The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2012, 10:51
szprotson napisał(a):Wyświetl post
czyżbyś był prezesem tej trupy?

Może Cie ominęło z 10 stron pisania o tym ze w Lidze+Extra Bednarz powiedział ze za 3 bańki to nawet by go do Legii pchnął.
No być może bo nie czytałem ostatnich stron,jeśli to prawda to potwierdza się tylko fakt że Bednarz jest skończonym frajerem i popełnia te same błędy
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 31.05.2012, 10:52
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Myślę że problemem, poza kwotą wykupu obecnego kontraktu, byłby jego nowy kontrakt - na 600 tys. ojro rocznie dla jednego gracza nas nie stać.
Było już wielkorotnie poruszane 600 k euro miał zarobić ale przez cały okres swojego kontraktu w Polonii czy coś w tym stylu.
Natomiast za sezon http://www.orange.pl/kid,4000003306,...n,article.html

Cytat:
W rzeczywistości jest to jednak dużo niższa suma. - Miło się o tym czytało... ale nie jest to zgodne z prawdą. To kwota mocno przesadzona. Zarabiam 250 tysięcy euro za sezon - zdradził Dwaliszwili.
Nie wiem czy jest to mniej czy więcej niż Genkov, jednak warto na takiego grajka trochę sypnąć.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.05.2012 o godz. 10:55.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.05.2012, 10:55
Jeśli Melikson miałby grać tak samo tragicznie jak po odpadnięciu z el. LM czyli tak jak przez ostatnie 9 miesięcy to niech odchodzi. Im szybciej tym lepiej dla niego i dla Wisły.

PS. Jest tutaj kilku fanów Bednarza, którzy "nabrali do niego szacunku" po tym jak ogłosił, że klub ma problemy finansowe i zmienią się cele...

Nabraliście również szacunku do Meliksona po jego słowach:

"Opuszczam Wisłę. Klub ma problemy finansowe. Chcę iść do przodu " ?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.05.2012, 11:01
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Było już wielkorotnie poruszane 600 k euro miał zarobić ale przez cały okres swojego kontraktu w Polonii czy coś w tym stylu.
Natomiast za sezon http://www.orange.pl/kid,4000003306,...n,article.html
Nie wiem czy jest to mniej czy więcej niż Genkov, jednak warto na takiego grajka trochę sypnąć.
Zwracam honor - opierałem się na rodzimych wieściach. No cóż, podstawowy argument mniej - trzymam kciuki za Twoja opcje.

BDW jeśli to prawda to w prostej linii rzecz biorąc nie mieliśmy żadnych środków na transfery podczas okna zimowego a sytuacja finansowa załamała się całkowicie pod koniec rundy jesiennej. Generalnie brakło nam do szczęścia/pucharów w tym sezonie ok bańki euro. Dramat nie pieniądze.
Odpowiedz cytując
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.05.2012, 11:02
eeee.... Jeż tylko jak poczuł przypływ Wojciechodolarów od razu "przestał" grać
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 31.05.2012, 11:06
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Co do Genkova to jak ktoś zaoferuje 1,5-2 mln euro to można by go sprzedać a dać kontrakt Brożkowi,który jednak jest znacznie lepszy
Dwie banki za Genkowa Nawet pijani Turek z Ruskiem by tyle za niego nie dali Jak Wisla dostalaby za niego 700k euro to juz bedzie dobra kwota.

A Melikson? Jezeli da sie za niego wyciagnac 2,5-3mln euro to sprzedac. Powiedzmy sobie szczerze. On nas oczarowal wiosna zeszlego roku. W tym sezonie gral znacznie ponizej tego co prezentowal rok temu. Chlopak ma 28 lat. Chyba ostatni moment by zarobic na nim jakies konkretne pieniadze.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.05.2012, 11:09
matti220 napisał(a):Wyświetl post
eeee.... Jeż tylko jak poczuł przypływ Wojciechodolarów od razu "przestał" grać
u nas dostałby motywacyjny to by zaczął grać
Odpowiedz cytując
Martineq
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 31.05.2012, 11:11
thechris napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Melikson miałby grać tak samo tragicznie jak po odpadnięciu z el. LM czyli tak jak przez ostatnie 9 miesięcy to niech odchodzi. Im szybciej tym lepiej dla niego i dla Wisły.

PS. Jest tutaj kilku fanów Bednarza, którzy "nabrali do niego szacunku" po tym jak ogłosił, że klub ma problemy finansowe i zmienią się cele...

Kiedyś wieszano psy na zarządzie i piłkarzach za owijanie w bawełnę. Teraz , gdy jedni i drudzy wypowiadają się szczerze też jest źle?

Swoją drogą mam jednak wrażenie, że Melikson nie do końca czuł się komfortowo grając w klubie, w którym hasłem przewodnim derbów jest JŻS. Po Polsku pewnie dobrze nie mówi, ale ktoś mu w końcu pewne rzeczy przetłumaczył. Ciekawi mnie czy kiedyś wypowie się na ten temat grając już w innym klubie...
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 31.05.2012, 11:13

Eee.. A co ma jedno do drugiego ? Co to za debilne porównanie ? Czy Bednarz powiedział - mamy problemy, jest źle, więc sorry chłopaki - ja spierdalam, czy może powiedział, że jest źle, ale on postara się z tym zmierzyć ? Naprawdę, niezbyt mądre to zdanie, używając eufemizmu.

Co do Maorka - niech idzie, sześcioramienna gwiazda na drogę, dużo dla nas zrobił, brawa za to, dobra kasa i jest wolny. Ja nie mam z tym problemu
Ostatnio edytowane przez fialo : 31.05.2012 o godz. 11:17.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Matijas
Member

Stary 31.05.2012, 11:16
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Maorku krzyz na droge ja Ci tak spieszno...
Dokładnie, wyjazd garbaty nosku, jak najdalej od Wisły! Nareszcie ta zmanierowana gwiazdeczka pójdzie daleko. Wisła to nie tylko wyniki sportowe. Wisła to honor, duma i klasa. Melikson, jak każdy w jego kraju, potrafi i lubi liczyć dukaty. Tyle.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 31.05.2012, 11:17
River napisał(a):Wyświetl post
Dwie banki za Genkowa Nawet pijani Turek z Ruskiem by tyle za niego nie dali Jak Wisla dostalaby za niego 700k euro to juz bedzie dobra kwota.

A Melikson? Jezeli da sie za niego wyciagnac 2,5-3mln euro to sprzedac. Powiedzmy sobie szczerze. On nas oczarowal wiosna zeszlego roku. W tym sezonie gral znacznie ponizej tego co prezentowal rok temu. Chlopak ma 28 lat. Chyba ostatni moment by zarobic na nim jakies konkretne pieniadze.
Pijany Turek by 2 mln nie dał a niejakiego Adrianka Mierzejewskiego kupli za 5mln to my za Genkova 1,5-2 mln nie możemy zawołać Genkov strzelił w 48 meczach 22 gole chyba więc 2 mln to raczej nie dużo
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 31.05.2012, 11:27
Matijas napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, wyjazd garbaty nosku, jak najdalej od Wisły! Nareszcie ta zmanierowana gwiazdeczka pójdzie daleko. Wisła to nie tylko wyniki sportowe. Wisła to honor, duma i klasa. Melikson, jak każdy w jego kraju, potrafi i lubi liczyć dukaty. Tyle.
Ludzie opamietajcie sie. Jakis dziennikazyna w jakims szmatlawcu chcial zarobic na wierszowce a wy wstawiacie komentarze oderwane w zupelnosci od czapy.

Nie mowie ze nie chce odejsc bo najprawdopodobniej chce natomiast to ze nie bedzie gral u nas do konca kariery bylo oczywiste w momencie jak tutaj przychodzil. Ot co - kolejny najemnik - jeden z wielu - przyjechal i pojechal i tyle go bylo.

Taki Gargula pomimo ze nie z Izraela wydaje mi sie ze tez umie liczyc dukaty dosc dobrze. Bardzo chetnie przeczytal bym jego wypowiedz ze Wisla ma problemy finansowe i dlatego bedzie chcial odejsc. Tylko kto by go chcial ...
Ostatnio edytowane przez Przybyszewski : 31.05.2012 o godz. 11:31.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 31.05.2012, 11:55
fialo napisał(a):Wyświetl post
Eee.. A co ma jedno do drugiego ? Co to za debilne porównanie ? Czy Bednarz powiedział - mamy problemy, jest źle, więc sorry chłopaki - ja spierdalam, czy może powiedział, że jest źle, ale on postara się z tym zmierzyć ? Naprawdę, niezbyt mądre to zdanie, używając eufemizmu.

Co do Maorka - niech idzie, sześcioramienna gwiazda na drogę, dużo dla nas zrobił, brawa za to, dobra kasa i jest wolny. Ja nie mam z tym problemu
Przecież już w połowie rundy było jasne że priorytetem Wisły będzie sprzedaż Meliksona. Bez tego to pewnie byłby problem z ciepłą wodą i piłkami
Zobaczymy kogo Łysy sprowadzi w zamian.Bardziej mnie dziwi że z Gargułą cisza, czyżby gwiazdka z Bełchatowa stawiała jakieś warunki?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 31.05.2012, 12:07
Teraz niektórzy na oczy przejrzeli... Bo jak Maor handlował ojczyzną to wtedy nikt złego słowa nie powiedział.

Co do wypowiedzi Izraelczyka, że klub ma problemy finansowe i dlatego chce odejść to ok. Nie mam z tym problemu. Szkoda, że nie tak dawno mówił ile to Wiśle zawdzięcza, że wkupiła go za niemałe pieniądze i że ma tu kontrakt na 5 lat bla, bla bla... Po prostu nie lubię chorągiewek ani wśród kibiców ani wśród piłkarzy. A chyba ciężko o większą chorągiewkę niż Melikson co wyszło już przy "losowaniu kadry" (zwalniamy maszynę losującą i tym razem wylosowałem IZRAEL Hurrraaa!) a nie dopiero teraz.
Ostatnio edytowane przez thechris : 31.05.2012 o godz. 12:11.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 31.05.2012, 12:15
Zabawna jest ta krytyka na tym forum tak Meliksona, Genkowa, Wilka , Pereiki czy Iliewa ...bo to najlepsi piłkarze Wisły , gdyby nie to że to jest forum ..niby jej kibiców.

Wisła powinna się wzmacniać, a tu widzę że niektórzy bardzo się cieszą iż są plany jej osłabiania.

PS. I) Do Maora Meliksona mam niezmienny szacunek za wszystko co dla Wisły zrobił. Wygrał nie tylko MP, ale też 2 razy w meczach 1-0 wiadomo z kim, to właśnie Maor strzelał dla nas bramki, a że chce się rozwijać to ma prawo. Przychodził do klubu z aspiracjami, a jakie Wisła ma teraz cele, no jakie !? … Jeśli mówi się wyłącznie o problemach finansowych i to po "wielkiej wyprzedaży , MP2011 i najlepszym wyniku w europejskich pucharach od 9 lat (kasa z kw. do LM i z LE), to ilu piłkarzy musi Wisła sprzedać aby było okay, wszystkich !? Pewnie i to by nie starczyło aby załatać dług,. Bieżące problemy finansowe do też niska frekwencja, ale klub na nią usilnie pracuje, bo jak cukru nie doda to herbata słodsza nie będzie...Co nie zmienia faktu że akurat Ja i mnie podobni na mecze i tak chodzić będę, bo Wisła Kraków to nie tylko statystyki meczowe i skład personalny.

PS .II) Łatwo odróżnic trolla od kibica Wisły po stosunku do jej piłkarzy, zwłaszcza najlepszych.
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.05.2012 o godz. 12:21.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.05.2012, 12:18

A ty jak każdy Polaczek zdążyłeś już ukraść samochód, pobić żonę i wychylić pół litra przed dwunastą?

....a, ręce opadają.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 31.05.2012, 12:19
milosz napisał(a):Wyświetl post
Zabawna jest ta krytyka na tym forum tak Meliksona, Genkowa, Wilka , Pereiki czy Iliewa ...bo to najlepsi piłkarze Wisły , gdyby nie to że to jest forum ..niby jej kibiców.

Wisła powinna się wzmacniać, a tu widzę że niektórzy bardzo się cieszą iż są plany jej osłabiania.

PS. Do Maora Meliksona mam niezmienny szacunek za wszystko co dla Wisły zrobił. Wygrał nie tylko MP, ale też 2 razy w meczach 1-0 wiadomo z kim, to właśnie Maor strzelał dla nas bramki, a że chce się rozwijać to ma prawo. Przychodził do klubu z aspiracjami, a jakie Wisła ma teraz cele, no jakie !? … Jeśli mówi się wyłącznie problemach finansowych i to po "wielkiej wyprzedaży , MP2011 i najlepszym wyniku w europejskich pucharach od 9 lat, to ilu piłkarzy musi Wisła sprzedać aby było okay, wszystkich !? Pewnie i to by nie starczyło aby załatać dług,. Bieżące problemy finansowe do też niska frekwencja, ale klub na nią usilnie pracuje, bo jak cukru nie doda to herbata słodsza nie będzie...Co nie zmienia faktu że akurat Ja i mnie podobni na mecze i tak chodzić będę, bo Wisła Kraków to nie tylko statystyki meczowe i skład personalny.
No niestety są kibice i ,,kibice'' więc się nie dziw
Na tym forum ludzie oceniają piłkarzy po tym co przeczytają w mediach,mam tylko nadzieję że to niepełnoletnie osoby i jeszcze sobie w głowie pewnych spraw nie poukładały

Dla mnie Maor jest najlepszym obcokrajowcem w historii klubu,ma chłopak ambicje i chce isć dalej
Wisła powinna mu dziękować za wszystko,kupiony za grosze odejdzie za parę milionów
To on poprowadził Wisłę do mistrzostwa ,to on dawał nam nadzieje w Europejskich Pucharach{to jego gole pozwoliły dojść do Play Off Ligi Mistrzów}to on wysłał ,,Pasy'' do 1 Ligi to on w decydującym meczu o mistrzostwo zdobył zwycięskiego gola
To on zachwycał swoją grą i został odkryciem ekstraklasy

Więc trochę szacunku

A co do sprawy reprezentacji tak naprawdę nikt poza nim nie wie jak to dokładnie było

Wisła Meliksonowi nic więcej już nie da,i to jedyny powód dlaczego chłopak chce odejść,my możemy tylko trzymać kciuki żeby jeszcze został lub mu podziękować za wszystko co dla nas zrobił i życzyć powodzenia

Maor Melikson 1906% Wisła
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 31.05.2012 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.05.2012, 12:22
Trzymać kogoś na siłę też nie ma sensu. Widac,ze Maor u nas już się wypalił,ostatnią rundę jak już grał to w kratkę.
Gdyby chciał to grałby pewnie z 300 % lepiej.
Co do kasy to sądzę,że 3 mln euro dostaniemy,za te pieniądze można już cos sensownego podziałać na rynku.
Tylko pytanie ile z tego bedzie faktycznie przeznaczone na zakup zawodników.
Kupisz- myślę że 600-650 tys wydamy. Zostaje 2,3 mln-co z tą kasą sie stanie,to już pytanie do Cupiała.

Co do Genkova jak dla mnie droga wolna,nie jest to zawodnik klasowy i kluczowy dla zespołu,który zdobywa po 20 bramek w sezonie nawet w marnej lidze polskiej.
Na jego miejsce mamy Quioto,Brożka zapewne i oby Gajosa. A coś czuje,że jeszcze jakiś napastnik do nas zawita
A przecież za Cwetana kilaset tys euro dostaniemy,bo wciąż ma ważny kontrakt.

Przede wszystkim potrzebujemy bardzo mocnych bocznych obrońców i to powinien być nasz priorytet w tym okienku.
Sam liczę na Piotrka Brożka,który gdyby nie kontuzja w Trabzonie byłby ich podstawowym LO.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 31.05.2012 o godz. 12:25.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Matijas
Member

Stary 31.05.2012, 12:24
snyrting napisał(a):Wyświetl post
A ty jak każdy Polaczek zdążyłeś już ukraść samochód, pobić żonę i wychylić pół litra przed dwunastą?

....a, ręce opadają.
od początku byłem przeciw izraelitom w Wiśle, więc wara. A Ty pocałuj w tyłek jego i kumpli z kałuży.
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 31.05.2012, 12:24
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Co do Genkova - ma jeszcze rok kontraktu to jest raczej ostatnia szansa żeby go sprzedać.
Genkov ma kontrakt ważny do 30 czerwca 2014 roku, czyli nie jest to ostatni moment na jego sprzedaż.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 31.05.2012, 12:30
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
No niestety są kibice i ,,kibice'' więc się nie dziw
Na tym forum ludzie oceniają piłkarzy po tym co przeczytają w mediach,mam tylko nadzieję że to niepełnoletnie osoby i jeszcze sobie w głowie pewnych spraw nie poukładały
Są kibice i "kibice" ale są również tematy i "tematy". To jest temat o polityce transferowej a nie o polityce kibicowskiej ani o polityce marketingowej ani o polityce "jak zapełnić stadion" więc wciskanie tematów kibicowskich w tym temacie jest zaśmiecaniem ...tego tematu.

A po czym mamy oceniać? Myślisz, że Melikson ma czas aby pogadać z każdym forumowiczem osobiście? Jeśli nie mamy komentować również tego co w mediach to po co to forum? Przemyśl o poukładaj sobie pewne sprawy a nie zgrywaj mentora...
Ostatnio edytowane przez thechris : 31.05.2012 o godz. 12:34.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 31.05.2012, 12:35
Cytat:
Są kibice i "kibice" ale są również tematy i "tematy". To jest temat o polityce transferowej a nie o polityce kibicowskiej
Ten co nie dawno tu obśmiewał słowa o atmosferze wypowiedziane przez Głowackiego,.

Jeśli Maor wypowiedział te słowa to można się przyczepić tylko do tego, że zrobił to nie będąc jeszcze pewnym transferu. To że klub chce go sprzedać oraz sam Maor chce odejść to mniej więcej bylo wiadomo od pewnego czasu bo przecież zinterpretować faktu że Maor grał "na własną odpowiedzialność" w meczu o pietruszkę ze Śląskiem inaczej się nie da. Tylko i wyłącznie chciano pokazać że jest zdrowy i gotowy do sprzedania.
Do tego słowa Bednarza z ligi +.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.05.2012 o godz. 12:41.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 31.05.2012, 12:38
Są kibice i "kibice" ale są również tematy i "tematy". To jest temat o polityce transferowej a nie o polityce kibicowskiej ani o polityce marketingowej ani o polityce "jak zapełnić stadion" więc wciskanie tematów kibicowskich w tym temacie jest zaśmiecaniem ...tego tematu.

A po czym mamy oceniać? Myślisz, że Melikson ma czas aby pogadać z każdym forumowiczem osobiście? Jeśli nie mamy komentować również tego co w mediach to po co to forum? Przemyśl o poukładaj sobie pewne sprawy a nie zgrywaj mentora...
Nie odpowiadaj może na moje posty bo ja twoich nie jestem w stanie poważnie ocenić

PS:Człowieku właśnie to udowodniłeś swoimi słowami cyt ,,A po czym mamy oceniać? Myślisz, że Melikson ma czas aby pogadać z każdym forumowiczem osobiście? Jeśli nie mamy komentować również tego co w mediach to po co to forum?""

Jak ty oceniasz człowieka po tym co przeczytasz na Weszło czy onecie to sorry nie mam więcej pytań
Ja rozumiem frustracje ostatnim sezonem ale trochę szacunku dla ludzi trzeba mieć,to że nasze media jej nie mają nie znaczy że nie możesz mieć własnego zdania a tak to wygląda jakbyś oceniał kogoś tak jak to piszą na portalach internetowych
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 31.05.2012 o godz. 12:43.
Odpowiedz cytując
rafaltwsd
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 31.05.2012, 12:46
Cytat:
Trzymać kogoś na siłę też nie ma sensu. Widac,ze Maor u nas już się wypalił,ostatnią rundę jak już grał to w kratkę.
Co do kasy to sądzę,że 3 mln euro dostaniemy,za te pieniądze można już cos sensownego podziałać na rynku.
Kupisz- myślę że 600-650 tys wydamy. Zostaje 2,3 mln-co z tą kasą sie stanie,to już pytanie do Cupiała.

Co do Genkova jak dla mnie droga wolna,nie jest to zawodnik klasowy i kluczowy dla zespołu,który zdobywa po 20 bramek w sezonie nawet w marnej lidze polskiej.
Na jego miejsce mamy Quioto,Brożka zapewne i oby Gajosa. A coś czuje,że jeszcze jakiś napastnik do nas zawita

Przede wszystkim potrzebujemy bardzo mocnych bocznych obrońców i to powinien być nasz priorytet w tym okienku.
Sam liczę na Piotrka Brożka,który gdyby nie kontuzja w Trabzonie byłby ich podstawowym LO.
Jak dla mnie ten post to jest na poziomie gimnazjum. Oby Bednarz tego nie przeczytał bo jeszcze będzie mial inspiracje
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 31.05.2012, 12:47
To forum nazywa się Forum Kibiców Wisły Kraków therchris, więc co tu robisz !? Skoro ten fakt z założenia Ci sie nie podoba, więc wszystkie tematy są tu poniekąd z kibicowskiego punktu widzenia, po jakiego więc zaśmiecasz kolejny wątek swoją niechęcia do Wisły.

Polityka transferowa Wisły zaś ściśle łączy się z jej możliwościami finansowymi, czyli z np. z frekwencją na stadionie, do której się nie przyczyniasz, o czym sam tu nam pisałeś. Kasy na transfery nie ma między innymi przez takich jak Ty.
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.05.2012 o godz. 12:51.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 31.05.2012, 12:48
Ciekawy czy Bednarz powie że sprzedaż Meliksona ze 3 mln to wina Stana i zniszczyło to nasz budżet

Jeśli więcej niż 2,5mln E to IMHO sprzedawać.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 31.05.2012, 12:50
http://www.90minut.pl/news/189/news1...Lewskiego.html

Oni raczej głupot nie piszą, więc może to być prawda.
Odpowiedz cytując
rafaltwsd
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 31.05.2012, 12:55
No co jak co ale ja bym Genkowa jednak w Wiśle dalej widział, niby długo juz u nas jest ale ciągle go trudno określić. MOże gdyby w Wiśle grali lepsi skrzydłowi do byśmy wykorzystali gre głowa Cwetana i goli było by wiecej.
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 31.05.2012, 12:56
El'kabat napisał(a):Wyświetl post

Garguła jakpodpisywał z nami też był podstawowym zawodnikiem i w formie do kontuzji
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 31.05.2012, 13:06
El'kabat napisał(a):Wyświetl post

Wg. mnie Genkov jest dobrym napastnikiem tylko brakowało mu w tym sezonie wsparcia w postaci celnych dośrodkowań. Po prostu nasi genialni skrzydłowi nie potrafili go wykorzystac właściwie. Cwetan bardzo dobrze sobie radzi w pojedynkach powietrzych. Bardzo pasowałoby mu gdyby miał drugiego napastnika koło siebie, niestety Biton się nie nadawał do współpracy z bułgarem. I jeśli miałbym cokolwiek do powiedzenia chciałbym aby został w Wiśle. A jak ma odejsc to mam nadzieję, że zakontraktują kogoś lepszego co przy Beednarzu może byc ciężką misją.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów