The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2012, 00:04
Tak słabych Rosjan nie spodziewałem się. Smuda drugi raz pokazał, że zamiast postawić jak prawdziwy facet na atak, to boi się zaatakować. Nie wpuścił Grosickiego. Po kontuzji Ojgena bał się zaryzykować. Na miejscu Kamila powiedziałbym do Dyzmy: wyjeżdżam ze zgrupowania. PZPN powinien mieć 6 pkt i dużą szanse na brak gry z Niemcami. Przez nieudolnego Dyzmę jest źle. Gdyby PZPN miał trenera jak mają chociażby Ukraińcy, to by lepiej wykorzystał potencjał. Oni postawili na skrzydła, na szybkich i przebojowych - Konoplankę oraz Jarmołenkę, bo nie mają rozgrywającego. PZPN ma podobnie - Kubę i Grosickiego, bez rozgrywającego, ale ,,selekcjoner" upiera się jak osioł przy złej taktyce. Nie rozumiem, czemu czwarty ,,trener" na MŚ lub ME w tym wieku nie wykorzystuje potencjału.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 13.06.2012 o godz. 00:26.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.06.2012, 01:29
Nie bylo wstydu ani na mieście, ani na trybunach, ani na boisku - niektórzy jasnowidzowie muszą być bardzo rozczarowani.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 13.06.2012, 01:43
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Nie bylo wstydu ani na mieście, ani na trybunach, ani na boisku - niektórzy jasnowidzowie muszą być bardzo rozczarowani.
Ano..ja nadal twierdze że od Czechów dostaniemy ale mimo wszystko...3 mecz i wszystko w naszych rękach.Myślę że nie wielu pamięta kiedy ostatnoi tak było.Wygramy z Czechami - czapki z głów - przegramy...wtopa na całej linii.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 13.06.2012, 03:29
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Tak słabych Rosjan nie spodziewałem się.
Powiedziałbym inaczej, nie spodziewałem się, że reprezentanci Polski będą w stanie aż w takim stopniu zneutralizować ofensywę Rosjan i dołożyć do tego świetną, szybką grę w ofensywie - wystarczy powiedzieć, że mieliśmy w tym meczu dziewięć celnych strzałów przy...trzech rywali. Cieszę się, że Smuda postawił na trójkę w środku i to udowodniło, że Rosjanie jak nie mają tyle miejsca w środku pola to już nie grają tak świetnego futbolu jak z Czechami czy Włochami i nie są aż tak niewiarygodnie groźni.

Grając przeciwko Czechom na takim poziomie jak dziś z Rosją to nie mieliby z nami szans, pytanie czy Polacy będą w stanie nie obniżyć lotów do soboty...A to już takie pewne nie jest.
Odpowiedz cytując
domenica90
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 13.06.2012, 03:40
Powiedzcie mi, skoro ten defensywny środek grał tak wspaniale, to skąd się wziął ten MILION interwencji naszej obrony?

Wszystko wszystkim, ale kiedy strefa kibica w Warszawie zaczęła skandować 'dziękujemy', kiedy schodził Polanski... No myślałam, że się popłaczę. Z bezsilności.
Pytam znajomych i ludzi wokół, czy nie przeszkadza im ktoś taki w kadrze - patrzą jak na idiotkę. I to ja jestem ta zła, ta nie-Polka.

Ja zniosę Francuzów - nie mówią po polsku, ale chociaż nigdy nie dali mi odczuć, że Polska to dla nich ostateczność.
Nawet zniosę Boenischa, chociaż jak widzę zdjęcia z jego uśmiechniętą gębą, obejmującego Ozila na jakichś ME, to... No i inna kwestia, że jest przeraźliwie słaby, ale Smuda wie lepiej.

Ale, na Boga - jeśli nikomu nie przeszkadza Eugen i dziękują mu za poświęcenie (kur** łaskę robi), to ja dziękuję za taki kraj. Potem się dziwić, że nikt flagi nie wiesza 11.
No i przyszło mi zmienić podpis, "dzięki", Kubuś...
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.06.2012, 08:30
Nie wiem dziewczyno co masz do Polanskiego.
Sam nie bylem zachwycony tym, że jest w kadrze Polski, tak samo jak nigdy nie byłem zwolennikiem naturalizowania innych piłkarzy. Niezależnie od tego kim są.
Dla mniej Eugen to objawienie tych mistrzostw. Gość, który trzyma naszą drugą linię. Mnóstwo odbiorów, przechwytów i co najbardziej zaskakujące, duże umiejętności w grze do przodu. Prawdziwy walczak.
To czy komuś zależy na grze w reprezentacji powinien pokazywać na boisku, a nie opowiadać o tym w mediach. Polanskiemu ewidentnie zależy. Poza Lewandowskim to najlepszy nasz piłkarz. I mam nadzieję, że wykuruje się do soboty, bo jego kolano nie wyglądało dobrze.
Krytyka powinna nieść w sobie coś konstruktywnego i być czymś spowodowana. Krytyka tylko dla krytyki jest bezsensowna.
Odpowiedz cytując
krwawyedward
Junior Member

Od: 12.2011

Stary 13.06.2012, 08:31
Niesamowity gol Kuby Błaszczykowskiego z Rosją z genialnym komentarzem Tomasza Zimocha tutaj
http://doliczonyczas.blox.pl/html
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.06.2012, 09:15
staszek2309 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dziewczyno co masz do Polanskiego.
Kotek idzie modnie w pierwszej linii "Nie dla farbowanych lisów" i plecie pierdoły. Nie przejmować się.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 13.06.2012, 09:18
Prawdę mówiąc mieliśmy zdecydowanie więcej czystych okazji do zdobycia gola ale niestety troche niefarta i trochę braku umiejętności. Gdyby nie te mankamenty pewnie by wygrali, no ale właśnie, gdyby
Z Czechami nie spodziewam się wygranej. Może uda się gola strzelić jednego, tylko trzeba już bez kalkulacji wyjść z ofensywnymi zawodnikami, a nie dreptaczami typu Obraniak. Tego rola na boisku to "kicker" jak w futbolu amerykańskim, bo mógłby w ogóle zejść a wbiegac jedynie na wrzutki i nie byłoby różnicy
Ostatnio edytowane przez tofik : 13.06.2012 o godz. 09:20.
..
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 13.06.2012, 09:24
Wstydu nie było ale tego się spodziewałem ponieważ nie uważałem ruskich za magów od gry w ataku pozycyjnym. Miałem jednak nadzieję, że w tych naszych kontratakach będzie trochę więcej jakości. Nasza środek pola zwłaszcza na początku wyglądał komicznie, nikt nie chciał wziąć na siebie odpowiedzialności za rozgrywanie piłki, zabezpieczenie tyłów też nie było na najlepszym poziomie bo Arshavin zagrał kilka groźnych piłek. Z czasem wyglądało to trochę lepiej, jednak nadal brakuje tam goscia z klasą piłkarską, kogoś takiego kto będzie miał głowę w górze zanim piłka do niego doleci co sprawi, że będzie widział co z nią zrobić za nim ją otrzyma.
Generalnie nasza gra to jakiś taki totalny chaos, dużo w tym wszystkim improwizacji i ustania wszystkiego na bieżąco. Uważam że ta drużyna potrafiłaby grać lepiej gdyby miała trenera który zachowuję się z klasą który potrafiłby dodać piłkarzom pewności siebie bo tego brakuje, Smuda wygląda momentami jakby narobił w gacie jakiś cały czerwony, nerwowy, gada bzdury... chyba nie trzeba pisać jaki to ma wpływ na na piłkarzy.

Tak czy inaczej szacunek dla piłkarzy ze potrafią z tym trenerem coś zagrać. Moje zdanie jest takie że nie zagraliśmy na 100% możliwości.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 13.06.2012 o godz. 09:44.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 13.06.2012, 09:26
domenica90 napisał(a):Wyświetl post
Powiedzcie mi, skoro ten defensywny środek grał tak wspaniale, to skąd się wziął ten MILION interwencji naszej obrony?

Wszystko wszystkim, ale kiedy strefa kibica w Warszawie zaczęła skandować 'dziękujemy', kiedy schodził Polanski... No myślałam, że się popłaczę. Z bezsilności.
Pytam znajomych i ludzi wokół, czy nie przeszkadza im ktoś taki w kadrze - patrzą jak na idiotkę. I to ja jestem ta zła, ta nie-Polka.

Ja zniosę Francuzów - nie mówią po polsku, ale chociaż nigdy nie dali mi odczuć, że Polska to dla nich ostateczność.
Nawet zniosę Boenischa, chociaż jak widzę zdjęcia z jego uśmiechniętą gębą, obejmującego Ozila na jakichś ME, to... No i inna kwestia, że jest przeraźliwie słaby, ale Smuda wie lepiej.

Ale, na Boga - jeśli nikomu nie przeszkadza Eugen i dziękują mu za poświęcenie (kur** łaskę robi), to ja dziękuję za taki kraj. Potem się dziwić, że nikt flagi nie wiesza 11.
Też mi się to nie podoba, ale tu trzeba zgodzić się z ojcem Boenischa, który powiedział o swoim synu i Polańskim: „Pierwszą piłką tych chłopaków była niemiecka piłka. Pierwsza dziewczyna, którą bzykali, była Niemką. Dlaczego nie mieliby się czuć Niemcami? Z jednej strony wszyscy trąbią o poczuciu przynależności narodowej, ale wszystko, co dobre w życiu, dały im Niemcy”
Odpowiedz cytując
SLV
Member

Od: 08.2011

Stary 13.06.2012, 09:30
Coś mi się widzi, że z Czechami też będzie remis.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 13.06.2012, 09:41
Zagraliśmy powyżej oczekiwań, z meczu jestem zadowolony.

Zabrakło szczęścia (gola z niczego) w końcówce.

Eugen Polański od wczoraj jest w moich oczach 100% Polakiem (zwróćcie uwagę na jego pierwsze słowa po nieuznaniu jego bramki )
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2012, 09:46
Zagraliśmy powyżej oczekiwań, z meczu jestem zadowolony.

Zabrakło szczęścia (gola z niczego) w końcówce.

Eugen Polański od wczoraj jest w moich oczach 100% Polakiem (zwróćcie uwagę na jego pierwsze słowa po nieuznaniu jego bramki )
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.06.2012, 09:46
krwawyedward napisał(a):Wyświetl post
Niesamowity gol Kuby Błaszczykowskiego z Rosją z genialnym komentarzem Tomasza Zimocha tutaj
http://doliczonyczas.blox.pl/html
Z tej samej strony ten filmik.

http://www.youtube.com/watch?v=rqLTu...layer_embedded

Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 13.06.2012, 09:58. Co do hymnu przez meczem i całej otoczki
Tak czy inaczej, słowa naszego hymnu "co nam obca przemoc wzięła..." w sytuacji, gdy obok Rosjanie rozwinęli ogromna flagę z napisem "This is Russia" nabiera specjalnego znaczenia. Nie wiem, jak im się udało wnieść na stadion tak wielką flagę - zakazaną przez uefa - ale nie potrafię wyobrazić sobie odwrotnej sytuacji - flagi "This is Poland" na Placu Czerwonym
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2012, 10:02
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post

Na mieście trochę wstydu było co do trybun i meczu zgadzam się
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Stary 13.06.2012, 10:28
Bo graliśmy z bodaj najlepiej grającą do tej pory drużyną na tym turnieju? Drużyną, która w przeciągu meczu miała trzy razy mniej celnych strzałów od nas i blisko dwa razy mniej strzałów ogółem? Zresztą środek pola grał świetnie w pierwszej połowie, kiedy graliśmy bardzo zdyscyplinowani taktycznie i Rosjanie nie stworzyli praktycznie nic poza golem po stałym fragmencie gry, który był ich jedynym celnym uderzeniem w tym meczu. W drugiej połowie obrońcy mieli więcej interwencji, bo zaryzykowaliśmy bardzo i otworzyliśmy się w tym meczu, środek pola grał wyżej i zawodnicy z tej formacji częściej się włączali. Poza tym średni mecz rozegrał tym razem Murawski, odwrotnie do meczu z Grekami.

Cóż...na boisku dał z siebie absolutnie 110%, bardzo godnie reprezentował podczas tego meczu kraj w którym się urodził, kraj swoich rodziców i z pewnością w mniejszej czy większej części swój kraj, więc widocznie niektórym to wystarczy. Może w wywiadach nie błyszczał, może czuje się bardziej Niemcem, niż Polakiem, ale tym z pewnością w znaczącym stopniu się nim czuje, ponoć w.g. niego wychowywał się w domu w polskiej kulturze i nauczył się w nim mówić po polsku. Podolski nie ukrywa, że jako człowiek bardziej czuje się Polakiem, niż Niemcem, a jakoś nikt nie ma problemu z tym, że gra dla naszych zachodnich sąsiadów.

Ta sprawa Polańskiego wbrew pozorom nie jest taka jednoznaczna i nie można zabraniać innym mieć w niej swojego zdania, bo nikt nie siedzi w głowie Polańskiego, ale fakty są takie, że choćby nie wiem jak się teraz starał zatrzeć to złe wrażenie i choćby nie wiem jaki poziom prezentował zadra zostanie na zawsze, mimo że przekaz wypowiedzi był taki, że zbyt dużo dostał piłkarsko od Niemców aby oddawać to teraz Polakom.

Niemniej jednak trudno mu zarzucić, że tego złego wrażenia zatrzeć się nie stara, wręcz przeciwnie, walczy za dwóch. Ja osobiście nie widzę powodu żeby na niego gwizdać, jeśli gra na wysokim poziomie, bo niezależnie od tego co mu chodzi w głowie i w jakim stopniu czuje się Polakiem, a w jakim Niemcem, to miał pełne prawo wybrać grę dla naszej kadry, bo tu się urodził, oboje rodziców są Polakami, mówi w naszym języku. Ale też nigdy w pełni faktu jego gry dla naszej kadry nie zaakceptuje.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 13.06.2012, 10:29
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Na mieście trochę wstydu było co do trybun i meczu zgadzam się

Zgadzam się - powinni dosadniej odczuć spacer po Warszawie - sama też decyzja o wpuszczenie kibiców ze wschodu była już wstydem.

A co do następnej kolejki.

Jeśli się uda wygrać z Czechami, Grecja pojedzie kacapów i odpadną z turnieju to chyba umrę z przepicia
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Stary 13.06.2012, 10:35
O wilku mowa Słowa Podolskiego z dzisiejszego wywiadu: "...Jak byłem mały, marzyłem o jednym meczu w drużynie narodowej, jeszcze wtedy myślałem, że będę grał dla Polski...".
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2012, 10:37
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się - powinni dosadniej odczuć spacer po Warszawie - sama też decyzja o wpuszczenie kibiców ze wschodu była już wstydem.

A co do następnej kolejki.

Jeśli się uda wygrać z Czechami, Grecja pojedzie kacapów i odpadną z turnieju to chyba umrę z przepicia
Co do powodów do wstydu to mam na to inny punkt widzenia ale to nie wątek do tego

Co do umierania z przepicia absolutnie się zgadzam, bilety ma mecz z czechami już są ma nadzieję na fetę we Wrocławiu. A w Warszawie świętować mamy z Grekami
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 13.06.2012, 10:44
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Bo graliśmy z bodaj najlepiej grającą do tej pory drużyną na tym turnieju? Drużyną, która w przeciągu meczu miała trzy razy mniej celnych strzałów od nas i blisko dwa razy mniej strzałów ogółem? Zresztą środek pola grał świetnie w pierwszej połowie, kiedy graliśmy bardzo zdyscyplinowani taktycznie i Rosjanie nie stworzyli praktycznie nic poza golem po stałym fragmencie gry, który był ich jedynym celnym uderzeniem w tym meczu. W drugiej połowie obrońcy mieli więcej interwencji, bo zaryzykowaliśmy bardzo i otworzyliśmy się w tym meczu, środek pola grał wyżej i zawodnicy z tej formacji częściej się włączali. Poza tym średni mecz rozegrał tym razem Murawski, odwrotnie do meczu z Grekami.

Ciekaw jestem czy to samo byś pisał gdyby mecz zakończył się wynikiem 0:1 dla Rosji.

Środka pola de facto wczoraj nie było. Zawodnicy, którzy mieli grać na tej pozycji zamienili się w obrońców, co skutkowało tym, że nie potrafiliśmy w środku pola wymienić kilku celnych podań.

Jednego odmówić zawodnikom nie można - zaangażowania. Zabrakło umiejętności i taktyki, całe szczęście mecz rozgrywał się w szalonym tempie i bardziej przypominał grę na podwórku niż mecz na wielkiej imprezie. Gdybyśmy trafili na bardziej wyrachowaną taktycznie drużynę dostalibyśmy dwie kontry i byłoby pozamiatane.

ps.
Jeśli w sobotę awansujemy a Rosjanie odpadną uroczyście oświadczam, że już nigdy złego słowa nie powiem na dotowanie planów naprawczych greckiej gospodarki z polskiego budżetu.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 13.06.2012 o godz. 10:50.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Stary 13.06.2012, 11:11
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Ciekaw jestem czy to samo byś pisał gdyby mecz zakończył się wynikiem 0:1 dla Rosji.
Pewnie bym pisał, że Rosjanie bardzo szczęśliwie zagrali, a my bardzo nieskutecznie. Szczerze mówiąc, to do nieskuteczności możemy mieć pretensje i przy wyniku 1:1

Środka pola de facto wczoraj nie było. Zawodnicy, którzy mieli grać na tej pozycji zamienili się w obrońców, co skutkowało tym, że nie potrafiliśmy w środku pola wymienić kilku celnych podań.
Taka była taktyka i to była jedyna słuszna taktyka, aby postawić Rosjanom mur w środku pola. Oni mają najlepszy środek pola na tych mistrzostwach, Denisow i Szyrokow to aktualnie najlepsza para defensywnych pomocników w Europie, co pokazali zarówno z Włochami, jak i Czechami - gdyby nie nieskuteczność Kierżakowa w pierwszym meczu, to nasi południowi sąsiedzi dostaliby jeszcze większego łupnia niż 4:1. A wszystko, co stwarzają Rosjanie, to właśnie przy użyciu prostopadłych podań ze środka pola - nawet Arszawin z Dżagojewem to bardziej środkowi ofensywni pomocnicy, niż skrzydłowi.

Dlatego naszą jedyną nadzieją było zablokowanie im środka pola, odcięcie im tych prostopadłych piłek i przeniesienie w całości gry ofensywnej na skrzydła, gdzie akurat my mamy przewagę, szczególnie w postaci prawego skrzydła (chociaż i Boenisch się dwa, trzy razy włączył, Obraniak też grał niezły mecz), a oni natomiast zawodników grających bardzo ofensywnie (wspomniani przeze mnie Arszawin i Dżagojew), często pozostawiających swoich bocznych obrońców samym sobie.

Gdyby nie brak skuteczności to ta taktyka okazałaby się perfekcyjna - przypominam, mieliśmy TRZY razy więcej celnych strzałów, niż oni, oddaliśmy DZIEWIĘĆ celnych strzałów, plus kila groźnych niecelnych po stałych fragmentach i z dystansu, m.in. minimalne pudło Lewandowskiego w pierwszej połowie. A czy przypominasz sobie jakiś strzał Rosjan, który zmusił Tytonia do maksymalnego wysiłku, choć JEDEN? Teraz porównaj sobie to z tym, co robił w tym meczu Małafiejew.

Jednego odmówić zawodnikom nie można - zaangażowania. Zabrakło umiejętności i taktyki, całe szczęście mecz rozgrywał się w szalonym tempie i bardziej przypominał grę na podwórku niż mecz na wielkiej imprezie. Gdybyśmy trafili na bardziej wyrachowaną taktycznie drużynę dostalibyśmy dwie kontry i byłoby pozamiatane.
Graliśmy na drużynę, która pod kątem wyrachowania w grze z kontry należy do czołowych na tym turnieju - wyrachowanie w grze z kontry to mógłby być nagłówek do gazety świetnie opisujący ich grę po ich meczach przeciwko Włochom i Czechom. Chociaż fakt, gdyby Kierżakow miał wtedy więcej wyrachowania, to skończyłoby się 6:1 czy 7:1. Niemniej jednak na całe szczęście ktoś u nas pomyślał i zablokował, czy mniej dosadnie ujmując utrudnił im to "wyrachowanie" w kontrze, zostawiając na boisku trzech aż zawodników do asekuracji dla obrońców.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.06.2012, 11:33
Jeśli w sobotę awansujemy a Rosjanie odpadną uroczyście oświadczam, że już nigdy złego słowa nie powiem na dotowanie planów naprawczych greckiej gospodarki z polskiego budżetu.
Naprawdę liczysz, że najsłabsza w grupie Grecja jest w stanie przynajmniej zremisować z Rosją? Uważam, że będzie to mecz do jednej bramki. Sam chyba będę trzymał kciuki za ekipę "Sbornej" - dla dobra turnieju dobrze by było aby awansowali.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 13.06.2012, 12:08
Rosja to taka odmiana garbatych zza miedzy.

Nie można trzymać kciuków za cokolwiek, żadnego gadania o poziomie Ekstraklasy czy EURO 2012.
Po prostu się życzy spadku / odpadnięcia.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 13.06.2012, 12:18
Widać są równi i równiejsi Obraniak nie podaje ręki Smudzie kopie w bidon i nic się nie stało a jak Małecki nie podał ręki Moskalowi to jechano po nim jak po burej...
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 13.06.2012, 12:34
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę liczysz, że najsłabsza w grupie Grecja jest w stanie przynajmniej zremisować z Rosją? Uważam, że będzie to mecz do jednej bramki. Sam chyba będę trzymał kciuki za ekipę "Sbornej" - dla dobra turnieju dobrze by było aby awansowali.
Nie tyle, że człowiek na to liczy, co o tym marzy. I zgadzam się z Kocurem - Ruskim dobrze życzyć nie wolno. Znaczy, gdy zagrają z Niemcami, to ewentualnie wtedy można mieć jakieś dylematy...
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 13.06.2012, 12:44
Romuald napisał(a):Wyświetl post
Widać są równi i równiejsi Obraniak nie podaje ręki Smudzie kopie w bidon i nic się nie stało a jak Małecki nie podał ręki Moskalowi to jechano po nim jak po burej...
Bo za Obraniakiem wiadomo kto stoi i Smuda nie może mu nic nie zrobić (to nie Żewłakow, nie Boruc, nie Peszko, których można było szykanować do woli), a media też mają interes w tym, aby promować Ludo.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.06.2012, 12:47
Hanys napisał(a):Wyświetl post
OBIEKTYWNE OCENY POLSKICH PIŁKARZY

...
Obiektywne tzn. co? Kto ci je podał? Z żadną z nich się nie zgadzam.

KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Bo za Obraniakiem wiadomo kto stoi i Smuda nie może mu nic nie zrobić (to nie Żewłakow, nie Boruc, nie Peszko, których można było szykanować do woli), a media też mają interes w tym, aby promować Ludo.
Jakież to siły za nim stoją? I co takiego mają niby media z promowania go?
Ostatnio edytowane przez ciacho : 13.06.2012 o godz. 12:53.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.06.2012, 12:48
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Ja też uważam, że Rosja sobie poradzi, są znacznie lepsi piłkarsko w dodatku prawdopodobnie do 1 miejsca wystarczy im nawet remis. Obyśmy my sobie poradzili z Czechami.
Rzeczywiście po "k.rwa mać" Eugena - tak cieplej się zrobiło na sercu...Swój chop!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów