The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2013, 16:11
Niespodzianka. W cyfrze dostępne są kanały nSport 108 i nSport 109 - w czwartek właśnie tam jeden mecz Ligi Europy (109) i Multiliga Ligi Europy (108).
Ostatnio edytowane przez rav : 03.04.2013 o godz. 16:17.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.04.2013, 16:59
rav napisał(a):Wyświetl post
Niespodzianka. W cyfrze dostępne są kanały nSport 108 i nSport 109 - w czwartek właśnie tam jeden mecz Ligi Europy (109) i Multiliga Ligi Europy (108).
Czemu mi nie swieca kanaly nSport 108 i 109 skoro płace abonament w N? a abonentom Cyfry działają? zapytał gosc na forum nc+.

Bo ''łosie'' z platformy ''n'' nie zsługuja
A ''jelenie'' z platformy Cyfra+ HD dostali je po to aby zrobic z nich ''łosi''

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.04.2013, 17:19
Czy jest na forum ktoś kto już zmigrował do nc+?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 03.04.2013, 17:50
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Czy jest na forum ktoś kto już zmigrował do nc+?

Boze chron od takich....
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.04.2013, 18:57
Mialem pakiet Canal+Superpremium(zHBO) HD za 99zl obniżka ze 146zł z HBO go za darmo...

Teraz po rozmowach zaofrowano mi jakieś kiepskie w porownaniu z hbo go wyporzyczalnie i pakiet Canal+Platinium z HBO za 129 zl.

Dochodzi nsport,espn america wiec sporty USAlive a nie starocie, Disc. history i w zasadzie tyle no i MGM hd...

Dostał ktoś lepsza oferte Bo ta moim zdaniem to zdzierstwo.
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 03.04.2013 o godz. 19:00.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Kamol
Junior Member

Od: 05.2012

Stary 03.04.2013, 19:08
Właśnie się zastanawiam co z wyłączaniem kanałów które miały być niedostępne w ofercie od 1.4.2013r.
Bo właśnie ESPN America miał zniknąć, tak jak i parę innych kanałów, mamy dzisiaj 3 kwietnia, a kanały dalej są.
Tylko Wojna i Pokój znikną chyba.

Wie ktoś co jest grane w tej sprawie?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 03.04.2013, 19:22
Pewnie zwolnili tego co je miał wyłączyć a Francuz jeszcze nie wie w co ma klikać bo pisze listy do anty nc+.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.04.2013, 22:59
ja np w dalszym ciągu nie dostałem pisma o migracji, natomiast mój szwagier dostał pismo już w ubiegłym tygodniu. Obaj mamy Nkę tylko on miał jeszcze wykupione Npremium. Może mało ich interesuje moja umowa bo za wszystkie pakiety od 3 lat płace po 48 zł?
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 04.04.2013, 06:09
laurence napisał(a):Wyświetl post
ja np w dalszym ciągu nie dostałem pisma o migracji, natomiast mój szwagier dostał pismo już w ubiegłym tygodniu. Obaj mamy Nkę tylko on miał jeszcze wykupione Npremium. Może mało ich interesuje moja umowa bo za wszystkie pakiety od 3 lat płace po 48 zł?
skoro miał n premium to to jest zupełnie inna bajka bo n premium znika( już zniknęło?) i wszystkie osoby które je posiadały muszą albo zmigrować albo wypowiedzieć umowę w twoim przypadku będziesz miał chyba jeszcze trochę czasu do namysłu
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 04.04.2013 o godz. 06:13.

Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.04.2013, 07:14
News z UPC

Cytat:
Uprzejmie informujemy, że od 5 kwietnia następujące kanały z pakietu Canal+
zmieniają swoją nazwę oraz wzbogacają ofertę - głównie o filmy:
Canal+ Weekend zmienia się w Canal+ Family
Canal+ GOL w Canal+ Family 2
Canal+ 3D w Canal+ Film2 HD
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 04.04.2013, 12:49
Mam pakiet w Cyfrze Optimum + HBO i multiroom płacę 115 zł. Byłem dziś się dowiedzieć co mi proponują za tą migrację i dowiedziałem się że mogą mi zaoferować super promocję za 125 zł tylko bez HBO... Popierdo*eni.
I mam problem, umowa kończy mi się w maju, mam rozumieć ze nie mogę jej wypowiedzieć już ani zrezygnować z dalszej współpracy ponieważ obowiązuje 3-miesieczny termin wypowiedzenia i muszę tak czy siak podpisać nową umowę?

EDIT: Czyli bez względu na wszystko do końca kwietnia mogę rozwiązać umowę?
Ostatnio edytowane przez Arkas : 04.04.2013 o godz. 13:59.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
Kamol
Junior Member

Od: 05.2012

Stary 04.04.2013, 13:42
Arkas: Sprawa wygląda tak, że jeżeli oni dokonują zmiany to możesz rozwiązać umowę nie akceptując tych zmian, tylko że umowa zostanie rozwiązana nie z końcem maja wtedy tylko zgodnie z: http://ncplus.pl/strefa-abonenta

na dole:
"
ZMIANY PROGRAMOWE DLA ABONENTÓW CYFRY+

Uprzejmie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM nie będą dostępne w ofercie CYFRY+.
Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament.
W przypadku nie zaakceptowania zmian, przysługuje Państwu prawo do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tych zmian.

"
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.04.2013, 14:06
Napisze Wam taką ciekawostkę. Info z pierwszej ręki pewne nie wyimaginowane.

Od wtorku do dzisiaj -ledwo trzy dni - przez pocztę obsługującą Biuro Obsługi Klienta telewizji N/NC+ (konkretnie przy ulicy Conrada 37) przeszło 17 000 /siedemnaście tysięcy!!/ listów poleconych z wypowiedzeniami umów. A to dopiero pierwszy tydzień...

ciekaw jestem jak oni to ogarną ;-/
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.04.2013, 14:14
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Napisze Wam taką ciekawostkę. Info z pierwszej ręki pewne nie wyimaginowane.

Od wtorku do dzisiaj -ledwo trzy dni - przez pocztę obsługującą Biuro Obsługi Klienta telewizji N/NC+ (konkretnie przy ulicy Conrada 37) przeszło 17 000 /siedemnaście tysięcy!!/ listów poleconych z wypowiedzeniami umów. A to dopiero pierwszy tydzień...

ciekaw jestem jak oni to ogarną ;-/
Czy ja wiem czy to tak dużo biorąc pod uwagę, że abonenetów eNki było koło miliona? Niecałe 2%.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.04.2013, 14:19
mi się wydawało, że to dużo ;-)
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 04.04.2013, 14:30
Byłem dzisiaj u znajomego dystrybutora i na kazde moje pytanie odpowiadal - kto Ci to powiedział. Tak wiec od dzisiaj nie czytam zadnych informacji zamieszczanych na wszystkich forach razem wzietych. Oni sami nic nie wiedza a co dopierio ludzie, ktorzy na forach wszystko wiedza najlepiej - a tym bardziej konsultanci dzwoniacy do Was. Ci ostatni wiedza tylko o migracji na dany pakiet - nic poza tym. I nie ma tak, ze abonenci (przynajmniej Ci od Cyfry - wczesniej był dystrybutorem Cyfry) musza sie do czerwca zdecydowac na migracje albo papa. W odpowiedzi na to pytanie takze padło zdanie - a kto Ci to powiedział. Nie wiem jak jest z klientami nki wiec na to pytanie nie odpowiem. Tak wiec kto ma abonament do sierpnia, wrzesnia, grudnia 2013 czy stycznia 2014 nie musi od razu migrowac. To chyba tyle co chciałem napisac. Kazał mi sie nie spieszyc i czekac bo podobno franuzi miekna i za chwile ceny moga sie zmniejszyc. I jeszcze odnosnie cen:
miba napisał(a):Wyświetl post
i z dziś jeszcze rodzynek:
proszę się decydować teraz, lada moment kończy się promocja i jedyna oferta jaka pozostanie z pełnym pakietem to 199/249
Wierutna bzdura. Jezeli konsultant cos Wam takiego powie najlepiej podziekujcie za rozmowe i mowcie, ze jeszcze poczekacie z decyzja. Jak juz to cena moze byc mniejsza niz ta aktualna bo jezeli byłaby wieksza to cała nc+ zajeliby sie goscie od spraw monopolowych.

PS: A i jeszcze jedno - to wszystko przez gosci z ITI. To jest fuzja Cyfry z Nka a to Oni wszedzie sie za przeproszeniem wpierdalają.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.04.2013, 16:50
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Mam pakiet w Cyfrze Optimum + HBO i multiroom płacę 115 zł. Byłem dziś się dowiedzieć co mi proponują za tą migrację i dowiedziałem się że mogą mi zaoferować super promocję za 125 zł tylko bez HBO... Popierdo*eni.
I mam problem, umowa kończy mi się w maju, mam rozumieć ze nie mogę jej wypowiedzieć już ani zrezygnować z dalszej współpracy ponieważ obowiązuje 3-miesieczny termin wypowiedzenia i muszę tak czy siak podpisać nową umowę?

EDIT: Czyli bez względu na wszystko do końca kwietnia mogę rozwiązać umowę?
Skoro umowa kończy Ci się z końcem maja to wysyłasz wypowiedzenie w ostatnim tygodniu kwietnia. Ale tak aby oni dostali ten list polecony przed końcem miesiąca. Oczywiście polecony ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Dzisiaj dostałe właśnie zwrot potwierdzenia.

Cytat:
Czy ja wiem czy to tak dużo biorąc pod uwagę, że abonenetów eNki było koło miliona? Niecałe 2%.
Jeśli raptem w 3 dni dostali już tyle wypowiedzeń tzn. że jest to liczba ogromna. W takim tempie to po 3 miesiącach zobaczymy czy nie zmięknie im rura . Ludzie mają umowy do różnych okresów, więc wypowiedzenia będą spływać rytmicznie . Efekt śnieżnej kuli Aby żyło się lepiej. Wszystkim ! )
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.04.2013 o godz. 16:51.
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Stary 04.04.2013, 17:17
No, no, no.

Jak to się stało, że zagwarantowali niezmienność multiroomu przez 18 miesięcy, all inclusive+ za 179/m-c, dekoder i multiroom za 0zł

Gdzie to magiczne 249zł/m-c lada dzień?

Chyba faktycznie grunt sypie się im pod nogami i zaczynają myśleć.

Ale nie chcę być pierwszym na forum, który podpisze, jeszcze trochę wytrzymam
Odpowiedz cytując
misieq
Member

Stary 04.04.2013, 17:45
No to ja będę pierwszy, dzisiaj zmigrowałem na pakiet Universe za 49PLN przez cały okres umowy. Wcześniej miałem WPT w n za 48PLN więc jakoś przeżyje tą złotówkę podwyżki.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 04.04.2013, 17:54
misieq napisał(a):Wyświetl post
No to ja będę pierwszy, dzisiaj zmigrowałem na pakiet Universe za 49PLN przez cały okres umowy. Wcześniej miałem WPT w n za 48PLN więc jakoś przeżyje tą złotówkę podwyżki.
Tu nie chodzi o 1 zł...
Tu chodzi o porównanie ofety...
Wiadomo skoro nie potrzebujesz C+ ...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 04.04.2013 o godz. 17:56.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.04.2013, 18:24
A ja mam pytanie. W domu są dwa dekodery na dwie osobne umowy.
Jeśli chciałbym założyć multiroom w ofercie za 119 to po doliczeniu 10 zł za multi dwie osoby płacą 129 na pół?
Założenie multi na własny koszt?

Dwa dekodery podłączone osobno do jednej anteny póki co.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 04.04.2013, 19:22
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post

Jeśli raptem w 3 dni dostali już tyle wypowiedzeń tzn. że jest to liczba ogromna. W takim tempie to po 3 miesiącach zobaczymy czy nie zmięknie im rura . Ludzie mają umowy do różnych okresów, więc wypowiedzenia będą spływać rytmicznie . Efekt śnieżnej kuli Aby żyło się lepiej. Wszystkim ! )
Przecież abonenci eNki mają dwa tygodnie na wysłanie wypowiedzeń. W takim tempie to dostaną max 100k. Czyli 10%. Biorąc pod uwagę ceny nowych pakietów to wyjdą zdecydowanie na plus.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 04.04.2013, 19:33
miba napisał(a):Wyświetl post
No, no, no.

Jak to się stało, że zagwarantowali niezmienność multiroomu przez 18 miesięcy, all inclusive+ za 179/m-c, dekoder i multiroom za 0zł

Gdzie to magiczne 249zł/m-c lada dzień?

Chyba faktycznie grunt sypie się im pod nogami i zaczynają myśleć.

Ale nie chcę być pierwszym na forum, który podpisze, jeszcze trochę wytrzymam
No to masz najlepszy standard jaki teraz dają, to co można dostać bez wypowiedzenia. I pytanie, jaka oferta będzie po wypowiedzeniu, bo musi byc lepsza.
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Stary 04.04.2013, 19:42
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Przecież abonenci eNki mają dwa tygodnie na wysłanie wypowiedzeń. W takim tempie to dostaną max 100k. Czyli 10%. Biorąc pod uwagę ceny nowych pakietów to wyjdą zdecydowanie na plus.
2 tygodnie maja tylko ci którzy mieli usługę nPremium reszta puki co nie ma nawet podstaw do wypowiedzenia

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 04.04.2013, 19:48
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
2 tygodnie maja tylko ci którzy mieli usługę nPremium reszta puki co nie ma nawet podstaw do wypowiedzenia
Nieprawda.

Pierwsza zmiana ofert programowej nastapila 1 kwietnia
Druga nastapi jutro.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 04.04.2013, 19:54
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli jest tak jak mówisz to zwracam honor. Myślałem, że wszyscy abonenci enki dostali "ofertę" migracyjną.
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Stary 04.04.2013, 20:11
Jeżeli jest tak jak mówisz to zwracam honor. Myślałem, że wszyscy abonenci enki dostali "ofertę" migracyjną.
Wygląda na to że nie zrozumiałem o co ci chodziło, z tego co słyszałem, jeśli klienci nie zgadzają się ze zmianami programowymi, to mają 14 dni na wypowiedzenie( chyba o to ci chodziło) ale jeśli nie wypowiedzą' to nie są migrowani( jeszcze) na siłę, natomiast klienci którzy mieli nPremium mają czas do 19(?) a później automatycznie zostaną zmigrowani na gorszych warunkach.
Sory za wprowadzenie w błąd

E: natomiast pod żadnym pozorem nie brać tego co piszę za pewnik
Powód: UWAGA!
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 04.04.2013 o godz. 20:37.

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 04.04.2013, 20:12
Od najbliższego weekendu nSport zacieśnia współpracę z Canal+. W ofercie stacji pojawią się treści znane do tej pory z anteny Canal+, w tym mecze T-Mobile Ekstraklasy oraz popularny wśród kibiców magazyn "Liga+ Extra". - ale mecze Ekstrklasy i Liga+Extra bedzie prowadzona tak jak dotychczas z komentatorami Canal+ http://media2.pl/media/101679-nSport...lus-Extra.html
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.04.2013, 20:58
A mi chodziło o wszystkich i tych z N i tych z canal +.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 04.04.2013, 22:03
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
A ja mam pytanie. W domu są dwa dekodery na dwie osobne umowy.
Jeśli chciałbym założyć multiroom w ofercie za 119 to po doliczeniu 10 zł za multi dwie osoby płacą 129 na pół?
Założenie multi na własny koszt?

Dwa dekodery podłączone osobno do jednej anteny póki co.
Dwie "n-ki", dwie cyfry+ czy jedna cyfra i jedna n-ka? Jakie masz dekodery?

Co to znaczy dwie osoby na pół? Chcesz wpisać dwie osoby do umowy z nc+?
W jednym lokalu możesz zainstalować oba dekodery, wszystko na jednej umowie. Cennikowo 129 zł, ale jesteś w stanie wynegocjować 109 (platinum 99, multiroom 10) zł. Oba dekodery podłącza się do jednej anteny (jeśli ma konwerter duo lub quad).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów