The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2012, 12:14
Skoro kadra zamknięta, bo teraz jeśli transfery to z klubu i jako zastępstwo, i jeżeli mamy grać tym 4-3-3, to być może na ławce będzie Kamiński, który akurat dosyć często trafia.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.06.2012, 13:02
borys napisał(a):Wyświetl post
Scenariusz 3.

Malecki na wypozyczeniu wpada 600K EUR, Turcy kupuja albo nie(w tym scenariuszu to nie wazne) kasa idzie di TF lub na funkcjonowanie klubu. Jestesmy w ciemnej dupie.
Scenariusz 4
Małecki wypożyczony, "Łysy" ściąga jakąś ofiarę losu albo testuje przywożonych w kontenerach Argentyńczyków z nadwagą, ale ostatecznie żaden nie okazuje się drugim Messim.

Probierz nie radzi sobie z trudnymi zawodnikami (patrz konflikt z Grosickim), nie lubi gwiazd zespołu (patrz konflikt z Frankowskim), tak więc decyzja nie dziwi. To, że woli ligową miernotę która będzie mu przytakiwać (patrz Sikorski) - również.
Chciałbym tylko zauważyć, że Maaskant i Skorża jakoś sobie z Patrykiem radzili...

Dla Małeckiego to lepiej: awans finansowy i sportowy. Przykład wspomnianego Grosickiego pokazuje, że piłkarsko może na tym tylko zyskać.

Uran235
- nie twórzmy wirtualnej rzeczywistości w której Pajlić nadawał się na pomoc. Nie miał szybkości, zwodu, dośrodkowania ani strzału. Był o kilka klas gorszy od Kirma.
Co do Sikorskiego - nie porównywałem go z dwójką naszych skrzydłowych w najlepszej formie. Ivica to król strzelców ligi Serbskiej i gwiazda Partizana, a Kirm rządził i dzielił w reprezentacji. Porównywanie gwiazdki jednego sezonu z nimi jest smutne.
Ale kluczowe pytanie brzmi - po co płacić niemałe pieniądze komuś kto się skompromitował? O wiele większe od tego, co zarabia choćby Małecki - a porównajmy osiągnięcia obu... Niech już lepiej gra ktoś z ME - zysk sportowy będzie taki sam (żaden), ale przynajmniej zaoszczędzimy. Tylko wtedy żaden menedżer nie dostałby prowizji...
Ale ok - niech lepiej się sprawdzi. Inaczej możemy mieć za rok derby (o ile Cracovia nie awansuje).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.06.2012 o godz. 13:15.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Manhunt
Senior Member

Od: 03.2011

Stary 27.06.2012, 14:24
Jak Cupiał przestania brać kase z Wisły to wtedy możemy myśleć o jakiś sukcesach.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.06.2012, 14:41
Chciałbym żebyśmy mieli jasność: nie chodzi mi o "dawanie szans młodym", po prostu - jeżeli mamy tracić pieniądze na miernoty piłkarskie, to lepiej już dać na ławkę kogoś z ME. Pisałem, że lepiej zamiast jakiegoś Branco było zostawić Burligę. Obaj sportowo nie wnieśli nic, ale Łukasz jest po prostu tańszy i można by nawet na nim zarobić - przy odrobinie szczęścia.

Ewidentnie nie budujemy drużyny na walkę o puchary a co najwyżej - środek tabeli, więc po kiego ... ściągać takie ofiary? Lepiej mieć jednego zawodnika robiącego różnicę i kilku młodych niż zgraję miernot, co zresztą sami przerabialiśmy.

"Może Sikorski się odbuduje"? Po pierwsze - on nie ma z czego się odbudowywać, bo nigdy nie miał jakiejś wysokiej formy ani niczym nie imponował. Może zacznie grać przyzwoicie, nie takie cuda się zdarzały, ale takie cudowne skoki formy się są częste.

Ma być rezerwowym? Wybaczcie, zapomniałem, że przecież mamy niezawodnych Ilieva i Kirma (bo Małeckiego już de facto nie mamy). Pomijając kontuzje oraz wydolność Ilieva - mieliśmy słabą kadrę, teraz jest żałosna. Jedyna nasza szansa w słabości rywali, a i to przy założeniu, że sami zagramy lepiej niż w poprzednim sezonie. Lepiej - z o wiele słabszą kadrą i (prywatna opinia) marnym trenerem.

Ja tu widzę problem...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.06.2012 o godz. 14:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.06.2012, 14:51
widzisz wolfy bo to o to chodzi.
Probierz musi mieć słaby skłąd by trenować
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Quorth
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 27.06.2012, 15:57
Gdzie można zobaczyć aktualną kadrę Wisły?już się w tym pogubiłem kto odszedł. Teraz czytam, że Małecki jest na testach w innym klubie. Wygląda na to, że jesteśmy słabsi niż w poprzednim sezonie
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.06.2012, 15:58
Zgodnie z tureckim zwyczajem, tamtejsza lokalna telewizja już ogłosiła transfer Małeckiego na tych zasadach, które pojawiały się w naszej prasie. Kibice Eskişehirsporu piszą na swoim forum, że to "polski Tevez" i psychopata
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.06.2012, 16:07
Zaczyna byc straszno.. Jedyny pilkarz (grajacy, Sobola nie licze), ktoremu w jakikolwiek sposob zalezalo na wynikach, na Wisle, calym klubie - odchodzi. Jedyny, ktory mial smialosc powiedziec w szatni jakie podejscie do obowiazkow maja obcokrajowcy i niektorzy Polacy w Wisle. Po prostu brawo.
A ze jest trudny w prowadzeniu ? Nikt nie mowil panie Probierz, ze bedzie latwo. Nie sztuka prowadzic Sikorskich itp, ktory pewnie zmoczyl sie na mysl przejscia do Wisly, bo byl przekonany, ze wyladuje w Bytomiu. Swoja jakosc trener potwierdza w pracy z wymagajacymi zawodnikami,

Pan Probierz z Bednarzem zamiast .......ic slodkie banaly pod publiczke, dla kibicow, w stylu czym to Wisla nie jest bla bla bla, niech zobacza moze na europejskie kluby i jacy tam graja zawodnicy. Za pana Probierza w pilke nie mogloby grac z 50% reprezentacji Anglii, Cassano, Balotelli i wielu innych.

Probierz ma najwyrazniej ambicje byc jedyna gwiazda tej druzyny. Szkoda, bo chyba opatrznie zrozumialem jego, jak mi sie wydawalo bardzo trafne, slowa. Druzyna ma byc zespolem, to ma byc najwieksza sila. Zawsze myslalem, ze chodzi o to aby z grupy rzemieslnikow, indywidualistow i gwiazd, stworzyc grupe ludzi podazajaca w tym samy kierunku. Nie sadzilem, ze chodzi mu o wyciecie ludzi, majacych swoje zdanie, idacych pod prad i bedacymi indywidualnosciami na boisku. Malecki w Wisle. Przywolane przyklady z Jagielloni.
Ostatnio edytowane przez nesta : 27.06.2012 o godz. 16:10.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.06.2012, 16:09
Gajos w Jagielloni
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75914,t...wiadomosc.html

a mówiło sie że mamy sprowadzac młodych,utalentowanych Polaków....
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.06.2012, 16:13
Cytat:
Jedyny, ktory mial smialosc powiedziec w szatni jakie podejscie do obowiazkow maja obcokrajowcy i niektorzy Polacy w Wisle.
I samemu będąc zaprzeczeniem tego, wobec czego rzekomo protestował. Dajże spokój, nie rób z Małeckiego ostatniego powstańca. Chłop miał kilka lat na uporządkowanie klepek w swojej głowie i nie zrobił tego. A to, że niektórzy chcą usilnie robić z tego protest przeciwko czemuś to dla mnie bajki.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.06.2012, 16:17
nesta napisał(a):Wyświetl post
Zaczyna byc straszno.. Jedyny pilkarz (grajacy, Sobola nie licze), ktoremu w jakikolwiek sposob zalezalo na wynikach, na Wisle, calym klubie - odchodzi. Jedyny, ktory mial smialosc powiedziec w szatni jakie podejscie do obowiazkow maja obcokrajowcy i niektorzy Polacy w Wisle. Po prostu brawo.
Myślę o kim piszesz... ale nic mi do głowy nie przychodzi. Przecież Kosa odszedł już dawno temu...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
C@sper
Banita

Od: 05.2012

Stary 27.06.2012, 16:37
nesta co ty człowieku chcesz od Probierza? myślisz że Michał sprzedaje i sprowadza nam piłkarzy(nie muszę przypominać KTO Małego PRZYWRÓCIŁ do składu w poprzednim sezonie)?Jak coś ugra tą kadrą to szacunek dla Niego .Liga w przyszłym sezonie będzie słabsza niż rok temu więc wszystko jest możliwe.Śląsk gwiazd nie miał a jakimś cudem wziął mistrzostwo , to samo tyczy się Ruchu który udowodnił że nie tylko sprowadzani przepłacani zagraniczni kopacze mogą coś ugrać w tej lidze .przepłacona legia przegrała na finiszu tytuł MP.to pokazuje że wszystko może sie zdarzyć.
A tak nawiasem to orientuje sie ktoś czy za Małego sprowadzimy kogoś na pomoc?("na pomoc" w tym wypadku brzmi dwuznacznie )
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 27.06.2012, 16:55
@up
Ta liga jest nieprzewidywalna, dużo jest tego typu takich rozgrywek, m.in APOEL nie wywalczył mistrza(1/4 LM), Victoria Pilzno(faza gr. LM). Zresztą w Czechach Slavia i Sparta były potęgami w Gambrinus Lidze, teraz to się zaczyna zmieniać tak jak w Polskiej Ektrakl. Teraz żeby zdobyć mistrza potrzeba coś więcej niż umiejętności, chęć i równa forma + mała dawka szczęścia. Zresztą II dekada XXI wieku to już tylko kasa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gambrinus_liga sekcja Managers, w tej lidze każdy szkoleniowiec jest Czechem Oo
Ostatnio edytowane przez syryls : 27.06.2012 o godz. 17:10.
.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 27.06.2012, 17:44
Dla przypomnienia : Probierzowi przeszkadzali w Jagiellonii Frankowski i Grosicki, czyli ludzie coś znaczący.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 27.06.2012 o godz. 17:46.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.06.2012, 17:52
Turecka federacja zadeklarowała, że Eskişehirspor i İstanbul BB zastąpią Beşiktaş oraz Bursaspor, jeżeli Trybunał Arbitrażowy do spraw Sportu (CAS) nie zmieni decyzji UEFA w sprawie wykluczenia tych drużyn z przyszłorocznych eliminacji do Ligi Europy.

Tak więc jest szansa że jeszcze Małego w akcji zobaczymy
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 27.06.2012, 17:54
Myślę dobrze aby zapewnić sobie jakiś % udziału z następnego transferu Chociaż kasa dla BC jest potrzebna na teraz dla podreperowania budżetu.
.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.06.2012, 18:02
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Gajos w Jagielloni
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75914,t...wiadomosc.html

a mówiło sie że mamy sprowadzac młodych,utalentowanych Polaków....
Z Bednarzem nie jeden transfer przegramy
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 27.06.2012, 18:13
Probierz jest typem Fornalika, on nie lubi gwiazd w zespole, on stawia na kolektyw. Woli rzemieslnikow, ktorzy beda wykonywac jego polecenia i zespol bedzie chodzil jak w zegarku, a nie chce by o grze druzyny decydowal pojedynczy gracz.
Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.06.2012, 19:40
Quorth napisał(a):Wyświetl post
Gdzie można zobaczyć aktualną kadrę Wisły?już się w tym pogubiłem kto odszedł. Teraz czytam, że Małecki jest na testach w innym klubie. Wygląda na to, że jesteśmy słabsi niż w poprzednim sezonie
Pozwolę sobie na małą prywatę - napisałem tekst dotyczący dotychczasowych ruchów kadrowych Wisły. Masz tam jak na tacy - kto odszedł od nas, kto odejdzie i kto przyszedł.
http://tnij.com/lrPqi
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 27.06.2012, 19:43
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post

PS:Gwiazdy odchodzą z ekstraklasy Rudnevs,Stilic,Rybus,Małecki,Biton
Stawienie obok siebie Rudenvsa i Małeckiego to tak jakby stawiać obok siebie Christiana Bale'a i Marcina Mroczka. Albo Evę Cassidy obok Miley Cyrus.

Trochę nie wypada.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.06.2012, 20:24
najm napisał(a):Wyświetl post
Probierz jest typem Fornalika, on nie lubi gwiazd w zespole, on stawia na kolektyw. Woli rzemieslnikow, ktorzy beda wykonywac jego polecenia i zespol bedzie chodzil jak w zegarku, a nie chce by o grze druzyny decydowal pojedynczy gracz.
Zobaczymy, co Probierz z tym zespołem wymyśli. Nie wiem, czy konieczne jest sprowadzenie kogoś za Małeckiego - myślę, że tak, ale priorytetem powinno być sprowadzenie lewego obrońcy, ale takiego by wreszcie ten problem był załatwiony na kilka najbliższych lat.

nesta napisał(a):Wyświetl post
Zaczyna byc straszno.. Jedyny pilkarz (grajacy, Sobola nie licze), ktoremu w jakikolwiek sposob zalezalo na wynikach, na Wisle, calym klubie - odchodzi.
Przykre to jest, co piszesz, bo uważam że Małecki swoim postępowaniem właśnie przyczynił się do słabszej gry Wisły na wiosnę. Nie okazał szacunku do drużyny, nie chciał być z nią, kiedy jej nie szło, nie potrafił zrozumieć, że to nie tylko on odpowiada za wyniki zespołu, ale cała jedenastka i powinien się podporządkować dobru drużyny. Nie może być tak, że zawodnik nagle wyskakuje z tekstem: "proszę o nie uwzględnianie mnie w kadrze na mecz z Zagłębiem" - to jest właśnie kpina z nas kibiców, z jego pracodawcy i z zespołu. To też podważanie autorytetu trenera. Także nie można mówić, że zależało mu na wynikach, na Wiśle, całym klubie etc.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 27.06.2012 o godz. 20:28.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.06.2012, 20:26
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Zobaczymy, co Probierz z tym zespołem wymyśli. Nie wiem, czy konieczne jest sprowadzenie kogoś za Małeckiego - myślę, że tak, ale priorytetem powinno być sprowadzenie lewego obrońcy, ale takiego by wreszcie ten problem był załatwiony na kilka najbliższych lat.
Mam przeczucie (po skrótach z MESA), że można byłoby za Małeckiego wypróbować Pułkę. Jednak może nie teraz będzie to wzmocnienie, ale w perspektywie sezonu, dwóch. Żeby nie ryzykować przydałoby się zaklepać tego Kupisza, a jak nie mamy kasy to nawet tego Cywkę.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 27.06.2012, 20:51
Cytat:
Dla przypomnienia : Probierzowi przeszkadzali w Jagiellonii Frankowski i Grosicki, czyli ludzie coś znaczący.
Widziałem nie tak dawno rozmowę z Frankowskim wypowiedział się na temat Probierza pozytywnie, a niby ich złe relacje określił jako rozdmuchaną przez media bzdurę.

Grosicki dopiero zaczął coś znaczyć za Probierza, przypomnijmy że przed przyjściem do Jagielloni znaczył bardzo nie wiele. Niby Groiscki coś miał do Probierza jednak dzisiaj ma też coś do Smudy, jestem daleki od tego aby brać zbyt poważnie słowa medialnie wykreowanego zbawcy kadry, który szybciej biega niż myśli.

Pewien portal kreuje takie historię po to aby mieć z kogo szydzić. Teoria że Probierz nie lubi gwiazd jest dla mnie śmieszna, a jeszcze śmieszniejsze jest to podłączanie pod transfer Małeckiego, Propierz nie lubi po prostu olewania sprawy o czym przekonał się Melikson kiedy dostał w Chorzowie zmianę w przerwie bo prostu na to zasłużył.

Rozumiem że niektórzy darzą Patryka sympatią większość niż innych zawodników jednak to już jest żalosne... nie chciał go Probierz, Moskal też był zły, innym nie zależało na wynikach itp.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.06.2012 o godz. 22:16.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 27.06.2012, 21:45
Jasne chlopaki dorabiajcie chore teorie do kazdej porazki GTW w Wisle, moze jakies dzieciaki uwierza

Nie no ....a.... odsuneli wczesniej Patryka od skladu bo ****** to byl placz i lament na forum ze Poalkow sie z druzyny usuwa, odsuwaja Patryka teraz (prawdopodobnie na rok bo niewierze ze chlopak sie przebije w choc troche powazniejszej lidze) to jest to efekt przemyslanej budowy druzyny, ludzie zal naprawde.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 27.06.2012 o godz. 22:21.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.06.2012, 22:03
Probierz to najlepsza opcja jeżeli chodzi o polskich trenerów. Być może ten Nowak jest od niego lepszy, ale nie jestem w stanie tego stwierdzić bo nie widziałem ani jednego występu jego drużyny. Sądzę, że tu nie chodzi o niechęć do gwiazd, ale jak to dobrze ujął westersyl o niechęć do zawodników, którzy "gwiazdorzą". Jest u nas w kadrze Sobolewski. Niewątpliwie gwiazda drużyny, ale czy ktoś widział go kiedyś "gwiazdorzącego"? Takich zawodników jak on Probierz na pewno chce. Dobrze to ujęli na konferencji, że zawodnik musi chcieć grać w Wiśle, a nie, że Wisła jest trzecią opcją. Z drugiej strony najemników też potrzebujemy, ale takich którzy są 100% profesjonalistami. Dlatego jeżeli Melikson pragnie robić jakieś numery (a takie niepokojące sygnały ostatnio podawały jakieś media) to mam nadzieję, że Bednarz i Probierz będą mieli odwagę i zaproszą Maora i Dahana do gabinetu i pokażą im nagłówki prasowe dotyczące Kalu Uche i jego protestu przed meczem z Anderlechtem. Gwiazdy tak, ale z takim podejściem jak Sobolewski, Głowacki, Pareiko, czy Cleber. Ludzi oddanych Wiśle, którzy mają charakter i pochodzą do każdego meczu z 100% zaangażowaniem. Ludzi, którzy nie są konfliktowi. Jeżeli zaś bierzemy najemników to 100% profesjonalistów.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.06.2012, 22:23
No to po Małeckim zostali do sprzedania jeszcze Melikson, Chavez, no i ewentualnie Kirm oraz Genkov.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 27.06.2012, 22:40
Oprócz tej czwórki, która jest cokolwiek warta to do reszty trzeba by pewnie jeszcze dopłacić aby ktoś ich wziął. Więc masz rację, tylko ta czwórka i możemy zamykać okienko.

AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Nie no ....a.... odsuneli wczesniej Patryka od skladu bo ****** to byl placz i lament na forum ze Poalkow sie z druzyny usuwa

Nasza gwiazdka radem jak z Disneya... sama się odsunęła od drużyny. Patryk sam stwierdził, że już się nie będzie bawił z innymi chłopcami z tej piaskownicy.
Ostatnio edytowane przez thechris : 27.06.2012 o godz. 22:43.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.06.2012, 22:51
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
No to po Małeckim zostali do sprzedania jeszcze Melikson, Chavez, no i ewentualnie Kirm oraz Genkov.
Iliev od biedy też.
Wtedy by się dopiero Jacuś mógł wykazać. A jakie prowizje dla menedżerów by były...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.06.2012, 00:08
wolfy,

zachowałbyś troszkę konsekwencji, bo sam (z resztą bardzo mądrze) w momencie poprzedniego wybryku Patryka napisałeś, że należy go gdziekolwiek sprzedać, bo Wisła już nie bd miała z niego żadnego pożytku, a tylko tak możemy jakoś na nim zarobić.

Teraz gdy klub robi to co powinien - bo powiedzmy sobie szczerze, Małecki w przeciągu 1-2 lat znacznie obniżył loty, miał na swoim koncie tyle wybryków, że nie idzie tego zapamiętać i co najgorsze nic nie zwiastuje jego poprawy, bo po przywróceniu do drużyny nie było żadnych pozytywnych elementów w jego grze czy zachowaniu, nagle zmieniasz swoją pozycjęby tylko dowalić Bednarzowi.

Nie ma co wróżyć, nie jestem w żadnym wypadku obrońcą dyrektora, wręcz przeciwnie, chciałbym by jak najszybciej doszedł z klubu, ale w tym wypadku wylewać swoje żale bd można dopiero wtedy, gdy za pieniądze z transferu Małeckiego trafi do Wisły jakiś kołek, albo jego miejsce bd miał zając junior - krótko mówiąc, ważniejsze od samego transferu Małeckiego (co powinno być koniecznością i cieszę się, że jest tak blisko transferu) jest to kto ma go w Wiśle zastąpić. Może dowiemy się szybciej niz pod koniec sierpnia...
Odpowiedz cytując
del
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 28.06.2012, 00:41
to ze go wypozyczaja to nie znaczy ze go wykupia i za rok moze do nas wrocic, jednak uwazam ze Patrykowi i klubowi taka zmiana wyjdzie tylko na dobrze, Małecki strasznie obnizyl loty, w tym sezonie oprocz bramki z APOELem nie pamietam zadnej innej jego bramki albo dobrej akcji, nie wiem skad wasz płacz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów