The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2013, 12:54
Cytat:
Sąd przedłużył areszt tymczasowy dla Piotra Staruchowicza "Starucha" o kolejne trzy miesiące - poinformował Radio Wnet, mecenas Krzysztof Wąsowski reprezentujący kibica Legii.
Hehhehhehehe ot nasze państwo
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 03.01.2013, 14:32
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Raz jestem katolikiem, (inny) raz jestem protestantem. A idz w krzaki z twoja logika klasyczna*
*Tak wiem, tygodni temu kilkanascie bylem katolikiem, niedawno zmienilem wyznanie na protestantyzm. Wszystko ladnie. Tylko mam nieodparte wrazenie ze ty do cholery uzywasz tych zwrotow jako synonimow.
Pudło Bobku. Kombinuj dalej.
Cytat:
ja mysle że władza obawia sie tego co mówił Tomasz Sakiewicz że w 3 rocznice zamachu z 10 Kwietnia będą wielkie manifestacje do skutku aż rząd podda sie do dymisji
Jeśli Sakiewicz faktycznie tak powiedział to bardzu głupio powiedział. Redaktor zaczyna wychodzić przed szereg na tyle mocno że, znając JK, pewnie niedługo należy spodziewać się "prostowanania".
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 03.01.2013, 15:51
Szpen napisał(a):Wyświetl post
nie wiem w jakim matrixie żyjesz, ale ja nie mieszkam w kraju gdzie panuje reżim.
Nie takie rządy upadały - ten też upadnie. I całe szczęście.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 03.01.2013, 16:48
Cytat:
- To, czy stawki VAT w 2014 r. wrócą do poziomów sprzed podwyżki w 2011 r. będzie zależeć od tego, jake będzie rok 2013 - ocenił w czwartek premier Donald Tusk.

Zgadujemy jaki to będzie rok ?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.01.2013, 16:59
Rok taeczek?
Hej Nasz TS !!
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 03.01.2013, 18:23
Oglądając ten film tak mi się skojarzyło z niektórymi bywalcami tego tematu.Ciekawy jestem czy dobrze trafiłem

http://www.youtube.com/watch?v=PfHuVEDjdnc

Od 4 min 07 sekundy.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 03.01.2013 o godz. 19:28.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 03.01.2013, 20:03
W ramach porownawczych polecam wycieczke do Koreii Polnocnej. Ewentualnie mozecie wybrac wersje light, i udac sie na Kube.

Mysle ze po takich wojazach nie powinno byc juz problemow z identyfikacja rezimow

Drozd

Cytat:
Druga sprawa, gdzie to niby w mojej poprzedniej wypowiedzi brakuje sensu? Wiem, że pytanie o sens leminga to jak gadanie ze ślepym o kolorach, ale zaryzykuję
"Wierzę w Boga wszechmogącego stworzyciela nieba i ziemi, wszystkich rzeczy widzialnych i niewidzialnych z prostej przyczyny. Nie ma innego logicznego wyjaśnienia tego chwiejnego, a zarazem stabilnego status quo które pozwala ludziom żyć, ziemi trwać, a niebu wirować od dnia stworzenia, aż do skończenia świata.
Można oczywiście uważać że to tylko zbieg okoliczności. Jakież to jednak naiwne i niestety typowe dla osobników z gładką korą. "

To uwazasz za sensowna odpowiedz? Nauka juz dawno zna mechanizmy ktore pozwalaja ludziom zyc a Ziemi trwac. Ba, zna nawet czas kiedy Ziemia przestanie trwac i w jaki sposob to sie stanie. Nie wiem natomiast co miales na mysli " a niebu wirowac". Chodzi Ci o "przesuwajace sie" po niebie gwiazdy?

Oczywiscie, religia nie opiera sie na nauce. Tyle ze wiesz, jak w XXI wieku ocierasz sie o plaska Ziemie, to jakos tak smiesznie to sie czyta.

P.S
Taka mnie naszla teraz refleksja; gatunek ludzki liczy okolo 2,4 milionow lat; takie dinozaury sobie harcowaly przez ponad 160 mln lat; historie zycia na ziemi liczymy juz w miliardach lat; no i to wszystko specjalnie dla Nas bylo tworzone
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 03.01.2013 o godz. 20:07.
Pablo84
Senior Member

Stary 03.01.2013, 20:43
W ramach porownawczych polecam wycieczke do Koreii Polnocnej. Ewentualnie mozecie wybrac wersje light, i udac sie na Kube.

Mysle ze po takich wojazach nie powinno byc juz problemow z identyfikacja rezimow

Drozd

"Wierzę w Boga wszechmogącego stworzyciela nieba i ziemi, wszystkich rzeczy widzialnych i niewidzialnych z prostej przyczyny. Nie ma innego logicznego wyjaśnienia tego chwiejnego, a zarazem stabilnego status quo które pozwala ludziom żyć, ziemi trwać, a niebu wirować od dnia stworzenia, aż do skończenia świata.
Można oczywiście uważać że to tylko zbieg okoliczności. Jakież to jednak naiwne i niestety typowe dla osobników z gładką korą. "

To uwazasz za sensowna odpowiedz? Nauka juz dawno zna mechanizmy ktore pozwalaja ludziom zyc a Ziemi trwac. Ba, zna nawet czas kiedy Ziemia przestanie trwac i w jaki sposob to sie stanie. Nie wiem natomiast co miales na mysli " a niebu wirowac". Chodzi Ci o "przesuwajace sie" po niebie gwiazdy?

Oczywiscie, religia nie opiera sie na nauce. Tyle ze wiesz, jak w XXI wieku ocierasz sie o plaska Ziemie, to jakos tak smiesznie to sie czyta.

P.S
Taka mnie naszla teraz refleksja; gatunek ludzki liczy okolo 2,4 milionow lat; takie dinozaury sobie harcowaly przez ponad 160 mln lat; historie zycia na ziemi liczymy juz w miliardach lat; no i to wszystko specjalnie dla Nas bylo tworzone
A ty się uważasz za człowieka zdolnego by analizować to wszystko, skoro stosunkowo niedawno poznaliśmy co to ogień czy koło?Czym my jesteśmy biorąc pod uwagę historię świata?Taki jesteś wielki filozof, a nawet Einstein nie odrzucał z reguły jakiegoś wyższego od nas Bóstwa. Widocznie chyba wydaje CI się, że postradałeś wszystkie rozumy.Najgorzej myśleć, że jest się wielkim odkrywcą czy buntownikiem- tego typu historię charakteryzują ludzi jeszcze nie dokońca dojrzałych.
Osoba inteligentna zastanawia się a nie odrzuca czegoś z automatu, bo zdaje sobie sprawę ze swoich niedoskonałości.

Puchatek
Member

Od: 12.2011

Stary 03.01.2013, 21:11
Demokracja tu ustrój dla nie myślących.
Wybieranie między Pisem/Nową Prawicą a SLD/PO nic nie zmieni. Dalej będziemy okradani tylko okradający się zmieni na wybranego przez większość. Demokracja to nie jest sprawiedliwy ustrój. Bo dlaczego banda 1000 debili wychowanych na MTV, Pokemanach, Harrym Potterze bez znajomości historii, ekonomii , omamieni przez media i uciechy cielesne, mówiących jak im zagrają ma większy wpływ na losy Polski od jednego mądrego człowieka ?
W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
wislak68
Senior Member

Stary 03.01.2013, 21:31
Puchatek napisał(a):Wyświetl post
Demokracja tu ustrój dla nie myślących.
Wybieranie między Pisem/Nową Prawicą a SLD/PO nic nie zmieni. Dalej będziemy okradani tylko okradający się zmieni na wybranego przez większość. Demokracja to nie jest sprawiedliwy ustrój. Bo dlaczego banda 1000 debili wychowanych na MTV, Pokemanach, Harrym Potterze bez znajomości historii, ekonomii , omamieni przez media i uciechy cielesne, mówiących jak im zagrają ma większy wpływ na losy Polski od jednego mądrego człowieka ?
No pięknie ale kto ma decydować o tym kto jest a kto nie jest mądry? Dla przykładu: taki Bobek czy Szpen to daliby sobie pewnie rękę odciąć za to że są mądrzy. A przeczytaj tylko tę nędzę dwa posty wyżej .
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 03.01.2013, 21:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Czy aby na pewno ?

No i sprawdziłem. W powiecie sejneńskim gdzie jak widać w przytoczonym powyżej cytacie Polacy stanowią zdecydowaną większość wybory prezydenckie 2005 wygrał L. Kaczyński ale tam gdzie w zdecydowanej większości są Litwin czyli w Puńsku w I turze wygrał ....Lepper zbierając 2 x więcej głosów niż drugi w kolejności Tusk i Kaczyński razem wzięci. W II Turze wygrał tam jednak ....Tusk, i to było jedyne miasto w tym powiecie w którym wygrał.
W wyborach do Sejmu 2011 w powiecie sejneńskim wygrała .....PO uzyskując 31 %.

Ale w najbardziej litewskim Puńsku:

Czyli jednak wyszło na moje. Potwierdza się zasada, że na terenach na których dominują mniejszości narodowe zawsze wygrywają partie antypolskie i to zdecydowanie.
A z Przeworskiem też pojechałeś grubo . Pozdrawiam.

no to żeście mi wygarnęli...

Dalej będę jednak uważał, że przesadzasz. Nie ma co wymagać od mniejszości aby kochali PIS albo też kierowali się dobrem Narodu Polskiego. Nie mniej jednak Twoje twierdzenie, jakoby ewangelicy byli mniejszością kolaborującą z Niemcami ma się dokładnie tak samo, jak twierdzenie, że Polacy kolaborowali z Niemcami i bo przecież tak było), mało tego wśród Polaków znaleźli się aktywni utrwalacze władzy ludowej a i górale też kolaborowali. Do swojego zbioru musisz dodać górali.

Co do Puńska - no cóż w moim okręgu wyborczym Bronek miał też ok 70% i PO zawykle też koło tego - no i co?
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 03.01.2013, 21:43

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cud_S%C5%82o%C5%84ca

a tu 70 tysięcy ludzi nażarło się grzybków halucynogennych - tak stanowi nauka i wikipedia. Natomiast relacje ludzi którzy widzieli to zjawisko 10 kilometrów od miejsca wskazują, iż wyszli dlatego, że zuważyli że za oknem jest coś nie tak a do momentu pojawienia się słońca lało jak z cebra

Zwracam uwagę na relacje prasy portugalskiej w państwie wówczas organicznie antykościelnym i dyktatorskim
Ostatnio edytowane przez sambo : 03.01.2013 o godz. 21:51.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Bobek90
Senior Member

Stary 03.01.2013, 22:28
Pablo84
Cytat:
A ty się uważasz za człowieka zdolnego by analizować to wszystko, skoro stosunkowo niedawno poznaliśmy co to ogień czy koło?Czym my jesteśmy biorąc pod uwagę historię świata?
Niczym. Skad wiec te przypuszczenia ze zostalismy stworzeni na podobizne istoty doskonalej; ba, skad te przypuszczenia ze to wszystko zostalo stworzone dla Nas?

Cytat:
Taki jesteś wielki filozof, a nawet Einstein nie odrzucał z reguły jakiegoś wyższego od nas Bóstwa.
Ja tez nie odrzucam Ja odrzucam, w tym przypadku, jakies fantazyjne fanaberie o Bogu-troskliwym ojcu ktory stworzyl czlowieka na wlasna podobizne (!) i ktory bawi sie w odkupywanie swoich niedoskonalych podobizn.

Co ciekawe Bog w Starym Testamencie jest prymitywnym msciwym bozkiem oczekujacym uwielbiania. Sytuacja zmienia sie w Nowym Testamencie gdzie Bog staje sie... poprostu dobry. Ciekawa metamorfoza jak na istote wieczna i doskonala

Cytat:
Najgorzej myśleć, że jest się wielkim odkrywcą czy buntownikiem- tego typu historię charakteryzują ludzi jeszcze nie dokońca dojrzałych.
Racja. Z tym ze brak wiary w katolicka wizje swiata to nie bunt; a odkrywca by byl odkrywca musi cos odkrywac. Ja na temat Boga i wiary nie napisalem nic odkrywczego w tym temacie.

sambo

Po pierwsze; jak chcesz to Ci znajde ludzi ktorzy goraco zapewniaja ze widzieli UFO/duchy/itd. Po drugie; istnieje wiele nadzwyczajnych zjawisko naturalnych ktorych dalej nie rozumiemy, tak jak kiedys nie rozumielismy glupiej burzy. Po trzecie; niezbadana wciaz psychika ludzka i zbiorowe podniecenie moglo zrobic swoje. I po czwarte; "Słonecznego fenomenu nie zaobserwowano w żadnym laboratorium. Niemożliwe, by mógł ujść uwadze tak dużej ilości astronomów i, oczywiście, innych mieszkańców półkuli."
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 03.01.2013 o godz. 23:22.
Pablo84
Senior Member

Stary 04.01.2013, 00:13
Każdy religię odbiera na swój sposób.Ja żałuję, że w ogóle podjąłem się dyskusji w tym temacie, to jestem zwyczajnie zbyt na to tępy.Ale za to polecam Ks. Tischnera.
Przedewszystkim, nie traktuj wszystkiego tak dosłownie.

mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.01.2013, 08:42

A ty ile razy tam byłeś, że taki obeznany w temacie jesteś? Czy po prostu łyknąłeś bez popitki to co podają w mediach?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Bobek90
Senior Member

Stary 04.01.2013, 09:44
Na Kubie bylem raz, w Koreii Polnocnej nie bylem. Ale znam czlowieka ktory byl.

I oczywiscie; gdyby nie moja wizyta i znajomosc to nie moglbym sie na temat Kuby i Koreii Polnocnej wypowiadac. Z tego powodu nie moge potwierdzic demokratycznosci Australii; nigdy tam nie bylem wiec nie wiem czy rzeczywiscie maja tam demokracje. Moze to propaganda medialna?

Bylem zaledwie w kilku krajach. Pozostale kilkadziesiat czy tez kilkaset (prawie 200?) jest dla mnie totalna niewiadoma. Nie wiem jaki ustroj maja, jak sie tam zyje, itd. Bo ja w propagande medialna wierzyc nie bede! Wszak tylko w "oficjalno-rzadowo-oligarchiczno-mainstreamowych" mediach mozna o owych krajach dowiedziec sie. Podstep jakis!
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 04.01.2013 o godz. 09:50.
Pablo84
Senior Member

Stary 04.01.2013, 11:16
http://fakty.interia.pl/polska/news/...czykow,1877680

mr_kwolf
Senior Member

Stary 04.01.2013, 12:31
Na Kubie bylem raz, w Koreii Polnocnej nie bylem. Ale znam czlowieka ktory byl.

I oczywiscie; gdyby nie moja wizyta i znajomosc to nie moglbym sie na temat Kuby i Koreii Polnocnej wypowiadac. Z tego powodu nie moge potwierdzic demokratycznosci Australii; nigdy tam nie bylem wiec nie wiem czy rzeczywiscie maja tam demokracje. Moze to propaganda medialna?

Bylem zaledwie w kilku krajach. Pozostale kilkadziesiat czy tez kilkaset (prawie 200?) jest dla mnie totalna niewiadoma. Nie wiem jaki ustroj maja, jak sie tam zyje, itd. Bo ja w propagande medialna wierzyc nie bede! Wszak tylko w "oficjalno-rzadowo-oligarchiczno-mainstreamowych" mediach mozna o owych krajach dowiedziec sie. Podstep jakis!
No widzę, że w końcu zaczynasz łapać.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
wislak68
Senior Member

Stary 04.01.2013, 13:15
A tu znowu coś o buldogach walczących pod dywanem:
http://fakty.interia.pl/fakty-dnia/n...lczyka,1878729
Zaskakuje to że GW próbuje bronić Ryżego dyskredytując Kwacha. A już samo wspomnienie o tym że: "W przypadku Kwaśniewskiego problem polega na tym, że rząd jego macierzystej partii bardzo sprzyjał Kulczykowi" brzmi jak szantaż (Kwachu nie podskakuj bo wyciągniemy na Ciebie swoje papiery) i wręcz obalanie mitu założycielskiego III RP (no bo przecież wszystko odbywało się na zasadach rynkowych, a o oligarchii mówią tylko otłumanione przez propagandę JK mohery).
edycja:
I komentarz Gargas:
"Jan Kulczyk to ten biznesmen, który – jak ujawniła komisja śledcza badająca aferę Orlenu – za rządów SLD i prezydentury Kwaśniewskiego rozdawał karty w kluczowej dla państwa dziedzinie bezpieczeństwa energetycznego. Najlepszym symbolem tego, jaką władzę miał wówczas oligarcha, jest jego udział w nocnej naradzie w Kancelarii Premiera, na której rozdano stołki w radzie nadzorczej Orlenu."
http://niezalezna.pl/36827-zapach-pieniedzy
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.01.2013 o godz. 15:23.
cayenne
Member

Od: 12.2012

Stary 05.01.2013, 02:02
Abchazja, Osetia Południowa, Górski Karabach: rozmrożone konflikty pomiędzy Rosją a Zachodem

Powiem szczerze, padam na ryj i jakoś nie jest to mój konik...
http://www.osw.waw.pl/pl/publikacje/...-konflikty-pom

ale czy Polski MSZ, albo któryś z polityków PO wypowiadał się oficjalnie nt. konfliktu w Osetii Płd. albo w Abchazji?

To dla mnie ważne.

Dziękuję za odp.
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
wislak68
Senior Member

Stary 05.01.2013, 08:52
cayenne napisał(a):Wyświetl post
Abchazja, Osetia Południowa, Górski Karabach: rozmrożone konflikty pomiędzy Rosją a Zachodem
Powiem szczerze, padam na ryj i jakoś nie jest to mój konik...
http://www.osw.waw.pl/pl/publikacje/...-konflikty-pom
ale czy Polski MSZ, albo któryś z polityków PO wypowiadał się oficjalnie nt. konfliktu w Osetii Płd. albo w Abchazji?
To dla mnie ważne.
Dziękuję za odp.
O ile mi wiadomo to stanowisko Polski jest zbieżne ze stanowiskiem UE (i w zasadzie całej reszty świata) uznającej Osetię Południową i Abchazję za integralną cześć Gruzji. W związku z wynikami ostatnich wyborów w Gruzji odżyły pewne nadzieje na uregulowanie tego problemu, jednak eksperci rozwiewają je:
http://polish.ruvr.ru/2012_10_11/90939055/
Pablo84
Senior Member

Stary 05.01.2013, 10:11
Cytat:
Od dziennikarzy portalu pch24.pl otrzymaliśmy informację, że prywatne konta redaktorów na Facebooku zostały zawieszone, a następnie ich właścicielom odebrano część uprawnień. Dziennikarzom uniemożliwiono zamieszczanie treści na fanpage'u portalu.

Jak się okazuje, cenzorskie działania Facebooka rozpoczęły się od zawieszenia prywatnych kont moderujących fanpage pch24.pl redaktorów portalu. Powodem takiego działania było zamieszczenie linka do tekstu, w którym pojawiła się informacja, że „homoaktywiści przyznali, że upodobania seksualne są zmienne”.

Po błyskawicznej akcji moderatorów Facebooka na dalsze działania wymierzone przeciwko dziennikarzom pch24.pl nie trzeba było długo czekać. Po zawieszeniu kont redaktorów Facebook zawiesił następnie część uprawnień na ich kontach uniemożliwiając praktycznie zamieszczania jakichkolwiek treści na fanpage'u portalu. Okazało się, że kolejny radykalny krok cenzorów z Facebooka dotyczył tekstu, który ukazał się pół roku temu i został napisany na podstawie informacji z portalu tvp.info. Tekst dotyczył programu nauczania autorstwa Ministerstwa Zdrowia dla pielęgniarek i położnych, zgodnie z którym homoseksualizm traktowany jest jak zaburzenie i patologię obok takich dewiacji jak ekshibicjonizm, sadyzm, masochizm, współżycie grupowe, gwałt i prostytucja.

Tekst został błyskawicznie usunięty z fanpage'a pch24.pl, a moderatorzy Facebooka wyjaśnili, że promowanie takich treści „narusza Oświadczenie dotyczące praw i obowiązków obowiązujących w serwisie Facebook”.

- Moderatorzy, tworząc w swoim zespole swoistą Wszechfacebookową Komisję Nadzwyczajną do Walki z Kontrrewolucją (podobny organ w Związku Sowieckim określany był skrótem Czeka), nie sprawią, że uruchomimy w naszym zespole jakieś mechanizmy filtrujące wrzucanych przez nas treści. Nadal będziemy dbać o to, by prawda o postępach (i podstępach) lewackiej ideologii (w tym ofensywie homoseksualnej propagandy) trafiała do jak najszerszej grupy odbiorców. Nawet jeśli popularyzowanie prawdy o homo-rewolucji na stronach Facebooka jest sprzeczne z interesami jego właścicieli – oświadczyli dziennikarze portalu pch24.pl.

Co ciekawe Facebook nie zawiesił profilu pch24.pl, tylko zablokował możliwość dodawania treści z pięciu kont indywidualnych moderujących profil redaktorów. W praktyce takie działanie całkowicie uniemożliwia dalsze prowadzenie fanpage'a.
pewnie to tylko zbieg okolicznosci

wislak68
Senior Member

Stary 05.01.2013, 15:17
I oto mamy RAZa piszącego w GPC o tym, czym zanudzam Was już od jakiegoś czasu:
Premier zrobił już początek, zmieniając szefa ABW. To oczywiście walka buldogów pod dywanem, więc na wiarygodne informacje o szczegółach tej operacji trudno liczyć, ale łatwo się domyślić, że Krzysztof Bondaryk poleciał za „bzdurabombera”, zwanego też czasem Brunonem K"
http://niezalezna.pl/36815-po-nowemu-w-nowym-roku
I jeszcze jeden link:
"Nasze działanie nie uda się bez Waszej pomocy. Naprzeciw siebie mamy potężne siły dysponujące ogromnymi środkami. Apelujemy więc, aby budowa naszej wspólnej telewizji stała się wielkim ruchem obywatelskim. Wszyscy możecie stać się udziałowcami Telewizji Republika, wykupując akcje, z których jedna kosztuje 500 zł. Można oczywiście nabyć ich więcej. Jeśli nie stać Was na to, zapraszamy do abonamentu, który można zamówić już za 3 do 5 miesięcy (zależnie od operatora), a opłaty nie będą przekraczały 5 zł netto za miesiąc"
http://niezalezna.pl/36824-tylko-u-n...izji-do-widzow
Pamiętajmy o tej inicjatywie. Sprawa jest naprawdę ważna!
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 05.01.2013, 15:43
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze jeden link:
"Nasze działanie nie uda się bez Waszej pomocy. Naprzeciw siebie mamy potężne siły dysponujące ogromnymi środkami. Apelujemy więc, aby budowa naszej wspólnej telewizji stała się wielkim ruchem obywatelskim. Wszyscy możecie stać się udziałowcami Telewizji Republika, wykupując akcje, z których jedna kosztuje 500 zł. Można oczywiście nabyć ich więcej. Jeśli nie stać Was na to, zapraszamy do abonamentu, który można zamówić już za 3 do 5 miesięcy (zależnie od operatora), a opłaty nie będą przekraczały 5 zł netto za miesiąc"
http://niezalezna.pl/36824-tylko-u-n...izji-do-widzow
Pamiętajmy o tej inicjatywie. Sprawa jest naprawdę ważna!
Mam nadzieję, że:
- telewizja będzie dostępna także przez internet
- docelowo będą starania o pojawienie się telewizji na multipleksie
- zabezpieczy się przed wykupem akcji przez wszelakich Hajdarowiczów
- rozważone będą również inne możliwości wsparcia telewizji. Dla wielu ludzi 500 zł to za dużo, ale wiele osób pewnie nie poszczędziłoby np 50, 100, 200 zł w formie cegiełki, darowizny itp.

Czy coś wiadomo już na temat szczegółów i kiedy telewizja miałaby startowac?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Spocony
Member

Od: 07.2011

Stary 05.01.2013, 16:13
Ranking wydarzeń roku według mediów według Tomasza Lisa!
http://tomaszlis.natemat.pl/45017,ra...-jaja-medialne
wislak68
Senior Member

Stary 05.01.2013, 19:43
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
- rozważone będą również inne możliwości wsparcia telewizji. Dla wielu ludzi 500 zł to za dużo, ale wiele osób pewnie nie poszczędziłoby np 50, 100, 200 zł w formie cegiełki, darowizny itp
Czy coś wiadomo już na temat szczegółów i kiedy telewizja miałaby startowac?
Jeśli nie stać Was na to, zapraszamy do abonamentu, który można zamówić już za 3 do 5 miesięcy (zależnie od operatora), a opłaty nie będą przekraczały 5 zł netto za miesiąc"
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 05.01.2013, 20:28
Tusk zniszczył już polski przemysł stoczniowy z czego bardzo ucieszyli się w Berlinie a teraz kolejny prezent pod choinkę, polska ziemia dla jego rodaków:
http://wpolityce.pl/wydarzenia/44107...soby-tzw-slupy

P.S. Niektórzy nabywcy z radości już się tak zagalopowali, że stawiają dwujęzyczne tablice . Na pewno po to : Aby żyło się lepiej. Wszystkim.
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 06.01.2013, 02:43
Z Ukraińcami się przeliczył. Jednak jest to barwna, ciekawa, zapomniana Postać. O Henryku Józewskim: http://www.irekw.internetdsl.pl/jozewski.html
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.01.2013, 10:32
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tusk zniszczył już polski przemysł stoczniowy z czego bardzo ucieszyli się w Berlinie a teraz kolejny prezent pod choinkę, polska ziemia dla jego rodaków:
http://wpolityce.pl/wydarzenia/44107...soby-tzw-slupy

P.S. Niektórzy nabywcy z radości już się tak zagalopowali, że stawiają dwujęzyczne tablice . Na pewno po to : Aby żyło się lepiej. Wszystkim.
Zaraz przyjdzie Bobek czy Szpenciu i powie, że przecież my też możemy wykupywać ziemię w Bawarii..Przemysł - nie nasz, handel - nie nasz..teraz nawet ojczysta ziemia będzie pod niemiecką banderą..Po co komu wojny, jak można łatwo, szybko i bezboleśnie zagarniać czyjeś terytorium
[][][][]> T S W <[][][][]
Pablo84
Senior Member

Stary 06.01.2013, 13:37
W mediach i szkołach też przecież mówią, że lepiej być Europejczykiem niż "patriotą"Patriotyzm to faszyzm.
Ale gdy się zapyta wielkich kosmopolitów, co będzie ....*** jak Unia się rozpadnie, najszęsztrzym atgumentem jest "nie rozpadnie się"

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów