The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2012, 17:03
tomo napisał(a):Wyświetl post
Chcę zaktualizować flasha. Wyskakuje mi taki oto błąd:

http://i47.tinypic.com/raxd9d.jpg

Czy ktoś zna przyczynę takiego stanu rzeczy i co najważniejsze WIE jak sobie z tym poradzić?
Wyłączyć przeglądarki internetowe i spróbować jeszcze raz?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.12.2012, 17:21
WISŁAZWE!

Screen był robiony po wszystkim, więc włączoną przeglądarką na załączonym obrazku nie sugeruj się za bardzo, bo w tym czasie po prostu wrzucałem tutaj fotkę. Próba aktualizacji odbywa się zaraz po starcie systemu.
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.12.2012, 19:22
jest jakiś program który będzie blokował reklamy na YT
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 08.12.2012, 19:41
tomo napisał(a):Wyświetl post
WISŁAZWE!

Screen był robiony po wszystkim, więc włączoną przeglądarką na załączonym obrazku nie sugeruj się za bardzo, bo w tym czasie po prostu wrzucałem tutaj fotkę. Próba aktualizacji odbywa się zaraz po starcie systemu.

Ponoć instalacja GG10 rozwiązuje problem, tyle że nie wiem czy takie rozwiązanie Cię interesuje.

Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
jest jakiś program który będzie blokował reklamy na YT
Jeżeli korzystasz z Firefoxa polecam Ad Block Plus.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.12.2012 o godz. 19:57.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.12.2012, 21:31
Ważne, pilne i dziwne...
W którym miejscu znajduje sie kasa na dworcu PKP w Krakowie?

dziekuje
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 08.12.2012 o godz. 22:13.
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 08.12.2012, 21:36
anka1906 napisał(a):Wyświetl post
Ważne, pilne i dziwne...
W którym miejscu znajduje sie kasa na dworcu PKP w Krakowie?

Wejście główne po schodach i na prawo, tam są kasy.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 08.12.2012, 23:14
Na lewo też są kasy w budynku dworca,do tego w tunelu pod peronami oraz przy wyjściu z tunelu od strony rda też są kasy.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 09.12.2012, 13:27
Czy punkt Telekomunikacji Polskiej znajduje się dalej przy ul. Biernackiego? Bo muszę wymienić mój modem Livebox i nie chce na darmo jechać.
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.12.2012, 13:48
R33 napisał(a):Wyświetl post
Czy punkt Telekomunikacji Polskiej znajduje się dalej przy ul. Biernackiego? Bo muszę wymienić mój modem Livebox i nie chce na darmo jechać.
Liveboxa wymienisz tylko w kilku punktach w Krakowie: Galeria Krakowska, M1, Wielopole, Solvay.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 09.12.2012, 13:48
Chłopaki pomożecie?

Planuje zakup czytnika e-booków. Jeśli ktoś jest zorientowany i może doradzić jaki czytnik wybrać to proszę o priv.
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 09.12.2012 o godz. 14:17.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Stary 09.12.2012, 14:18
masa programów p2p... ja ściągam z chomikuj. pliki audio (20mb do 500mb w zależności od książki) nagrywam na cd i mam do auta na dłuższe podróże/wyjazdy.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 09.12.2012, 20:32
Bracia i Siotry ! potrzebuje pomocy, mam zrobić prezentację nt."Procedura uzgadniania treści programów operacyjnych rozwoju regionalnego z punktu widzenia Brukseli"

i problem jest taki że nie mogę nic sensownego wygooglować pomożecie?
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 09.12.2012, 21:07
Poleci ktoś dobry sklep z racami ? Może być internetowy.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 09.12.2012, 22:45
http://www.ultrasshop.com/
http://ultras-piro.com/
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.12.2012, 20:12
robiłem reinstalacje Windowsa i zainstalowałem na nowo nowego iTunesa jednak nie mam w nim biblioteki która jest na iPodzie, jak zrzucić muzykę z ipoda do nowego itunesa?
I
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.12.2012, 20:42
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
robiłem reinstalacje Windowsa i zainstalowałem na nowo nowego iTunesa jednak nie mam w nim biblioteki która jest na iPodzie, jak zrzucić muzykę z ipoda do nowego itunesa?
Synchronizacja
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Stary 11.12.2012, 15:59
Mam problem z piecykiem Valliant VUW PL 202/3-3

Raz na 2 tyg. włączam piecyk na maxa żeby ogrzało się całe mieszkanie i następnie odpowiednia temp. utrzymuje się średnio 12-14 dni. Dzisiaj ponownie chciałem włączyć ale nie grzeje... ciepłą wodę ogrzewa, ale jak ustawiam ogrzewanie na 30 st. to piecyk nawet się nie włącza... uzupełniłem wodę w obiegu (mimo że jeszcze było OK). Włączałem i wyłączałem piecyk, odpalałem płomień od nowa... i nic.
Co jest nie tak... Dzwoniłem do serwisanta to powiedział że dopiero w następny pon. może przyjechać i że chce kasę za naprawę... Nie chce do pon. marznąć i płacić za naprawę kiedy może wystarczy coś przekręcić żeby ponownie działało.
POMOCY!!
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.12.2012, 16:50
Mam problem. Pilnie potrzebuję go rozwiązać do czwartku. Jest ktoś kto pracuje w Domu Maklerskim PKO BP bądż ma dobre rozeznanie? Chcę sprzedać pare akcji które mam na koncie, zamknąć konto na 4 spusty i miec święty spokój. Problem jest taki, że nie wiadomo na podstawie tabel prowizji i opłat ile się należy tym darmozjadom. Gość na infolinii coś mówił o 50zł za sprzedaż akcji wartości ~1000zł, a mnie na podstawie tego linka (http://www.dm.pkobp.pl/index.php/id=...1/section=ogol) wychodzi 5zł (0.038 proc z 1000 to 3.80 złotych, czyli minimim 5zł). Ktoś wie co i jak? Dajcie znać, dość pilne.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 11.12.2012, 18:54
WislakWiDoK napisał(a):Wyświetl post
Synchronizacja
jak dam synchronizuj to przypadkiem nie usunie mi muzyki z ipoda ? bo biblioteka w itunes jest pusta..
I
Odpowiedz cytując
rzep
Senior Member

Stary 11.12.2012, 18:56
był ktoś może na sylwestru organizowanym w klubie Studio na miasteczku studenckim lub zna kogoś kto był i zna jego opinie?
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Stary 11.12.2012, 21:32
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
Mam problem z piecykiem Valliant VUW PL 202/3-3

[...]
Od razu mówię, że nie znam tego modelu. Czy jak ustwisz temp. 30 st to na wyświetlaczu czujnika pojawia się symbol płomyka? (Inf.: w tych piecykach co miałem a przerabiałem ich kilka symbol płomienia był zawsze w momencie załączenia pieca ale również przy pracy pompy - ogólnie jak chodzi ogrzewanie). Zatem jak na czujniku (sterowniku) pojawia się symbol to stawiam na problem z elektroniką pieca, może pompa (pompa zepsuta piec sie nie odpali) - sam nie dasz rady, a jezeli mimo nastawy temperatury na wyższą od otoczenia nie pojawia się symbol płomienia to coś nie teges z programatorem - czy ktoś Ci tam nie grzebał?

Chyba, że ktoś ma inne pomysły?
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 11.12.2012, 23:47
Może dziwne pytanko ale dlaczego luzie na allegro płaca więcej za bony Sodexo niż są warte?
Np
http://allegro.pl/900zl-bony-sodexo-...853300775.html

czy dlatego żeby otrzymać te zniżki? czy są może jakieś inne profity z płacenia tymi bonami ?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.12.2012, 10:31
Gdzie w Krk jest najwiekszy wybor miskow pluszakow..?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 12.12.2012, 10:36
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Gdzie w Krk jest najwiekszy wybor miskow pluszakow..?
Galeria Krakowska, jest tam stoisko tylko już nie pamiętam na którym piętrze, same pluszaki.

Galeria Bukowski, ul. Sienna 1.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 12.12.2012, 11:28
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Mam problem. Pilnie potrzebuję go rozwiązać do czwartku. Jest ktoś kto pracuje w Domu Maklerskim PKO BP bądż ma dobre rozeznanie? Chcę sprzedać pare akcji które mam na koncie, zamknąć konto na 4 spusty i miec święty spokój. Problem jest taki, że nie wiadomo na podstawie tabel prowizji i opłat ile się należy tym darmozjadom. Gość na infolinii coś mówił o 50zł za sprzedaż akcji wartości ~1000zł, a mnie na podstawie tego linka (http://www.dm.pkobp.pl/index.php/id=...1/section=ogol) wychodzi 5zł (0.038 proc z 1000 to 3.80 złotych, czyli minimim 5zł). Ktoś wie co i jak? Dajcie znać, dość pilne.
Pracownik PKO BP zauważył Twój wpis i przesłał mi następującą informację:

Chcielibyśmy odpowiedzieć na ten wpis i poinformować, że: Opłata od sprzedaży akcji przez Internet wynosi 0,39% wartości sprzedawanych akcji - nie mniej niż 5 zł. Jeśli zlecenie sprzedaży akcji jest składane przez telefon lub w oddziale, to do kwoty 5 tys. zł opłata wynosi 1,5 proc. wartości sprzedanych akcji plus 9 zł. Nie mogę zarejestrować się na Forum, więc bardzo proszę o zamieszczenie tej informacji.
Ekspert PKO Banku Polskiego
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.12.2012, 21:55
Dzięki mistrzu!
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 13.12.2012, 20:13
Jest jakiś sklep kibolski (tak jak u nas Fanatyk albo Strefa Kiboli) u naszych braci z Gdańska i Wrocławia ? Chodzi o sprzedaż wysyłkowa głównie.
I
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 13.12.2012, 20:33
We Wrocławiu Fanatyk: http://www.sklepfanatyk.pl/ oraz Kibol: http://allegro.pl/sklep/26010637_kibol
w Gdańsku na pewno sklep Lwów Północy:http://allegro.pl/sklep/22508159_lwy-polnocy
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 14.12.2012, 21:28
Chciałem zgrać na płytkę dwa filmiki jeden w formacie AVI drugi w MKV. Żaden z nich nie poszedł na telewizorze ani nie został wykryty. Może mi ktoś napisać, bo się nie orientuje, jaki format wideo obsługuje każdy odtwarzacz dvd?
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.12.2012, 22:46
arkas napisał(a):Wyświetl post
chciałem zgrać na płytkę dwa filmiki jeden w formacie avi drugi w mkv. żaden z nich nie poszedł na telewizorze ani nie został wykryty. Może mi ktoś napisać, bo się nie orientuje, jaki format wideo obsługuje każdy odtwarzacz dvd?
mpeg, mpeg 2
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów