|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dawać Brożka, będzie i tak tańszy niż to drewno Piech
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
z tego co pamiętam Pawłowski w Zagłębiu Lubin niedawno przedłużył kontrakt, ale może mi się tylko zdawało.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
||
http://www.youtube.com/watch?v=JBxKmLYcuPQ 1 wolny - 0:31 2. - 1:00 (więcej szczęścia niż umiejętności akurat w tym przypadku) Z oceną jego umiejętności się wstrzymajmy, a nie piszmy, że jest słaby po 1 meczu. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Żadnych Brożków kaleków nam nie potrzeba.Jeden pokazał wczoraj co potrafi z Polonią drugi myśli o kasie, a w beznadziejnym Celticu nawet murawy nie powąchał.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Bez przesady w meczu z PSV wpuścił 3 strzały z 5 metrów jeden rykoszet i jedną szmatę.
Ptaszki ćwierkają, że mamy pozbyć się Kirma wtedy może kupimy Brożka tylko po co nam on? Przez całą swoją przygodę zagranicą pokazał, że jest za słaby nawet na ławkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do Pawła mam ogromny szacunek, grał tu dużo i przez sporą część czasu bardzo dobrze. Jednak jeśli wiązałoby się to z takimi kwotami (umowa + kasa za podpis) wolałbym, żeby przeznaczyć ją na młodego zawodnika, ale takiego który ma już jakieś doświadczenie ligowe. Bo Paweł raczej po pół roku braku granie nie wróci do super formy "ot tak". Poza tym jeśli mamy budować drużynę z myślą o przyszłości.. sami rozumiecie
|
|
|
|
Guest
|
||
|
Cytat:
Co do Kurty to chyba nie widzieliście tych szmat, które wpuszczał w MESIE, tam to dopiero była komedia. Cytat:
Ostatnio edytowane przez westersyl : 21.08.2012 o godz. 15:46.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Zwolennikiem Kirma nigdy nie byłem, ale pozbywanie się go tuż przed końcem okienka i pozostanie z dwoma skrzydłowymi (+ewentualnie Boguski i Quioto) nie byłoby zbyt mądrym posunięciem. Paweł jak najbardziej, ale nie zaniedbujmy innych formacji niż atak. Zresztą zdziwie się, gdyby jakikolwiek transfer miał jeszcze miejsce w tym okienku, zarówno z, jak i do klubu. |
|
|
|
Guest
|
|
Gadanie od rzeczy Bednarza bierzesz poważnie? Były jak zwykle pogłoski o Piechu, Jankowskim, Pawłowskim, Kupiszu itd. i jak zwykle nic. No może B złoży ofertę - 100tys euro i co to da?![]() A Paweł dostał pewnie połowę albo więcej kasy (casus Jaliensa) za przyszły sezon i stwierdził, że drugą połowę spróbuje zarobić grając, a nie wycierając ławkę na trybunach i dlatego rozwiązał.
Ostatnio edytowane przez arti : 21.08.2012 o godz. 18:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brać Brożka -> sprzedać Kirma
![]() Na lewą jest obstawka jest Melikson, może być Garguła, Boguski jest Chrapek w razie czego, a Brożek by z Gienkiem ładną sieczkę w obronie rywala zrobili ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
ja bym proponował sprzedać Kirma -> brać Mateusza Maka pewnie koszt kontraktu Brożka + prowizja menago kosztowałaby więcej niż wykupienie Mateusza ( jego brak ma o wiele mniej talentu więc mógłby dalej siedzieć w Bełchatowie ). |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Michał jest bardziej kontuzjogenny niż jego brat przez co kariera mu sie nie powodzi najlepiej. Wierz mi że Michał jest w stanie dorównać do poziomu Mateusza a ten jeszcze nie osiągnął optymalnej formy. Może pokaże coś w najbliższych meczach bo pewnie Kosa popauzuje z powodu urazu 'dwójki' (choć nie wiem na pewno). Kibicuje im i wierze w chłopaków bo są mi dobrze znani a to jak Mateusz ograł ostatnio naszych dwóch obrońców przypomniało mi jak w wieku 10-11 lat ogrywali juniorów V ligowej drużyny..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ps. Kirm GWIAZDA Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Brać Brożka -> zostawić Kirma ->sprzedać Gargułe->brać kogoś z trio Mila ,Cetnarski,Kaźmierczak *-> a jak starczy kasy to Maki przy okazji *Zwłaszcza że w Śląsku niedługo może być wyprzedaż a GKS B przeżywa kryzys finansowy
|
|
|
|
Guest
|
|
Jose jak zwykle dał do pieca... sprzedać G... jest jeden problem potrzeba jeszcze jelenia (kupca) na tego grajka.
Ostatnio edytowane przez arti : 21.08.2012 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Jakby się zgodził na rozwiązanie kontraktu za mniejszą sume niż ma u nas zarobić sabotując nas swoją "grą" to by było dobrze. W ostatnim meczu miałem wrażenie, że Garguła do końca nie wie czy gra po naszej stronie czy swojego byłego klubu Bełchatowa. Swoją drogą bardzo podobała mi się gra Maka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GKS nie przeżywa chyba żadnego kryzysu bo mają budżet 8 mln. W zeszłym roku mieli 10 baniek więc wydaje mi się że ten sezon przetrwają i zwiążą koniec z końcem bo tam wysokich kontraktów raczej nie ma.
Mila - 30 lat Kaźmierczak - 30 lat Cetnarski - 24 lata (a jest wg mnie najsłabszy z tej trójki) Trzeba młodych, utalentowanych.. Mateusz Mak jeszcze lepiej niż na skrzydle gra w środku pola. Sprawą oczywistą sa jego warunki fizyczne które no, powiedzmy sobie szczerze nie są najlepsze do grania w środku grając dwójką defensywnych. Probierz miesza i gra jednym defensywnym i jednym ofensywnym. Jeżeli wsadzilibyśmy Maka na środek za Gargułe to mi się wydaje że szansa na prostopadłe podania ze środka pola wzrasta o ... 500%. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mili za rok się kończy kontrakt, wydaje mi się, że Orest z chęcią zamieniłby go na Gargułę
![]() Co jak co, ale Mila pewien poziom gwarantuje, w przeciwieństwie do Garguły. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dać szansę Chrapkowi, a nie sprowadzać przepłaconych starych dziadów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Ja Hajty niegdyś jako piłkarza, a obecnie jako trenera "nie trawię/-łem", ale w tym komentarzu akurat ma rację. Powtórzę, sportowo Brożka i np. Frankowskiego czy Żurawia w jego wieku dzieli przepaść. Nie rozumiem stawiania na głowie wszystkiego, byle go zakontraktować. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to jeżeli mamy szukać darmowych graczy pokroju Żurawskiego czy Frankowskiego za najlepszych czasów to powodzenia życzę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kirm OK ale Maor za zadne skarby. Nie wierze aby pojawiła sie za Niego oferta, ktora usatysfakcjonowalaby klub. Gdyby tak mialo byc to moim zdaniem juz by go nie bylo.
http://wisla-krakow.przegladsportowy...139,1,727.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Jeszcze bedzie tak,ze obaj zostana,i dojdzie Brozek i wtedy zamkniemy wszystkim złosliwe japy.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.08.2012 o godz. 07:47.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|