|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ile kosztowałoby (pi razy oko) wynajęcie busiaka + kierowcy na trasę Kraków - Gdańsk - Kraków?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Myślisz żę jakby jechało mniej niż 15 osób to cena zamknęłaby się w okolicach 150/łeb?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nieeeeeeeeee.....
na takim wyjeździe musi zarobić właściciel firmy przewozowej, kierowca, trzeba opłacić benzynę, obiadek, kolacje i nocleg dla kierowcy... u mnie wyszło tak tanio bo nikt na tym wyjeździe nie zarobił. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
do szczecina kosztowal wyjazd 130zl autokarami, dopasujcie busa do ilosci osob, powinno sie zmiescic w 150zl
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=slgIK...layer_embedded - ktoś kojarzy tutiuł piosenki, jaki puszczony jest po bramce?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
O tą piosenkę chodzi? http://www.youtube.com/watch?v=Y3QYb1Q-Tl0 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
o tĘ piosenkĘ jaram się tĄ piosenkĄ ![]() tak, to ta. Dziękuję |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Da się gdzieś bezpłatnie zaparkować przy Nowej Hali Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak najtaniej porozumiewać się między Orange w Polsce a Orange w Anglii? Jakieś pakiety/roamingi? Zalezy mi zwłaszcza na jak najtańszej wymianie smsów.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś czy są może przyjęcia do Huty im Sendzimira lub ewentualnie jakie spółki, oprócz Arcellor Mittal tam robią ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a może admin serwisu, da cenzury na zdjęcia w fotorelacji z meczu
Wisła Can-Pack - Uni Gyor |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie bandanę ( nie klubową)
Powód: a
Ostatnio edytowane przez adamTS : 01.11.2012 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś dostępny test wiedzy o Wisle
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
którą wersje photoshopa polecacie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja w anglii miałem starter Lebary i min połączenia (do pl) kosztowała chyba 1p/min na domowe i 6p na kom wiec tanioszka, może warto w to zainwestowac
co do orange to niestety nie mam pojęcia...pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję zadać parę pytań osobie, która była w Turcji. Kwestia wyboru waluty / sposobu płatności plus jakiekolwiek inne cenne porady... Najlepiej na priv.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mam windowsa 7. jeden oryginalny kod działa na 3 kompach... mój jest tym 3!!
miesiąc temu go zainstalowałem i wyskoczył mi teraz komunikat że windows jest nieoryginalny... :/ czarny pulpit z komunikatem itp. co zrobić żeby było normalnie... tak jak wcześniej. Mogę to jakoś wrócić do poprzedniego stanu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje domek w górach dla dwojga, zależy nam na drewnianym domku i kominku, a ciężko znaleźć mi takie coś na necie. Ktoś poleci coś tego typu?
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Panowie znowu mam pytanko apropo ksiązeczki sanepidowskiej.
byłem w pon , dali mi kwitek do wypelnienia i co mam go tam dac do okienka razem z probką? Gdzie kupie calą tą książeczke?.moglby ktoś jakies szczegoly? ![]()
Za złotówke jesteś k... to za wolność byś mnie sprzedał...
Jebać przerzutów !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
tak, oddasz pierwszą dostaniesz drugi kwitek itd. Po 3 dostaniesz termin odbioru, naprzeciwko sanepidu jest ksiegarnia, kupujesz tam ksiazeczke, idziesz do medycyny pracy.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie w krakowie można kupić niedrogo elektryczny grzejnik/dmuchawę? Potrzebuję dla dziewczyny bo ma zimno, w mieszkaniu które wynajmuje
![]()
Ostatnio edytowane przez Mistel : 05.11.2012 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Castorama, OBI i tym podobne sklepy.
Ja mam inne pytanie. Zorientowałem się, że 8.11 kończy mi się ważność prawa jazdy (noszę szkła kontaktowe). Jak znam życie to nie zdążę wyrobić za szybko nowego, mój błąd. Zna ktoś może jakiegoś kumatego okulistę/lekarza medycyny pracy, który mi klepnie bezterminowe? Już nawet nie chodzi o koszta z tym związane, ale sama upierdliwość procesu wymiany mnie mocno w....ia. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Skradziono mi portfel, a wraz z nim kartę kibica. Pod jakim numerem telefonu mogę ją zastrzec aby nikt nie mógł próbować na nią wejść ?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Witam kupilem taki TV LG 3d 42LM640S,mam problem ,polaczyl sie bezproblemowo z Wifi ale jak wl youtube to jest dzwiek ale bez obrazu .Gdyby to bylo na pc to pewnie wystarczylo by zainstalowas nowe stery ,mial ktos podobny problem i jakie rozwiazanie ? Druga sprawa ze mam problem z polaczeniem tego tv z smartfonem Xperia Neo V ,sciaglem jakis program do LG z marketu i tak jakby niewykrywal tego TV ,
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
tyle że on pytał o numer, wiec joke sie nie udał do końca
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
W niektórych pracach wymagają "zaświadczenie o niekaralności" i teraz pytanie...
Jeśli policjant nakłada na mnie mandat za prędkość, ja tego mandatu nie przyjmuje i sprawa ląduje w sądzie. Sąd uznaje, że policjant miał racje. Czy po takim wyroku nadal mogę otrzymać takie zaświadczenie bo np. sąd grodzki się nie liczy? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|