|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
filmiku na youtube. Program prosty i czytelny, efekty edycji zobaczyć można w trakcie pracy. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś zna, powtarzam, zna - nie chcąc odpowiedzieć na pytanie wygooglował na szybko - ciekawe blogi o Bałkanach, Turcji, proszę o podanie. Po polsku czy angielsku - bez rożnicy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sąsiadka ile karnetów na wiosnę sprzedała, bo jedynie co znalazłem to, że 3 tys. - było może potem więcej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Znacie sposob aby zmiescic okolo 150 utworow na plycie CD? Plytka leci do auta Honda CR-V . Mam jedna plytke , ktora dostalem od znajomego ma jakies 200 minut piosenek . Kazda zajmuje okolo 4mb . Gdy nagrywam je wchodzi mi tylko 15 utworow , wiec jak dobrze nagrac ?
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie nagrywaj jej jako płyty audio, a jako płytę z danymi i wrzucaj pliki mp3. Oczywiście Twój odtwarzacz w aucie musi czytać pliki mp3.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można kupić race?
http://allegro.pl/swieca-raca-stadio...298087149.html ktoś korzystał z tych rac?Opłaca się kupić? ![]()
I
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Ma kto filmik z pamiętnych Juwenalii w Łodzi gdzie policja strzelała ostrą amunicją?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
czy wygrane w toto-mixie można odebrać w punkcie w innym mieście ?
Czy tylko w tym oddziale, w którym złożono zakład ? W regulaminie nic nie napisali o miejscu odbioru wygranych; http://totolotek.pl/totomix/jakgrac/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Możesz odebrać gdzie tylko chcesz
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
||
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje rac na pewny turniej niezwiązany z Wisłą. Coś w stylu takiej mini oprawy, żeby po prostu się pobawić. Coś polecicie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://ultrasshop.com/?lng=pl chyba tu najpewniejsza pirotechnika jest.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Panowie i Panie pilna prosba moze ktos wie gdzie mozna dostac taka koszulke adidasa jak ta pani ma na tym filmie na poczatku bylbym niesamowicie wdzieczny
http://www.youtube.com/watch?v=SiSesVHj7VQ ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Miał ktoś do czynienia ze szkołą językową "Slavia", albo słyszał o niej jakieś opinie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam w domu wi-fi, ale zapodziałem kartkę z hasłem do sieci.
internet na kompie mi śmiga - bo zapamiętał dane jak wstukiałem kiedyś. Chodzi o to, że chce połączyć komórką z domowym wi-fi ...i trzeba podać hasło... na pewno można jakoś na kompie znaleźć to hasło prawda ? jak odszyfrować te pieprzone gwiazdki ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Windows 7 :
Panel sterowania, Wszystkie elementy Panelu sterowania, Centrum sieci i udostępniania, po lewej stronie zarządzaj sieciami bezprzewodowymi, prawy przycisk na swoją nazwę, właściwości, zabezpieczenia, zaznacz okienko pokaż znaki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Komputerowe.
Mam neostradę na modemie Livebox, ktory normalnie podaje internet przez ethernet, przez usb i przez wifi. Połączenie każdego nowego komputera czy telefonu z obsługa wifi jest możlwe po podaniu klucza WEP Wiadomo, że to strasznie długi i skomplikowany klucz. Livebox znajduje sie w kawiarni. Chcę zrobić tak, żeby każdy klient mógł sobie korzystać z wifi. Czy mogę skonfigurować jakoś Liveboxa, żeby można było to zrobic przez proste hasło, albo bez hasła? Czy muszę do tego celu zakupić dodatkowy routerek wpięty w Liveboxa? Jeśli tak to jaki? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Livebox 1.1 jak sądzę?
Można zmienić hasło. Musisz wejść na stronę LB poprzez wpisanie w przeglądarce: 192.168.1.1 Potem login:admin hasło:admin Zakładka "Sieć bezprzewodowa" I "Konfiguracja WEP/WPA" Tu zmieniasz. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki... sprawdzę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Poza tym co ci już RecordAble napisał, to musisz jeszcze wyłączyć filtrowanie MAC (w tym samym miejscu co WEP), albo za każdym razem jak ktoś będzie chciał się połączyć dodawać jego adres (albo w tym panelu albo przyciskiem na liveboxie).
No i hasło do liveboxa sobie zmień, żeby ci go ktoś nie przejął ![]() ![]()
"Oto Partia-ludzkości wzrok
Oto Partia-siła ludów i sumienie. Nic nie pójdzie z Jego życia w zapomnienie." Wisława Szymborska - "Ten dzień – na śmierć Stalina" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
gdzie jutro kupie cyrkiel o 8 rano?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie :
Szukam krzesła/fotela do komputera które nie jest na kółkach. moze akurat ktoś miał podobny problem i go rozwiązał ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wie ktos co sie dzieje ze Stanem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Inne pomysły? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Można zmienić.
Zmień zabezpieczenie na WPA. Potem wejdź w konfigurację WPA. Zmień hasło, szyfrowanie ma być TKIP. Potem zapisz na stronie i w zakładce zapisz etc. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jest na tym forum ktos kto wgrywal Mapy do TOMTOMA XL ONE
Potrzebuje pomocy bo sie zamotalem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zmieniłem tylko i tak nie mogę się połączyc, próbowalem z telefonu. Jutro spróbuję na innym komputerze dzięki |
|
|