|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
||
Natomiast za sezon http://www.orange.pl/kid,4000003306,...n,article.html Cytat:
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.05.2012 o godz. 10:55.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
BDW jeśli to prawda to w prostej linii rzecz biorąc nie mieliśmy żadnych środków na transfery podczas okna zimowego a sytuacja finansowa załamała się całkowicie pod koniec rundy jesiennej. Generalnie brakło nam do szczęścia/pucharów w tym sezonie ok bańki euro. Dramat nie pieniądze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
eeee.... Jeż tylko jak poczuł przypływ Wojciechodolarów od razu "przestał" grać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Swoją drogą mam jednak wrażenie, że Melikson nie do końca czuł się komfortowo grając w klubie, w którym hasłem przewodnim derbów jest JŻS. Po Polsku pewnie dobrze nie mówi, ale ktoś mu w końcu pewne rzeczy przetłumaczył. Ciekawi mnie czy kiedyś wypowie się na ten temat grając już w innym klubie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Co do Maorka - niech idzie, sześcioramienna gwiazda na drogę, dużo dla nas zrobił, brawa za to, dobra kasa i jest wolny. Ja nie mam z tym problemu ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 31.05.2012 o godz. 11:17.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Dokładnie, wyjazd garbaty nosku, jak najdalej od Wisły! Nareszcie ta zmanierowana gwiazdeczka pójdzie daleko. Wisła to nie tylko wyniki sportowe. Wisła to honor, duma i klasa. Melikson, jak każdy w jego kraju, potrafi i lubi liczyć dukaty. Tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Nie mowie ze nie chce odejsc bo najprawdopodobniej chce natomiast to ze nie bedzie gral u nas do konca kariery bylo oczywiste w momencie jak tutaj przychodzil. Ot co - kolejny najemnik - jeden z wielu - przyjechal i pojechal i tyle go bylo. Taki Gargula pomimo ze nie z Izraela wydaje mi sie ze tez umie liczyc dukaty dosc dobrze. Bardzo chetnie przeczytal bym jego wypowiedz ze Wisla ma problemy finansowe i dlatego bedzie chcial odejsc. Tylko kto by go chcial ...
Ostatnio edytowane przez Przybyszewski : 31.05.2012 o godz. 11:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Zobaczymy kogo Łysy sprowadzi w zamian.Bardziej mnie dziwi że z Gargułą cisza, czyżby gwiazdka z Bełchatowa stawiała jakieś warunki? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Co do wypowiedzi Izraelczyka, że klub ma problemy finansowe i dlatego chce odejść to ok. Nie mam z tym problemu. Szkoda, że nie tak dawno mówił ile to Wiśle zawdzięcza, że wkupiła go za niemałe pieniądze i że ma tu kontrakt na 5 lat bla, bla bla... Po prostu nie lubię chorągiewek ani wśród kibiców ani wśród piłkarzy. A chyba ciężko o większą chorągiewkę niż Melikson co wyszło już przy "losowaniu kadry" (zwalniamy maszynę losującą i tym razem wylosowałem IZRAEL Hurrraaa!) a nie dopiero teraz.
Ostatnio edytowane przez thechris : 31.05.2012 o godz. 12:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Zabawna jest ta krytyka na tym forum tak Meliksona, Genkowa, Wilka , Pereiki czy Iliewa ...bo to najlepsi piłkarze Wisły , gdyby nie to że to jest forum ..niby jej kibiców.
Wisła powinna się wzmacniać, a tu widzę że niektórzy bardzo się cieszą iż są plany jej osłabiania. PS. I) Do Maora Meliksona mam niezmienny szacunek za wszystko co dla Wisły zrobił. Wygrał nie tylko MP, ale też 2 razy w meczach 1-0 wiadomo z kim, to właśnie Maor strzelał dla nas bramki, a że chce się rozwijać to ma prawo. Przychodził do klubu z aspiracjami, a jakie Wisła ma teraz cele, no jakie !? … Jeśli mówi się wyłącznie o problemach finansowych i to po "wielkiej wyprzedaży , MP2011 i najlepszym wyniku w europejskich pucharach od 9 lat (kasa z kw. do LM i z LE), to ilu piłkarzy musi Wisła sprzedać aby było okay, wszystkich !? Pewnie i to by nie starczyło aby załatać dług,. Bieżące problemy finansowe do też niska frekwencja, ale klub na nią usilnie pracuje, bo jak cukru nie doda to herbata słodsza nie będzie...Co nie zmienia faktu że akurat Ja i mnie podobni na mecze i tak chodzić będę, bo Wisła Kraków to nie tylko statystyki meczowe i skład personalny. PS .II) Łatwo odróżnic trolla od kibica Wisły po stosunku do jej piłkarzy, zwłaszcza najlepszych.
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.05.2012 o godz. 12:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
A ty jak każdy Polaczek zdążyłeś już ukraść samochód, pobić żonę i wychylić pół litra przed dwunastą? ....a, ręce opadają. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na tym forum ludzie oceniają piłkarzy po tym co przeczytają w mediach,mam tylko nadzieję że to niepełnoletnie osoby i jeszcze sobie w głowie pewnych spraw nie poukładały Dla mnie Maor jest najlepszym obcokrajowcem w historii klubu,ma chłopak ambicje i chce isć dalej Wisła powinna mu dziękować za wszystko,kupiony za grosze odejdzie za parę milionów To on poprowadził Wisłę do mistrzostwa ,to on dawał nam nadzieje w Europejskich Pucharach{to jego gole pozwoliły dojść do Play Off Ligi Mistrzów}to on wysłał ,,Pasy'' do 1 Ligi to on w decydującym meczu o mistrzostwo zdobył zwycięskiego gola To on zachwycał swoją grą i został odkryciem ekstraklasy Więc trochę szacunku A co do sprawy reprezentacji tak naprawdę nikt poza nim nie wie jak to dokładnie było Wisła Meliksonowi nic więcej już nie da,i to jedyny powód dlaczego chłopak chce odejść,my możemy tylko trzymać kciuki żeby jeszcze został lub mu podziękować za wszystko co dla nas zrobił i życzyć powodzenia Maor Melikson 1906% Wisła
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 31.05.2012 o godz. 12:32.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Trzymać kogoś na siłę też nie ma sensu. Widac,ze Maor u nas już się wypalił,ostatnią rundę jak już grał to w kratkę.
Gdyby chciał to grałby pewnie z 300 % lepiej. Co do kasy to sądzę,że 3 mln euro dostaniemy,za te pieniądze można już cos sensownego podziałać na rynku. Tylko pytanie ile z tego bedzie faktycznie przeznaczone na zakup zawodników. Kupisz- myślę że 600-650 tys wydamy. Zostaje 2,3 mln-co z tą kasą sie stanie,to już pytanie do Cupiała. Co do Genkova jak dla mnie droga wolna,nie jest to zawodnik klasowy i kluczowy dla zespołu,który zdobywa po 20 bramek w sezonie nawet w marnej lidze polskiej. Na jego miejsce mamy Quioto,Brożka zapewne i oby Gajosa. A coś czuje,że jeszcze jakiś napastnik do nas zawita ![]() A przecież za Cwetana kilaset tys euro dostaniemy,bo wciąż ma ważny kontrakt. Przede wszystkim potrzebujemy bardzo mocnych bocznych obrońców i to powinien być nasz priorytet w tym okienku. Sam liczę na Piotrka Brożka,który gdyby nie kontuzja w Trabzonie byłby ich podstawowym LO.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 31.05.2012 o godz. 12:25.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Genkov ma kontrakt ważny do 30 czerwca 2014 roku, czyli nie jest to ostatni moment na jego sprzedaż.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
A po czym mamy oceniać? Myślisz, że Melikson ma czas aby pogadać z każdym forumowiczem osobiście? Jeśli nie mamy komentować również tego co w mediach to po co to forum? Przemyśl o poukładaj sobie pewne sprawy a nie zgrywaj mentora...
Ostatnio edytowane przez thechris : 31.05.2012 o godz. 12:34.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Jeśli Maor wypowiedział te słowa to można się przyczepić tylko do tego, że zrobił to nie będąc jeszcze pewnym transferu. To że klub chce go sprzedać oraz sam Maor chce odejść to mniej więcej bylo wiadomo od pewnego czasu bo przecież zinterpretować faktu że Maor grał "na własną odpowiedzialność" w meczu o pietruszkę ze Śląskiem inaczej się nie da. Tylko i wyłącznie chciano pokazać że jest zdrowy i gotowy do sprzedania. Do tego słowa Bednarza z ligi +.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.05.2012 o godz. 12:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS:Człowieku właśnie to udowodniłeś swoimi słowami cyt ,,A po czym mamy oceniać? Myślisz, że Melikson ma czas aby pogadać z każdym forumowiczem osobiście? Jeśli nie mamy komentować również tego co w mediach to po co to forum?"" Jak ty oceniasz człowieka po tym co przeczytasz na Weszło czy onecie to sorry nie mam więcej pytań Ja rozumiem frustracje ostatnim sezonem ale trochę szacunku dla ludzi trzeba mieć,to że nasze media jej nie mają nie znaczy że nie możesz mieć własnego zdania a tak to wygląda jakbyś oceniał kogoś tak jak to piszą na portalach internetowych
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 31.05.2012 o godz. 12:43.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To forum nazywa się Forum Kibiców Wisły Kraków therchris, więc co tu robisz !? Skoro ten fakt z założenia Ci sie nie podoba, więc wszystkie tematy są tu poniekąd z kibicowskiego punktu widzenia, po jakiego więc zaśmiecasz kolejny wątek swoją niechęcia do Wisły.
Polityka transferowa Wisły zaś ściśle łączy się z jej możliwościami finansowymi, czyli z np. z frekwencją na stadionie, do której się nie przyczyniasz, o czym sam tu nam pisałeś. Kasy na transfery nie ma między innymi przez takich jak Ty.
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.05.2012 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ciekawy czy Bednarz powie że sprzedaż Meliksona ze 3 mln to wina Stana i zniszczyło to nasz budżet
![]() Jeśli więcej niż 2,5mln E to IMHO sprzedawać. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/189/news1...Lewskiego.html
Oni raczej głupot nie piszą, więc może to być prawda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No co jak co ale ja bym Genkowa jednak w Wiśle dalej widział, niby długo juz u nas jest ale ciągle go trudno określić. MOże gdyby w Wiśle grali lepsi skrzydłowi do byśmy wykorzystali gre głowa Cwetana i goli było by wiecej.
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|