|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
mam pytanie jak mam ważną legitymacje do końca września i nigdzie dalej nie zamierzam iść to na karnet ulgowy się załapie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Karnety ulgowe przysługują: - kobietom - dzieciom i młodzieży uczącej się - studentom do 26. roku życia Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć.
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 01.08.2012 o godz. 20:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
co rundę te same problemy i pytania.
Liczy się prawo do ulgi w dniu zakupu karnetu!!!!!!!!! ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A kiedy przez internet? Żal dupę ściska patrząc na "marketing" i jego działania.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A potem idziesz na mecz, ciec Cie skontroluje i nie wejdziesz bez waznej legitymacji, bo w zeszlej rundzie bylem swiadkiem takiej sytuacji, paranoja ....a mac, z reszta jak wiekszosc rzeczy w tym klubie.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
u nas kontrolują już po wejściu na stadion, więc ten ktoś musiał wejść na stadion ale niesłusznie z takim karnetem dał się wyprowadzić ze stadionu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 01.08.2012 o godz. 22:22.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Chlopaczek tuz po przejsciu przez kolowrotki, jeszcze przy bramkach musial okazac legitymacje, ktorej nie okazal i niestety wylecial. I to nie 1szy raz, gdzie na bramkach pokazuje sie legitymacje, dzieki ktorym masz ulge, sam kiedys musialem bucom pokazywac.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
Natomiast w przypadku takim o jakim wspomina MarioNh, dziś kupuje karnet, a w październiku już nie będzie miał legitymacji, nie ma podstaw do odmówienia wstępu i tym samym wyproszenia ze stadionu. Wiem, że na stronie jest ten dziwny zapis Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 01.08.2012 o godz. 23:07.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mam cichą nadzieję że klub chce sprzedać jak najwięcej karnetów i potem cudownie uruchomi sprzedaż internetową.. Trochę osób, które mogłyby zrezygnować z biletu przy słabych rywalach, braku formy, brzydkiej pogodzie itd. a tak dla spokoju kupią karneciki.
Podejrzewam, że w afrykańskich wioskach karnety kupuje się już za krowy przez internet.. ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mojemu koledze to samo robili nie miał legitki chociaż przy zakupie miał ją. Wtedy jak sie wydarłem na jakąś babe to odrazu puścili-wystarczy troche ich postraszyc
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dziwi mnie, że pojawiają się tego typu opinie. W minionym sezonie, gdy kupowałem bilet na któryś z meczów pucharowych sam zostałem potraktowany w dziwny sposób, jakieś ironiczne podśmiechiwania, kretyńskie żarty między sobą innych sprzedających, zachowywali się jak banda debili, a nie ludzi którzy sprzedają bilety na mecze ówczesnego Mistrza Polski i klubu aspirującego do miana 'europejskiego średniaka'. Wspomniana zresztą w tym liście sprzedaż internetowa i jakikolwiek brak odzewu w tym aspekcie to już sprawa absolutnie groteskowa. Szkoda, bo takie listy poprzez takie traktowanie klienta (już nie skuszę się by powiedzieć "kibica") sprawiać będą, że więcej ludzi odwróci się od Wisły, bo nie dość, że są jeszcze ludzie chcący płacić ciężką kasę za oglądanie takiej padaki jak w zeszłym sezonie, to jeszcze traktuje się ich jak jebanego intruza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ja podchodzę do kasy a tu pani kasjerka jak w czasach PRL pożera łapczywie jabłko i z pełną buzią przemawia do mnie "jaki sektor"?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
orientuje sie ktos moze kiedy mniej wiecej będzie sprzedaż biletów na mecz z Bełchatowem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Trzeba było dzwonić do prezesa. Wszystko wam ....a przeszkadza.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Artykuł jest lekko podejrzany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Możesz rozwinąć myśl? Jak dla mnie podejrzane jest, że dopiero teraz ktoś nie wytrzymał i napisał do prasy. To jest po prostu streszczenie wszytkich narzekań, które pojawiły się w tym temacie.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A tak poważnie to nic nie jest podejrzane, po prostu tak to wygląda, a że trafiło na kogoś kto tyra aferę, hmmm i dobrze. W dupach się przewraca, a takiego tumiwisizmu jak w tej instytucji (ogólnie rzecz ujmując) to by się mógł od nich ZUS uczyć. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cała ta sytuacja pokazuje też, jak działa nasz klub. W normalnej firmie po takim tekście w prasie po godzinie pojawiłoby się sprostowanie, że to nieporozumienie, przypadek albo jeszcze coś innego i że klub tak wogóle to kocha kibiców i najchętniej to by im nieba przychylił. A w Wiśle? Cisza. Mają to w dupie, albo nie ma się kto tym zająć a najprawdopodobniej to jedno i drugie.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Ja jestem zdania,że w takich miejscach jak wiślackie kasy sklepiki powinni pracować WIŚLACY KTÓRZY CZUJĄ KLIMAT SĄ KIBICAMI WISŁY.To co czytam o obsłudze to dramat,Ci którzy tam pracują to pewnie w większości guzik wiedzą o piłce a przyszli do pracy byle gdzieś zarabiać.
Sposób na zmiane jest prosty,klub daje informacje na stronie głównej,że szuka wśród fanów pracowników i np warunkiem jest posiadanie karnetów z poprzednich sezonów i wtedy jest pewność,że na rozmowie nie zjawi się przypadkowa osoba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Inna sprawa, że klub obsłudze Strefy nie płaci kokosów, a nawet z tym potrafił zalegać. Ot, burdel i cyrk czasami. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
no tak, to racja - też mi coś nie pasuje.
Zresztą jaka firma - międzynarodowa korporacja wykupi SKYBOX dla "studentów" - proszę Was. To tak jakby o SKYBOX zadzwonił Jasiu Bąk z Pacanowa, przedstawił się jako 3-cio klasista miejscowej Szkoły Podstawowej i poprosił o ofertę na maila. Reszta może być prawdą, ale do k...y nędzy tam ludzie zarabiają grosze i tak samo wygląda ich praca. A w większości przypadków naprawdę obsługa działa bez zarzutu - nie można mieć pretensji do zdecydowanej większości pracowników. Moim zdaniem możę być wprowadzony pewien styl pracy, zachowania, ubioru (nie pamiętam czy istnieje obecnie), ale nie przesadzajmy nie jest to najważniejsze. Ja wolę, aby w tym miejscu podejście było takie jakie jest, ale Klub aby nie robił problemów Ultrasom, nie pracowały na bramce skończone ch..e, była sprzedaż internetowa (ale to chyba nie wina pracowników Strefy Kibica), zjadliwy katering, itp. Po cholerę mi uśmiech na twarzy sprzedawcy, no chyba że to ładna dziewczyna ;-) umiaru życzę
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 07.08.2012 o godz. 14:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
a czy ostatnio ktoś poważny z Wisły wypowiedział się dlaczego nie ma sprzedaży internetowej ?
jeżeli ktoś ma dojścia niech poprosi dziennikarza na konferencji z Bednarzem i konkretnie zapytać kiedy wezmą się za sprzedaż przez neta!!! inaczej się nie da niech Bednarz się tłumaczy dlaczego jesteśmy pozbawieni możliwości zakupu przez internet |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrozumcie , że nie wszyscy są fanatykami i rażą ich takie rzeczy . Wiadomo, że my mamy na to wyjebane i tak czy siak , karnet co rundę jest . Każdego klienta trzeba natomiast szanować bo to przypływ pieniędzy co przekłada się na wielkość drużyny. Jeśli ktoś spotka się z chamstwem to po prostu znajdzie sobie inną rozrywkę. Nadeszły tak chude sportowo lata ,że frekwencja na R22 wszystkim Wam to uświadomi .
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|