The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ukasek
Junior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2012, 11:46. Oświadczyny, zareczyny itd
Witam.

Zwracam się z prośbą do Was o podanie wypisanie jakiś fajnych klimatycznych sposobów na zaręczyny/oświadczyny.

Jakiś pomysł swój już mam, ale nie wiem czy to wypali.
Myślicie że będę mógł zawiesić mały transparent na Sukiennicach i np odpalić stroboskopy lub race

I druga sprawa: gdzie kupić race lub Stroboskopy ?
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 06.05.2012, 12:15
Według mnie fajnym pomysłem na zaręczyny jest miejsce,które dla was coś znaczy.Można powiedzieć,że zaręczyny w restauracji są czymś oklepanym ale już zmienia postać rzeczy restauracja np w której sie poznaliście bądź lubicie do niej chodzić Pomysłow można mieć dziesiątki np wyjazd 'gdzieś' (może macie jakieś ulubione miejsce,albo znalazłeś coś odpowiedniego?) na weekend , rejs statkiem z romantyczną kolacją...najciekawiej według mnie jednak taki wyjazd,bo można wcześniej znaleźć jakieś ciekawe miejsca,do których pójdziecie,które zwiedzicie i w odpowiednim momencie (co spoteguje doznania) paść na kolana
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 06.05.2012 o godz. 12:18.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 06.05.2012, 12:21
Tak jak Kolega powyżej, najlepiej żeby było to miejsce które dla Was coś znaczy. Wywieszenie transparentu na Sukiennicach owszem będzie "wow" ale nie wiem czy trafisz tym w gust swojej kobiety, która może woleć aby taka chwila nastąpiła gdzieś w zaciszu gdzie będziesz tylko Ty i Ona.
Jeżeli chodzi o oświadczyny w restauracji lub innym lokalu to mój znajomy dogadał się z obsługą, która podając na deser lodów umieściła na dnie pucharku pierścionek.
Z kolei drugi kolega oświadczył się w Paryżu nad Sekwaną pod jednym z drzew do którego zawsze mogą wrócić i powspominać ten moment.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.05.2012, 12:22
Osobiście nie wyobrażam sobie oświadczyć się na stadionie, ogólnie niezbyt podoba mi się łączenie miłości do klubu z miłością do kobiety, także oświadczyny z racami itd uważam za słaby pomysł, zależy też czy wybranka jest fanatyczką lub chociaż chodzi na mecze, bo wtedy można jeszcze takie podejście zrozumieć.

Nie zapomnę jak ostatnio jak byliśmy na Legii jakiś legionista się oświadczał swojej wybrance, a cały nasz sektor śpiewał, że dziewczyna rozdawała pocałunki francuskie w Krakowie, to musiały być z pewnością niezapomniane oświadczyny
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.05.2012, 12:33
http://www.youtube.com/watch?v=aBUXA6zMTJ4
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.05.2012, 12:43
Jak chcesz efektownie, to można i tak:
http://www.youtube.com/watch?v=3PlL9lzMISQ

Ale tak naprawdę to też uważam, że powinieneś wykombinować coś z miejscem, które dla was coś znaczy i dla was jest szczególne.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 06.05.2012, 12:53
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli chodzi o oświadczyny w restauracji lub innym lokalu to mój znajomy dogadał się z obsługą, która podając na deser lodów umieściła na dnie pucharku pierścionek.
Z kolei drugi kolega oświadczył się w Paryżu nad Sekwaną pod jednym z drzew do którego zawsze mogą wrócić i powspominać ten moment.
Nie to żebym sie czepiał ale co jeśli dziewczyna pierścionek przez przypadek zje a drzewo zostanie ścięte
Odpowiedz cytując
ukasek
Junior Member

Stary 06.05.2012, 15:33
No na mecze chodzi i widze ze bardziej ja interesuje co dzieje sie na trybunach ;p wiec race itd mysle ze moga byc okej ... tylko zastanawiam sie albo sukiennice albo przed jej domem
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 06.05.2012, 19:50
A co jeśli czyta to forum, a Ty o tym nie wiesz?

Miałbyś zonka.
Odpowiedz cytując
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.05.2012, 20:07
przed Jej domem to niee ;p bo to też 'bastion' przyszłej teściowej
Odpowiedz cytując
ukasek
Junior Member

Stary 06.05.2012, 22:25
Tesciowa spoko i chyba z nia bede mieszkac hehe

czytac raczej nie czyta ;p

A NAJWAZNIEJSZE : GDZIE KUPIE NAJSZYBCIEJ RACE STROBOSKOPY ITD ? NAWET POZA KRK ?
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 06.05.2012, 22:58
Pytanie jak dostaniesz się do Sukeinnic aby wywiesić coś takiego?

Dla mnie pomysł kapitalny.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
ukasek
Junior Member

Stary 06.05.2012, 23:01
dam w łape hehe

a tak na serio to mam małe dojscie do tego ;p
tylko teraz problem z racami itd.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 06.05.2012, 23:06
Pytanie jak dostaniesz się do Sukeinnic aby wywiesić coś takiego?

Dla mnie pomysł kapitalny.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.05.2012, 23:06
Jak dla mnie Sukiennice to trochę średni pomysł , chyba jestem za bardzo romantyczny ;P

edit : kiedys na tym forum polecali firebis.pl , sklep z Wieliczki , moglbys nawet tam podjechac po te race
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 06.05.2012, 23:07
Proszę o usunięcie poprzedniego posta, jakoś wysłało mi się podwójnie.

A na kiedy potrzebujesz tych rac?

Cytat:
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Od: 04.2012

Stary 07.05.2012, 07:37
ukasek napisał(a):Wyświetl post
Witam.

Zwracam się z prośbą do Was o podanie wypisanie jakiś fajnych klimatycznych sposobów na zaręczyny/oświadczyny.

Jakiś pomysł swój już mam, ale nie wiem czy to wypali.
Myślicie że będę mógł zawiesić mały transparent na Sukiennicach i np odpalić stroboskopy lub race

I druga sprawa: gdzie kupić race lub Stroboskopy ?
Ziomek, ile masz lat? Pytam, poniewaz moze jestes jeszcze za mlody na malzenstwo? Wogole malzenstwo to tylko bat na mezczyzne w rekach . Po co Ci to? Kochasz ją? Dobrze wam razem? po co to psuc?
A jesli juz sie zdecydujecie, to zrob tak, zeby to ona nalegala na malzenstwo
Zawsze bedziesz potem mogl powiedziec ze to ona chciala, wiec niech sie teraz nie czepia, bo w ryj dac moge dac ( oczywisci z tym ryjem to zarcik
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 07.05.2012, 08:12
Kolega u góry dobrze prawi.

Zapytaj giganta czy warto - zwłaszcza że dostajesz w pakiecie gratis zwany teściową
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
ukasek
Junior Member

Stary 07.05.2012, 20:40
qqxlan napisał(a):Wyświetl post
Ziomek, ile masz lat? Pytam, poniewaz moze jestes jeszcze za mlody na malzenstwo? Wogole malzenstwo to tylko bat na mezczyzne w rekach . Po co Ci to? Kochasz ją? Dobrze wam razem? po co to psuc?
A jesli juz sie zdecydujecie, to zrob tak, zeby to ona nalegala na malzenstwo
Zawsze bedziesz potem mogl powiedziec ze to ona chciala, wiec niech sie teraz nie czepia, bo w ryj dac moge dac ( oczywisci z tym ryjem to zarcik

Młody to jestem ale dziecko przyspieszylo sprawe;p
a tesciowa bede miec taka co nie jedna kolezanke wiec nie narzekam ;p

A RACE TO JUZ NIE BARDZIEJ STROBOSKOPY I NAJLEPIEJ JUZ NA JUTRO
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Stary 07.05.2012, 21:20
Jak dziecko to zapytaj zwyczajnie czy chce ojca dla dziecka i tyle. Po co kombinowac i wydawac siano... Oświadczyny i tak będą przyjęte
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 07.05.2012, 21:27
Nie żeń się jeszcze. Będzie państwowy pieniądz na dzieciaka. Kombinuj.
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Stary 07.05.2012, 21:39
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Nie żeń się jeszcze. Będzie państwowy pieniądz na dzieciaka. Kombinuj.
W sumie racja, mozesz tez pomieszkac sam na sam przed slubem, uwierz mi Kobiety po slubie sie zmieniaja, a po slubie i do tego w ciazy? brrrrrrrrrr jak sobie przypomne to mnie ciary przechodza powiem tylko ze przed slubem i przed ciaza bylem oczkiem w glowie...
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 07.05.2012, 23:49
Powiadam Ci, porzuć ten pomysł, póki nie jest za późno. Nie lepiej bzykać bez zobowiązań? Więcej minusów niż plusów. Kumpli będziesz musiał z "własnej" woli odpuścić, obcej babie pieniądze dawać i jeszcze tego pasożyta teściową przejmiesz w wieczne niekończące się odwiedziny. Ech...niepotrzebnie się denerwuję na samą mysl, ze darmozjad znów niedługo się "na chwilę" pojawi.

Cytat:
a tesciowa bede miec taka co nie jedna kolezanke wiec nie narzekam
Albo jednak nie jesteś młody, albo jesteś nekrofiolem, albo heblujesz przedszkolankę, albo.... nie wiem
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
śląski
Junior Member

Od: 05.2012

Stary 08.05.2012, 09:07
kurde, narobili ci zamieszania w glowie
stary, a ja ci powiem: zen sie!! to fajna sprawa jest o ile oczywiscie twoja kobieta jest w porzadku, ale z tego co mowisz to jest nie ma nic lepszego niz fajna zona przy tobie
no i wieczor kawalerski cieczeka! zrob sobie mega impreze w klubie, bylem ostatnio w Taboo na Szewskiej i powiem ci, ze sam chcialbym miec tam swoj kawalerski
Odpowiedz cytując
Keczup
Member

Stary 30.05.2012, 21:54
śląski napisał(a):Wyświetl post
a ja ci powiem: zen sie!! to fajna sprawa jest

i codziennie telefony o 17:02 - o 17: 00 konczysz prace

gdzie jestes?
co robisz
kiedy bedziesz
gdzie idziesz?
Odpowiedz cytując
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 31.05.2012, 00:38
Mi do oświadczyn jeszcze daleko, ale dziś miałem taką wizję wykupić w kinie na jakiejś premierze reklamę z własnym nagraniem oświadczyn. W końcu dupy lubią widowiska. Zawsze coś oryginalnego. Ciekawe jakie byłby koszty..
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów