|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Szewczyk na dłużej w Wiśle
http://.................../viewtopic.php?t=11224 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Następce Patryka będzie zaś sprowadzał Jacek Bednarz, ten od Beto, Garguły, Łobodzińskiego, Jirsaka i (ostatni nabytek) Sikorskiego. No i zgrai testowanych murzynów. To nie ja zmieniłem pozycję (pomijając, że nigdy nie byłem zwolennikiem pozbywania się Małeckiego - coś Ci się chyba jednak pomyliło), to sytuacja w klubie się zmieniła. Czy może to za trudne dla Ciebie do ogarnięcia, że dwóch skrzydłowych to za mało?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.06.2012 o godz. 11:56.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Małecki w Wiśle jest skończony i to jest ruch jaki powinien być wykonany w pierwszym momencie. Popłaczesz sobie jak już łysy ściągnie do klubu jakąś kalekę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wypożyczenie Małeckiego to dobry ruch. Klub zarobi na jego grze w Turcji, a sam piłkarz pewnie finansowo nie ucierpi.
Nie ma co płakać. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak czy siak, transfer dla nas bardzo opłacalny. Kasy za wypożyczenie trochę wpadnie. Jeśli się nie sprawdzi, będziemy mieć go spowrotem w składzie. Jeśli pogra na poziomie, to zarobimy więcej. Za dużo sobie w klubie nagrabił. O motywację się nie bójcie. Sobol i Głowa dadzą sobie radę.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Płakać nie będę, nawet jak zlecimy z ligi. To domena tutejszych bywalców, którzy najpierw podniecają się jaki to mamy zajebisty skład (dodatkowo podpierając się rzekomą słabością rywali), a później, po dwóch - trzech słabych meczach domagają się zwolnienia trenera. Jakie to teksty leciały po przegranych derbach? I co - jest lepiej po zwolnieniu Maaskanta? Jest progres sportowy? Nie, równia pochyła, bo skład jeszcze słabszy. Dlatego właśnie nie czaruję siebie i innych że jest dobrze. Łysy łeb Bednarza niczego pozytywnego nie wróży. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wg FB Wisly Sergiej podpisal nowy kontrakt. Rok + opcja przedluzenia o rok.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bomba. Przynajmniej o bramkę nie musimy się martwić.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Sprzedali Małego.. cóż... były okoliczności i za i przeciw. Osobiście wolałbym Małego w dobrej formie i zmotywowanego w Wiśle, a nie pieniądze i kolejną dziurę w składzie. Mam nadzieję, że BC i Jego pracownicy wiedzą co robią...
Teraz pytanie kto za Małego? Bo jak jakaś łajza to na dziś mamy 2 piłkarzy, którzy potrafią wygrać pojedynek 1 na 1 (Melikson i Iliev). Jaki z takiej mąki będzie najprawdopodobniej chleb to sobie możemy dopowiedzieć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no i zajebiście! jeszcze tylko solidny lewy obrońca, przebojowy skrzydłowy i myślę, że powalczymy o mistrzostwo.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Sergei Pareiko przedłużył kontrakt z Wisłą
http://.................../viewtopic.php?t=11252 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
skąd takie info ? serio ? naprawde ? 5 postów wisi o tym ale i tak musisz wrzucic link do zjebanego forum Gdzie jest Marvin Poorie i reszta ? Gdzie ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o czymś nie wiemy
![]() jak dla mnie dobry ruch z wypożyczeniem Małeckiego. od dłuzszego czasu nic już tej drużynie nie dawał... a tak to wpadnie konkretna suma za wypożyczenie( jeśli to prawda te 600tyś) i jeszcze więcej gdy by Turcy zdecydowali się go wykupić. sorry ale jak dla mnie Małecki w obecnej formie nie jest wart 1mln, a cała tranzakcja może wyjść ok 2mln. mam tylko nadzieje że nie są to pieniadze na bierzące potrzeby klubu tylko na jakieś wzmocnienie. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie no jasne Małecki nic nie dawał za to będą dawać tacy "wizruozi" jak Iliev,Kirm czy Boguski
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
popierwsze mały ostatnio wiekszość czasu przesiadywał na ławce, strzelał fochy na lewo i prawo i sam powiedział że nie chce juz grać w tej drużynie, a po drugie to za niego jeszcze mozna za coś w odróznieniu od leciwego Ilieva czy wiecznie kontuzjowanego Boguskiego. ostatnie pół roku to Kirm = Małecki. Kirm gra jak by mu się niechciało, Małeckiemu może się i chce ale kopie się po głowie. i w tym i tym przypadku nic z tego kompletnie nie wychodziło.
zresztą lepiej mieć 600tyś w kieszni (jak nie pójdą do Cupiała) niż rozkapryszonego gwiazdora na ławce rezerwowej. to się dopiero okaże
Ostatnio edytowane przez wiertar : 28.06.2012 o godz. 14:46.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Może to brzmi zbyt materialistycznie, ale tak bym wyznał miłość do Wisły jak to nie może zrobić Cupiał. Po kilku latach funkcjonowania akademii zbieralibyśmy takie plony że Wolskich czy Żyrów mielibyśmy 11 w składzie - do tego polaków. Czemu do cholery tak ciężko Cupiałowi to zrobić? przecież te 150mln inwestowania w klub zwróciłoby mu się w 10 lat z trzykrotnie większym kapitałem ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zagwarantujesz to
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
1 mld to wart jest jego majątek, nie powiedziane jest że ma tyle na koncie, chyba że o czymś nie wiem
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Znajdź mi biznesmena w Polsce, który ma miliard złotych gotówki
![]() 1 mld $ to on może i ma, ale majątku - udziały, inwestycje, nieruchomości, firma... Co nie zmienia faktu, że jakby tylko chciał to wysupłanie kilkudziesięciu milionów na stworzenie prawdziwego klubu - nie byłoby problemem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeśli takowy 1mld miałbym, to te pieniądze o których pisałem zagwarantowałbym Wiśle. Przecież miałbym już wszystko, dom, rodzinę, dostatek, na koncie pare setek milionów do wydania i co ja bym sobie dupę podcierał stówkami?
Dla Cupiała Wisła jest podrzędna,traktuje Wisłę jako biznes do zarabiania pieniędzy, a nie interes dla rozrywki dla kibiców i Krakowa. Ma 56lat gościu ma w życiu wszystko, ma klub który rzekomo kocha. Postaw się w jego sytuacji i co byś zrobił z pieniędzmi? ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a pozatym teraz tak możesz gadać... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jaki mld na koncie Cupiała
Żeby on z 10 mln miał to byłoby dobrze. ![]() |