The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy w meczu z Jagiellonią zobaczymy Wisłę pozytywnie zmienioną?
Tak! 33 24,26%
Nie! 26 19,12%
Mam nadzieję, że w jakmiś stopniu zobaczę poztywy 57 41,91%
Kulawik nic z nimi nie zrobi w dwa tygodnie. Zapomnijcie! 20 14,71%
Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2012, 19:55
Spotkanie 8 kolejki pomiędzy Wisłą Kraków a Jagiellonią poprowadzi sędzia z Warszawy Marcin Borski. W tym sezonie będzie to jego pierwsze sędziowanie Wiśle a trzecie Jagiellonii ( zremisowany mecz z Górnikiem Zabrze 1:1 i porażka z Lechią Gdańsk 0:2)

Do meczu coraz mniej czasu, ze zgrupowań wrócili już wszyscy kadrowicze. Najwcześniej w Krakowie zameldował się Sergiej Pareiko, który indywidualnie trenował już w środę. Dziś z zespołem trenowali pozostali kadrowicze - Maor Melikson oraz Osman Chavez.

Trener Kulawik nadal nie może korzystać z usług przechodzącego rehabilitację - Łukasza Burligi.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.10.2012, 21:14
Chryste Panie - znowu Borski...Boże ześlij nam farta niech ten dyletant przekręci Jagę a nie nas!

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.10.2012, 23:07
K****a znowu Borski

posmiewisko wszytskich ,najgorszy sedzia ktory daje soba pomiatac na boisku,i ma mocne plecy PZPN

kto dobiera tych sedziow
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.10.2012, 10:39
Jakby był Małek, albo Siejewicz to też byście narzekali.

Ciekawostka: w poprzednim sezonie wygraliśmy wszystkie mecze, w których sędziował nam Borski, a było ich pięć (trzy ligowe+ 2 PP).
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 19.10.2012, 11:17
c..j z Borskim.
mam nadzieję, że towarzystwo (czyli nasi piłkarze) się ogarnie i zechce podciągnąć Wisłę w rejony środka tabeli, a ten mecz będzie pierwszym krokiem do tego.
Ostatnio edytowane przez arti : 19.10.2012 o godz. 17:59.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 19.10.2012, 15:28
Wszystko juz zostało powiedziane - no comment. Kolejny raz daja do zrozumienia, ze fryzjer nadal działa.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 19.10.2012, 15:39
Mam w dupie sędziego, jak drużyna jest lepsza od rywala to wygrywa 2-3 bramkami. Sędzia może pomóc drużynie przeciwnej ale nie aż tak.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 19.10.2012, 16:09
5 ostatnich spotkań Wisły sędziowanych przez Borskiego zakończyło się naszym zwycięstwem...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 19.10.2012, 16:42
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Wszystko juz zostało powiedziane - no comment. Kolejny raz daja do zrozumienia, ze fryzjer nadal działa.

Czyli że działa na korzyść Wisły? Czepiać się sędziego, że może wypaczyć wyniku meczu, mimo tego że 5 ostatnich spotkań to zwycięstwa...Wisły, gdy sędziował Borski. Logiczne.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 19.10.2012, 17:46
To forum już od dawna nie jest normalne, same narzekania więc lament, że sędziuje Borski mnie nie dziwi. Zresztą kto by nie sędziował to zawsze będzie płacz więc...

Jak dla mnie to może każdy może sędziować, obojętne mi to. Zacznijmy strzelać bramki a będziemy wygrywać, bo właśnie to strzelanie od ponad roku jest u nas poważnym problemem.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 19.10.2012, 21:49
A kto jak nie Borski w ostatnim meczu Pucharu Polski z Ruchem w tamtym sezonie najpierw pouczył bramkarza Ruchu Perdijicia aby nie wychodził poza linię bramkową, po czym nie powtórzył karnego gdy ten obronił strzał będąc na 3 metrze. Nie wierzę że on, ani jego liniowy Listkiewicz tego nie widzieli bo przy poprzednich strzałach też tak robił. Po prostu czekali do skutku jak obroni.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 20.10.2012, 06:45
Meczowa "osiemnastka" na mecz z Jagiellonią Białystok:

BRAMKARZE: Pareiko, Miśkiewicz

OBROŃCY: Głowacki, Bunoza, Jaliens, Czekaj, Frederiksen, Jovanović.

POMOCNICY: Garguła, Wilk, Iliev, Melikson, Chrapek, Uryga, Szewczyk

NAPASTNICY: Genkov, Boguski, Sikorski.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 20.10.2012, 06:52
Jak Borski to zajebiście! Genkov powinien wywalczyć w meczu z Jagiellonią...11.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.10.2012, 09:04
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Czyli że działa na korzyść Wisły? Czepiać się sędziego, że może wypaczyć wyniku meczu, mimo tego że 5 ostatnich spotkań to zwycięstwa...Wisły, gdy sędziował Borski. Logiczne.
Niektórzy swego stopnia IQ nie oszukają Nie śmiejmy się.
Ostatnio edytowane przez felipe : 20.10.2012 o godz. 16:47.
Odpowiedz cytując
Pauwe
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.10.2012, 09:47
Prawda jest taka : ten mecz można wygrać , przegrać lub zremisować .

I żadne z powyższych rozstrzygnięć mnie niestety nie zdziwi:/
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.10.2012, 11:15
Pewnie wygramy , a narzekania na grę będą większe , niżeli byśmy przegrali w dobrym stylu . Takie mam przeczucie.

przydało by się zagrać na 0 z tyłu i strzelić z 3 bramki . Typuje Hat trick Sikorskiego
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.10.2012, 11:44
felipe napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy swego stopnia IQ nie uszakają
Ty na szczęście nawet nie próbujesz.

Co do Borskiego: jeśli zagramy tak jak w ostatnich meczach, to żaden sędzia nie będzie w stanie nam przeszkodzić - i tak przegramy. Nie wiem, co to w ogóle za problem? Gramy jak ostatnie sieroty, nie stwarzamy sytuacji, cała nasza gra ofensywna to błagalne patrzenie w stronę Meliksona.

Proponuję nie szukać na siłę problemów gdzie ich nie ma.

Jagiellonia gra lepiej niż to wynika z ich pozycji w tabeli, tak więc nasi będą musieli naprawdę się postarać. Przydałoby się coś wybrać, ale nad remisem też nie będę rozpaczał.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Pewnie wygramy , a narzekania na grę będą większe , niżeli byśmy przegrali w dobrym stylu . Takie mam przeczucie.
Komuś, kto sprawdza wynik w telegazecie nie robi to różnicy, ale zważ, że są ludzie którzy to coś oglądają. Dwa razy po czterdzieści minut napierdalania się po czołach, z krótką - piętnastominutową - przerwą na dojście do siebie.
Da się to oglądać? IMHO na trzeźwo nie bardzo.

Nie widzę nic dziwnego w tym, że skoro drużyna gra o wiele gorzej niż w najgorszych meczach za Maaskanta i Moskala, to ludzie bardziej narzekają. Wydaje mi się to wręcz logiczne, że im większa wujnia na boisku, tym kibice są bardziej załamani. Zwłaszcza tacy, którzy zapłacili za bilet/karnet i obejrzeli coś takiego "na żywca". Często bez znieczulenia.
Fakt, że przy takiej grze mamy tak dobrą (to nie żart) frekwencję powinien dawać do myślenia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.10.2012 o godz. 11:51.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 20.10.2012, 14:53
My tu gadu gadu a Bełchatów się zbliżył do Wisły na 3 pkt... Jak dzisiaj nie będzie kompletu punktów to się zrobi straszno...
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 20.10.2012, 15:13
Spokojnie. 2 tygodnie przerwy zrobiło swoje. Wygramy 3:0.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 20.10.2012, 15:16
2 mecze, 6 puntków? na to liczę

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 20.10.2012, 17:49
Gramy tak samo słabo jak zawsze. Jagiellonia równie słaba. Nie przypadkowo obie drużyny zajmują miejsca w dole tabeli.

Najsłabszy na boisku Iliev. Robią go jak 3-latka.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.10.2012, 17:51
....a mać!!! Co ja pacze?! Przepraszam, ale jak pomyślę, że będę musiał to jeszcze raz dokładnie obejrzeć, to mi się żyć odechciewa. Niech to się już teraz skończy, niech nie wychodzą na drugą połowę - chociaż na czasie zaoszczędzę, bo ten mecz jest tak beznadziejny, że mi nawet nerwów nie szarga...
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.10.2012, 18:00
Czy ja oglądam ten sam mecz? Bo jak dla mnie to gramy fajnie, tylko oczywiście nic z tego nie wychodzi. Ale nie ma porównania to z grą za Probierza.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 20.10.2012, 18:01
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Czy ja oglądam ten sam mecz? Bo jak dla mnie to gramy fajnie, tylko oczywiście nic z tego nie wychodzi. Ale nie ma porównania to z grą za Probierza.
Mam dokładnie identyczne zdanie. I Sikor nawet coś tam gra jak na siebie.
Odpowiedz cytując
ddii
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 20.10.2012, 18:07
thechris napisał(a):Wyświetl post
Gramy tak samo słabo jak zawsze. Jagiellonia równie słaba. Nie przypadkowo obie drużyny zajmują miejsca w dole tabeli.

Najsłabszy na boisku Iliev. Robią go jak 3-latka.
Odpuść sobie człowieku tego Ilieva ,bo pier.... smuty tylko. Jest kilku słabszych
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.10.2012, 18:50
I koniec meczu, gra dobra jak nigdy jezeli chodzi o ostatni czas a wynik dalej do dupy. Jak nie z Jaga na własnym stadionie to juz nie wiem gdzie i z kim.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 20.10.2012, 18:52
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Czyli że jest waćpan idiotą . Z warszawy . Logiczne .
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 20.10.2012, 18:53
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
I koniec meczu, gra dobra jak nigdy jezeli chodzi o ostatni czas a wynik dalej do dupy. Jak nie z Jaga na własnym stadionie to juz nie wiem gdzie i z kim.
W sparingach w Niecieczy Poza tym to dogoniliśmy Koronę
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 20.10.2012, 19:06
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
....a mać!!! Co ja pacze?! Przepraszam, ale jak pomyślę, że będę musiał to jeszcze raz dokładnie obejrzeć, to mi się żyć odechciewa. Niech to się już teraz skończy, niech nie wychodzą na drugą połowę - chociaż na czasie zaoszczędzę, bo ten mecz jest tak beznadziejny, że mi nawet nerwów nie szarga...
Słownik obejrzyj na początek. Potem naucz się wyrażać swoją opinie zamiast powtarzać to, co pieprzą komentatorzy. Nie czekaj aż zabije zegar na wieży Mariackiej, zrób to teraz.
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.10.2012, 19:13
Szkoda straconych punktów. Tym bardziej, że stworzyliśmy dzisiaj więcej sytuacji, niż w kilku ostatnich meczach razem wziętych. Pewnie jakbyśmy wykorzystali którąś z sytuacji i wygrali dzisiejszy mecz, to duża część osób całkowicie zmieniłaby swoją opinię o dzisiejszym meczu. A tak, przed nami kolejny tydzień płakania na forum.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów