|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
są i tacy co pobierają kaske za załatwienie pracy........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdyby ktoś miał jakąś konkretną oferte żeby dorobić pare stówek to priv. Kasa potrzebna na ewentualne wyjazdy, bilety...
Praca może być fizyczna, jakieś ulotki, cokolwiek, byle nie za 4zł za godzine. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No to na nową
![]() Nowa firma na rynku bukmacherskim posiadająca koncesję Ministra Finansów nr: SC/12/7251/2/LBU//2011/1337 zaprasza zainteresowanych otwarciem lokali ajencyjnych. Jako jedyna firma bukmacherska na rynku nie wymagamy żadnych opłat za przystąpienie do sieci! Jeżeli na forum jest osoba która byłaby zainteresowana prowadzeniem takiej działalności zapraszam na priv. Zapraszam do współpracy osoby posiadające już działalność a chcące ją rozszerzyć o zakłady bukmacherskie. NAPRAWDĘ WARTO! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak się firma nazywa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
E-TOTO Zakłady Bukmacherskie
Wszystkie szczegóły na priv ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Na której stronie w necie najlepiej szukac pracy? Albo słyszał ktoś z was o pracy w sprzedaży? Mam doświadczenie z CCC i Adidasa
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Znalazłem fajną robotę. Wykonuje ją się w domu, przez neta. Można zarobić stówkę nawet w jeden dzień( i jest to górny limit głównego zlecenia, poźniej można co innego porobić).Nie jest to żadna kretyńska piramidka. Robota na umowę o dzieło
Chętni niech piszą na [email protected] to zapodam szczegóły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Od poniedziałku idę na studia, powtarzać semestr. Będę miał tylko 4 przedmioty, znacie jakąś pracę co można sobie jakoś dostosować do grafika studiów? Ew. jakieś takie 1-dniowe, 2-dniowe oferty? Tylko chodzi o normlaną pracę, żadne jakieś telemarketingi i inne wk*rwiania ludzi.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A może ktoś byłby w stanie pomóc znaleźć pracę dla kierowcy kat C lub C+E bez doświadczenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Może ktoś orientuje się czy w jakimś skateshopie nie poszukują ludzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I jeszcze ta praca na zlecenie.... skoro to taki biznes to co Skoro na bank zawsze pracownik wypracuje jedną sprawę BOGATĄ, SPECJALNĄ, to czemu nie zatrudniają na normalnych warunkach? ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Straciłem dobrą pracę z powodu redukcji etatów.
Szukam pilnie pracy na jakiejś hali w fabryce. Jak by ktoś coś wiedział gdzie można się popytać lub podzwonić czy wysłać CV to proszę o kontakt ![]() ![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
proszę o informacje kogoś kumatego w temacie taksówkarskim.
chodzi mi o to gdzie najlepiej się zatrudnić w której korporacji , jak cenowo to wszystko wygląda itp. z góry dziękuję. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.gumtree.pl/cp-praca-inne/...onie-463964606 ktoś wie coś na ten temat? Jaka stawka jak sie pracuje?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie od pewnego czasu probuje się dostać do pracy do Tesco jako dostawca-asystent sprzedaży.
Wiem mniejwiecej jak to wszystko wygląda bo rozmawiałem z jednym z chlopakow tam jezdzacych . Ale niestety mimo doświadczenia kontaktu z ich strony jak na razie to nie było... Może ktoś z Was wie cos więcej na ten tema tej pracy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Naszczęscie robotę znalazłem gdzie indziej i lepiej płatną i byłem tylko miesiąc bezrobotny ![]()
Ostatnio edytowane przez jaszczur90 : 11.03.2013 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A zarobki jako kierowca w tesco to jaki przedział?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mi wlasnie gość jeden mowil co go zaczepiłem ze ok .2 tys. plus bony na swieta...
Ja się obawiam ze być moze dlatego ze strony Tesco w moim przypadku nie ma odzewu ponieważ caly czas pracuje a szukam wlasnie pracy bo czas na jakies zmiany wlasnie nadszedł...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 12.03.2013 o godz. 21:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W styczniu jak mi babka mówiła to na okresie próbnym 2000 zł brutto, a po 3 miechach jeśli zostanę to wzrasta pensja trochę. Oczywiście tesco daje jakieś bony , dodatki socjalne ( karty multisport itd )
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakby ktoś miał karte multisport na zbyciu to z chęcią bym sie podłączył jako drugi !
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Potrzebuje się poradzić kogoś kto przechodził ostatnio procedurę rejestracji jako bezrobotny. O ile kwestia samej rejestracji jest dość dobrze rozpisana w necie na stronie grodzkiego urzędu pracy i nie mam co do niej zastrzeżeń to nie ma tam odpowiedzi na ważne dla mnie pytanie.
Chodzi mi o to, jak wygląda później szukanie przez urząd pracy dla mnie i jakie obowiązki na mnie spoczywają aby utrzymać status bezrobotnego ? Słyszałem, że będę musiał w urzędzie się stawiać raz w miesiącu aby dostać jakiś kwit, który w konsekwencji musi mi opieczętować potencjalny pracodawca podczas mojej wizyty u niego. Dodatkowo mam pytanie czy mam obowiązek podjęcia pracy u pracodawcy którego mi wskaże urząd pracy ? Posiadam dość specyficzne kwalifikacje więc znalezienie mi pracy która będzie im odpowiadała jest dość trudne. Pozdrawiam, Adam |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Powinieneś sobie przeczytać art. 33 ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy. W nim jest opisane, co może spowodować utratę statusu bezrobotnego. Są tam m.in. takie punkty:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez korred : 19.03.2013 o godz. 20:10.
![]()
.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Obowiązek masz taki że dostaniesz termin kiedy masz się zjawić. Przychodzisz, numerek. kolejka. siadasz u Pani, dowiadujesz się że ma jakąś propozycję dla Ciebie to musisz się pofatygować i odwiedzić potencjalnego pracodawce, który da ci zaświadczenie, że byłeś ale albo cię nie chce, nie spełniasz wymagań czy cokolwiek innego albo dostaniesz propozycje pracy. Jak propozycji pracy Pani w okienku dla Ciebie nie ma to wyznacza kolejny termin twojej wizyty.
Ogólnie nie nastawiałbym się że powołają sztab kryzysowy do poszukiwania pracy dla Ciebie, wskażą 10 potencjalnych miejsc gotowych Cię zatrudnić, a raczej nic ci Pani nie wskaże. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Najbardziej to zależałoby mi na tym żeby w ogóle nie szukali pracy, nigdzie nie wysyłali, mogą nawet nie wypłacać zasiłku. Zależy mi tylko na kontynuacji ubezpieczenia. Okres zarejestrowania na bezrobociu chcę wykorzystać do rozwijania swojej firmy. Uprzedzając pytania jestem jednym z dwóch wspólników spółki z o.o. i nie mam zawartej umowy o pracę. Spółka dopiero powstała i potrzebuję zyskać trochę czasu na rozwój minimalizując koszty swojego utrzymania w jej zasobach.
Dzięki za porady! |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ale takie ich zadanie, żeby szukać i wysyłać, a przy tym rejestrując się jako bezrobotny wyrażasz gotowość do podjęcia pracy. Ustawa definiuje bezrobotnego jako m.in.
Cytat:
Dosyć istotna kwestia to też to, że bezrobotnym nie może być ktoś, kto uzyskuje miesięcznie przychód w wysokości przekraczającej połowę minimalnego wynagrodzenia za pracę, z wyłączeniem przychodów uzyskanych z tytułu odsetek lub innych przychodów od środków pieniężnych zgromadzonych na rachunkach bankowych. Jeśli Cię to interesuje, to art. 2 ust. 1 pkt 2 ustawy o promocji zatrudnienia zawiera definicję bezrobotnego. Są tam warunki, jakie należy spełniać, żeby nim być (zresztą w art. 33 jest o tym punkcie wzmianka). Urząd ma znaleźć Ci odpowiednią pracę, czyli taką, do której masz wystarczające kwalifikacje lub doświadczenie zawodowe. Nie wiem jaka tu jest sytuacja, ale może tak być, że będą mieli problem coś Ci znaleźć i nie będziesz musiał się przejmować kwestią narzuconej pracy.
Ostatnio edytowane przez korred : 19.03.2013 o godz. 23:08.
![]()
.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Urząd pracy nie skieruje Cie bezpośrednio do podpisania umowy tylko najpierw masz rozmowe kwalifikacyjną. I to od niej zależy co będzie dalej, więc chyba nie trudno zjebać rozmowe by pracy nie dostać prawda? ![]() Jeśli sie zarejestrujesz to twoim obowiazkiem będzie chodzenie na podpis raz na 3 miesiace, i to chyba tyle. Czasem mogą Ci zaproponowac jakies kursy szkolenia, ale mozesz powiedziec - NIE. Więc tak naprawde zostaje Ci tylko podpis który złożyć musisz, bo jak nie złozysz, to po tygodniu Cie skreślą i bedziesz musiał przejsc okres karencji by sie ponownie zarejestrować. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pracował ktoś w telemarketingu? Tzn bardziej przedłużanie umów i może coś polecic? Potrzebuje popracować około półtora miesiaca a tam sie chyba najszybciej załapie
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jakby ktoś myślał o wyjeździe do pracy do uk to mogę pomóc.
Ale od razu zaznaczam że angielski trzeba minimum podstawy znać i trochę grosza na start odłożone mieć... ![]()
Ddf
|
|
|