|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chce odtworzyć pewien temat za pomocą strony http://archive.org jednak jest on w dziale Armia Białej Gwiazdy i wymaga zalogowania (dlatego nie mogę na niego wejść). Dałby ktoś radę? Chodzi o ten temat:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=3517 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
IT Crowd (technicy magicy) oglądałem swego czasu na iitv.info. Odcinki z lektorem lub napisami
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzieki ale za to trzeba placic ... w sensie wyslac sms itd. :(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest jakaś osoba na forum co jest studentem i jest dobra z metrologii?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Gdzie najtaniej nadrukować numer i nazwisko w odpowiedniej czcionce na koszulkę (reprezentacyjną)?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Szukam systemu operacyjnego Windows 7 SP1 x64 PL. Czystego, oryginalnego bez dodatków ale żebym mógł go aktywować za darmo nie płacąc za to czyli chodzi o nielegalną wersję ale żeby działała. Na torrentach ściągam już 4 dni i nie ma nawet 20% a mam 3 torrenty z tym systemem a na moim łączu to w 2 godziny powinno ściągnąć.
![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
||
jak się zarejestrujesz to dostajesz coś tam za free... a jak ci nie wystarczy transferu to wysyłasz sms-a za 5zł. i ściągasz...
a raczej przestrzegam
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 27.08.2012 o godz. 14:40.
|
||
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
chce sprzedać stacjonarny komputer , ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać , czy sprzedać go w lombardzie ? tudzież w jakimś komisie komputerowym ? nie chce mi się z nim bawić na części . doradźcie co mam z nim zrobić ?
btw : Procesor AMD Sempron 2200 Grafika GForce FX 5200 1,50 GHz , 1,50 GB RAM Dysk 250 GB Napęd LG Writemaster do tego monitor 19cali i dwa głośniki z subwooferem.
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 27.08.2012 o godz. 15:43.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro muszę być w Kielcach przed 10. Jezdzi ktos na trasie Kraków-Kielce wogóle? Jak korki/remonty? Starczy wyjechać z Krakowa koło 7?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Problem mam
popsuła się karta sieciowa do kompa wifi. jaką możecie polecić tak do 35zł? znalazłem na allegro coś takiego: http://allegro.pl/karta-sieciowa-tp-...579542626.html czy bedzie miało to znacznenie jak szybko bedzie chodził internet jeżeli mam 10 mega i załączę takie coś do USB? Czy spokojnie ogladnę mecze na sopcaście w rozdzielczości 2000? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Chyba jakaś plaga z tymi kartami ... ale wiesz na pewno, że to karta? Też myslałam a okazało się coś z systemem. Weź zobacz "przywracanie systemu".
Ja w nawiązującej sprawie - JAK wyłączyć laptopa z win7 BEZ instalowania aktualizacji? Bo chyba któraś powoduje problemy, a nie widze takiej mozliwości ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak to na pewno karta i teraz zastanawiam sie czy lepiej kupić taka wpinana do kompa (tam do środka i antenka mała czarna na zewnątrz czy ten do USB.
bo testowałem go i jest problem a mianowicie łaczy sie z siecia powiedzmy na 30sek internet smiga ale potem nie odbiera danych ale połaczenie jest, I odnośnie sygnały mam modem w pokoju obok ( do przejscia jedna sciana) i siła sygnału jest na poziomie 2 kresek z 5. co jest nie tak? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zna ktoś jakiś dobry (nie za drogi ale pewny) serwis laptopów? mam problem z włączaniem lapka: raz na czas nie działa przycisk "power" (zasilacz i bateria w miarę nowe) i chciałbym to rozwiązać a przy okazji nie płacić jak za zboże.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ostatnio nagle nazwa jednego z moich znajomych na gg jest inna niż zwykle, z tym ze na liście mam ja podpisana tak jak zawsze. Dopiero jak ta osoba wyśle do mnie wiadomość zmienia się nazwa. Zamiast normalnej nazwy wyświetla mi się napis "Widget". Inni znajomi wyświetlają sie normalnie. Wie ktoś o co chodzi ? jakieś nowe aktualizacje gg czy o co chodzi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Panowie i Panie
potrzebuję pomocy w sprawie wiodącego ISP czyli UPC. upgrade'owali mi usługi i mam szybszy net ale za to STEAM, UPLAY ani Battle.net nie mogą przejść przez ten nowy cudowny router (thomson twg870ug). Poustawiałem w ustawieniach routera porty zgodnie z linkiem: https://support.steampowered.com/kb_...8571-GLVN-8711 i wał dalej nie ma usług growych. Co robić? ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do kogoś z Tarnowa, Brzeska lub kogoś jeżdzącego "czwórką" przez Brzesko.
Czy przez rondo na "czwórce" na obwodnicy Brzeska przejadę już bez problemów? Wiem, że jakieś 2 tygodnie temu działy się tam dantejskie sceny związane z remontem ronda. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Gościu wjechał mi w maskę małym dostawczakiem ,jest trochę wgięta do środka zwłaszcza przód ,co naściemniać ubezpieczycielowi żeby uwierzył że zderzak też jest uszkodzony przez tego dostawczaka ?
W ogóle jest taka szansa żeby naciągnąć ubezpieczyciela na to ?![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mój szef poprosił mnie abym znalazł mu jakąś fermę krów na sprzedaż nie dalej niż 40 km od Krakowa. Kojarzycie może coś takiego... wystarczy miejscowość... sam znajdę sobie kontakt do właściciela, chodzi mi też o fermy które nie są oficjalnie na sprzedaż. Mój szef da propozycje nie do odrzucenia. Chyba że wy (wasza rodzina, znajomi) chcielibyście się pozbyć takiego czegoś... oczywiście jeśli macie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie kupie bezrękawniki firmy fuit of the loom w cenie do 10zl ? Na allegro są po 9zl, ale przesyłka kurierem 16zl, więc minimalizuje koszty
Z góry wielkie dzięki! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ogromna prośba !!
potrzebuję z dzisiejszej Gazety Polskiej wywiad z księdzem Posackim. U mnie nie jej w sklepach a nie opłaca mi sie jechać gdzie indziej. będę wdzięczny za jakiś skan tej rozmowy. ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie gdzie otrzymam skrócony akt urodzenia
? Drugie pytanie. Gdzie w Krakowie lub na necie , znajdę taki kalendarz podręczny najlepiej z Mitsubishi ?
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 31.08.2012 o godz. 10:28.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
W Urzędzie Stanu Cywilnego.
|
|