|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
może "Sport bez fikcji: Partyzanci Czerwonej Gwiazdy"
![]()
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam prośbę. Pierwszy raz zwracam się z czymś takim do Was, ale sprawa jest ważna i potrzebujemy pomocy.Jestem zawodnikiem klubu unihokeja w Krakowie. Mój kumpel startuje na facebooku w głosowaniu na zawodnika, który ma podpisać kontrakt sponsorski z największym producentem sprzętu do tej gry na świecie. Jak możecie sobie wyobrażać sprawa jest niemała, potrzebujemy to wygrać bo to nam pomoże funkcjonować (sami dokładamy do tego biznesu, a gramy w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce)
Jeśli macie ochotę i trzy sekundy czasu zagłosujcie proszę na Sebastiana Kwaka nr 5 na liście, będę wdzięczny. https://www.facebook.com/questions/430946536936738/ ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak włączyć te dodatkowe funkcje podczas meczu finałowego EURO ?Dodam, że mam TVP1 HD z naziemnej cyfrowej telewizji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
TRZEBA SOBIE POMAGAĆ i mimo, że to nie ten temat, to zagłosowałem na Twojego ziomka i powodzenia życzę |! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
badania sanepidowskie (czyli trzy próbki kału) dwa miesiące temu na Prądnickiej 90 zł. Nie wiem za co płaciłeś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nietypowe pytanie pewnie wyląduje to i owo na luzik,ale do rzeczy.Wygrał z was ktoś dostawę piwa Tyskie w tym całym konkursie? Mam 15 kodów z czego 7 w weryfikacji odpowiadam w miarę szybko co jest?Jakiś wałek?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem że nie ma organizowanego meczu o 3 miejsce a EURO. Ale jak przyznawane są brązowe medale ? Zdobywa je wyżej sklasyfikowany w jakimś rankingu przegrany z półfinału... ?
http://euro.wp.pl/title,Loew-organiz...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
przez pomyłke nie to skleiłem klejem super glue .wie ktos może co zrobic żeby puscił klej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie... a raczej trzy, ale po kolei:
Mianowicie szukam tytułów dwóch filmów i ni chuchu nie mogę znaleźć. Pierwszy, to film z Keanu Reevsem, na pewno jeden z jego pierwszych. Niewiele pamiętam, poza tym, że grał tam raczej epizodyczną rolę i był chłopakiem/narzeczonym córki głównych aktorów. To był jakiś film obyczajowy. Jeszcze jedna rzecz, to scena, ale(!!!) nie daję głowy, że z tego filmu. Ci rodzice poszli do Idź Na Całość i kobitka została wybrana do gry i coś tam wygrała, bo posłuchała przy wyborze bramki podpowiedzi jakiegoś indiańca, a nie męża. Drugi, to chyba film z Olafem Lubaszenko, albo z Markiem Kondratem... nie pamiętam. Tu też aktor jest dość młody i pracuje dorywczo jako kelner w jakiejś restauracji. Mieszka w obcym dla siebie mieście i z trudem znajduje czas na to, żeby na siebie zarobić. To też był raczej film obyczajowy. I rzecz ostatnia, czy ktoś może wie, gdzie uda mi się dostać Szwejka którego grał Jurek Stuhr? Kiedyś Teatr Telewizji coś takiego myknął i nigdzie nie mogę tego znaleźć, a pamiętam, że lałem ze śmiechu. Chyba dwie części były. Dziękuję za pomoc! ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na forum.bukmacherskie.com goście pisali, że wygrywali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Walke Szpili w jakiejs dobrej jakosci gdzie obejrze
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam.
Jestem aktualnie za granicą, i chciałbym sobie kupić Ipoda Touch. I tu mam kilka pytań. Czy opłaca się kupować za granicą? Czy jeżeli nie kupię go w Apple Store ale w sklepie z elektroniką, to będę miał normalną gwarancję do Apple Store? I ostatnie, czy w Polsce będę mógł z tą gwarancją iść do najbliższego (np. w Krakowskiej) Apple Store? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do usunięcia. Przypadkowy double post.
Powód: Myszka.
Ostatnio edytowane przez Bambo1906 : 30.06.2012 o godz. 20:24.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ze względu na fakt, że byłem ostatnio oderwany trochę od rzeczywistości mam jedno pytanie:
Czy Jaliens i Garguła są dalej czynnymi zawodnikami naszej drużyny? ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak.
Podbijam na nową stronę.
Powód: Bo śnieg.
Ostatnio edytowane przez Bambo1906 : 01.07.2012 o godz. 11:59.
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Na dzień dzisiejszy tak. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jakie są baseny odkryte w Krakowie? Ten Wisły działa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Na Prądniku jest Clepardia (ul Mackiewicza 14)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Co oznacza skrót 'ccdt' ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje kupić basen rozporowy z pompą lub bez do 200 zł w jakimś sklepie w krakowie . Wie ktoś gdzie najtaniej ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
gdzie kupić jakiś tani wiatrak do domu ? Bo umrę w tym tygodniu jak ma być >34 stopni
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
client channel definition table
Od 250zł kupisz Bestway'a. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie najlepiej sprzedać książki? ktoś poleci jakis atykwariat czy cos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
W Centrum Tanich podręczników na pewno można było sprzedawać w czerwcu, teraz jak się zaczął lipiec to nie wiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W Media Markt kupisz takie lepsze, stojące od 90-u zł.
![]()
|
|
|