|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kupowanie licencji od innego zespołu powinno byc traktowane po prostu jak korupcja - takie jest moje zdanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przynajmniej jednoznacznie rozwiązane byłoby kto jest najstarszym Polskim klubem - w końcu oni byliby Groclinem z siedzibą w
![]() PS.
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 03.06.2012 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tak napisął forumowicz forum którego nie będę tutaj reklamował: "Co tzn po raz kolejny? Cracovia nigdy żadnych przekrętów nie robiła. Oczywiście cała ta żenująca historyjka jest zmyślona i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością"...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A nie mogłaby się franca parchata połączyć w ten sposób że nazwa cracovia zniknie i zostanie polonia?
Wtedy bym chyba Filipiakowi najdroższego Johnny Walkera kupił ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Polonia Kraków brzmi... nieekskluzywnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Cracovia Warsaw
Taka europejska nazwa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Europejska? Raczej jewropejska
I co się potem dziwić, że gardzi nimi prawie cała Polska. Jakoś inne drużyny potrafiły przyjąć "na klatę" zasądzone im kary: degradacji / minusowych punktów / uderzenia po kieszeni. I jak dla mnie - zagwozdka: Zagłębie Lubin już drugi raz dostaje karę, a pasiaści, którzy z nimi handlowali - nic, w dodatku mogą kupić ekstraklasę od JW. To po co taka liga, z której niektórzy spaść nie mogą? O honorze już nawet nie wspominam, bo prędzej pałac kultury wywróci się na lewą stronę, niż w pasiastej stronie błoń pojawi się honor, choćby przejazdem ![]() ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pojawia sie, 3 razy w sezonie - gdy gosci u nich Wisla, Lechia i Slask
![]() To w sumie... bylaby to cracovia, Polonia, czy Groclin? Ale z takiego prawnego punktu widzenia ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niemieckie media podają, że Legia odrzuciła ofertę za Wolskiego w wysokości 4,5 mln euro podnosząc jednocześnie kwotę do 6 mln na co Borussia już nie przystała :]
|
|
|
|
Guest
|
|
Nie masz kasy albo serca do ładowania w to pieniędzy to graj za pieniądze z canal+ albo sp.erdalaj z ligi i niech na twoje miejsce wejdzie (sportowo) ten kto ma. Pewnie za rok-dwa znów ktoś wymięknie i wtedy Ara pójdzie na zakupy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Wackovia lepiej pasuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zgodnie z prawdą powinna być "Dyskovia" (Dyskobolia + Cracovia).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dyskobolia Polonia Cracovia Grodzisk Wielkopolski Warszawa Kraków miałaby ciekawy terminarz. Aż 6 razy w ciągu jednego sezonu rozgrywałaby derby.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/1,...straklasy.html
terminarz na nowy sezon, kurde z przyzwyczajenia szukałem kiedy Derby ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Proponuję pod tym linkiem sprawdzać:
http://www.90minut.pl/news/189/news1...y-2012-13.html niż na wybiórczej stronie ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Filipiak by musial niezla kase dac zeby JW sie zgodzil, takiej raczej nawet on nie wylozy, nie ten kaliber.
Polonia grac bedzie w ekstraklasie uzupelniona mlodymi zawodnikami, i kazdy kto sie wybije zostanie sprzedany za w miare dobra kase. Z kazdym miesiacem wymagania pewnie spadna i JW sprzeda jak leci wszystkich. Ptaszki jednak spiewaja ze cos mu sie w glowce poprzestawialo i chce zostac w Polonii. Bym nazwal to totalna plotka, ale z tym czlowiekiem nigdy nic nie wiadomo. Co do Wolskiego - Nie sprzedali go i dobrze. Jesli nawet nie zagra na Euro to cena drastycznie nie spadnie, a jesli zagra i cos mu sie uda pokazac to cena wzrosnie i to bardzo. Ma jeszcze chlopak czas i nie spieszy sie z wyjazdem. Tak czy siak rok by jeszcze zostal wiec czy teraz go sprzedadza czy za rok wiekszej roznicy dla niego samego nie ma, dla klubu juz tak bo jak wiemy ITI chce sie wycofac wiec zbiera wszystko co moze i to w jak najwiekszych ilosciach. PS: Kurcze nie gramy ze Slaskiem... Za malo dalismy w lape do cholery jasnej. Jednak troche dalismy bo ostatni mecz gramy z nimi wiec pewnie tak ulozyli bysmy swietowali u nich kupione MP Celebano uniknal kary i juz w dresie Legii siedzi w domu czekajac na telefon od Bereta ![]() Musialem ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Po pierwszych 6 kolejkach moglibyśmy spokojnie być na szczycie tabeli. Zakładając oczywiście, że Bednarzowi udałoby się zmontować przyzwoity skład w odpowiednim czasie. Niestety marne na to szanse.
@kreseq, bez wtrącającego we wszystko się właściciela Polonia paradoksalnie może zacząć grać znacznie lepiej, mimo słabszego personalnie składu. Wtedy Wojciechowskiemu na pewno się odmieni.
Ostatnio edytowane przez Arked : 04.06.2012 o godz. 11:48.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
A jak jeszcze nasz mecz bedzie prowadzil sedzia z Wawy to bedzie 5 stron o tym tutaj![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wreszcie normalny terminarz ligowy. 15 kolejek na jesieni, 15 na wiosnę. Start 18 sierpnia, koniec 1 czerwca. Mała rzecz a cieszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie ma już zwyczaju, że beniaminek gra z mistrzem w pierwszej kolejce? Czy nie ma już od 10 lat, a ja się dopiero ogarnąłem?
FooFighter napisał(a):
![]() ![]() ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Żenada, ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego 1 kolejka jest dopiero 18 sierpnia? Zamiast zacząć troche wcześniej to w grudniu będzie trzeba marznąć na stadionie. Jedynym argumentem jaki mi przychodzi do głowy jest to, że wtedy przerwa zimowa byłaby za długa, ale za to biorą pieniądze, żeby to rozplanować jakoś z głową tak, aby przyjście na stadion było dla ludzi przyjemnością, a nie karą...
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Idze ku lepszemu, powolutku aczkolwiek systematycznie. Troche im zajmie zrozumienie jak najlepiej to wszystko rozplanowac. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|