWE DLA ABONENTÓW CYFRY+ Uprzejmie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM nie będą dostępne w ofercie CYFRY+. Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament. W przypadku nie zaakceptowania zmian, przysługuje Państwu prawo do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tych zmian. " |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Napisze Wam taką ciekawostkę. Info z pierwszej ręki pewne nie wyimaginowane.
Od wtorku do dzisiaj -ledwo trzy dni - przez pocztę obsługującą Biuro Obsługi Klienta telewizji N/NC+ (konkretnie przy ulicy Conrada 37) przeszło 17 000 /siedemnaście tysięcy!!/ listów poleconych z wypowiedzeniami umów. A to dopiero pierwszy tydzień... ciekaw jestem jak oni to ogarną ;-/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
mi się wydawało, że to dużo ;-)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj u znajomego dystrybutora i na kazde moje pytanie odpowiadal - kto Ci to powiedział. Tak wiec od dzisiaj nie czytam zadnych informacji zamieszczanych na wszystkich forach razem wzietych. Oni sami nic nie wiedza a co dopierio ludzie, ktorzy na forach wszystko wiedza najlepiej - a tym bardziej konsultanci dzwoniacy do Was. Ci ostatni wiedza tylko o migracji na dany pakiet - nic poza tym. I nie ma tak, ze abonenci (przynajmniej Ci od Cyfry - wczesniej był dystrybutorem Cyfry) musza sie do czerwca zdecydowac na migracje albo papa. W odpowiedzi na to pytanie takze padło zdanie - a kto Ci to powiedział. Nie wiem jak jest z klientami nki wiec na to pytanie nie odpowiem. Tak wiec kto ma abonament do sierpnia, wrzesnia, grudnia 2013 czy stycznia 2014 nie musi od razu migrowac. To chyba tyle co chciałem napisac. Kazał mi sie nie spieszyc i czekac bo podobno franuzi miekna i za chwile ceny moga sie zmniejszyc. I jeszcze odnosnie cen:
PS: A i jeszcze jedno - to wszystko przez gosci z ITI. To jest fuzja Cyfry z Nka a to Oni wszedzie sie za przeproszeniem wpierdalają. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
potwierdzenia.Cytat:
. Ludzie mają umowy do różnych okresów, więc wypowiedzenia będą spływać rytmicznie . Efekt śnieżnej kuli Aby żyło się lepiej. Wszystkim ! )Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.04.2013 o godz. 16:51.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, no, no.
Jak to się stało, że zagwarantowali niezmienność multiroomu przez 18 miesięcy, all inclusive+ za 179/m-c, dekoder i multiroom za 0zł Gdzie to magiczne 249zł/m-c lada dzień? Chyba faktycznie grunt sypie się im pod nogami i zaczynają myśleć. Ale nie chcę być pierwszym na forum, który podpisze, jeszcze trochę wytrzymam ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No to ja będę pierwszy, dzisiaj zmigrowałem na pakiet Universe za 49PLN przez cały okres umowy. Wcześniej miałem WPT w n za 48PLN więc jakoś przeżyje tą złotówkę podwyżki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu chodzi o porównanie ofety... Wiadomo skoro nie potrzebujesz C+ ...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 04.04.2013 o godz. 17:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja mam pytanie. W domu są dwa dekodery na dwie osobne umowy.
Jeśli chciałbym założyć multiroom w ofercie za 119 to po doliczeniu 10 zł za multi dwie osoby płacą 129 na pół? Założenie multi na własny koszt? Dwa dekodery podłączone osobno do jednej anteny póki co. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 tygodnie maja tylko ci którzy mieli usługę nPremium reszta puki co nie ma nawet podstaw do wypowiedzenia
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli jest tak jak mówisz to zwracam honor. Myślałem, że wszyscy abonenci enki dostali "ofertę" migracyjną.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sory za wprowadzenie w błąd E: natomiast pod żadnym pozorem nie brać tego co piszę za pewnik Powód: UWAGA!
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 04.04.2013 o godz. 20:37.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Od najbliższego weekendu nSport zacieśnia współpracę z Canal+. W ofercie stacji pojawią się treści znane do tej pory z anteny Canal+, w tym mecze T-Mobile Ekstraklasy oraz popularny wśród kibiców magazyn "Liga+ Extra". - ale mecze Ekstrklasy i Liga+Extra bedzie prowadzona tak jak dotychczas z komentatorami Canal+ http://media2.pl/media/101679-nSport...lus-Extra.html
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Co to znaczy dwie osoby na pół? Chcesz wpisać dwie osoby do umowy z nc+? ![]() W jednym lokalu możesz zainstalować oba dekodery, wszystko na jednej umowie. Cennikowo 129 zł, ale jesteś w stanie wynegocjować 109 (platinum 99, multiroom 10) zł. Oba dekodery podłącza się do jednej anteny (jeśli ma konwerter duo lub quad). |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|