|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To teraz na meczu będzie średnia z 20 tysięcy... w tej rundzie nie będzie wymówek ,ze ktoś nie pójdzie na mecz bo mało polaków gra ,nie pójdzie na mecz bo gra w Wiśle Małecki który obraża kibiców,nie pójdzie na mecz bo bilety drogie.... ale znając życie z powodu braku sprzedaży internetowej kilka tysięcy nie będzie przychodzić na mecze
![]() ![]()
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Na Ukrainie frekwencja w 1 kolejce dwukrotnie wyższa niż rok temu. Ciekawe na jak długo i czy u nas też jest takie zainteresowanie po ojro
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Bardzo dobrze ze na młynie nie są najtańsze bilety, ponieważ ludzie którzy kierowali się tylko i wyłącznie ceną pójdą na narożniki i może będzie mniej przypadkowych ludzi.
Co do ogólnych cen, to moim zdaniem ok, 85 zł na przedłużenie karnetu na C to chyba nie jest dużo, niejeden z Was podczas jednego wieczoru na rynku wyda więcej niż na karnet z którego będzie korzystał przez całą rundę. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wejdę na stadion kupując w kasie bilet bez karty kibica w sezonie 2012/2013?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie kupisz nawet biletu bez KK nie mowiac o wejsciu na mecz..musisz wyrobic karte, bez tego ani rusz
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Co do twojej wypowiedzi na temat innych rodzajów sektorów to pominę to zasłoną milczenia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żeby zapełnić stadion, to nie milion plakatów i akcji, a gra taka jak za Kasperczaka przyniesie efekt. Ludzie chcą zobaczyć dobry futbol, są w stanie zapłacić kilka razy więcej za bilet, byle by grali tak, jak gra się na zachód od Polski. Bo jeśli mają oglądać kopaninę, to po prostu wybiorą kino, aqua park czy cokolwiek ciekawszego.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie bedzie gry nie będzie frekwencji, nawet gdyby bilety miały kosztować dychę na każdy sektor.
Sorry, ale tak to już jest i trzeba z tym żyć ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ceny są znośne, gdyby takie były w tamtym roku to pewnie średnia byłaby wyższa, niestety po ostatniej kompromitacji to i tak za dużo żeby ludzi przyciągnąć. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie czy jak nie posiadałem Karnetu na wiosne to bede mógł kupić w tym miesiącu karnet czy musze czekać do wolnej sprzedaży ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Musisz czekać do wolnej sprzedaży.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Witam mam takie pytanko ,posiadalem karnet na wiosne 2012 i chce kupic karnet na ten sezon tylko w innym sektorze czy muszę czekac do wolnej sprzedaży czy moge juz go teraz kupic
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam mam takie pytanko posiadalem karnet na wiosne i chce kupic na obecny sezon tylko na inny sektor czy musze czekac do wolnej sprzedazy czy kupie go teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W praktyce pod koniec tego okresu rezerwacji na mniej chodliwe sektory też sprzedają bez wznowienia, kolega miał kiedyś taką sytuację. Ale bezpieczniej poczekać.
gzesiekb napisał(a):
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
siemka. mam taki problem. Kupuje karnet na tą rundę, pierwszy raz w życiu ( mieszkam 400km od Krakowa). Czy przy zakupie tego karnetu, w przypadku gdy chcę kupić karnet ulgowy (dla studentów) wystarczy KSERO legitymacji studenckiej czy musi być oryginał? Chcę po karnet wysłać koleżankę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przy zakupie pojedyncznych biletów wystarcza ksero, więc przy karnecie pewnie też. Na wszelki wypadek możesz napisać im maila z zapytaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ceny są bardzo dobre!!! można by powiedzieć NARESZCIE, ale mniejsza z tym ja sie po raz milionowy pytam
CO ZE SPRZEDAŻĄ PRZEZ INTERNET!!!* przepraszam za duże litery ale już mnie w.... bierze ;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Po tym jak pasy spadły to juz chyba 2 lub 3 zespoły (włącznie z nami) nie mają sprzedazy przez internet.
WSTYD!!! ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak z ciekawości tylko zapytam, czy był ktoś już po karnet? Kolejeczki jakiekolwiek były? ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
błaźnie oto cały marketing i zarządzanie Wisły a nie cała Wisła bo część Wisły to my kibice którzy będą chodzić na mecze niezależnie gdy gramy w Ekstraklasie czy w I lidze, niezależnie czy karnet kosztuje 300zł czy 60ZŁ!! Wogóle jacy z was kibice jak zastanawiacie sie czy 80 zł na 7 meczów Wisły to za dużo czy za mało.......a mać,jak na wóde wydajecie po 40zł to nie szkoda,czy np na Kino 30zł. Ale wydać 80 zł na 7 meczów Wisły to już szkoda.... Żal mi takich kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do chodzenia na Wisłę, wyobraź sobie że niezależnie czy graliśmy u nas, na Hutniku czy Sosnowcu zawsze jeżdżę na karnecie. Ochłoń.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 21.07.2012 o godz. 20:38.
![]()
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dziś byłem po karnet, 1 okienko było bodajże otwarte. Przede mną ktoś był, ale nie wiem czy po karnet (pewnie tak). Tak to pustki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też byłe dziś zaraz po otwarciu, z 10 osób było.
Myślę, że do startu ligi szału nie będzie z ilością karnetów, ale jakby Wisła zaczęła dobrze ligę, co jest możliwe bo naprawdę mamy potencjał to może ludzie ruszą do kas ![]() Bo pewnie będzie jakaś druga tura karnetów ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Klub nic nie robi w celu pozyskania nowych kibiców, klientów. O internetowej sprzedaży ju z nikt nawet nie wspomina. Poza atrakcyjnymi cenami bez zmian.
W sumie to i dobrze, będą chodzić Ci co zawsze, Czyli 12 tysięcy kibiców na mecz z takim Bełchatowem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
K.rwa, przez przypadek mi się post usunął.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|