|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie, to jak to dalej jest?
Dziś propozycja za Full zestaw 179/9mcy i 199/9mcy + multiroom +dekoder za 0zł ALE Na pytanie o karty i multiroom (tłumaczę, że mam dwa swoje dekodery za które zapłaciłem i nie chcę, żeby za parę miesięcy było przejście z kartami na jakieś inne turbodekodery, bo wtedy będę sobie mógł całość w d... wsadzić) pierwsza konsultantka powiedziała, że "dział techniczny zagwarantował, że nie będzie zmian przez najbliższe 18m-cy", a druga "to jest opcja dodatkowa i ewentualna zmiana opcji dodatkowej nie stanowi podstawy do rozwiązania umowy z winy nc+" i z dziś jeszcze rodzynek: proszę się decydować teraz, lada moment kończy się promocja i jedyna oferta jaka pozostanie z pełnym pakietem to 199/249 podupczeni? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|

|
||||||
|
|