|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jest jakiś program który będzie blokował reklamy na YT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ważne, pilne i dziwne...
W którym miejscu znajduje sie kasa na dworcu PKP w Krakowie? dziekuje
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 08.12.2012 o godz. 22:13.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Wejście główne po schodach i na prawo, tam są kasy. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na lewo też są kasy w budynku dworca,do tego w tunelu pod peronami oraz przy wyjściu z tunelu od strony rda też są kasy.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy punkt Telekomunikacji Polskiej znajduje się dalej przy ul. Biernackiego? Bo muszę wymienić mój modem Livebox i nie chce na darmo jechać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Liveboxa wymienisz tylko w kilku punktach w Krakowie: Galeria Krakowska, M1, Wielopole, Solvay.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chłopaki pomożecie?
Planuje zakup czytnika e-booków. Jeśli ktoś jest zorientowany i może doradzić jaki czytnik wybrać to proszę o priv.
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 09.12.2012 o godz. 14:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
masa programów p2p... ja ściągam z chomikuj. pliki audio (20mb do 500mb w zależności od książki) nagrywam na cd i mam do auta na dłuższe podróże/wyjazdy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Bracia i Siotry !
potrzebuje pomocy, mam zrobić prezentację nt."Procedura uzgadniania treści programów operacyjnych rozwoju regionalnego z punktu widzenia Brukseli"i problem jest taki że nie mogę nic sensownego wygooglować pomożecie?![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobry sklep z racami ? Może być internetowy.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
robiłem reinstalacje Windowsa i zainstalowałem na nowo nowego iTunesa jednak nie mam w nim biblioteki która jest na iPodzie, jak zrzucić muzykę z ipoda do nowego itunesa?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam problem z piecykiem Valliant VUW PL 202/3-3
Raz na 2 tyg. włączam piecyk na maxa żeby ogrzało się całe mieszkanie i następnie odpowiednia temp. utrzymuje się średnio 12-14 dni. Dzisiaj ponownie chciałem włączyć ale nie grzeje... ciepłą wodę ogrzewa, ale jak ustawiam ogrzewanie na 30 st. to piecyk nawet się nie włącza... uzupełniłem wodę w obiegu (mimo że jeszcze było OK). Włączałem i wyłączałem piecyk, odpalałem płomień od nowa... i nic. Co jest nie tak... POMOCY!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam problem. Pilnie potrzebuję go rozwiązać do czwartku. Jest ktoś kto pracuje w Domu Maklerskim PKO BP bądż ma dobre rozeznanie? Chcę sprzedać pare akcji które mam na koncie, zamknąć konto na 4 spusty i miec święty spokój. Problem jest taki, że nie wiadomo na podstawie tabel prowizji i opłat ile się należy tym darmozjadom. Gość na infolinii coś mówił o 50zł za sprzedaż akcji wartości ~1000zł, a mnie na podstawie tego linka (http://www.dm.pkobp.pl/index.php/id=...1/section=ogol) wychodzi 5zł (0.038 proc z 1000 to 3.80 złotych, czyli minimim 5zł). Ktoś wie co i jak? Dajcie znać, dość pilne.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak dam synchronizuj to przypadkiem nie usunie mi muzyki z ipoda ? bo biblioteka w itunes jest pusta..
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
był ktoś może na sylwestru organizowanym w klubie Studio na miasteczku studenckim
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od razu mówię, że nie znam tego modelu. Czy jak ustwisz temp. 30 st to na wyświetlaczu czujnika pojawia się symbol płomyka? (Inf.: w tych piecykach co miałem a przerabiałem ich kilka symbol płomienia był zawsze w momencie załączenia pieca ale również przy pracy pompy - ogólnie jak chodzi ogrzewanie). Zatem jak na czujniku (sterowniku) pojawia się symbol to stawiam na problem z elektroniką pieca, może pompa (pompa zepsuta piec sie nie odpali) - sam nie dasz rady, a jezeli mimo nastawy temperatury na wyższą od otoczenia nie pojawia się symbol płomienia to coś nie teges z programatorem - czy ktoś Ci tam nie grzebał?
Chyba, że ktoś ma inne pomysły? ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Może dziwne pytanko ale dlaczego luzie na allegro płaca więcej za bony Sodexo niż są warte?
Np http://allegro.pl/900zl-bony-sodexo-...853300775.html czy dlatego żeby otrzymać te zniżki? czy są może jakieś inne profity z płacenia tymi bonami ? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krk jest najwiekszy wybor miskow pluszakow..?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Galeria Krakowska, jest tam stoisko tylko już nie pamiętam na którym piętrze, same pluszaki.
Galeria Bukowski, ul. Sienna 1. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Chcielibyśmy odpowiedzieć na ten wpis i poinformować, że: Opłata od sprzedaży akcji przez Internet wynosi 0,39% wartości sprzedawanych akcji - nie mniej niż 5 zł. Jeśli zlecenie sprzedaży akcji jest składane przez telefon lub w oddziale, to do kwoty 5 tys. zł opłata wynosi 1,5 proc. wartości sprzedanych akcji plus 9 zł. Nie mogę zarejestrować się na Forum, więc bardzo proszę o zamieszczenie tej informacji. Ekspert PKO Banku Polskiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dzięki mistrzu!
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest jakiś sklep kibolski (tak jak u nas Fanatyk albo Strefa Kiboli) u naszych braci z Gdańska i Wrocławia ? Chodzi o sprzedaż wysyłkowa głównie.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
We Wrocławiu Fanatyk: http://www.sklepfanatyk.pl/ oraz Kibol: http://allegro.pl/sklep/26010637_kibol
w Gdańsku na pewno sklep Lwów Północy:http://allegro.pl/sklep/22508159_lwy-polnocy ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Chciałem zgrać na płytkę dwa filmiki jeden w formacie AVI drugi w MKV. Żaden z nich nie poszedł na telewizorze ani nie został wykryty. Może mi ktoś napisać, bo się nie orientuje, jaki format wideo obsługuje każdy odtwarzacz dvd?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
mpeg, mpeg 2
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|