The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiślak1992
Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2012, 18:20
mam pytanie jak mam ważną legitymacje do końca września i nigdzie dalej nie zamierzam iść to na karnet ulgowy się załapie?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.08.2012, 19:18
wiślak1992 napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie jak mam ważną legitymacje do końca września i nigdzie dalej nie zamierzam iść to na karnet ulgowy się załapie?
Tak, przysługuje Ci ulga.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.08.2012, 19:43
wiślak1992 napisał(a):Wyświetl post
Teraz niby kupisz karnet, ale w informacji na oficjalnej było napisane, że legitymacja ma obowiązywać w momencie zakupu I RÓWNIEŻ wtedy, kiedy wchodzisz na mecz, więc zapewne będą to sprawdzać.

Karnety ulgowe przysługują:
- kobietom
- dzieciom i młodzieży uczącej się
- studentom do 26. roku życia
Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć.
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 01.08.2012 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 01.08.2012, 20:27
Lacrima napisał(a):Wyświetl post
Teraz niby kupisz karnet, ale w informacji na oficjalnej było napisane, że legitymacja ma obowiązywać w momencie zakupu I RÓWNIEŻ wtedy, kiedy wchodzisz na mecz, więc zapewne będą to sprawdzać.
No to mam problem.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 01.08.2012, 20:50
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
No to mam problem.
co rundę te same problemy i pytania.

Liczy się prawo do ulgi w dniu zakupu karnetu!!!!!!!!!
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.08.2012, 21:05
A kiedy przez internet? Żal dupę ściska patrząc na "marketing" i jego działania.....
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.08.2012, 21:51
PvD napisał(a):Wyświetl post
co rundę te same problemy i pytania.

Liczy się prawo do ulgi w dniu zakupu karnetu!!!!!!!!!
A potem idziesz na mecz, ciec Cie skontroluje i nie wejdziesz bez waznej legitymacji, bo w zeszlej rundzie bylem swiadkiem takiej sytuacji, paranoja ....a mac, z reszta jak wiekszosc rzeczy w tym klubie.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 01.08.2012, 22:16
vabanq napisał(a):Wyświetl post
A potem idziesz na mecz, ciec Cie skontroluje i nie wejdziesz bez waznej legitymacji, bo w zeszlej rundzie bylem swiadkiem takiej sytuacji, paranoja ....a mac, z reszta jak wiekszosc rzeczy w tym klubie.
u nas kontrolują już po wejściu na stadion, więc ten ktoś musiał wejść na stadion ale niesłusznie z takim karnetem dał się wyprowadzić ze stadionu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 01.08.2012 o godz. 22:22.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.08.2012, 22:45
Chlopaczek tuz po przejsciu przez kolowrotki, jeszcze przy bramkach musial okazac legitymacje, ktorej nie okazal i niestety wylecial. I to nie 1szy raz, gdzie na bramkach pokazuje sie legitymacje, dzieki ktorym masz ulge, sam kiedys musialem bucom pokazywac.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 01.08.2012, 22:58
vabanq napisał(a):Wyświetl post
Chlopaczek tuz po przejsciu przez kolowrotki, jeszcze przy bramkach musial okazac legitymacje, ktorej nie okazal i niestety wylecial. I to nie 1szy raz, gdzie na bramkach pokazuje sie legitymacje, dzieki ktorym masz ulge, sam kiedys musialem bucom pokazywac.
okazywać należy, to nie problem , masz ważną i masz ją ze sobą to dla świętego spokoju lepiej okazać.

Natomiast w przypadku takim o jakim wspomina MarioNh, dziś kupuje karnet, a w październiku już nie będzie miał legitymacji, nie ma podstaw do odmówienia wstępu i tym samym wyproszenia ze stadionu.

Wiem, że na stronie jest ten dziwny zapis
Cytat:
Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu/biletu, jak i przy wejściu na stadion
ale w takim przypadku nikt by w chwili obecnej nie mógł sprzedać karnetu ulgowego, bo legitymacje są ważne do 30.09.2012 (szkolna) lub 30.10.2012 (studencka), a jak wiemy mecze mamy jeszcze w grudniu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 01.08.2012 o godz. 23:07.
Cytat:
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 02.08.2012, 00:06
pchelas napisał(a):Wyświetl post
A kiedy przez internet? Żal dupę ściska patrząc na "marketing" i jego działania.....
Fakt marketing jest do dupy.... ale w tym przypadku dlatego ze Wisla nie mowi czym jest spodowany brak sprzedazy przez internet, bo tu akurat to nie wina marketingu...
Odpowiedz cytując
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.08.2012, 01:38
Mam cichą nadzieję że klub chce sprzedać jak najwięcej karnetów i potem cudownie uruchomi sprzedaż internetową.. Trochę osób, które mogłyby zrezygnować z biletu przy słabych rywalach, braku formy, brzydkiej pogodzie itd. a tak dla spokoju kupią karneciki.
Podejrzewam, że w afrykańskich wioskach karnety kupuje się już za krowy przez internet..
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 02.08.2012, 21:57
mojemu koledze to samo robili nie miał legitki chociaż przy zakupie miał ją. Wtedy jak sie wydarłem na jakąś babe to odrazu puścili-wystarczy troche ich postraszyc
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Stary 06.08.2012, 22:07
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...leria-material
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 06.08.2012, 23:38
Nie dziwi mnie, że pojawiają się tego typu opinie. W minionym sezonie, gdy kupowałem bilet na któryś z meczów pucharowych sam zostałem potraktowany w dziwny sposób, jakieś ironiczne podśmiechiwania, kretyńskie żarty między sobą innych sprzedających, zachowywali się jak banda debili, a nie ludzi którzy sprzedają bilety na mecze ówczesnego Mistrza Polski i klubu aspirującego do miana 'europejskiego średniaka'. Wspomniana zresztą w tym liście sprzedaż internetowa i jakikolwiek brak odzewu w tym aspekcie to już sprawa absolutnie groteskowa. Szkoda, bo takie listy poprzez takie traktowanie klienta (już nie skuszę się by powiedzieć "kibica") sprawiać będą, że więcej ludzi odwróci się od Wisły, bo nie dość, że są jeszcze ludzie chcący płacić ciężką kasę za oglądanie takiej padaki jak w zeszłym sezonie, to jeszcze traktuje się ich jak jebanego intruza.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 07.08.2012, 07:00
Ja podchodzę do kasy a tu pani kasjerka jak w czasach PRL pożera łapczywie jabłko i z pełną buzią przemawia do mnie "jaki sektor"?
Odpowiedz cytując
madridista89
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 07.08.2012, 11:29
orientuje sie ktos moze kiedy mniej wiecej będzie sprzedaż biletów na mecz z Bełchatowem ?
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.08.2012, 11:30
Daja`n napisał(a):Wyświetl post
Ja podchodzę do kasy a tu pani kasjerka jak w czasach PRL pożera łapczywie jabłko i z pełną buzią przemawia do mnie "jaki sektor"?
Trzeba było dzwonić do prezesa. Wszystko wam ....a przeszkadza.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 07.08.2012, 12:30
WislakWiDoK napisał(a):Wyświetl post
Daja`n napisał(a):Wyświetl post
Trzeba było dzwonić do prezesa. Wszystko wam ....a przeszkadza.
A ta Pani to w pracy jest czy na przerwie śniadaniowej?
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 07.08.2012, 12:37
Artykuł jest lekko podejrzany.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.08.2012, 12:44
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Artykuł jest lekko podejrzany.
Możesz rozwinąć myśl? Jak dla mnie podejrzane jest, że dopiero teraz ktoś nie wytrzymał i napisał do prasy. To jest po prostu streszczenie wszytkich narzekań, które pojawiły się w tym temacie.
rrr
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.08.2012, 12:56
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
Możesz rozwinąć myśl? Jak dla mnie podejrzane jest, że dopiero teraz ktoś nie wytrzymał i napisał do prasy. To jest po prostu streszczenie wszytkich narzekań, które pojawiły się w tym temacie.
Na 3 stronie słychać strzały...

A tak poważnie to nic nie jest podejrzane, po prostu tak to wygląda, a że trafiło na kogoś kto tyra aferę, hmmm i dobrze.

W dupach się przewraca, a takiego tumiwisizmu jak w tej instytucji (ogólnie rzecz ujmując) to by się mógł od nich ZUS uczyć.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.08.2012, 13:23
Cała ta sytuacja pokazuje też, jak działa nasz klub. W normalnej firmie po takim tekście w prasie po godzinie pojawiłoby się sprostowanie, że to nieporozumienie, przypadek albo jeszcze coś innego i że klub tak wogóle to kocha kibiców i najchętniej to by im nieba przychylił. A w Wiśle? Cisza. Mają to w dupie, albo nie ma się kto tym zająć a najprawdopodobniej to jedno i drugie.
rrr
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.08.2012, 13:33
madridista89 napisał(a):Wyświetl post
orientuje sie ktos moze kiedy mniej wiecej będzie sprzedaż biletów na mecz z Bełchatowem ?
podejrzewam, że pod koniec tego tygodnia, ewentualnie w poniedziałek
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 07.08.2012, 13:38
Ja jestem zdania,że w takich miejscach jak wiślackie kasy sklepiki powinni pracować WIŚLACY KTÓRZY CZUJĄ KLIMAT SĄ KIBICAMI WISŁY.To co czytam o obsłudze to dramat,Ci którzy tam pracują to pewnie w większości guzik wiedzą o piłce a przyszli do pracy byle gdzieś zarabiać.

Sposób na zmiane jest prosty,klub daje informacje na stronie głównej,że szuka wśród fanów pracowników i np warunkiem jest posiadanie karnetów z poprzednich sezonów i wtedy jest pewność,że na rozmowie nie zjawi się przypadkowa osoba.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.08.2012, 13:50
jacekbum napisał(a):Wyświetl post
Sposób na zmiane jest prosty,klub daje informacje na stronie głównej,że szuka wśród fanów pracowników i np warunkiem jest posiadanie karnetów z poprzednich sezonów i wtedy jest pewność,że na rozmowie nie zjawi się przypadkowa osoba.
w ten sposób (z wyłączeniem obowiazku posiadania karnetu) była rekrutowana obsługa strefy. Przynajmniej w naborze otwartym. I tak o dziewczynach tam pracujących złego słowa nie mogę powiedzieć. Czy to karnet czy bilety na puchary - gdy obsługiwała mnie dziewczyna to nie dość, że była miła to jeszcze jakoś jej to szło. Faceci to z kolei inna historia.

Inna sprawa, że klub obsłudze Strefy nie płaci kokosów, a nawet z tym potrafił zalegać. Ot, burdel i cyrk czasami.

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 07.08.2012, 13:54
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
Najpierw kupujemy Skyboxy, potem sie zwalniamy z pracy i idziemy po karnety.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 07.08.2012, 14:49
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Najpierw kupujemy Skyboxy, potem sie zwalniamy z pracy i idziemy po karnety.
no tak, to racja - też mi coś nie pasuje.

Zresztą jaka firma - międzynarodowa korporacja wykupi SKYBOX dla "studentów" - proszę Was. To tak jakby o SKYBOX zadzwonił Jasiu Bąk z Pacanowa, przedstawił się jako 3-cio klasista miejscowej Szkoły Podstawowej i poprosił o ofertę na maila.

Reszta może być prawdą, ale do k...y nędzy tam ludzie zarabiają grosze i tak samo wygląda ich praca. A w większości przypadków naprawdę obsługa działa bez zarzutu - nie można mieć pretensji do zdecydowanej większości pracowników. Moim zdaniem możę być wprowadzony pewien styl pracy, zachowania, ubioru (nie pamiętam czy istnieje obecnie), ale nie przesadzajmy nie jest to najważniejsze.

Ja wolę, aby w tym miejscu podejście było takie jakie jest, ale Klub aby nie robił problemów Ultrasom, nie pracowały na bramce skończone ch..e, była sprzedaż internetowa (ale to chyba nie wina pracowników Strefy Kibica), zjadliwy katering, itp.

Po cholerę mi uśmiech na twarzy sprzedawcy, no chyba że to ładna dziewczyna ;-)

umiaru życzę
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 07.08.2012 o godz. 14:52.
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 07.08.2012, 15:37
a czy ostatnio ktoś poważny z Wisły wypowiedział się dlaczego nie ma sprzedaży internetowej ?
jeżeli ktoś ma dojścia niech poprosi dziennikarza na konferencji z Bednarzem i konkretnie zapytać kiedy wezmą się za sprzedaż przez neta!!! inaczej się nie da niech Bednarz się tłumaczy dlaczego jesteśmy pozbawieni możliwości zakupu przez internet
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Stary 07.08.2012, 15:40
Zrozumcie , że nie wszyscy są fanatykami i rażą ich takie rzeczy . Wiadomo, że my mamy na to wyjebane i tak czy siak , karnet co rundę jest . Każdego klienta trzeba natomiast szanować bo to przypływ pieniędzy co przekłada się na wielkość drużyny. Jeśli ktoś spotka się z chamstwem to po prostu znajdzie sobie inną rozrywkę. Nadeszły tak chude sportowo lata ,że frekwencja na R22 wszystkim Wam to uświadomi .
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów