|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
polecam Ci tę stronę: http://www.ang.pl/ w b.prosty sposób wytłumaczone wszystkie zasady językowe, dużo przykładów etc |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na jaką kwotę można wycenić zrobienie prezentacji w powerpoincie na ponad 200 slajdów,która później będzie służyła zleceniodawcy do późniejszych szkoleń w jego firmie? Takie jak by odkupienie praw autorskich przez niego.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
macie też "ograniczone usługi" od wczoraj w Orange na kartę ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Panowie poszukuję zdjęcie kadry, bądź 11 Wisełki sprzed dekady. Niezapomnianego składu z Sarnatem, "Tatą" Kałużnym, Kaziem Moskalem, Moskalewiczem, Żurawiem, Kosą, Szymkiem, Paterem, Głową, Baszczem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
potrzebuje rady od kogoś znającego się na podatkach... chodzi o zakup nieruchomości.
dodatkowo kogoś kto zna się na dofinansowaniach z UE na rolnictwo. sprawa dosyć pilna zapraszam na prv.
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 16.09.2012 o godz. 13:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dziękuje Lance TS i Labtec za pomoc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Bracia zakupiłem sobie czarną, skórzana kurtkę i teraz moje pytanie. Jakie buty pasują do niej?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kupię gdzieś stacjonarnie taki kabel: http://allegro.pl/org-kabel-wtyk-do-...tml#tabsAnchor ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
dzięki Mistel za odpowiedź
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No zależy jaką ta skórę masz, z jakimi ściągaczami czy bez, jak pod szyją, jaki kołnierz.
Najlepiej zobacz trenera Śląska i bądź jak najdalej od jego stylu z poprzedniego meczu ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje do jednej anteny sat podpiąć dwa kable antenowe?
Da się to jakoś zrobić do konwentera z jednym wejsciem? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niby gdzieś widziałem rozgałęźniki czy coś takiego ale jak to działa i czy w ogóle to nie mam pojęcia. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja się podłącze do tematu telewizji. Sąsiad ma dość dobrą antenę na dachu, chcę się podłączyć (oczywiście za jego zgodą
) do jego anteny. Chodzi o odbiór bezproblemowy DVB-T na terenie Nowej Huty. I pytanie jest takie: jaki jest obecnie najlepszy splitter na rynku, taki by od razu przy antenie na dachu podzielić sygnał na 2 kable tak, by nie było żadnej różnicy między tym co obecnie ma sąsiad, a co będzie miał po moim podłączeniu się. Ile taki splitter kosztuje? Dajcie znać, bo chcę dziś/jutro jechać i kupić takie ustrojstwo ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
http://allegro.pl/konwerter-twin-0-2...615485222.html lub coś z Inverto, będą działały bez problemu. Przy takim konwerterze bez problemu używasz niezależnie od siebie dwóch tunerów. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czym się różny niebieski olej napędowy od normalnej ropy?
ile kosztuje za litr i czy jest łatwo dostępny? kolejna sprawa: mam problem z photo shopem... dostałem kilka plików w PS i nie mogę ich nawet otworzyć... jak próbuje bezpośrednio to wyskakuje błąd że PS nie czyta takich formatów (plik ma format PS RAW), a jak z PS biorę open... i wybieram plik to włącza się małe okienko 2cmx2cm i nic na nim nie widać... ocb!! nie pozwólcie aby to były moje 4 i 5 pytanie w tym miesiącu na które nie otrzymałem pomocy z forum Wisły... pokażcie że nie zawodzicie tak jak Wisła w tym sezonie...
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 17.09.2012 o godz. 22:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki za Odp.
Jeszcze Pytanko jak zapłacic mandat bez formularza? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
też wam wysiadło UPC, czy to tylko u mnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
opróżnij sobie skrzynke bo masz zapchaną, i podaj swojego meila na PW.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie można sprawdzić, jaką ma się grupę krwi?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
albo przez oddawanie krwi, albo w placówce gdzie badają krew - 30 zł ponoc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
potrzebuje jakieś namiary na darmowa szkołę w której jeszcze jest rekrutacja. chodzi o szkołę policealną, zależy mi na legitymacji tylko
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 18.09.2012 o godz. 17:25.
![]()
I
|
|
|