|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
utorrent (10zn)
najprościej mp3.teledyski.info
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 23.06.2012 o godz. 11:30.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ten"dziki"parking koło GK jeszcze istnieje ?
bo dawno tam nie parkowałem ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jest ktos kto Mi pomoże ?
1 zadanie. Naszkicuj wykres funkcji f(x) = -x(do kwadratu) -2x +8 oraz przedstaw ja w postaci kanonicznej i iloczynowej, podaj jej wlasciwosc. 2zadanie rozwiaz rownania i nierownosc a) -x(do kwadratu)-12x-11 = 0 b) 6x(do kwadratu) - 2 < 0 emem34 - jestem Jak cos to napisz mi na pw.
Ostatnio edytowane przez Donki : 26.06.2012 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jestes?.................. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
http://www.wolframalpha.com/input/?i=6x^2+-+2+%3C+0 |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak to możliwe, że popielniczka pękła na pół ? Nie paliłem, nie kiepowałem, nie było w niej żaru. Miał ktoś taki przypadek albo potrafi mi wyjaśnić w jaki sposób to mogło się stać?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nieaktulane
Jak to jest z książeczką sanepidowską ? 1. czy za każdym podjęciem nowej pracy muszę ją wyrabiać na nowo ? - nie, nie trzeba 2. pierwszy raz wyrabiałem ją 2007 roku. Czy teraz muszę ponownie robić te badania ? nie, badania są aktualne Powód: ...
Ostatnio edytowane przez bunny : 27.06.2012 o godz. 14:52.
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zna ktoś jakaś stronę na której można kopić bluzy bad boy'a? Nie chodzi mi o allegro oczywiście
Strona może być oficjalna sklepu lub jakieś inne gdzie posiadają tej marki bluzy. Szukalem w google ale niestety mało co znalazłem..![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://www.klatka.biz/ no i sklep w Krakowie na Floriańskiej bo teraz chyba b.a.d przejął częśc rynku tradycyjnego Bad Boya
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o florianskiej to wiem właśnie bo bywam nie raz tam. Szukam jednej bluzy którą chciałem zakupić ale niestety nigdzie jej nie mogę znaleśc.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() http://i.imgur.com/Cv6k5.jpg ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A niewiesz jaki jest koszt? chodzi mi o te podstawowe badania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Gazowej np? Bo pare lat temu robilem wlasnie ale niepamietam szczegółów , wydaje mi się tylko że było taniej.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie.
W Gazecie Krakowskiej, w ostatnich dwóch wydaniach ukazała się (w dwu częściach) lista 100 godnych polecenia lekarzy małopolski. Poszukuję pierwszej części tego dodatku, z pierwszą 50tką. Można to gdzieś w internecie zobaczyć? Albo ma ktoś może tę listę i mógłby wrzucić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Słyszałam ostatnio, że 90 zł. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej mam pytanie, wie ktoś może co to za utwór?
słaba jakość ale może jakiś fan rapu rozpozna http://w624.wrzuta.pl/audio/4dVcYm0BlDF/hh |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Excelowe pytanie.
Mam wartości w komórkach w poziomie, a chce je przerzucić do drugiego arkusza, w takich samych odstępach ale pionowo. Jak to zrobić? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś w miarę tani i sprawdzony nocleg w Warszawie?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Zaznacz obszar komórek z arkusza który chcesz skopiować, a następnie kliknij opcje ''wklej specjalnie'' i zaznacz transpozycja. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja płaciłem 30 zł, więc nie wiem skąd te sumy 70 zł, 90 zł.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dzięki działa.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|