|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jest w tv na kablowce / upc - gdziekolwiek mecz BVB z Realem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
używa ktoś dekodera tej cyfrowej tv z polsatu?
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam problem
Mam zewnętrzny dysk twardy, którego nie widzi system. Przy próbie wejścia na dysk, pojawia się informacji o konieczności sformatowania dysku,a jak się nie trudno domyślić nie chciałbym tego robić, ze względu na dane na tym dysku. Jakieś sugestie? ![]() Cytat:
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam od dziś problem z Facebookiem. Mianowicie otwiera mi się on w ten sposób: http://i49.tinypic.com/2i1yt4.jpg
Wszystkie inne strony otwierają się normalnie, Facebook na innych profilach na moim komputerze również jest po staremu, strona do logowania również jest okej. Tylko po zalogowaniu się na swoje konto, strona wygląda tak. Używam Mozilli, a usunięcie ciasteczek nic nie dało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mam kilka zaproszeń na strone cinemamovies.pl (Jak ktoś sie ogarniety w sprawach torrent, ratio itp) i chciałby konto to prosze o priv.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Co ciekawe z poziomu Total Commandera dyski są widoczne i działają. Więc spróbuj może i tak. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktos sie probował bawić tymi "iForex`ami" ?
jak cos to pw ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
znacie jakiś alternatywny nr. tel. do rzecznika praw konsumentów (Kraków - Kapelanka)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie: polecicie jakiegoś e- papierosa (na prezent)?
Nie znam się na tym kompletnie, wiem, że to "pic na wode", ale osoba sobie takie zażyczyła. Poszukuje jakiegoś do 100zł, w miare estetycznie wyglądającego + posiadającego możliwość wymiany liquidów na bieżąco. Z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mógł by mi ktoś powiedzieć jak załatwić homologację ciężarową do Fiata Seicento
Prosił bym o w miarę szybki kontakt. ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
źródło: http://www.federacja-konsumentow.org....php?story=314 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam problem z MySpace'em. Chcę usunąć stare konto, ale nie pamiętam ani mail'a, ani hasła. Pisałem do obsługi technicznej, ale nic mi nawet nie odpisali. Ktoś ma jakiś pomysł, co mam zrobić?
EDIT: Nieważne, jak srałem to mnie olśniło i sobie przypomniałem.
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 09.11.2012 o godz. 14:40.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy jest szansa oglądnąć jutrzejszą walkę w tv?np. czy na platformie N w wersji abonamentu dla ubogich gdzieś oglądnę?
![]() Błaszczu_WIŚLAK : nie dziękuje ![]() Może jakiś stream na necie? Powód: .
Ostatnio edytowane przez palczi : 09.11.2012 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
mozesz wykupić za 40 zł ppv to wtedy bedziesz mial dostęp do transmisji
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Dalej aktualne zaproszenia na cinemamovies.pl wymagania na poprzedniej stronie.
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 09.11.2012 o godz. 19:09.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jak samemu wgrać nowego softa do nokii n73?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie znajdę sklep z zimowymi kurtkami north face i hi-tec?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
będzie można obejrzeć gdzieś dzisiejszą walke Wacha z Kliczką na necie
Ostatnio edytowane przez KORDEK2009 : 10.11.2012 o godz. 17:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Na http://drhtv.com.pl/ będą na pewno transmitować, więc tam obejrzysz (o ile nie będzie jakiegoś przeciążenia)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ponoć w RTL za darmo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=2700580113 Testowałem i powiem szczerze, że nie jest źle jeżeli chodzi o zamiennik zwykłego papierosa. Bezapelacyjna zaleta: brak smrodu papierosa, dymek całkiem konkretny no i podobno zdrowsze i tańsze niż zwykłe fajki ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam problem na fan-pagem na FB. A mianowicie w toku zmian osobowych w "firmie" zaginał gdzieś dostęp do FB. Tzn teoretycznie został dany admin jednej osobie, ale sama widziałam jego fb i brak dostępu do tej strony.
I co teraz? Można gdzieś napisać do FB, żeby dali dostęp? Udowadniając w jakiś sposób "własność" fp? Lub żeby napisali kto ma dostęp admina (bo jest to ukryte na stronie), a dwie osoby które miały nie mają ... Czy temat zupełnie stracony? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chcę kupić dysk zewnętrzny. Jaki polecacie? Na co ewentualnie mam zwracać szczególną uwagę? Proszę o radę.
Dzięki. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
potrzebuje się dostać jutro do miejscowości Grabie koło Niepołomic wie ktos z kąd jezdzą busy tam i jakiś ma rozkład ich pilne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Polecicie jakąś księgarnie językową w okolicach runku? Potrzebuję kupić "The Business intermediate SB"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Tj. w jakim czasie ile danych przerzuci Ci z kompa, na dysk zewnętrzny. Na nic innego nie powinieneś zwracać uwagi, no bo na co? Prędkość przesyłu danych oraz cena - ilość GB |
|
|