The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2012, 08:05
To teraz na meczu będzie średnia z 20 tysięcy... w tej rundzie nie będzie wymówek ,ze ktoś nie pójdzie na mecz bo mało polaków gra ,nie pójdzie na mecz bo gra w Wiśle Małecki który obraża kibiców,nie pójdzie na mecz bo bilety drogie.... ale znając życie z powodu braku sprzedaży internetowej kilka tysięcy nie będzie przychodzić na mecze
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.07.2012, 08:57
Na Ukrainie frekwencja w 1 kolejce dwukrotnie wyższa niż rok temu. Ciekawe na jak długo i czy u nas też jest takie zainteresowanie po ojro
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 17.07.2012, 10:07
Bardzo dobrze ze na młynie nie są najtańsze bilety, ponieważ ludzie którzy kierowali się tylko i wyłącznie ceną pójdą na narożniki i może będzie mniej przypadkowych ludzi.
Co do ogólnych cen, to moim zdaniem ok, 85 zł na przedłużenie karnetu na C to chyba nie jest dużo, niejeden z Was podczas jednego wieczoru na rynku wyda więcej niż na karnet z którego będzie korzystał przez całą rundę.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
Serafa
Member

Od: 01.2003

Stary 17.07.2012, 12:55
Wejdę na stadion kupując w kasie bilet bez karty kibica w sezonie 2012/2013?
Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Od: 07.2009

Stary 17.07.2012, 13:49
nie kupisz nawet biletu bez KK nie mowiac o wejsciu na mecz..musisz wyrobic karte, bez tego ani rusz
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman

AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 17.07.2012, 22:42
palikot napisał(a):Wyświetl post
1.tak zróbmy jeszcze sektor mniejszości seksualnych i feministek.

2. I bardzo dobrze Ktoś jest kibicem, to mu marketingu nie potrzeba
Matko co za myślenie. To po co nam stadion na 33 tys? Znajdzie 33 tysie "prawdziwych" kibiców w Krk którym nie potrzeba marketingu? Chyba nie. I cokolwiek nie napiszesz to marketing jest potrzebny a przy tak dużym przedsięwzięciu już napewno. Chociażby po to żeby właśnie zachęcić do bycia kibicem bo może niektórzy o tym nie myśleli a jak przyjdą i zobaczą jak jest to zaczną chodzić i być "prawdziwymi" kibicami. Przecież każdy jakoś zaczynał swoją przygodę z kibicowaniem.

Co do twojej wypowiedzi na temat innych rodzajów sektorów to pominę to zasłoną milczenia...
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2012, 23:01
Żeby zapełnić stadion, to nie milion plakatów i akcji, a gra taka jak za Kasperczaka przyniesie efekt. Ludzie chcą zobaczyć dobry futbol, są w stanie zapłacić kilka razy więcej za bilet, byle by grali tak, jak gra się na zachód od Polski. Bo jeśli mają oglądać kopaninę, to po prostu wybiorą kino, aqua park czy cokolwiek ciekawszego.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.07.2012, 08:04
Nie bedzie gry nie będzie frekwencji, nawet gdyby bilety miały kosztować dychę na każdy sektor.
Sorry, ale tak to już jest i trzeba z tym żyć
..
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.07.2012, 10:21
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Żeby zapełnić stadion, to nie milion plakatów i akcji, a gra taka jak za Kasperczaka przyniesie efekt. Ludzie chcą zobaczyć dobry futbol, są w stanie zapłacić kilka razy więcej za bilet, byle by grali tak, jak gra się na zachód od Polski. Bo jeśli mają oglądać kopaninę, to po prostu wybiorą kino, aqua park czy cokolwiek ciekawszego.
Albo zwyczajnie wolą się nie denerwować, choćby zamiast wizyty na meczu mieli dłubać w nosie. Niestety nie tak łatwo nauczyć grać w piłkę zwłaszcza kiedy samemu się nie potrafi.

Ceny są znośne, gdyby takie były w tamtym roku to pewnie średnia byłaby wyższa, niestety po ostatniej kompromitacji to i tak za dużo żeby ludzi przyciągnąć.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Kamcio019
Member

Od: 12.2011

Stary 18.07.2012, 11:06. Karnet
Mam pytanie czy jak nie posiadałem Karnetu na wiosne to bede mógł kupić w tym miesiącu karnet czy musze czekać do wolnej sprzedaży ?
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.07.2012, 11:30
Kamcio019 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie czy jak nie posiadałem Karnetu na wiosne to bede mógł kupić w tym miesiącu karnet czy musze czekać do wolnej sprzedaży ?
Musisz czekać do wolnej sprzedaży.
Odpowiedz cytując
gzesiekb
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 18.07.2012, 12:24
Witam mam takie pytanko ,posiadalem karnet na wiosne 2012 i chce kupic karnet na ten sezon tylko w innym sektorze czy muszę czekac do wolnej sprzedaży czy moge juz go teraz kupic
Odpowiedz cytując
gzesiekb
Junior Member

Stary 18.07.2012, 12:31. r
Witam mam takie pytanko posiadalem karnet na wiosne i chce kupic na obecny sezon tylko na inny sektor czy musze czekac do wolnej sprzedazy czy kupie go teraz
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.07.2012, 12:34
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Musisz czekać do wolnej sprzedaży.
W praktyce pod koniec tego okresu rezerwacji na mniej chodliwe sektory też sprzedają bez wznowienia, kolega miał kiedyś taką sytuację. Ale bezpieczniej poczekać.

gzesiekb napisał(a):
Witam mam takie pytanko ,posiadalem karnet na wiosne 2012 i chce kupic karnet na ten sezon tylko w innym sektorze czy muszę czekac do wolnej sprzedaży czy moge juz go teraz kupic
Możesz teraz kupić na bank.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 18.07.2012, 17:23
gzesiekb napisał(a):Wyświetl post
Witam mam takie pytanko posiadalem karnet na wiosne i chce kupic na obecny sezon tylko na inny sektor czy musze czekac do wolnej sprzedazy czy kupie go teraz
Możesz na 100%, nawet na oficjlalnej w infie o karnetach jest to napisane:
Cytat:
- już od pierwszego dnia sprzedaży będzie można zarówno zakupić karnet na dotychczasowe miejsce, jak i wybrać swoje nowe miejsce na stadionie
Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.07.2012, 07:58
siemka. mam taki problem. Kupuje karnet na tą rundę, pierwszy raz w życiu ( mieszkam 400km od Krakowa). Czy przy zakupie tego karnetu, w przypadku gdy chcę kupić karnet ulgowy (dla studentów) wystarczy KSERO legitymacji studenckiej czy musi być oryginał? Chcę po karnet wysłać koleżankę...
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.07.2012, 10:22
Przy zakupie pojedyncznych biletów wystarcza ksero, więc przy karnecie pewnie też. Na wszelki wypadek możesz napisać im maila z zapytaniem.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
Poul1983
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.07.2012, 10:46
Ceny są bardzo dobre!!! można by powiedzieć NARESZCIE, ale mniejsza z tym ja sie po raz milionowy pytam

CO ZE SPRZEDAŻĄ PRZEZ INTERNET!!!*

przepraszam za duże litery ale już mnie w.... bierze ;/
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Stary 19.07.2012, 11:08
zielak14 napisał(a):Wyświetl post
siemka. mam taki problem. Kupuje karnet na tą rundę, pierwszy raz w życiu ( mieszkam 400km od Krakowa). Czy przy zakupie tego karnetu, w przypadku gdy chcę kupić karnet ulgowy (dla studentów) wystarczy KSERO legitymacji studenckiej czy musi być oryginał? Chcę po karnet wysłać koleżankę...
Też miałem taki problem, napisałem do działu marketingu odpisali że musi być oryginał, ale w kasie przyjęli ksero. Ot, to cała Wisła
WP.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 19.07.2012, 12:40
Po tym jak pasy spadły to juz chyba 2 lub 3 zespoły (włącznie z nami) nie mają sprzedazy przez internet.

WSTYD!!!
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Stary 19.07.2012, 15:39
Tak z ciekawości tylko zapytam, czy był ktoś już po karnet? Kolejeczki jakiekolwiek były? ;]
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.07.2012, 16:11
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Też miałem taki problem, napisałem do działu marketingu odpisali że musi być oryginał, ale w kasie przyjęli ksero. Ot, to cała Wisła
Ot,to cała Wisła?
błaźnie oto cały marketing i zarządzanie Wisły a nie cała Wisła bo część Wisły to my kibice którzy będą chodzić na mecze niezależnie gdy gramy w Ekstraklasie czy w I lidze, niezależnie czy karnet kosztuje 300zł czy 60ZŁ!!

Wogóle jacy z was kibice jak zastanawiacie sie czy 80 zł na 7 meczów Wisły to za dużo czy za mało.......a mać,jak na wóde wydajecie po 40zł to nie szkoda,czy np na Kino 30zł. Ale wydać 80 zł na 7 meczów Wisły to już szkoda....

Żal mi takich kibiców.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.07.2012, 16:48
michael napisał(a):Wyświetl post
Tak z ciekawości tylko zapytam, czy był ktoś już po karnet? Kolejeczki jakiekolwiek były? ;]
Ja byłem i kolejek żadnych, 3 okienka dostępne, ale to jest oczywiste, że kolejek nie będzie...
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Stary 20.07.2012, 09:31
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
Ot,to cała Wisła?
błaźnie oto cały marketing i zarządzanie Wisły a nie cała Wisła bo część Wisły to my kibice którzy będą chodzić na mecze niezależnie gdy gramy w Ekstraklasie czy w I lidze, niezależnie czy karnet kosztuje 300zł czy 60ZŁ!!

Żal mi takich kibiców.
Chłopcze, błaźnisz ty. To była ironia, trochę wyczucia, ale to trzeba było chodzić do szkoły a nie na wagary w czasie roku szkolnego. Na myśli miałem Wisłę jako marketing, że piszą jedno, a inaczej można załatwić sprawę.
Co do chodzenia na Wisłę, wyobraź sobie że niezależnie czy graliśmy u nas, na Hutniku czy Sosnowcu zawsze jeżdżę na karnecie. Ochłoń.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 21.07.2012 o godz. 20:38.
WP.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 20.07.2012, 15:58
Dziś byłem po karnet, 1 okienko było bodajże otwarte. Przede mną ktoś był, ale nie wiem czy po karnet (pewnie tak). Tak to pustki.
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Stary 20.07.2012, 17:51
Też byłe dziś zaraz po otwarciu, z 10 osób było.
Myślę, że do startu ligi szału nie będzie z ilością karnetów, ale jakby Wisła zaczęła dobrze ligę, co jest możliwe bo naprawdę mamy potencjał to może ludzie ruszą do kas
Bo pewnie będzie jakaś druga tura karnetów ;]
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.07.2012, 19:01
michael napisał(a):Wyświetl post
Też byłe dziś zaraz po otwarciu, z 10 osób było.

Bo pewnie będzie jakaś druga tura karnetów ;]
... i pewnie też trzecia..
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.07.2012, 22:21
Klub nic nie robi w celu pozyskania nowych kibiców, klientów. O internetowej sprzedaży ju z nikt nawet nie wspomina. Poza atrakcyjnymi cenami bez zmian.
W sumie to i dobrze, będą chodzić Ci co zawsze, Czyli 12 tysięcy kibiców na mecz z takim Bełchatowem.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.07.2012, 12:26
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=EQDo6WXgHu4

Mi się podoba nawet.
Dziwne, że ktoś z klubu nie wstydził się wrzucić filmiku z taką jakością.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 21.07.2012, 12:28
K.rwa, przez przypadek mi się post usunął.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów