|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Na TG jest info, że Zieńczuk zostaje w Ruchu na kolejne 2 lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
.Na razie to nie macie drużyny ani na ligę ani na puchary - nie mówiąc już o poważnym graniu na dwa fronty. Ale co tam: idziemy na majstra ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie żebym bronił poznaniaka, ale ktokolwiek ma taką drużyne teraz?
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zienczuk został, Abbotta ewentualne odejście to nie problem bo wiosnę miał slabiutka. Zresztą raczej zostanie. Grodzicki. Zawalił co najmniej 8 pkt nam w tym sezonie, choć wiosnę miał b. dobra. Jego odejście przy ewentualnych transferach Sadloka i Baszcza wychodzi i tak na plus.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dokładnie.
Dlatego trzeba liczyć, na to, że podobnie jak my inne drużyny będą sprowadzały młodych zdolnych Polaków- wtedy mamy jakiekolwiek szanse ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W Legii chyba też za dużo pieniędzy nie ma skoro chcą sprowadzic Saganowskiego.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html Cracovia negocjuje wykupienie licencji od Polonii na gre w extraklasie http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.06.2012 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czyli makabi chce grać na licencji Groclinu.
Te szmaty są żałosne. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja o niczym innym nie marzę, żeby właśnie żydy zeszmaciły się ostatecznie w taki sposób.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Sagan i Vuko? Kogos po.......ilo
Wolski zostaje przynajmniej na rok w Legii. JW jedzie z koksem : "Górnik zamierza ściągnąć obrońcę Daniela Tanżynę i skrzydłowego Daniela Mąkę. Za tego ostatniego Józef Wojciechowski żąda... 500 zł." Oczywiscie Mąka juz nie jest zawodnikiem Polonii ale tekst fajnie wyglada.W Polonii wyprzedaz ostra. Slask z Legia bija sie o Gruzina, Wszolek w sumie czeka na chetnego. Baszczynski i Sadlok za chwile beda w Ruchu. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ta zeszmaciły .. Oni na pewno znajdą jakieś "logiczne" wytłumaczenie, żeby interes się dalej kręcił.. Co za kurewski klub bez krzty honoru.. Swoją własną zgodę niszczyć.. Ale to było do przewidzenia od czasu kiedy JW zaczął pakować swoje manatki.. Wiedziałem, że "time to say goodbye" było zaśpiewane za wcześnie..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
umacnianie zgody
![]() Chociaż ja też wolę żeby parchy jednak spadły raz a dobrze na dno i tam zostały. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() Jakby by była ogólnopolska liga oldboyów to mielibyście całkiem spore szanse... To jaka w końcu była oferta za Wolskiego (i czy w ogóle była)? Nie 4,5? Przecież za 4,5 byście go sprzedali w 15 minut. @ muerte W ogóle ten rozwój naszej piłki klubowej to jak po grudzie. A co tu się miało nie dziać w związku z euro...
Ostatnio edytowane przez arti : 02.06.2012 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
^^
Nie ma co na razie szydzić bo u nas sytuacja nie lepsza ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A co to zmieni w ich przypadku, a za rok nie bedzie ani Groklinu i parchow bo i tak lepiej nie bedzie byli, sa i beda dnem ekstarklasy
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja w ogóle nie wiem po co nie które kluby(te słabsze) grają o utrzymanie. Bo po co? Jak wiadomo, że i tak Cracovia się utrzyma. I po raz kolejny zydy pewnie zostaną w ekstraklasie! Tak nie może być! Powinien wejść Zawisza bo on zasługuje na to.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cracovia jednak w E-klasie....
Dysko-Polo-via ? http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1..._licencje.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Będziemy mieć w końcu wspólnego wroga. Już widzę te zgodowe marsze przeciwko Crac-Polonii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
I to jest w tej sprawie kluczowe, w tym pożal sie Boże klubiku, jest 10 takich naszych niezatapialnych Zdzisławów którzy dbają o to, żeby "wiecznie pokrzywdzeni" nie wyszli wyżej niż 12 miejsce, jeśli spadną to ktoś to towarzystwo wzajemnej adoracji, może chwycić za jaja i wypierdoIić z Kauflandu na zbity pysk i zacząć gruntowne reformy, które mogą sprawić, że żydy zaczną sie liczyć bo mają stadion, bazę na kablu i dość hojnego właściciela. Jeśli kupią licencje dysko-bolo, to nie dość, że się skompromitują do reszty, to jeszcze sportowo i organizacyjnie będą fundować swojej "anty Wiśle" to co do tej pory, czyli jedną wielką pytę.
![]() ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bo czegoś takiego jak wykupienie licencji nie powinno być. No ale wiadomo, kasa i układy są ważniejsze od uczciwości i ducha sportu, który już dawno temu poszedł na emeryturę.
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Ja Wam cos zacytuje
"Spółka Groclin Dyskobolia SSA zostałą sprzedana JW. JW zmienił jej nazwę na KSP Polonia Warszawa SSA i zabrał do niej tradycje Polonii do których miał prawo. Ot i cała filozofia. Każdy kibic Polonii Ci powie, że ma moralnego kaca z tego powodu. Jednak wolę być kibicem DyskoPolo niż CSKA, czyli sowieckiej machiny propagandowej dla słabych ludzi." Skoro takie cos moze zrodzic sie w glowie kibica ktory KOCHA swoj klub i jego HISTORIE, to o czym my w ogole rozmawiamy? Wisla kupi Gornika, Legia kupi Ruch - zmieszamy fakty,tytuly itp i bedziemy kozakami Fuzja, polaczenie sie, s....ienie i sprzedanie jest OK bo INNI maja gorzej ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie pisałem wzceśniej, że ten kanciarz o pseudonimie "profesor" jak wsza uczepił sie e-kstraklasy i będzie swoimi wszawymi metodami próbował i kombinował aby grać w e-klasie dalej ? No to czas uczyć sie teraz tej przyspiewki co Legioa ją ułozyła :
jesteś z Grodziska mówię ci ..... Kogoś z Legii proszę o podanie całości tekstu. Z góry dziekuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
rrr
|
|
|