|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
W jakich godzinach otwarty jest Fanatyk w sobotę ?
![]()
G N L S !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ma ktoś linka do strony skwk na ktorej byly panoramy fish-eye z fety z Rynku? Bardzo potrzebuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ile trwa uzyskanie akcyzy na sprzedaż alkoholu w restauracji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=TLREO...feature=relmfu
Z jakiego filmu jest to muzyka? @LukasTSW Dzięki, no nie zasnąłbym szukając chyba do rana
Ostatnio edytowane przez legol : 21.04.2012 o godz. 23:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=USW5adqt5Oo ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Oficjalna Wam działa? Bardzo pilnie potrzebuję rozkład sektorów na stadionie... .
Dzięki szprotson!
Ostatnio edytowane przez tomo : 24.04.2012 o godz. 11:48.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Tez nie moge wejsc na oficialna
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Znacie jakiś sklep z dużym asortymentem materaców? Chodzi mi o materac łóżkowy, do spania.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam oriętuje się ktoś z was jakie ma korzyści pracodawca zatrudniający renciste ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pewnie jakiś opłat za niego nie musi wnosić
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie do osob ktore korzystaja ze szkoly http://futura.edu.pl/pl/ lub ich znajomi . Moze ktos mi cos o tym powiedziec, czy oplaca sie, jak jest itp? Interesuje mnie rowniez czy sie za to placi, bo na stronie nigdzie nie znalazlem ze jest platna,ale pisze ze jest niepubliczna i ze sa jakies promocje bez wpisowego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Dwa pytania dot. FB
- jak teraz z tymi nowymi profilami firmowymi/fanpejdzowymi (te co daje sie lubie to) polecić komus daną strone? Bo ni cholery nie widze ... - jak dodać czas zakończenia wydarzenia? Zmienili sposób tworzenia wydarzeń i nie ma ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Siema,
Mam pytanie do osób, które były zaangażowane w Dzień Dziecka i akacje z Domami Dziecka. Mianowicie, organizuję taki dzień dla Dzieciaków na mojej Uczelni. Jakieś ciekawostki, oprowadzanie, pokazy itp itd. W tamtym roku się to bardzo fajnie udało. Zna ktoś jakiś Dom Dziecka, który będzie takim czymś zainteresowany? Bo różnie z tym bywa. W tamtym roku zorganizowaliśmy coś takiego dla Domu Dziecka na Rajskiej. Nie chcielibyśmy aby był to ten sam Dom Dziecka. Sprawa jest dość pilna. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Szukam Renowacji zamków samochodowych.
Zna ktoś coś takiego? Może korzystał? Jest gdzieś w Krk lecz nie mogę znajsc w necie ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Utwórz wydarzenie - pojawia się nowe okienko, tam masz pole "kiedy", obok niego "dodać czas?". Jak tam wpiszesz godzinę, to pojawi się opcja "czas zakończenia?".
Ostatnio edytowane przez Zdzis : 26.04.2012 o godz. 16:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Skończyły mi sie gwinty w korbie w rowerze. Czy kupując nową na allegro muszę na coś patrzeć,aby kupić właściwą ?
Z przodu mam trzy zębatki-tyle wiem.Chodzi o jak najtańszą sprawę,żeby korba nie kosztowała wiecej niż cały rower. Z góry dzięki.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 26.04.2012 o godz. 17:24.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Skontaktuj sie z Domem Dziecka w Sieborowicach. Oni zawsze chetnie angazuja sie w takie akcje. Swoja droga przewazajaca wiekszosc dzieciakow utozszamia sie tam z Wisla, chodza na mecze itd. |
|
|