|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|||
"Nasza" odpowiedź - http://legionisci.com/news/48470_Kol...rie_Legii.html
Cytat:
P.S. Zresztą na pw też mi się nie chce z Tobą rozmawiać, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niż wysłuchiwanie Twojego szczekania o pedałach, cwelach, wrzodach i innych tego typu przedszkolnych wyzwiskach. Niniejsza odpowiedź jest ostatnią moją wypowiedzią skierowaną do Ciebie. Dalej obrzydzenia nie jestem w stanie już powstrzymać.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 24.05.2012 o godz. 19:40.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie Daja`n.Nie ma co się denerwować i polemizować z tym trollem.Szkoda zdrowia
.Uważam, że to hipokryta najwyższych lotów (ale to moje zdanie).Zresztą, a propos jego linka prostującego.Ciekawy jestem, czy te sprostowanie jest tak obiektywne jak post jego adwersarza.![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja w Polsce zmieniaja trenera -to od razu powstaje slynna lista potencjalnych trenerów,a na niej zawsze te same nazwiska,Urban,Nawałka,Zielinski,Macius z Klanu. nuda ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
^^ I Czeslaw "polski Mourinho" Michniewicz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Nam brakuje pokory? Wystarczy poczytać to forum i widać, komu tu brakuje pokory. Mieliśmy lepszy sezon niż Wisła, ale jak kibice Wisły robią porównania poszczególnych piłkarzy to wychodiz, że macie ich lepszych. Widzisz tylko jedną stronę medalu. Po prostu zaślepienie. Już nie będę wspominał jak bardzo się napinaliście na Lecha, gdy odebrał wam tytuł. Przez gardło wam nie przechodziło, że to mistrz Polski, tylko, że majster, bo tka kiedyś powiedział Smuda. Jak Legia awansowała do grupy LE i potem z grupy LE to wszystko było na farcie, ale jak Wiśle pomogło Odense to wszystko było ok i nikogo fart i cud nie interesował. Tak nas nienawidzicie a kserujecie nasze niektóre pieśni, jak np wspomniane Mistrzem Polski jest Legia przerobiliście na swój użytek. Gdzie Twoje berło berło i korona śpiewane na fecie ze Śląskiem uderzało w was i nie ma tu po co szukać drugiego dna. Bo to wy byliście mistrzem Polski i mieliście do berło, a nie Legia. Proste myślenie, a nie jakieś skomplikowane metafory. Zauważyli to nie tylko legioniści, ale również kibice innych zepsołów na swoich forach, więc twoje tłumaczenie mnie nie rusza. Tupnij nóżką jeszcze kilka razy i obrażaj, skoro nie masz argumentów Mi to pasuje bo mogę się posmiać![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Wszędzie też się rozpisywano jak to Wiśle pomagają sędziowie, ale jak w LE sędziowali pod Legia to pisało po prostu, że Legia potrafi wykorzystać błędy sędziów, nikomu wtedy nie przeszkadzało, że wygrali dzięki sędziom. Aha, nie przeczę, że Wisła awansowała z grupy LE fartem, ale Legia w ogóle do grupy awansowała mega szczęśliwie, no bo powiedz: - ile okienek strzelił w swojej karierze Rybus prawą nogą? - A Vrdoljak przecież też nie strzelał tylko podawał do Kucharczyk. No to tyle.
Ostatnio edytowane przez arrosmay : 25.05.2012 o godz. 09:12.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
PRZEGLĄD PRASY. Jan Urban spotkał się w czwartek w Warszawie z właścicielami Legii w sprawie jego ewentualnego powrotu na Łazienkowską - informuje "Przegląd Sportowy". Według gazety los Macieja Skorży jest przesądzony i trener opuści klub. Ostateczna decyzja ma zapaść w poniedziałek lub wtorek.
Trzymam kciuki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Eee to 5 miejsce gwarantowane
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 25.05.2012 o godz. 09:28.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() Co do MS vs JU mam podobne zdanie jak kacpergawlo, jeszcze może działacze opchną Wolskiego i Żyro, za nich jacyś 30+ którzy w dodatku się nie zaaklimatyzują i będzie wesoło. Choć oczywiście my mamy swoje kłopoty i nie wiem czy są one mniejsze. Ech.. jesienny zryw a potem wszystko w p.zdu ![]() Ale oczywiście polska piła idzie do przodu, poziom rośnie itp. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dostaną Urbana to trochę przymkną swoje za duże buzie ; d
@ToTylkoJa kolejny który u kogoś widzi drzazgę w oku, a u siebie belki nie dostrzega. Przeglądnij sobie Wasze forum, jak to prawie nie popłakaliście jak Wisła przeszłą dalej ( ba ciągle płaczecie jak Wisła gra, nawet mecz ligowy, toż to musi być straszne przeżycie dla Was Co do reklamy królewskiego, jak Wisła czy inne zespoły w innnych sezonach były bliskie Mistrzostwa nie widziałem by robiły takie reklamy, które ewidentnie wskazują że czują się już powoli mistrzami, tym bardziej że nie powstały one na początku sezonu tylko w tym roku? chyba się nie mylę, dla tego każdy ma beke z Was, że tacy pewni byli a tu wszystko ułożylo się na odwrot ;D Co Wy kserujecie od innych nikt nie mówi, nie róbcie z siebie panów i władców, od którch wszyscy zgapiają, bo to doprawdy śmieszne jest, a wręcz żałosne. Jesli mowienie gdzie Twoje berło legio pier*lona uderza w nas to chyba wroc sie do podstawwki, ewentualnie pracuj nad rozumieniem slowa wypowiadanego, bo nie wiem z której strony to uderza w nas, chyba ze my stalismy się .......*ona legia, btw rozklladajac to specjalnie dla Cb na czynniki, z tego wynika ze Wy juz prawie mieliscie majstra a go straciliscie, stad slowa "gdzie Twoje berło i korona", dalszej czesci cytatu komentowac chyba nie musze, ufam iż poradzisz sobie sam, panie wszechwiedzący Legionisto ![]() A to iż obelgi były skierowane w Waszą strone pare razy ( Śląsk, Lech ) tylko mówi jaki wszyscy w tym kraju mają stosunek do Was, i cieszą się z tego że pupile Ekstraklasy nie wygrały ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechie też trenował i zrobił bardzo fajny zespół i przyjemnie się na gre Lechii wtedy patrzyło. Wkońcu to on zrobił w Gdańsku awans do Ekstraklasy
http://www.youtube.com/watch?v=bQhyx...eature=related Lewandowski jeszcze w Zniczu grał ![]()
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 25.05.2012 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za pierwszym razem był królem remisów. Za drugim razem w rundzie wiosennej 2004 miał chyba 11 wygranych, remis i porażkę. Wisła miała wtedy chyba 11 wygranych i 2 remisy i mistrz odjechał. Nie mniej jednak od tamtej pory takiej rundy w naszym wykonaniu nie było.
Rozumiem, że niektórzy po prostu tak mają. Niech mają - nie mój cyrk, nie moje małpy. Ale do cholery jasnej nie porównuj naszego stanowiska w sprawie naszej historii do stanowiska Polonisty z krwi i kości, który niektóre teksty wybiera, inne pomija, żongluje datami jak mu wygodnie, a na końcu stwierdza, że 'jeszcze niedawno na Legii spiewano CWKS'. Bo osiągasz dno dna. Weź to sobie do serca i nie odpisuj. I dołącz mnie wreszcie do ignorowanych. Naprawdę.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 25.05.2012 o godz. 15:56.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Z czystej ciekawości, bo nie orientuje się. Od kiedy się nie śpiewa CWKS ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śpiewa się cały czas i nie zapowiada się, by coś się miało zmienić. Skoro pan ekspert stwierdza, że
Cytat:
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 25.05.2012 o godz. 16:57.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Zinterpretowałam, iż twierdzisz, że nie śpiewacie od dawna CWKS. Ale tą przyśpiewkę z linku yt, chyba rzadziej ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W normie, nie odczułem zmian w stosunku do filmiku.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie wiem, po co w ogóle dyskutujecie o tym artykule o Legii? Wyraźnie polonijna narracja, wybielanie czarnych (nomen omen) epizodów z historii KSP, niektóre przytyki do Legii naciągane. Jest trochę faktów, spora część zarzutów w kierunku Legii słuszna, ale całość tendencyjna i nierzetelna. Równie dobrze można by wklejać teksty szpeca od wszystkiego - Artura Fortuny - o Wiśle, mniej więcej podobna wartość merytoryczna. Nie od dziś wiadomo, że żydzi i przyjaciele specjalizują się w pisaniu własnej, lepszej wersji historii, lepiej się tego nie tykać, dobrze wszystkim radzę.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 25.05.2012 o godz. 18:43.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Najbardziej to mnie ubawił dopisek niejakiego "Nowohuckiego Hutnika", który jak napisał widzi Legię w podwójnej koronie, i zyczy powodzenia na ostatniej prostej
Nie dość, że wyjatkowy dupowłaz to jeszcze ślepy i naiwny . Wyszedł przy tym wspólnie na durnia razem ze swoimi kolegami ze stolicy. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|