|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Który z tych punktów jest kłamstwem: http://www.weszlo.com/news/10841-Lat...natomia_kleski O tych sprawach, które miały miejsce przed euro, weszlo pisało już dawno i za karę nie dostali akredytacji. Domyślam się, że nie odniesiesz się do nie wygrania ani jednego sparingu z uczestnikiem Euro, do wywalenia trzech ważnych piłkarzy z błahego powodu, do podejrzanego eksperta od przygotowania kondycyjnego (świetnie wykonał swoją robotę, przez 30 minut meczu bigali jak szaleni), do braku schematów gry ofensywnej, do zgrywania obrony z Głowackim, a potem nie powołania go w ogóle, do gry z Rosją i Czechami taktyką i składem, które były użyte po raz pierwszy. Nie wiem po co ja to piszę w ogóle, przecież jest dobrze, jest dobrze więc o co wam chodzi?! ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|

|
||||||
|
|