|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
ja niedawno zdawałem i czekałem 2 tygodnie na koszykarskiej. Ogólnie wg mnie do 3 tygodni na bank będziesz miał termin jak się zapiszesz, nie dłużej.
![]()
Lengyel, Magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát!
Nasz naród jak lawa Z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa Lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi... Adam Mickiewicz "Dziady cz. III" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wysyp był jak mieli przepisy zmieniać. Teraz pewnie znowu bedą jakieś plotki wiec listopad/grudzień mogą być dluższe terminy, ale teraz to koło 2 tygodni. Kumpel brał w tamtym tygodniu i akurat trafił na 1 wolny termin 3 dni pozniej, ale akurat go w Krakowie nie było wiec wział jakoś 15 września.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy (planowo) skończy sie remont torowiska na Limanowskiego
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Planowany termin zakończenia inwestycji - 29 września 2012.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.highsnobiety.com/2011/03/...5-gato-street/ wie ktos gdzie w Krakowie kupie ten model butów ?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bateria w Sony PSP (2004) ma 1200mAh i 3.6V
Na necie są do kupienia: 3800 mAh 3,7V nie znam się kompletnie na fizyce i tego typu sprawach. Brać tę mocniejszą z allegro ? To dobrze że ma więcej tego mAh i voltów ? Nie jebnie mi ładowarka ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja korzystam z Play'a i u mnie fajnie śmiga.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja mam w t-mobile, nawet to fajnie chodzi . jak będziesz w salonie niech Ci sprawdzą mapkę, maja tam zaznaczone w których regionach słabo odbiera modem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie, nigdy nie trenowałem piłki nożnej w żadnym klubie, grałem tylko amatorsko, w szkole na turniejach itd. Jak myślicie czy mam szanse znaleść jakiś klub gdzie mnie zechcą ? może być nawet C klasowy, dodam że mam 21 lat. a może jest jakaś stronka gdzie zamieszcza się tego typu ogłoszenia ?
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W Krakowie - gumtree, dział społeczność. Widziałem w lecie ogłoszenia różnych drużyn, ligowych i amatorskich o naborach i tak dalej.
http://krakow.gumtree.pl/f-pilka-noz...earchFormZtrue - siup. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A szanse masz duże zależy czy umiesz grać. Ja jestem 2 lata młodszy, w życiu najwięcej byłem na 4 treningach podczas jakichs ferii zimowych i ostatnio miałem propozycje gry w A-klasie, a jakoś specjalnie za dobrze w piłkę nie gram.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Panowie pilna sprawa, poradźcie którą kupić. Ładowarka seryjna do PSP ma 5V i 2000mA. Dostępna bateria na allegro ma 3800 mAh, i 3.7V co robić ? |
|
|
|
Banita
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ktoś ma pomysł gdzie dostanę odblaski zapinane na rzepy w Krakowie w okolicach Ruczaju/Borku? (np na ramię, gdy się biega po zmroku)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Pytanko. w piątek w bankomacie sprawdziłem czy mam już przelew o dziwo był już 7 września, wtedy wypłaciłem wszystko dokładnie 3.250zł , dzisiaj sprawdziłem w elektronicznym systemie i stan salda dostępnego wynosi: 0,00zł i dobrze bo wszystko wypłaciłem a stan salda księgowego wynosi uwaga - 3.250zł ktoś mi powie o co chodzi ? nie zaksiegowali jeszcze czegoś czy co ?
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dokładnie tak jak mówisz. Zazwyczaj dopiero we wtorki mam czarno na białym operacje z weekendu i piątku. Sprawdź jutro w elektronicznym będziesz miał i tu i tu 0 dostępnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakiś kontakt do przedstawiciela handlowego Wyborowej ?
Potrzebuje jakieś 150 butelek na wesele i szukam dobrej ceny. Znalazłem po 19.90. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
proponuję wycieczke do Hutowni ALTI na Dąbiu... zawsze mieli dobre ceny
![]()
Porter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W Auchan byla po 19,72 za połówkę pare dni temu.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dysponuje ktos zaproszeniem na BTGigs, albo cos podobnego?
(nie bojcie sie o ratio )![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie moge podłączyć lapka do tv. Pomoże ktoś..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
kiedyś Konrad miał fajne zaproszenia ;/ ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mam prezentację w formacie .pdf
muszę z niej wywalić kilka rzeczy (obrazków, tekstów), coś przesunąć, dodać kilka zdań... jakim programem to zrobić? i co najważniejsze... "JAK?" ewentualnie jakim programem zrobić prezentację od początku żeby była później możliwość zapisania w pdf ale tak żeby się projekt nie rozwalił....
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 14.09.2012 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Odpowiem na drugie pytanie - prezentacje możesz po prostu robić w PowerPoincie, jest tam opcja zapisu w pdf, slajdy są dokładnie takie jak ustaliłeś, nic się nie rozwala
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy ktoś wie jaki jest tytuł tej muzyki (chyba z jakiegoś filmu).
http://www.youtube.com/watch?v=6P52XE9MGQ4 Przepraszam, że oprawa widzewa, ale poprostu natknąłem się na to i teraz nie daje mi spokoju ta muza... Z góry dziękuje. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Robił ktoś kiedyś kurs sędziego piłki nożnej w Małopolsce ? Kiedy organizowany jest jakiś kurs dla nowych sędziów
? |
|
|